Nemt og bekvemt

Bustransfer på din charterrejse

Bestiller du transfer gennem Spies, kommer du nemt og bekvemt til og fra lufthavnen og dit hotel. Det er nemmest at tilkøbe transfer, når du bestiller din rejse. Har du allerede bestilt din rejse, kan du også tilkøbe transfer efterfølgende via Min Side under ”Bestil tilvalg”.

  • Vores busser følger altid landets lokale sikkerhedsregler. Standarden på busserne kan derfor variere fra rejsemål til rejsemål.
  • Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transporttiden kan derfor variere.
  • Rejser du med et barn under to år, kan du enten have barnet på skødet, på barnets eget sæde eller medbringe en autostol. Det er dog ikke alle busser, der har trepunktsseler, og vi kan derfor ikke garantere, at du kan spænde autostolen fast. På rejsemål, hvor en del af transferen foregår med båd, har børn under to år ikke deres eget sæde i bussen.

Bor du på et af vores Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Clubs, indgår Easy Travel, når du flyver med vores eget flyselskab Sunclass Airlines. Det betyder, at bussen kører direkte til dit hotel uden stop undervejs. Du finder mere information om transfer til netop dit hotel i hotelbeskrivelsen under punktet ”Beliggenhed og transfer”.

Privat transfer på din charterrejse

  • Som regel er det en minibus eller personbil (afhængig af tilgængelighed), der henter dig.
  • Pladsen i bagagerummet kan være begrænset. I en personbil er der f.eks. oftest plads til tre mellemstore kufferter, og i en minibus vil der oftest være plads til syv mellemstore kufferter.
  • Ved ankomst møder vores Spies-guider dig i lufthavnen og viser dig til transporten, som kører dig direkte til dit hotel.
  • Ved hjemrejse sender vi dig en SMS med afhentningstidspunktet, og du kan også se det i Spies-appen.
  • Rejser du med et barn, som skal sidde i autostol, er det vigtigt, at du selv sørger for autostolen, eftersom disse ikke findes hos vores vores samarbejdspartnere.
    Vær opmærksom på, at det i de fleste lande er lovpligtigt at anvende autostol. Som hovedregel kan man sige, at hvis du følger de love og regler, der gælder for autostole i Norden, bør det samme gøre sig gældende i andre lande.

Transfer på rejse med rutefly

Rejser du med rutefly og vil bestille transfer efter du har bestilt din rejse, skal du kontakte vores rejsekonsulenter på telefon 70 10 42 00, så de kan undersøge, om det er muligt. Vi har aftaler med lokale partnere på langt de fleste rejsemål, som sørger for at du kommer godt frem til dit hotel.

Transfer på Maldiverne

For at komme til dit hotel på Maldiverne skal du bestille transfer. Det gør du i forbindelse med, at du bestiller rejsen eller ved at ringe til vores rejsekonsulenter. Når du ankommer til lufthavnen på Maldiverne, vil repræsentanter fra hotellet hjælpe dig videre. Ventetid kan forekomme i lufthavnen, inden du skal videre til dit hotel.

Prisen for transfer varierer alt efter transportmidlet, som kan være vandfly, indenrigsfly eller speedbåd afhængigt af afstanden fra lufthavnen til dit hotel. En del hoteller tilbyder lounges, du kan vente i. Type af transfer, om der findes en lounge og den nøjagtige pris får du ved bestilling. Du finder mere information om transfer til netop dit hotel i hotelbeskrivelsen under punktet ”Beliggenhed og transfer”.

Hvis dit fly lander efter kl. 15.30 på Malé lufthavn, skal du bestille en overnatning på et hotel ved lufthavnen. Hvis hjemrejsen er tidligere end kl. 09.00, skal du have en overnatning dagen før på et hotel ved lufthavnen. Vi hjælper dig med at arrangere dette, efter du har bestilt din rejse.

Opgradér din rejse med Spies