Aquafitness på Cypern

Hold dig i form

TRÆN I FERIEN

Aktiv ferie

Vil du gerne holde formen ved lige i ferien, eller måske endda opnå nye mål, mens du nyder det søde ferieliv med sol og strand? Spies arrangerer aktive ferier, der passer til både nybegynderen og atleten.

Sammen med erfarne instruktører og andre træningsinteresserede har vi skabt de perfekte forudsætninger for en aktiv ferie eller sportsrejse. Vi tilbyder et bredt udvalg af træningsformer og træningshoteller. Vælg blandt vores store udbud af bl.a. yogarejser, cykelrejser, vandrerejser og fitnessrejser.

Udvalgte træningsrejser

Alle træningsrejser

Her finder du alle træningsrejser, der er arrangeret af Spies.

Hvilken aktiv ferie leder du efter?

En mer aktiv semester

Endnu mere aktiv ferie

Spies tilbyder masser af muligheder for en aktiv ferie både med og uden børn, hvad enten du vil dykke, dyrke yoga, træne til en triatlon eller noget helt fjerde.

Tilvalg til din aktive ferie

Vi har gjort det endnu lettere for dig at få en aktiv ferie, når du bor på udvalgte hoteller. Vælg f.eks. træning på dit værelse, svømmekurser eller personlig træner.

Safe Travel - tryghed på rejsen

Det er vigtigt for os, at du føler tryg under hele din rejse. Derfor indfører vi nu nye hygiejne- og sikkerhedsprocedurer på vores hoteller, fly, transferbusser og aktiviteter. Desuden får du vores ændrings- og afbestillingsforsikring med i prisen, når du bestiller en charterrejse. Hos Spies tilbyder vi tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis din rejse bliver aflyst.