Aktiv ferie på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Aktiv ferie

For nogen tager det flere dage. Andre kan slet ikke vente. Men de fleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig lidt. På Sunwing Family Resorts indgår både motionsrum og holdtræning.

NYHED! Sommeren 2024 tilbyder vi flere nyheder for dig, der gerne vil træne i ferien. På Sunwing Cala Bona Seafront åbner vi et helt nyt motionsrum, og på Sunwing Sandy Bay Beach vil hele det udendørs sportsomåde være nyrenoveret. Du vil desuden kunne træne i istandsatte lokaler på Sunwing Makrigialos Beach.

Træning på Sunwing

Træning på Sunwing

  • SATS-holdtræning med uddannede instruktører
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik
  • Løberuter
  • Familietræning

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resorts:*

09.00 - Vinyasa yoga
11.00 - Beachvolley
12.30 - Vandgymnastik
16.00 - Core
17.15 - Tabata

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ SUNWING

Holdtræning

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi holdtræning som core, yoga flow, crosstræning og tabata (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år.

Träningsnyheter på Cypern

Træningsnyheder på Cypern

Vores populære Sunwing Sandy Bay Beach har allerede både multisportsbane, tennisbane og en udendørs motionsbane i skyggen under palmerne. Til sommer bliver mulighederne endnu større for dig, der kan lide at træne - vi vil nemlig kunne tilbyde to nye padelbaner, flere vægte og maskiner i motionsrummet samt endnu flere typer holdtræning.

Vandgymnastik

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

NYHED! Vand-tabata
Vand-tabata er højintensiv intervaltræning i vand. Træningen kombinerer principperne i tabata og består af korte øvelser ved høj intensitet efterfulgt af korte hvileperioder.

Motionsrum

Motionsrum

På Sunwing findes motionsrum til træning på egen hånd. Du kan læse mere om motionsrummenes udstyr under hvert enkelt hotel. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen.

På enkelte Sunwing kan du desuden bestille tid hos en personlig træner.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Deltag i en holdintroduktion til motionsrummet og kom godt i gang med din styrketræning! Instruktøren gennemgår rummets udstyr og fortæller, hvordan man bruger de forskellige redskaber og maskiner. Du får også tips til at skabe en god træningsrutine, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

Træning på værelset

Træning på værelset

Hvis du kan lide at træne på egen hånd i ferien, kan du nu slippe for at fylde kufferten med træningsudstyr: Bestiller du vores træningspakke, kan du låne yogamåtte, glideplader, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Kan bestilles på flere af vores Sunwing-hoteller.

Motionsløb

Motionsløb

Vi har kortlagt vores favoritløberuter i nærheden af hotellerne og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper, MapMyRun og andre apps. Læs mere under fanebladet Træning på hvert hotel.

Tennis

Tennis

De fleste Sunwing Family Resorts har en tennisbane, som gratis kan reserveres. Det er også muligt at leje ketsjere og købe bolde.

Golf

Golf

Flere Sunwing Family Resorts ligger i nærheden af gode golfbaner. Vores personale hjælper gerne med at bestille starttider.