Se hoteller (4)

Rejser til Illetas

Illetas ligger vest for Palma og er perfekt, hvis du ønsker at bo godt uden at være alt for langt fra Palmas mange fristelser.
Illetas er et af de smukkeste rejsemål i området, og er du på udkig efter noget specielt og lidt anderledes, er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du få en rolig og fredfyldt ferie i nærheden af Palma. Rejsemålet er egentlig et ældre, eksklusivt beboelsesområde, hvor huse og hoteller ligger smukt op ad en lille bjergside ved havet. Her ligger der blot nogle få eksklusive hoteller. Resten af bebyggelsen består af private lejligheder og villaer. Her finder du også eksklusive barer og restauranter. Ønsker du et større udvalg af shoppingmuligheder og restauranter, skal du køre de 6 km ind til Palma. Busforbindelserne er rigtig gode, og turen i taxi tager ca. 15 minutter.

Strandene i Illetas

Illetas har to små, fine sandstrande, Platja d'Illetas og den lille Platja Cala Comtessa. De ligger i læ for det store, åbne hav, hvilket gør dem til perfekte strande selv i starten og slutningen af sæsonen. Ved hovedstranden Playa Illetas ligger der en række enkle snackbarer, og her er mulighed for at leje liggestole, parasoller og vandcykler. Vil du undgå sand mellem tæerne, er her også en lille klippeafsats. Den anden strand, Cala Comtessa, er et meget populært tilholdssted for Palmas indbyggere. En søndag i august er her hverken parkering til bil eller håndklæder, men stemningen er dejlig løssluppen og familievenlig.

Lej en bil i ferien

Vidste du, at du kan bestille en udlejningsbil samtidig med, at du bestiller fly og hotel med Spies? Hvis du vil kombinere daseferien med et par afstikkere rundt på øen, er det måske nok at leje bil i et par dage. Vi foreslår, at du starter med at hente inspiration til udflugter i vores bilguide til Mallorca.

Luksus i Illetas

Hotellerne i eksklusive Illetas er selvfølgelig også noget ud over det sædvandlige. Her kan du vælge et hotel ved stranden, hvor både komfort og serviceniveau er helt i top. På hotellet Gran Meliá de Mar, som foruden sin fantastiske placering på stranden også lokker med en veludstyret spa, smukke haver og intet mindre end tre forskellige restauranter. Her er virkelig alt, du har brug for på ferien.
Tips og nyttig info
  • Tæt på Palma
  • Luksushoteller
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Hoteller med gratis wi-fi

Spies' gæster om Illetas

Find din rejse til Illetas