PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Mallorca
Puerto Pollensa

Mallorca, Spanien

Når du rejser til Mallorca med Spies, kan du vælge mellem en bred vifte af rigtig gode hoteller. Alt fra familieparadiserne Sunwing Family Resorts og Family Garden til vores Sunprime-hoteller Sunprime Palma Beach og Sunprime Waterfront i Playa de Palma samt nyheden Sunprime Monsuau i Cala d'Or. Sunprime Hotels er det bedste valg for dig, der rejser uden børn. Vi tilbyder også mange spændende udflugter samt golfpakker med forudbestilte starttider. Nu kan du desuden bestille en rejse med rutefly til flere af vores rejsemål på Mallorca. Det betyder, at du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - året rundt.

Mallorca er et af vores mest populære rejsemål. Her finder du stemningsfulde tapasbarer, bølgende valmuemarker, grønne olivenlunde, bjerge og dejlige strande. Og så den, for os nordboere, så eftertragtede Middelhavsvarme.

  • Antal rejsemål:  21
  • Antal hoteller:  187

Rejser til Mallorca, vælg dit rejsemål:

Afbudsrejser - Mallorca

Afbudsrejser til Mallorca

Her finder du vores udbud af afbudsrejser til Mallorca lige nu.

Se afbudsrejser til Mallorca

Billeje på Mallorca

Lej bil på Mallorca Lejer du bil på Mallorca har du friheden til at se dig omkring i dit eget tempo og stoppe, hvor du selv ønsker. Måske finde din egen strand, tage ud i naturen eller besøge små byer langt væk fra de store veje.
Læs mere om billeje på Mallorca

Cykling på Mallorca

Cykelferie på Mallorca Mallorca er perfekt til cyklister på alle niveauer: Her er både flade veje hvis du ønsker kilometer i benene, og gode stigninger til at udfordre dine klatreevner.
Cykelrejser på Mallorca

All Inclusive på Mallorca

Mallorca med All Inclusive Her kan du se alle hoteller med mulighed for Inclusive på Mallorca. På nogle hoteller indgår det i prisen og på andre kan det tilkøbes.
All Inclusive på Mallorca

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!