Vil du begynde at træne? Aktive ferie med Spies
Sport

Vil du gerne være mere aktiv?

For de træningsnysgerrige

Hvorfor træne på sin ferie?

Ferie betyder bedre tid, mere harmoni og mindre stress. Med andre ord: de perfekte forudsætninger for at komme i gang med at træne. Når du rejser med Spies, har du desuden tilgang til en lang række hoteller med gode træningsmuligheder. Alt fra let vandgymnastik i poolen eller SATS-hold med uddannede instruktører til træning på værelset.

Du behøver ikke nødvendigvis gå i motionsrummet for at træne. En hyggelig gåtur langs stranden eller en tur på en af de smukke løberuter omkring hotellet kan også gøre underværker for din sundhed. Når du rejser på ferie med Spies, er det ganske enkelt og lettilgængeligt at bryde med gamle vaner og skabe nye gode i stedet.

Hvorfor Spies?

  • Op til 20 gruppetræningshold pr. uge
  • 29 hoteller med ideelle træningsforhold
  • Stort udvalg af forskellige typer træningsrejser
  • SATS-uddannet personale
  • Personlige trænere på 6 hoteller
  • Hoteller med digitalt afmærkede løbe- og cykleruter

Et udvalg af træningsmuligheder på vores hoteller

Træning på vores hoteller

Vand-tabata

Vand-tabata er højintensiv intervaltræning i vand. Træningen kombinerer principperne i tabata og består af korte øvelser ved høj intensitet efterfulgt af korte hvileperioder.

Personlig tränare på våra hotell

Træn med personlige trænere

Under din ferie kan du få hjælp til skræddersyet træning, mens familien laver noget andet. Med en personlig træner kan du lægge grundstenen til gode vaner, som holder meget længere end din gyldne sommerfarve.

Træning på værelset

Træning på værelset

Med vores træningskit kan du låne alt, du har brug for, til træning på værelset: yogamåtte, gummibånd, exertube og glidemåtter. Du får også en oversigt med forskellige øvelser. Træningskittet kan fås på flere af vores resorts.

Yoga Flow og Yin Release

Vinyasa Yoga og Yin Yoga

Der afholdes yogahold flere gange om ugen på vores egne hoteller. Yoga hjælper dig med at øge din mobilitet, styrke og balance, mens Yin Yoga fokuserer på en kombination af mobilitet og ro i sindet.

Hvis du vil vide mere

For dig, som er nysgerrig på mere i vores træningsverden

34 sundhedsfordele ved fysisk aktivitet

Det, som har den største og hurtigste effekt på din sundhed, er at erstatte stillesiddende vaner med regelbundne bevægelsespauser, gåture eller anden let motion. Den bedste træning er den, der rent faktisk bliver til noget. Derfor er det letteste at lave noget, du rent faktisk kan lide.

Rejsemål med vandring

Oplev dit rejsemål til fods

Hvis du har lyst til at vandre til sommer, kan vi anbefale et besøg på den græske middelhavsø Kreta. Både på nord- og sydkysten finder du masser af spændende vandrestier at udforske.

Alle vores hoteller med gode træningsforhold

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller