Hoteller (164)

Rejser til Mallorca

Mallorca - ferieøen, der har det hele: fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og hoteller for enhver smag. Du kan vælge at bo på et af vores Sunwing Family Resorts, hvis du rejser med familien, eller vores Sunprime Resorts, hvis du rejser uden børn.

Du kan rejse til Mallorca året rundt, men de fleste vælger at rejse hertil mellem april og oktober. Rejser du i begyndelsen af sæsonen, bliver du mødt af blomstrende mandeltræer, mild varme og en golfsæson, som indledes allerede i februar/marts. Rejser du lidt senere, er det i stedet det livlige forlystelsesliv, lune middelhavsbølger og spændende udflugtsmål, der venter. I efterårssæsonen er her stadig varmt, men tempoet er lidt lavere, og mange vælger at udforske de mindre kendte dele af øen, som f.eks. Tramuntana-bjergene i øst eller nogle af øens farvestrålende markeder.

Mallorca for hele familien

Mallorca er det perfekte familierejsemål med flere gode børnevenlige hoteller. Især Sunwing-hotellerne Sunwing Alcudia Beach i nord og Sunwing Cala Bona Beach på øens østkyst er populære blandt børnefamilier. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedstyper, og hotellet har aktiviteter for både store og små. Vil du gøre ferien endnu mere bekvem, skal du vælge en af vores måltidspakker.

Mallorca for voksne

Rejser du uden børn, så tag et kig på Sunprime Waterfront i Playa de Palma, hvor du bor komfortabelt i smagfulde omgivelser, tæt på både strand og forlystelsesliv. Hotellet indbyder til afslapning, og du kan nyde lækker mad i restauranten eller forkæle dig selv med et besøg i spaafdelingen.

Hoteller for enhver smag

Vælger du Mallorca som dit næste rejsemål, tør vi godt love, at du kan finde et hotel, som lever op til dine ønsker og krav. Med over 160 hoteller på en lang række forskellige rejsemål kan vi tilbyde både det bedste og det meste. Her er femstjernede klassikere som Nixe Palace i Cala Mayor og børnevenlig luksus på Zafiro Palace Alcudia. Vi har også romantiske perler som Niu på østkysten og boutique-hoteller som Palma Suites, hvor du har udsigt over katedralen i Palma fra poolen på tagterrassen. Foretrækker du at bo i lejlighed, kan du vælge mellem 50 forskellige hoteller, og vil du holde budgettet på et minimum, har du flere muligheder både på nord- og sydkysten. Kort sagt: Hos Spies kan du altid finde et hotel, der passer til dig og dit rejseselskab.

Mallorca året rundt

Selvom de fleste rejser til Mallorca om sommeren, har øen også masser at byde på resten af året. I februar/marts rejser golfspillere og cykelryttere hertil for at træne op til sæsonen, mens mange inkarnerede Mallorca-aficionadoer vælger at rejse hertil i forårsmånederne, hvor temperaturerne er mildere, og alting er grønt. Hvis du ønsker et lidt langsommere tempo med færre turister, hvor du har bedre mulighed for at komme tæt på det lokale liv, er det mallorcinske forår og efterår sikkert noget for dig. Med Spies kan du bestille rejser til Mallorca året rundt - hvorfor ikke rejse herned på vinterferie, langt væk fra slud og mørke?

Udforsk Mallorca

Mallorca byder på en lang liste af uspolerede naturoaser, små bjergveje, søvnige byer og klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter. Øen lægger også scene til et utal farverige markeder med alt fra håndværk til grøntsager, og er du vininteresseret, skal du besøge en af øens vingårde og købe en flaske eller to af øens vin med hjem. Vi kan varmt anbefale at leje en bil sammen med rejsen, så du kan køre rundt i dit eget tempo og udforske øen. Bestiller du gennem os, får du gode rabatter på billeje, og samtidig kan du være sikker på, at bliver står klar til dig, når du vil have den.

Mallorcas strande

Strande finder du hele vejen rundt langs Mallorcas kystlinje. I nord strækker de kilometerlange strande sig fra Puerto Pollensa via Alcudia og hele vejen til Can Picafort. På øst- og vestkysten venter klippefyldte badebugter med krystalklart vand, mens Playa de Palma i syd løber næsten helt ind i øens hovedstad. Mallorca er heldigvis ikke større, end at man kan rejse fra den ene del af øen til den anden på en times tid, så én eller to ugers ferie og en lejebil giver uanede muligheder for strandelskeren.

Smagen af Mallorca

Sæt dig til rette på en tapasbar i Palma og nyd det spanske køkken - på Mallorca har du aldrig langt til den nærmeste restaurant. Her sætter man en ære i at tilberede enkel mad med lokal tilknytning, som f.eks. pintxos, pa amb oli og naturligvis fisk og skaldyr fra Middelhavet. Lad dig ikke narre af, at nogle restauranter ser lidt beskedne ud; det er ofte her, du får de mest mindeværdige madoplevelser.

Find dit hotel
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Mallorca er en dejlig ø at rejse til året rundt. Øen har middelhavsklima med varme, tørre somre og våde, mildre vintre. De varmeste måneder er juli og august med en gennemsnitstemperatur på 29 grader midt på dagen. Juli har flest solskinstimer, og havtemperaturen er på sit højeste i august: ca. 25 grader. Om foråret og efteråret er klimaet som en god dansk sommer med gennemsnitstemperaturer på omkring 22 grader i maj og 27 grader i september. I september er vandet stadig dejlig varmt: ca. 24 grader. Oktober er den mest regnfulde måned på Mallorca med kraftige regnskyl, men måneden har dog tit flere solskins- end regnvejrsdage. Om vinteren er vejret køligere, og vintermånederne egner sig derfor godt til en aktiv ferie. Der kan forekomme sne i bjergene.

Spies tilbyder flere dejlige sol og strand-rejsemål: Puerto Pollensa, Alcudia, Ca'n Picafort, Cala Mesquida og Cala Ratjada på nord- og nordøstkysten samt Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma og Cala d'Or på sydøstkysten. På den sydlige del af øen tilbyder vi desuden rejsemål beliggende i bekvem afstand af Palma: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf og Santa Ponsa. Langs Tramuntana-bjergene på øens vestkyst ligger Spies' øvrige rejsemål på Mallorca: Port d'Andratx, Estellencs, Deià, Puerto de Sóller, Cala San Vicente og Valldemossa.

Juni, juli, august og september

Fra juni til september er der meget vamt på Mallorca med gennemsnitstemperaturer på omkring 29 grader i juli og august, hvor det også kan blive over 30 grader midt på dagen. Om natten falder temperaturen sjældent til under 17 grader, og der kan forekomme friske vinde. I september skifter vejret, og trods temperaturer op mod 27 grader øger risikoen for regnbyger. Havtemperaturen er højest i august: omkring 25 grader. I juni ligger havtemperaturen på omkring 21 grader og i september på 24 grader.

Marts, april og maj samt oktober og november

I maj ligger lufttemperaturen på omkring 22 grader og havtemperaturen på omkring 17 grader.
Om efteråret er vejret mere ustadigt med regnbyer, især i oktober. Havtemperaturen er cirka 21 grader, men falder i november til cirka 18 grader. Både forår og efterår byder på kølige aftener og morgener med en temperatur omkring 10 grader.

December, januar og februar

Om vinteren er vejret køligt med friske vinde og en gennemsnitstemperatur på 15 grader, der kan falde ned til 6 grader om natten. Vintervejret anses for at være mere stabilt end vejret om foråret og efteråret. December kan byde på regn, der dog sjældent er så kraftig som i oktober. Der kan forekomme sne i bjergene.

UDVALGTE TILBUD PÅ CHARTERREJSER TIL MALLORCA

Sunwing Alcudia Beachsunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Alcudia Beach
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 2-værelses Family med balkon mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 4 maj 2021 fra København
Fly + hotel, 1 uge
4 maj 2021 fra København
Sunprime Waterfrontsunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Waterfront
Playa de Palma, Mallorca, Spanien
 • Fly + mindre Classic Room,lille balkon,begrænset havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 27 apr 2021 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
27 apr 2021 fra Billund
Viva Sunrisefamilygarden
 • Børnevenligt
Viva Sunrise
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 4 maj 2021 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
4 maj 2021 fra Aalborg
Zafiro Palace Alcudiafamilygarden
 • Børnevenligt
Zafiro Palace Alcudia
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + juniorsuite mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 11 maj 2021 fra København
Fly + hotel, 1 uge
11 maj 2021 fra København
Zafiro Bahiafamilygarden
 • Børnevenligt
Zafiro Bahia
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 2-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 11 maj 2021 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
11 maj 2021 fra Billund
Zafiro Tropicfamilygarden
 • Børnevenligt
Zafiro Tropic
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 11 maj 2021 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
11 maj 2021 fra Aalborg

Rejser til Mallorca

concept-logo
Alcudia
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Alcudia er det perfekte valg for dig, der rejser med børn. Her venter bl.a. et hyggeligt havnemiljø, lavvandede sandstrande, turkisblåt vand og Spies' eget familiehotel Sunwing Alcudia Beach.
Ca'n Picafort
Ca'n Picafort er et familievenligt rejsemål med lavvandede strande og komfortable hoteller - og så har du kun omkring 10 km ind til Alcudia.
concept-logo
Cala Bona
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Shopping
Søger du fred og ro, en skøn strandpromenade og hyggelige havnecaféer, er Cala Bona lige noget for dig. Når du rejser hertil, kan du bo på et af øens bedste familiehoteller: Sunwing Cala Bona Beach.
Cala d'Or
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
 • Shopping
Cala d'Or er en charmerende og stilfuld by, hvor de fine strande ligger i bugterne mellem de høje klipper. En rejse hertil byder på smukke udsigter, hyggelige restauranter og en dejlig stemning.
Cala Mayor
 • Strande
Vil du bo tæt på Palma og stadig have en fin hvid sandstrand inden for kort afstand, skal du rejse til Cala Mayor. Cala Mayor er en klassisk og populær by blandt såvel feriegæster som spanierne selv.
Cala Mesquida
 • Børnevenligt
 • Strande
 • Mad & Drikke
På rejsen til Cala Mesquida bor du på et af vores gode hoteller med stilheden og den friske havluft som akkompagnement. Velkommen i naturskønne, uberørte omgivelser ved en af Mallorcas bedste strande.
Cala Millor
 • Børnevenligt
 • Sport/adventure
 • Mad & Drikke
Den klassiske ferieby Cala Millor byder på en skøn strand og masser af fornøjelser. Hvis du rejser for at spille golf, kan du vælge mellem tre af Mallorcas bedste golfbaner.
Cala Ratjada
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Strande
Søger du skønne badebugter, godt forlystelsesliv og et stemningsfuldt havnemiljø, er Cala Ratjada på det nordlige Mallorca et stensikkert rejsehit. Mange af mallorcinerne har selv sommerhuse her.
Cala San Vicente
Cala San Vicente på det nordlige Mallorca er en af øens mindste og mest fredfyldte badebyer. Cala San Vicente er det perfekte rejsemål for dig, der vil have en ferie med total fred og ro.
Illetas
Søger du en rolig og afslappet ferie i nærheden af Palma, er Illetas det perfekte rejsemål. Her bor du i smukke og fredelige omgivelser i bekvem taxiafstand af forlystelsesliv og shopping i Palma.
Magaluf & Palma Nova
 • Natteliv
 • Strande
 • Børnevenligt
Nabobyerne Palma Nova og Magaluf er med årene vokset sammen til ét rejsemål. Mange unge rejser hertil for at opleve det livlige natteliv, men her er også både golfbaner og skønne strande.
Palma
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
Palma er en storby i et lille format. Her er alt, hvad feriehjertet kan begære af restauranter, butikker, forlystelsesliv og seværdigheder. Palma passer også perfekt til en weekendrejse.
concept-logo
Playa de Palma
 • Strande
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Playa de Palma er velegnet til dig, der gerne vil bo ved en lang, fin sandstrand, men også tæt på storbylivet i Palma. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Waterfront.
Port d'Andratx
Den lille, eksklusive havneby Port d'Andratx ligger i en bugt, godt beskyttet af høje bjerge, som udgør en blågrøn kulisse. Byen passer både til en romantisk rejse og til ren og skær afslapning.
Puerto de Pollensa
 • Børnevenligt
Mange af vores gæster vender gang på gang tilbage til Puerto de Pollensa. Har du først været her én gang, forstår du hvorfor.
Puerto de Sóller
Puerto de Soller er en afsondret og idyllisk kystby med en lille, fin strand, en charmerende havn og masser af historie. Hvis du vil opleve feinschmeckernes Mallorca, er det her, du skal rejse til.
Santa Ponsa
 • Mad & Drikke
 • Strande
 • Natteliv
Santa Ponsa besøges af rejsende fra hele Europa. Her er tale om et moderne og internationalt rejsemål med en dejlig sandstrand, som passer perfekt til dig, der vil bo tæt på Palma.
Valldemossa
En rejse til Valldemossa er en rejse til en af Mallorcas mest eksklusive perler beliggende i en frodig dal i bjergene. Byen er utrolig smuk med kalkstenshuse bygget i traditionel mallorcinsk stil.

VI ANBEFALER

INSPIRATION

Find din rejse til Mallorca