Aktive ferier med Spies
Sport

Ferie i dit tempo

Tag træningen til
nye breddegrader

Aktiv ferie og træningsrejser

Spies har noget for alle, der gerne vil være lidt mere aktive i deres ferie. Det gælder, uanset om du vil spille padel, tage på arrangeret træningsferie, opdage et nyt hotel med topmoderne motionsrum eller bo tæt på smukke vandre- og cykelruter. På vores egne hoteller tilbyder vi desuden gratis SATS-hold, og skal I mere end 15 personer afsted, så hjælper vi gerne med at arrangere en helt unik træningsrejse kun for jer. Perfekt til træningslejr eller ferie med vennegruppen.

Hvorfor Spies?

  • Træning for alle niveauer
  • Grupperejser og træningslejr
  • Bredt udbud af træningsrejser
  • Professionelle instruktører
  • Træningshoteller over hele verden
  • Populære hoteller med SATS-uddannede instruktører
  • Velkendte samarbejdspartnere
  • Rejs trygt med Safe Travel
Par holder pause på vandreferien

Spies Sport-uge

Med Spies Sport-uge kan du vælge mellem tre forskellige typer aktiv ferie. Uanset hvilken aktivitet du vælger, bor du på det samme hotel. Spies Sport-uge er for dig, der rejser alene, men stadig gerne vil være social med andre. Det er også oplagt for dig, der gerne vil på ferie med en ven, veninde eller partner, som måske ikke har helt den samme interesse som dig. Det står jer nemlig frit for at vælge to forskellige aktiviteter.

Instruktører på Sunwing

Mød vores instruktører

Vi samarbejder med nogle af de bedste instruktører på vores træningsrejser. De er alle udvalgt på baggrund af deres store erfaring og uddannelse indenfor deres felt.

Forskellige typer af sport og træning

Tag et aktivt valg. Vælg din rejse ud fra det, du vil træne på din ferie.

Skræddersyede grupperejser

Træning på Sunprime Waterfront på Mallorca

Arranger din egen træningsrejse

Er du instruktør, træner eller en del af en vennegruppe, der gerne vil arrangere jeres egen træningsrejse? Vores erfarne gruppeafdeling sidder klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres helt egen træningsrejse.

Flere måder at rejse og træne på

Træningshold på græsplæne

Vil du begynde at træne?

Vil du gerne i gang med at træne, men har svært ved at finde motivationen? Vi har et stort udbud af træningsmuligheder for dig, der gerne vil prøve forskellige aktiviteter i ro og mag.

Bevægelsesglæde for familien

Bevægelsesglæde for familien

Vil du være aktiv med familien på din ferie? På mange hoteller tilbyder vi en række sjove fysiske aktiviteter for alle aldre samt hold, hvor børn og forældre kan træne sammen.

Aktiviteter for seniorer

Ferier for de aktive seniorer

Kroppen stopper aldrig med at reagere på fysisk aktivitet. Vi har mange hoteller med motionsrum, og på vores Sunprime Hotels er der desuden skræddersyede hold til seniorer.

Pige surfer på stranden

Find alt til din yndlingssport

Har du en sport, du virkelig brænder for? Måske vil du gerne finde de bedste træningsrejser, hoteller og rejsemål for lige den sportsgren? Her kan du se alt, vi tilbyder inden for din yndlingssport!

Spies træningskalender

Vores arrangerede træningsrejser

Vil du på træningseventyr? Med vores træningskalender får du et tydeligt overblik over alle rejser, vi arrangerer sammen med vores velrennomerede samarbejdspartnere.

Rejsemål til en aktiv ferie

Ny søgefunktion finder din drømmerejse

Med vores nye søgefunktion hjælper vi dig med at finde den rejser, der passer bedst til netop dine interesser. Det gælder, uanset om du rejser med familien eller uden børn.

Træningshoteller i udlandet

Få pulsen op på din ferie

Træningshoteller hos Spies

Vores bedste hoteller til træning

Vi tilbyder en række hoteller for dig, der gerne vil have en aktiv ferie. Vælg mellem alt fra hoteller med topmoderne motionsrum til vores egne hoteller, hvor du gratis kan træne på holdtræning med SATS-uddannede instruktører ca. 20 gange ugentligt. Mange hoteller ligger også tæt på løbe- og cykleruter, som vi gerne fortæller mere om, når du ankommer. Rejser du med familien, kan vi desuden tilbyde flere hold, hvor børn og forældre kan træne sammen.

Hoteller som passer til træning

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller