Hoteller (181)

Rejser til Mallorca

Mallorca - ferieøen, der har det hele: fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og hoteller for enhver smag. Du kan vælge at bo på et af vores Sunwing Family Resorts, hvis du rejser med familien, eller vores Sunprime Resorts, hvis du rejser uden børn.
Du kan rejse til Mallorca året rundt, men de fleste vælger at rejse hertil mellem april og oktober. Rejser du i begyndelsen af sæsonen, bliver du mødt af blomstrende mandeltræer, mild varme og en golfsæson, som indledes allerede i februar/marts. Rejser du lidt senere, er det i stedet det livlige forlystelsesliv, lune middelhavsbølger og spændende udflugtsmål, der venter. I efterårssæsonen er her stadig varmt, men tempoet er lidt lavere, og mange vælger at udforske de mindre kendte dele af øen, som f.eks. Tramuntana-bjergene i øst eller nogle af øens farvestrålende markeder.

Mallorca for hele familien

Mallorca er det perfekte familierejsemål med flere gode børnevenlige hoteller, f.eks. Sunwing Alcudia Beach, hvor du kan vælge mellem forskellige lejlighedstyper. Hotellet tilbyder også aktiviteter for både store og små, og skal ferien være ekstra nem, kan du tilkøbe en af vores bekvemme måltidspakker.

Mallorca for voksne

Rejser du uden børn, så tag et kig på Sunprime Waterfront i Playa de Palma eller vores nye Sunprime Pollensa Bay i Alcudia. Her bor du komfortabelt i smagfulde omgivelser, tæt på både strand og folkeliv, og begge hoteller har både pool, restaurant, motionsrum og spaafdeling.

Hoteller for enhver smag

Vælger du Mallorca som dit næste rejsemål, tør vi godt love, at du kan finde et hotel, som lever op til dine ønsker og krav. Med over 160 hoteller på en lang række forskellige rejsemål kan vi tilbyde både det bedste og det meste. Her er femstjernede klassikere som Nixe Palace i Cala Mayor og børnevenlig luksus på Zafiro Palace Alcudia. Vi har også romantiske perler som Niu på østkysten og boutique-hoteller som Palma Suites, hvor du har udsigt over katedralen i Palma fra poolen på tagterrassen. Foretrækker du at bo i lejlighed, kan du vælge mellem 50 forskellige hoteller, og vil du holde budgettet på et minimum, har du flere muligheder både på nord- og sydkysten. Kort sagt: Hos Spies kan du altid finde et hotel, der passer til dig og dit rejseselskab.

Mallorca året rundt

Selvom de fleste rejser til Mallorca om sommeren, har øen også masser at byde på resten af året. I februar/marts rejser golfspillere og cykelryttere hertil for at træne op til sæsonen, mens mange inkarnerede Mallorca-aficionadoer vælger at rejse hertil i forårsmånederne, hvor temperaturerne er mildere, og alting er grønt. Hvis du ønsker et lidt langsommere tempo med færre turister, hvor du har bedre mulighed for at komme tæt på det lokale liv, er det mallorcinske forår og efterår sikkert noget for dig. Med Spies kan du bestille rejser til Mallorca året rundt - hvorfor ikke rejse herned på vinterferie, langt væk fra slud og mørke?

Udforsk Mallorca

Mallorca byder på en lang liste af uspolerede naturoaser, små bjergveje, søvnige byer og klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter. Øen lægger også scene til et utal farverige markeder med alt fra håndværk til grøntsager, og er du vininteresseret, skal du besøge en af øens vingårde og købe en flaske eller to af øens vin med hjem. Vi kan varmt anbefale at leje en bil sammen med rejsen, så du kan køre rundt i dit eget tempo og udforske øen. Bestiller du gennem os, får du gode rabatter på billeje, og samtidig kan du være sikker på, at bliver står klar til dig, når du vil have den.

Mallorcas strande

Strande finder du hele vejen rundt langs Mallorcas kystlinje. I nord strækker de kilometerlange strande sig fra Puerto Pollensa via Alcudia og hele vejen til Can Picafort. På øst- og vestkysten venter klippefyldte badebugter med krystalklart vand, mens Playa de Palma i syd løber næsten helt ind i øens hovedstad. Mallorca er heldigvis ikke større, end at man kan rejse fra den ene del af øen til den anden på en times tid, så én eller to ugers ferie og en lejebil giver uanede muligheder for strandelskeren.

Smagen af Mallorca

Sæt dig til rette på en tapasbar i Palma og nyd det spanske køkken - på Mallorca har du aldrig langt til den nærmeste restaurant. Her sætter man en ære i at tilberede enkel mad med lokal tilknytning, som f.eks. pintxos, pa amb oli og naturligvis fisk og skaldyr fra Middelhavet. Lad dig ikke narre af, at nogle restauranter ser lidt beskedne ud; det er ofte her, du får de mest mindeværdige madoplevelser.
Find dit hotel
Strand

Strande på Mallorca

Mallorca har mange smukke strande og badebugter. I nord findes kilometerlange og børnevenlige sandstrande som Cala Mesquida, Puerto Pollensa, Ca'n Picafort og Alcudia, hvorimod øst- og vestkysten byder på små badebugter med klipper og krystalklart vand, for eksempel i Puerto de Sóller. Langs sydkysten ligger der populære og velbesøgte strande på rejsemål som Santa Ponsa, Palma Nova/Magaluf og Playa de Palma, hvoraf sidstnævnte starter næsten inde i øens hovedstad. Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle muligheder for at finde din egen favoritstrand. Nedenfor kan du se en række populære strande, men spørg os gerne efter flere tips.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Mallorca

Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer, så prøv gerne nogle af øens specialiteter, når du går ud og spiser. De spanske spisetider til frokost og aftensmad er cirka kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge indgår ikke i prisen, men lægges oveni regningen af gæsterne selv.

Traditionelle retter

Tapas
Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Pa amb Oli
En regional udgave af den internationalt kendte bruschetta og en favoritsnack på hele Mallorca. Det består af en skive brød, som gnides med tomat, dryppes med olivenolie og strøs med salt. Der følger ofte hvidløg med som tilbehør, men der er mange muligheder, måske lidt ost, lidt skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas
En suppe baseret på grøntsager, kød og brød, som spises med gaffel! Retten står ofte under forretterne på menukortet, men med lidt brød som tilbehør kan det udgøre en let middag. 

Frit mallorquí
En slags biksemad med blandt andet lever og fennikel - kan af og til være stærkt krydret.

Tumbet
Gryderet med forskellige grøntsager. Nøjagtig hvilke grøntsager, som anvendes i retten, afhænger af tilgangen til råvarer, men aubergine, kartofler og zucchini er et must. 

Caragols
Snegle, som koges i egen skal og serveres med hvidløgsmayonnaise. 

Llom amb Col
Gryderet med svinekød og hvidkål som hovedingredienser. Mættende og varmende, hvis det er lidt halvkoldt udenfor. 

Porcella
Grillet pattegris - et sandt festmåltid. 

Sobrasada
Mallorcas berømte pølse, som fremstilles af svinekød. Pølsen er mild, men med masser af smag og rød af krydderierne. Findes både som tapas, som ingrediens i gryderetter og som hovedingrediens til en middag.

Ensaimada
Klassisk mallorcinsk bagværk, som består af en spiralformet bolle i forskellige størrelser og med forskelligt fyld.

Drikkevarer

De spanske vine er blandt de bedste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem. Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken. Cava er en spansk mousserende vin, som sagtens kan konkurrere i smag og endnu mere i pris med champagne. En læskende drik, som især bliver forbundet med Spanien, er den populære sangria. Den er baseret på vin, først og fremmest rødvin, frugt, sukker og indimellem lidt cognac. Serveres oftest på karaffel.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.

Natteliv på Mallorca

Det mest livlige natteliv findes i Palma samt i feriebyerne Palma Nova/Magaluf, som især i højsæsonen byder på masser af liv med mange unge feststemte feriegæster. Selv om især børnefamilier holder ferie i Alcudia, findes der dog også her et aktivt natteliv i form af barer og natklubber, primært langs den nordlige del af stranden og i havneområdet.
Shopping

Shopping på Mallorca

Mallorca er en god shoppingø. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Du kan gøre god fund blandt for eksempel lædervarer i form af jakker og tasker, keramik, mallorcinske tekstiler, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma, hvor der findes alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiquer foruden stormagasiner som El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, og C&A, hvor du kan finde tøj til relativt lave priser.

Markeder på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko. Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca, og især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Næsten uanset hvor du tager til på Mallorca, sælges der keramik og smukke krukker. De bliver fremstillet efter gammel tradition, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, især i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl - en perfekt souvenir fra ferien.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mallorcas olivenolie siges at være en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.

Åbningstider

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider som regel, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. Stormagasinerne i Palma har dog åbent hele dagen uden siesta.
Sport og træning

Sport og træning på Mallorca

Mallorca har meget at byde på for dig, der gerne vil træne eller være aktiv ude i naturen.

Vandring

Mallorca byder på masser af gode vandremuligheder i områderne omkring Alcudia, Cala Mesquida, Puerto de Sóller, Puerto de Pollensa, Cala Ratjada, Santa Ponsa, Ca'n Picafort, Cala San Vicente og Valldemossa.

Dykning og snorkling

Vandsport samt dykning og snorkling er muligt fra næsten alle strande og badesteder på Mallorca, og der findes også flere PADI-dykkercentre.

Cykling

Mallorca er perfekt til cykling i såvel byområderne som bjergene, og der findes ruter for både erfarne cyklister og nybegyndere. Der er gode muligheder for at leje cykel, og mange hoteller har cykelgarage.

Golf

Over hele øen er der fine golfbaner, som du nemt kommer til fra alle vores rejsemål. Vil du bestille starttider hjemmefra, kan du nemt gøre det via vores samarbejdspartner Greenfee365. Læs mere her.

Padel og tennis

I Palma, Cala d'Or og Puerto de Sóller findes flere tennis- og padelbaner.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Mallorca

På Mallorca tilbydes et hav af aktiviteter - fra bådudflugter over minigolf til vandlande. Feriebyerne tæt på Palma har et stort aktivitetsudbud for hele familien, og det samme gælder Alcudia, som er det perfekte rejsemål, hvis du rejser med børn. Vælger du desuden at bo på Sunwing Alcudia Beach, kan hele familien se frem til blandt andet sportsaktiviteter og professionel underholdning.

Vingårde

Spaniens mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedes. Men også på Mallorca fremstilles der vin, og øen har sågar sin egen oprindelsesbenævnelse: Binissalem. Mallorcas vincentrum ligger i Binissalem, hvor der findes flere vingårde med butikker, der ofte byder på smagsprøver. Visse vinbutikker har også en særlig afdeling med 'vinos Baleares', hvor du kan finde gode lokale vine. Det samme gør sig gældende på restauranterne, hvor du finder lokale vine på vinkortene under overskriften 'Vino Mallorquin' eller 'Ferrer', som er øens største og mest kendte vinhus. Selv om husets vin, vino de la casa, på restauranterne ofte er udmærket, kan det være en god idé at give et par euro mere og bestille en flaske, så du kan se, hvad du drikker - og købe den med hjem, hvis den skulle smage godt.

Olivenolie

Mallorcas olivenolie går for at være en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem, for eksempel i byen Son Naava.
Mallorca byder på oplevelser for alle, og det er nemt at komme rundt på øen. Vi anbefaler, at du lejer en bil og udforsker øens seværdigheder på egen hånd.

Palma

Palma er hovedstad i regionen Balearerne og den største by på Mallorca, som før i tiden var et selvstændigt kongerige. I dag byder Palma på blomstrende avenuer, en smuk katedral, trendy butikker og gode restauranter, og det siges, at man ikke rigtig har været på Mallorca, hvis man ikke har besøgt Palma.

Mallorcas vestkyst

Mange anser Mallorcas vestkyst for at være det absolut smukkeste område i det vestlige Middelhav. Langs kysten løber Tramuntana-bjergkæden med sine høje bjerge, skovområder, dramatiske raviner, maleriske byer, frodige dale og duftende oliven- og appelsinlunde. Du oplever bedst vestkysten i lejebil, hvor du kan udforske området i dit eget tempo og gøre holdt, når det passer dig.

Formentorhalvøen

Cap de Formentor ligger på det nordligste Mallorca og er en smuk og klipperig halvø med uberørt natur, en fin strand med udsigt over Pollensabugten og små badebugter med fint sand og små sten. Du kommer nemmest hertil i lejebil eller med båd fra Puerto de Pollensa.

Valldemossa

Valldemossa er en utrolig smuk lille bjergby beliggende i en frodig dal midt i Tramuntanabjergene. For at bevare byens karakter er der restriktioner for, hvor højt der må bygges, så her kan du slentre rundt langs smalle brostensbelagte gader kantet af maleriske kalkstenshuse, hvis facader ofte er prydet af blomstrende planter og små mosaikfliser med forskellige motiver. I byen findes både restauranter og caféer foruden små butikker med souvenirs og lokalt kunsthåndværk.

Veterantoget fra Palma til Sóller

En lidt anderledes udflugt er at tage veterantoget fra Palma til Sóller på Mallorcas vestkyst. Jernbanelinjen åbnede i 1912, og turen foregår i adstadigt tempo, men er meget smuk. Toget kører fra Plaza de España i Palma centrum og er fremme i Sóller efter en times tid.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i højsæsonen kører lokalbusserne i pendulfart mellem de større turistrejsemål. I Palma findes også to metrolinjer nord for byen, der kører på strækningerne fra Plaça d'Espanya til UIB (Universitet) og fra Plaça d'Espanya til Marratxí.

Vil du se mere af øen, anbefaler vi, at du lejer en bil. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Man kan desuden leje bil til rimelige priser, især hvis du bestiller bilen hjemmefra.

Lokalbusser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billetter købes i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.

Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Busserne kører som regel ikke lige så tit på helligdage og i weekender som på hverdage. I hotelreceptionerne kan man som regel få mere information, eller også kan du spørge Spies-guiden.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter på nettet på havnen i Palma hos en agent. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen, og de udgår alle fra Plaza España i Palma centrum. Den ene toglinje går til Inca midt på øen, og den anden går til Sóller på vestkysten. Fra Sóller kan du siden køre med sporvogn til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Fakta

Tidsforskel

Ingen.

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Mallorca. Du kan desuden rejse til Mallorca året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.

Du kan finde information om transfer under hvert enkelt rejsemål.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Mallorca er en dejlig ø at rejse til året rundt. Øen har middelhavsklima med varme, tørre somre og våde, mildre vintre. De varmeste måneder er juli og august med en gennemsnitstemperatur på 29 grader midt på dagen. Juli har flest solskinstimer, og havtemperaturen er på sit højeste i august: cirka 25 grader. Om foråret og efteråret er klimaet som en god dansk sommer med gennemsnitstemperaturer på omkring 22 grader i maj og 27 grader i september. I september er vandet stadig dejlig varmt: cirka 24 grader. Oktober er den mest regnfulde måned på Mallorca med kraftige regnskyl, men måneden har dog tit flere solskins- end regnvejrsdage. Om vinteren er vejret køligere, og vintermånederne egner sig derfor godt til en aktiv ferie. Der kan forekomme sne i bjergene.

Spies tilbyder flere dejlige sol og strand-rejsemål: Puerto Pollensa, Alcudia, Ca'n Picafort, Cala Mesquida og Cala Ratjada på nord- og nordøstkysten samt Cala Bona, Cala Millor og Cala d'Or på sydøstkysten. På den sydlige del af øen tilbyder vi desuden rejsemål beliggende på bekvem afstand fra Palma: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf og Santa Ponsa. Langs Tramuntana-bjergene på øens vestkyst ligger Spies' øvrige rejsemål på Mallorca: Port d'Andratx, Puerto de Sóller, Cala San Vicente og Valldemossa.

Juni, juli, august og september

Fra juni til september er der meget vamt på Mallorca med gennemsnitstemperaturer på omkring 29 grader i juli og august, hvor det også kan blive over 30 grader midt på dagen. Om natten falder temperaturen sjældent til under 17 grader, og der kan forekomme friske vinde. I september skifter vejret, og trods temperaturer op mod 27 grader øger risikoen for regnbyger. Havtemperaturen er højest i august: omkring 25 grader. I juni ligger havtemperaturen på omkring 21 grader og i september på 24 grader.

Marts, april og maj samt oktober og november

I maj ligger lufttemperaturen på omkring 22 grader og havtemperaturen på omkring 17 grader.
Om efteråret er vejret mere ustadigt med regnbyer, især i oktober. Havtemperaturen er cirka 21 grader, der i november falder til cirka 18 grader. Både forår og efterår byder på kølige aftener og morgener med en temperatur omkring 10 grader.

December, januar og februar

Om vinteren er vejret køligt med friske vinde og en gennemsnitstemperatur på 15 grader, der kan falde ned til 6 grader om natten. Vintervejret anses for at være mere stabilt end vejret om foråret og efteråret. December kan byde på regn, der dog sjældent er så kraftig som i oktober. Der kan forekomme sne i bjergene.

Ugens sommertilbud! Mallorca - spar 1.000,–

Rejser til Mallorca til sommer

Sommerrabat til Mallorca

Netop nu sparer du 1.000,- pr. bestilling på rejser til Mallorca. Rabatten gælder charterrejser fra april til oktober 2023 (mindst 2 personer i dobbeltværelse).
Bestil senest 6. oktober.

Netop nu **sparer du 1.000,-** pr. bestilling på rejser til Mallorca. Rabatten gælder charterrejser fra april til oktober 2023 (mindst 2 personer i dobbeltværelse). **Bestil senest 6. oktober.**

UDVALGTE TILBUD PÅ CHARTERREJSER TIL MALLORCA

Sunwing Alcudia Beach
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Alcudia Beach
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 2-værelses Family med balkon mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 18 apr 2023 fra København
Fly + hotel, 1 uge
18 apr 2023 fra København
Sunprime Pollensa Bay
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Pollensa Bay
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + dobbeltværelse Classic Room, balkon mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 2 maj 2023 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
2 maj 2023 fra Billund
Sunprime Waterfront
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Waterfront
Playa de Palma, Mallorca, Spanien
 • Fly + mindre Classic Room med balkon mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 25 apr 2023 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
25 apr 2023 fra Aalborg
Seaclub Mediterranean Resort
familygarden
 • Børnevenligt
Seaclub Mediterranean Resort
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 2 maj 2023 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
2 maj 2023 fra Billund
Zafiro Palace Alcudia
familygarden
 • Børnevenligt
Zafiro Palace Alcudia
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + juniorsuite mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 2 maj 2023 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
2 maj 2023 fra Aalborg
Ponent Mar
nordiskefavoritter
Ponent Mar
Palma Nova/Magaluf, Mallorca, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 18 apr 2023 fra København
Fly + hotel, 1 uge
18 apr 2023 fra København

REJSER MED FLEKSIBEL REJSELÆNGDE

Når du bestiller en pakkerejse med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Náutic
Náutic
Playa de Palma, Mallorca, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 4 dage, 3 nætter på hotel
 • Afrejse 26 mar 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 3 nætter på hotel
26 mar 2023 fra København
Isla del Sol
Isla del Sol
Playa de Palma, Mallorca, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 24 apr 2023 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 10 nætter på hotel
24 apr 2023 fra København
Inturotel Cala Azul
familygarden
 • Børnevenligt
Inturotel Cala Azul
Cala d'Or, Mallorca, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 24 apr 2023 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 10 nætter på hotel
24 apr 2023 fra København

Rejser til Mallorca

concept-logo
concept-logo
  Alcudia
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  Alcudia byder på en hyggelig havn, lavvandede sandstrande og turkisblåt vand. Her ligger vores populære Sunwing Alcudia Beach samt voksenhotellet Sunprime Pollensa Bay.
  Ca'n Picafort
  Ca'n Picafort er et hyggeligt rejsemål med lavvandede strande og komfortable hoteller kun godt10 km fra Alcudia.
  Cala Bona
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Shopping
  Søger du fred og ro, en skøn strandpromenade og hyggelige havnecaféer, er Cala Bona lige noget for dig.
  Cala d'Or
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
  • Shopping
  Cala d'Or er en charmerende og stilfuld by, hvor de fine strande ligger i bugterne mellem de høje klipper. En rejse hertil byder på smukke udsigter, hyggelige restauranter og en dejlig stemning.
  Cala Mayor
  • Strande
  Vil du bo tæt på Palma og stadig have en fin hvid sandstrand inden for kort afstand, skal du rejse til Cala Mayor. Cala Mayor er en klassisk og populær by blandt såvel feriegæster som spanierne selv.
  Cala Mesquida
  • Børnevenligt
  • Strande
  • Mad & Drikke
  På rejsen til Cala Mesquida bor du på et af vores gode hoteller med stilheden og den friske havluft som akkompagnement. Velkommen i naturskønne, uberørte omgivelser ved en af Mallorcas bedste strande.
  Cala Millor
  • Børnevenligt
  • Sport/adventure
  • Mad & Drikke
  Den klassiske ferieby Cala Millor byder på en skøn strand og et livligt forlystelsesliv samt flere af Mallorcas bedste golfbaner inden for rækkevidde.
  Cala Ratjada
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
  • Strande
  Søger du skønne badebugter, godt forlystelsesliv og et stemningsfuldt havnemiljø, er Cala Ratjada på det nordlige Mallorca et stensikkert rejsehit. Mange af mallorcinerne har selv sommerhuse her.
  Cala San Vicente
  Cala San Vicente på det nordlige Mallorca er en af øens mindste og mest fredfyldte badebyer. Cala San Vicente er det perfekte rejsemål for dig, der vil have en ferie med total fred og ro.
  Illetas
  Søger du en rolig og afslappet ferie i nærheden af Palma, er Illetas det perfekte rejsemål. Her bor du i smukke og fredelige omgivelser i bekvem taxiafstand af forlystelsesliv og shopping i Palma.
  Palma Nova/Magaluf
  • Natteliv
  • Strande
  • Børnevenligt
  Palma Nova og Magaluf er med årene vokset sammen til ét rejsemål. Mange unge rejser hertil for at opleve det livlige natteliv, men her er også både golfbaner og skønne strande.
   Palma
   • Børnevenligt
   • Mad & Drikke
   • Natteliv
   Palma er en storby i et lille format. Her er alt, hvad feriehjertet kan begære af restauranter, butikker, forlystelsesliv og seværdigheder. Palma passer også perfekt til en weekendrejse.
   concept-logo
    Playa de Palma
    • Strande
    • Natteliv
    • Seværdigheder
    Playa de Palma er velegnet til dig, der gerne vil bo ved en lang, fin sandstrand, men også tæt på storbylivet i Palma. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Waterfront.
     Port d'Andratx
     Den lille, eksklusive havneby Port d'Andratx ligger i en bugt, godt beskyttet af høje bjerge, som udgør en blågrøn kulisse. Byen passer både til en romantisk rejse og til ren og skær afslapning.
      Puerto de Pollensa
      • Børnevenligt
      Mange af vores gæster vender gang på gang tilbage til Puerto de Pollensa. Har du først været her én gang, forstår du hvorfor.
       Puerto de Sóller
       Puerto de Soller er en afsondret og idyllisk kystby med en lille, fin strand, en charmerende havn og masser af historie. Hvis du vil opleve feinschmeckernes Mallorca, er det her, du skal rejse til.
       Santa Ponsa
       • Mad & Drikke
       • Strande
       • Natteliv
       Santa Ponsa besøges af rejsende fra hele Europa. Her er tale om et moderne og internationalt rejsemål med en dejlig sandstrand, som passer perfekt til dig, der vil bo tæt på Palma.
       Valldemossa
       En rejse til Valldemossa er en rejse til en af Mallorcas mest eksklusive perler beliggende i en frodig dal i bjergene. Byen er utrolig smuk med kalkstenshuse bygget i traditionel mallorcinsk stil.

       VI ANBEFALER

       Familiehoteller på Mallorca

       Vores bedste familiehoteller

       På vores egne Sunwing Family Resorts får du bl.a. rummelige lejligheder, gratis træning, aktiviteter for både børn og voksne og bekvemme måltidspakker.

       I Alcudia på Mallorca kan du bo på Sunwing Alcudia Beach, som blev nyrenoveret i foråret 2019.

       På vores egne [Sunwing Family Resorts](/hoteller/sunwing) får du bl.a. rummelige lejligheder, gratis træning, aktiviteter for både børn og voksne og bekvemme måltidspakker. I Alcudia på Mallorca kan du bo på [Sunwing Alcudia Beach](/spanien/mallorca/alcudia/sunwing-alcudia-beach), som blev nyrenoveret i foråret 2019.
       Hoteller for voksne på Mallorca

       Vores bedste hoteller for voksne

       På vores egne Sunprime Hotels har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Her får du skønne pools, fitness, spa, restauranter og aktiviteter.

       På Mallorca kan du bo på Sunprime Waterfront som ligger ved stranden og promenaden i Playa de Palma.

       På vores egne [Sunprime Hotels](/hoteller/sunprime) har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Her får du skønne pools, fitness, spa, restauranter og aktiviteter. På Mallorca kan du bo på [Sunprime Waterfront](https://www.spies.dk/spanien/mallorca/playa-de-palma/sunprime-waterfront) som ligger ved stranden og promenaden i Playa de Palma.
       Family Garden på Mallorca

       Family Garden

       Børnevenlige hoteller med rigtig gode muligheder for familiehygge og afslapning.

       Børnevenlige hoteller med rigtig gode muligheder for familiehygge og afslapning.

       REJSETIPS OG INSPIRATION

       Stor guide til Mallorca

       Hvilket rejsemål passer dig?

       Med 18 rejsemål at vælge imellem på Mallorca, er der noget for alle. Hvilket sted passer dig bedst? Vi hjælper dig lidt på vej!

       Med 18 rejsemål at vælge imellem på Mallorca, er der noget for alle. Hvilket sted passer dig bedst? Vi hjælper dig lidt på vej!
       To kvinder på et bjerg, der ser ud over vandet

       Små og store eventyr på Mallorca

       Vi kan godt forstå, at Mallorca er en feriefavorit hos mange. Her kommer vi med tips til alt fra aktiviteter med høj puls til små rundture, der kan gøre ferien på den smukke ø endnu bedre.

       Vi kan godt forstå, at Mallorca er en feriefavorit hos mange. Her kommer vi med tips til alt fra aktiviteter med høj puls til små rundture, der kan gøre ferien på den smukke ø endnu bedre.
       5 gode tips til Mallorca

       5 gode tips til Mallorca

       Mallorca er et af danskernes favoritrejsemål. Vores guide giver gode tips til dig, der skal rejse til Mallorca.

       Mallorca er et af danskernes favoritrejsemål. Vores guide giver gode tips til dig, der skal rejse til Mallorca.
       All Inclusive i Spanien

       All inclusive på Mallorca

       Det spanske køkken er kendt for tapas, chorizo, oliven, paella og tørrede skinker. Bestiller du All Inclusive, får du den bedste mulighed for at smage lidt af hele Spanien.

       Det spanske køkken er kendt for tapas, chorizo, oliven, paella og tørrede skinker. Bestiller du All Inclusive, får du den bedste mulighed for at smage lidt af hele Spanien.
       Gode spisesteder på Mallorca

       Tips til spisesteder på Mallorca

       På øen finder man alt fra finere restauranter til strandbarer og hyggelige, små spisesteder uden for de klassiske turistrejsemål.

       På øen finder man alt fra finere restauranter til strandbarer og hyggelige, små spisesteder uden for de klassiske turistrejsemål.
       Find din rejse til Mallorca
       Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
       Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
       Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
       Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.