Gruppe af mennesker hygger sig på en terrasse | grupperejser

Skræddersyede grupperejser

Gruppe-, firma- og konferencerejser

Hos Spies er du i trygge hænder, når du skal planlægge en gruppe-, firma- eller konferencerejse. Vi har mere end 50 års erfaring med at arrangere rejser for større grupper, og vi sidder klar til at hjælpe jer.
Uanset om I er et større eller mindre firma, forening, sportsklub, en gruppe studerende eller andet skræddersyr vi en løsning, der passer netop jer.

Skal du rejse med din store familie eller vennegruppe, har vi en helt særlig rabat til jer.
Læs mere om rejser for store selskaber her

Rejsevilkår & afbestillings- og ændringsforsikring
Rejsebetingelser
Afbestillings- og ændringsforsikring

Vores grupperejser

Fleksibel rejselængde

Besøg en storby

Vores mest populære rejseform til grupper er storbyferien. Snup f.eks. 2-4 dage og lad os skræddersy dagene efter jeres ønsker. Vi kan arrangere rejser til hele verden.

Snup f.eks. 2-4 dage i en storby og lad os skræddersy dagene efter jeres ønsker.

Rejs i 1 uge

Grupperejser til chartersolen

Kan I være afsted i en uge, skal I udnytte muligheden for at holde jubilæum, konference eller kursus under sydens sol! Vi tilbyder mange lækre hoteller, der egner sig perfekt til en gruppe- eller konferencerejse. Her er det også populært for deltagernes familie at rejse med.

Hold jubilæum, konference eller kursus under sydens sol!

sportsgruppe der cykler

Sportsrejser og træningslejre

Skal jeres sportsklub eller forening rejse sammen som gruppe? Uanset om I skal på en social tur, træningslejr på eliteniveau eller en kombination, kan I nyde godt af vores store erfaring med at arrangere rejser for sportsgrupper. Vi hjælper naturligvis med alt det praktiske, men vi ved også, hvor I finder de bedste tennisbaner, mest udfordrende bjerge til cykelrejsen eller vildeste surfspots.

Tag med sportsklubben- eller foreningen på rejse.

Hvorfor vælge Spies til jeres næste grupperejse?

Skræddersyede løsninger

Ud over at finde den helt rigtige flyafgang og det perfekte hotel til jeres gruppe, kan vi hjælpe jer med skræddersyede løsninger, så rejsen bliver helt, som I ønsker.
Vi kan bl.a. hjælpe med

  • Egen bus til/fra lufthavn
  • Arrangere middage på de bedste restauranter
  • Konferencelokale og evt. udstyr
  • Spændende udflugter på rejsemålet
  • Planlægning af aktiviteter
  • Sightseeing (egen lokal guide)
  • Kulturelle oplevelser
  • Teambuilding aktiviteter

 
Mere end 100 års erfaring

Vi sidder fire dedikerede medarbejdere i vores gruppeafdeling, der tilsammen har mere end 100 års erfaring i rejsebranchen. Vi er din garanti for en kompetent vejledning både før, under og efter jeres grupperejse.
Læs mere om teamet og kontakt os

Personlig service fra start til slut

Helt fra begyndelsen af planlægningen vil I få en fast kontaktperson i vores gruppeafdeling, som er med i hele forløbet. Det betyder, at I får en personlig service fra tilbudsfasen, programlæggelsen, afvikling af rejsen til evaluering, når I er kommet hjem igen.

Tryghed før, under og efter rejsen

Bestiller I jeres rejse gennem Spies, er I sikre på tryghed før, under og efter rejsen. En grupperejse med fly og hotel er dækket af pakkerejseloven, og vi har en lokal samarbejdspartner på rejsemålet, der står til rådighed hele døgnet.

Kontakt os

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.