Aktiv ferie på Sunwing Family Resorts

For nogen tager det flere dage. Andre kan slet ikke vente. Men de fleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig lidt. På Sunwing er motionsrum og holdtræning gratis.

Træning på Sunwing

  • SATS-holdtræning
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik
  • Løberuter
  • Familiesport

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resorts:*

09.00 - Yoga
11.00 - Beachvolley
12.30 - Vandgymnastik
16.00 - Bootylicious
17.15 - Core

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ SUNWING

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi træningshold som for eksempel core, yoga, crosstræning og bootylicious (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år.

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

Motionsrum

På Sunwing findes motionsrum til træning på egen hånd. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen. På enkelte Sunwing kan du desuden bestille tid hos en personlig træner. Læs mere om udvalget af maskiner og frie vægte under hvert hotel.

Personlig svømmetræning

PT-svøm tilbydes på udvalgte Sunwing. Træningen tilpasses efter dine behov og ønsker. Private svømmetrænere kan bestilles til gæster over 4 år. Svømmetrænerne er uddannet af Medley, som er Sveriges største udbyder af private svømmekurser. Kurserne er med svensktalende instruktør.

Finpuds svømmeteknikken. Vi tilbyder personlig svømmetræning og kurser i crawl på udvalgte Sunwing Family Resorts.
Private svømmetrænere kan bestilles til alle over 4 år. Undervisningen foregår på svensk.

Motionsløb

Vi har kortlagt vores favoritløberuter i nærheden af hotellerne og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper, MapMyRun og andre apps. Læs mere under fanebladet Træning på hvert hotel.

Tennis

De fleste Sunwing Family Resorts har en tennisbane, som gratis kan reserveres. Det er også muligt at leje ketsjere og købe bolde.

Golf

Flere Sunwing Family Resorts ligger i nærheden af gode golfbaner. Vores personale hjælper gerne med at bestille starttider.

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Mini Land og til Lollo & Bernie's Mini Disco.