Hoteller (194)

Rejser til Mallorca

Mallorca - ferieøen, der har det hele: fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og hoteller for enhver smag. Du kan vælge at bo på et af vores Sunwing Family Resorts, hvis du rejser med familien, eller vores Sunprime Resorts, hvis du rejser uden børn.

Du kan rejse til Mallorca året rundt, men de fleste vælger at rejse hertil mellem april og oktober. Rejser du i begyndelsen af sæsonen, bliver du mødt af blomstrende mandeltræer, mild varme og en golfsæson, som indledes allerede i februar/marts. Rejser du lidt senere, er det i stedet det livlige forlystelsesliv, lune middelhavsbølger og spændende udflugtsmål, der venter. I efterårssæsonen er her stadig varmt, men tempoet er lidt lavere, og mange vælger at udforske de mindre kendte dele af øen, som f.eks. Tramuntana-bjergene i øst eller nogle af øens farvestrålende markeder.

Mallorca for hele familien

Mallorca er det perfekte familierejsemål med flere gode børnevenlige hoteller. Især Sunwing-hotellerne Sunwing Alcudia Beach i nord og Sunwing Cala Bona Beach på øens østkyst er populære blandt børnefamilier. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedstyper, og hotellet har aktiviteter for både store og små. Vil du gøre ferien endnu mere bekvem, skal du vælge en af vores måltidspakker.

Mallorca for voksne

Rejser du uden børn - med kæresten, alene eller med din bedste ven - så tag et kig på vores Sunprime Hotels: Sunprime Palma Beach og Sunprime Waterfront i Playa de Palma. Her bor du bekvemt, tæt på både strand og forlystelsesliv i smagfulde omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad i hotellets restaurant eller forkæle dig selv med et besøg i spaafdelingen.

Hoteller for enhver smag

Vælger du Mallorca som dit næste rejsemål, lover vi, at du finder et hotel, som lever op til dine ønsker og krav. Med over 200 hoteller på 20 forskellige rejsemål kan vi tilbyde både det bedste og det meste. Her er femstjernede klassikere som Nixe Palace i Cala Mayor og børnevenlig luksus på Zafiro Palace Alcudia. Vi har også romantiske perler som Niu på østkysten og boutique-hoteller som Palma Suites, hvor du har udsigt over katedralen i Palma fra poolen på tagterrassen. Foretrækker du at bo i lejlighed, kan du vælge mellem 50 forskellige hoteller, og vil du holde budgettet på et minimum, har du flere muligheder både på nord- og sydkysten. Kort sagt: Hos Spies kan du altid finde et hotel, der passer til dig og dit rejseselskab.

Mallorca året rundt

Selvom de fleste rejser til Mallorca om sommeren, har øen også masser at byde på resten af året. I februar/marts rejser golfspillere og cykelryttere hertil for at lade op til sæsonen, mens mange inkarnerede Mallorca-aficionadoer vælger at rejse hertil i forårsmånederne, hvor temperaturerne er mildere, og alting er grønt. Hvis du ønsker et lidt langsommere tempo med færre turister, hvor du har bedre mulighed for at komme tæt på det lokale liv, er det mallorcinske forår og efterår sikkert noget for dig. Med Spies kan du bestille rejser til Mallorca året rundt - hvorfor ikke rejse herned på en langtidsferie, langt væk fra slud og vintermørke?

Udforsk Mallorca

Mallorca byder på en lang liste af uspolerede naturoaser, små bjergveje, søvnige byer og klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter. Øen lægger også scene til et utal farverige markeder med alt fra håndværk til grøntsager, og er du vininteresseret, skal du besøge en af øens vingårde og købe en flaske eller to af øens vin med hjem. Vi kan varmt anbefale at leje en bil sammen med rejsen, så du kan køre rundt i dit eget tempo og udforske øen. Bestiller du gennem os, får du gode rabatter på billeje, og samtidig kan du være sikker på, at bliver står klar til dig, når du vil have den.

Mallorcas strande

Strande finder du hele vejen rundt langs Mallorcas kystlinje. I nord strækker de kilometerlange strande sig fra Puerto Pollensa via Alcudia og hele vejen til Can Picafort. På øst- og vestkysten venter klippefyldte badebugter med krystalklart vand, mens Playa de Palma i syd løber næsten helt ind i øens hovedstad. Mallorca er heldigvis ikke større, end at man kan rejse fra den ene del af øen til den anden på en times tid, så én eller to ugers ferie og en lejebil giver uanede muligheder for strandelskeren.

Smagen af Mallorca

Sæt dig til rette på en tapasbar i Palma eller nyd nygrillede sardiner på en strandrestaurant i Cala Deia. På Mallorca har du aldrig langt til nærmeste restaurant. Her sætter man en ære i at tilberede enkel mad med lokal tilknytning, som f.eks. pintxos, pa amb oli og naturligvis fisk og skaldyr fra Middelhavet. Lad dig ikke narre af, at nogle restauranter ser lidt beskedne ud; det er ofte her, du får de mest mindeværdige madoplevelser.

Find dit hotel
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Mallorca er en dejlig ø at rejse til året rundt. Øen har middelhavsklima med varme, tørre somre og våde, mildre vintre. De varmeste måneder er juli og august med en gennemsnitstemperatur på 29 grader midt på dagen. Juli har flest solskinstimer, og havtemperaturen er på sit højeste i august: cirka 25 grader. Om foråret og efteråret er klimaet som en god dansk sommer med gennemsnitstemperaturer på omkring 22 grader i maj og 27 grader i september. I september er vandet stadig dejlig varmt: cirka 24 grader. Oktober er den mest regnfulde måned på Mallorca med kraftige regnskyl, men måneden har dog tit flere solskins- end regnvejrsdage. Om vinteren er vejret køligere, og vintermånederne egner sig derfor godt til en aktiv ferie. Der kan forekomme sne i bjergene.

Spies tilbyder flere dejlige sol og strand-rejsemål: Puerto Pollensa, Alcudia, Ca'n Picafort, Cala Mesquida og Cala Ratjada på nord- og nordøstkysten samt Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma og Cala d'Or på sydøstkysten. På den sydlige del af øen tilbyder vi desuden rejsemål beliggende på bekvem afstand fra Palma: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf og Santa Ponsa. Langs Tramuntana-bjergene på øens vestkyst ligger Spies' øvrige rejsemål på Mallorca: Port d'Andratx, Estellencs, Deià, Puerto de Sóller, Cala San Vicente og Valldemossa.

Juni, juli, august og september

Fra juni til september er der meget vamt på Mallorca med gennemsnitstemperaturer på omkring 29 grader i juli og august, hvor det også kan blive over 30 grader midt på dagen. Om natten falder temperaturen sjældent til under 17 grader, og der kan forekomme friske vinde. I september skifter vejret, og trods temperaturer op mod 27 grader øger risikoen for regnbyger. Havtemperaturen er højest i august: omkring 25 grader. I juni ligger havtemperaturen på omkring 21 grader og i september på 24 grader.

Marts, april og maj samt oktober og november

I maj ligger lufttemperaturen på omkring 22 grader og havtemperaturen på omkring 17 grader.
Om efteråret er vejret mere ustadigt med regnbyer, især i oktober. Havtemperaturen er cirka 21 grader, men falder i november til cirka 18 grader. Både forår og efterår byder på kølige aftener og morgener med en temperatur omkring 10 grader.

December, januar og februar

Om vinteren er vejret køligt med friske vinde og en gennemsnitstemperatur på 15 grader, der kan falde ned til 6 grader om natten. Vintervejret anses for at være mere stabilt end vejret om foråret og efteråret. December kan byde på regn, der dog sjældent er så kraftig som i oktober. Der kan forekomme sne i bjergene.

Rejser til Mallorca

Alcudia
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Alcudia er det perfekte valg for dig, der rejser med børn. Her venter bl.a. et hyggeligt havnemiljø, lavvandede sandstrande, turkisblåt vand og Spies' eget familiehotel Sunwing Alcudia Beach.
Banyalbufar / Estellencs
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
Når du rejser til Banyalbufar og Estellencs, venter en afslappet ferie midt i Mallorcas smukke natur. Byerne ligger i uforstyrrede og naturskønne omgivelse, men samtidig tæt på storbypulsen i Palma.
Ca'n Picafort
Ca'n Picafort er et familievenligt rejsemål med lavvandede strande og komfortable hoteller - og så har du kun omkring 10 km ind til Alcudia.
Cala Bona
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Shopping
Søger du fred og ro, en skøn strandpromenade og hyggelige havnecaféer, er Cala Bona lige noget for dig. Når du rejser hertil, kan du bo på et af øens bedste familiehoteller: Sunwing Cala Bona Beach.
Cala d'Or
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
 • Shopping
Cala d'Or er en charmerende og stilfuld by, hvor de fine strande ligger i bugterne mellem de høje klipper. På en rejse hertil venter fantastiske udsigter, hyggelige restauranter og en skøn atmosfære.
Cala Mayor
 • Strande
Vil du bo tæt på Palma og stadig have en fin, hvid sandstrand inden for kort afstand, er det Cala Mayor, du skal rejse til. Cala Mayor er en klassisk og populær by blandt turister såvel som spanierne.
Cala Mesquida
 • Børnevenligt
 • Strande
 • Mad & Drikke
På rejsen til Cala Mesquida bor du på et af vores gode hoteller med stilheden og den friske havluft som akkompagnement. Velkommen i naturskønne, uberørte omgivelser ved en af Mallorcas bedste strande.
Cala Millor
 • Børnevenligt
 • Sport/adventure
 • Mad & Drikke
Den klassiske turistby Cala Millor byder på en skøn strand og masser af fornøjelser. Hvis du rejser for at spille golf, kan du vælge mellem tre af Mallorcas bedste golfbaner.
Cala Ratjada
 • Natteliv
 • Strande
 • Mad & Drikke
Søger du skønne badebugter, godt forlystelsesliv og et stemningsfuldt havnemiljø, er Cala Ratjada på det nordlige Mallorca et stensikkert rejsehit. Mange af mallorcinerne har selv sommerhuse her.
Cala San Vicente
Cala San Vicente på det nordlige Mallorca er en af øens mindste og mest fredfyldte badebyer. Cala San Vicente er det perfekte rejsemål for dig, der vil have en ferie med total fred og ro.
Deià
Deià er Mallorca for feinschmeckere. Den smukke by Deià er en af Mallorcas bedst bevarede juveler og et perfekt rejsemål for dig, der gerne vil kombinere sol og strand med kulturelle oplevelser.
Illetas
Søger du en rolig og afslappet ferie i nærheden af Palma, er Illetas det perfekte rejsemål. Her bor du i smukke og fredelige omgivelser i bekvem taxiafstand af forlystelsesliv og shopping i Palma.
Magaluf & Palma Nova
 • Natteliv
 • Strande
 • Børnevenligt
Nabobyerne Palma Nova og Magaluf er med årene vokset sammen til ét rejsemål. Mange unge rejser hertil for at opleve det pumpende natteliv, men her er også både golfbaner og skønne strande.
Palma
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
Palma er en storby i et lille format med alt, hvad feriehjertet kan begære af restauranter, butikker, forlystelsesliv og seværdigheder. Palma passer også perfekt til en weekendrejse.
Playa de Palma
 • Strande
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Playa de Palma er rejsemålet for dig, der vil holde ferie ved en lang, fin sandstrand og stadig være tæt på Palmas shopping, kultur og forlystelser. Her finder du også to af Spies' Sunprime Hotels.
Port d'Andratx
Den lille, eksklusive havneby Port d'Andratx ligger i en bugt, godt beskyttet af høje bjerge, som udgør en blågrøn kulisse. Byen passer både til en romantisk rejse og til ren og skær afslapning.
Puerto de Pollensa
 • Børnevenligt
Mange af vores gæster vender gang på gang tilbage til Puerto de Pollensa. Har du først været her én gang, forstår du hvorfor.
Puerto de Sóller
 • Seværdigheder
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
Puerto de Soller er en afsondret og idyllisk kystby med en lille, fin strand, en charmerende havn og masser af historie. Hvis du vil opleve feinschmeckernes Mallorca, er det her, du skal rejse til.
Sa Coma
Sa Coma er et mere fredeligt alternativ til nabobyen Cala Millor. Det er her, du skal rejse til, hvis du søger en fin, børnevenlig strand og et godt udbud af butikker og restauranter.
Santa Ponsa
 • Mad & Drikke
 • Strande
 • Natteliv
Santa Ponsa besøges af rejsende fra hele Europa. Her er tale om et moderne og internationalt rejsemål med en dejlig sandstrand, som passer perfekt til dig, der vil bo tæt på Palma.
Valldemossa
En rejse til Valldemossa er en rejse til en af Mallorcas mest eksklusive perler beliggende i en frodig dal i bjergene. Byen er utrolig smuk med kalkstenshuse bygget i traditionel mallorcinsk stil.

UDVALGTE TILBUD

Sunprime Waterfrontsunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Waterfront
Playa de Palma, Mallorca, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + mindre Classic Room,lille balkon,begrænset havudsigt
 • Afrejse 28 apr 2020 fra København
København, 28 apr 2020, 1 uge
Sunwing Alcudia Beachsunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Alcudia Beach
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses Small Family med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 21 apr 2020 fra Aalborg
Aalborg, 21 apr 2020, 1 uge
Zafiro Tropicfamilygarden
 • Børnevenligt
Zafiro Tropic
Alcudia, Mallorca, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + 2-værelses lejlighed mod omgivelserne
 • Afrejse 28 apr 2020 fra Billund
Billund, 28 apr 2020, 1 uge

VI ANBEFALER

INSPIRATION

Find din rejse til Mallorca