Bestil taxfree

SPAR 25-50%

Bestil taxfree til rejsen

I Airshoppen hos Spies' flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia er priserne altid lavere end i lufthavnsbutikkerne derhjemme. Vælg mellem over 1.200 varer til toldfri priser, der er 25-50% lavere end i de almindelige butikker. Når du forudbestiller, får du varerne leveret direkte til dit flysæde. Nemt og bekvemt.

BESTIL TAXFREE

Du kan forudbestille varer til både ud- og hjemrejsen. Varer til udrejsen skal bestilles senest fire dage før afrejse. Varer til hjemrejsen kan også bestilles ombord på flyet på udrejsen. Skal du flyve med Thomas Cook Airlines har du mulighed for at få et taxfreekatalog tilsendt med posten. Du kan også bladre i taxfreekataloget på Thomas Cook Airlines' hjemmeside.

Taxfree hos andre flyselskaber

Har du bestilt en rejse med rutefly, tilbydes ingen eller kun et begrænset salg af taxfreevarer. Brug nedenstående links for at forudbestille varer hos andre charterflyselskaber:

 

Toldregler

Du er selv ansvarlig for at betale told og afgifter af varer købt i udlandet. Der gælder forskellige regler, alt efter om du rejser til/fra lande i eller uden for EU. På Skats hjemmeside kan du læse om, hvad der gælder for ind- og udførsel af varer til og fra Danmark. Du kan få oplyst andre landes toldregler ved at kontakte det pågældende lands ambassade eller konsulat.

På grund af lovgivningsmæssige begrænsninger i Bulgarien og Kroatien samt på det spanske fastland, kan vi desværre ikke tilbyde salg af cigaretter og spiritus på rejser til og fra rejsemål i disse lande.