Grupperejser med Spies

Skal jeres forening, skoleklasse eller store vennegruppe på en dejlig rejse til varmere himmelstrøg eller en spændende storby? Så er en grupperejse noget for jer! I skal blot være mere end 10 voksne, der rejser sammen.
Læs mere  
Hos Spies sidder vores professionelle rådgivere klar til at hjælpe jer med at arrangere jeres grupperejse. Vi kan rådgive om alt fra bestilling af hotel og flybilletter til arrangering af udflugter, aktiviteter og restaurantbesøg.
 
På langt de fleste af vores rejsemål har vi kendskab til de bedste oplevelser. Vi har desuden lokale samarbejdspartnere, der kender til alle de små, ukendte perler, der vil sætte prikken over i’et på jeres grupperejse. Uanset om I allerede har en god idé om, hvad I vil opleve, eller om I gerne vil have vejledning fra vores rådgivere, kan vi skræddersy et program og en grupperejse efter jeres ønsker.
Når Spies arrangerer jeres grupperejse får I kompetent sparring med en fast kontaktperson, så I slipper for besværet med mange kontaktpunkter.
 
Tag trygt bridgeklubben med på kulturrejse, fodboldholdet med på træningslejr eller petanqueklubben med på solferie. Vi er klar til at hjælpe jer med at planlægge jeres grupperejse!
Skjul

Hvorfor rejse med Spies?

 • Lang erfaring med at arrangere grupperejser
 • Kompetent sparring med en fast kontaktperson
 • Skræddersyet program efter jeres ønsker
 • Stor fleksibilitet og højt serviceniveau
   
 • Pakkerejseloven og rejsegarantifonden gælder
 • Lokale samarbejdspartnere
 • Mulighed for at tegne afbestillingsforsikring for hele gruppen - læs om vilkår
   
Kontakt Spies for at bestille en grupperejse

Kontakt os om din grupperejse

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.

Udfyld vores formular - så vender vi tilbage med et rejseforslag.

UDFYLD REJSEØNSKER

Ring på 70 70 10 51 (mandag-fredag: 10-16)
Skriv til grupper@spies.dk

Ofte stillede spørgsmål om grupperejser

Hvor mange personer skal vi være for at bestille en grupperejse?
I skal være mere end 10 voksne, der skal på rejse sammen.

Kan vi få All Inclusive på vores grupperejse?
På mange af vores rejsemål er det muligt at tilvælge All Inclusive.

Hvad gør jeg, hvis min grupperejser bliver aflyst?
Når Spies arrangerer din grupperejse, er det pakkerejseloven og rejsegarantifonden, der gælder. Du kan desuden vælge at tegne en rejseforsikring.

Klimakompenserede rejser

Vi klimakompenserer alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab du rejser med, når du bestiller din rejse hos os. Derudover klimakompenserer vi dit hotelophold, hvis du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club samt transfer til og fra alle hoteller.