Sunwing Family Resorts

Aktiv ferie på Sunwing Family Resorts

For nogen tager det flere dage. Andre kan slet ikke vente. Men de fleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig lidt. På Sunwing indgår både motionsrum og holdtræning.

Træning på Sunwing

Træning på Sunwing

  • SATS-holdtræning
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik
  • Løberuter
  • Familiesport

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resorts:*

09.00 - Yoga
11.00 - Beachvolley
12.30 - Vandgymnastik
16.00 - Bootylicious
17.15 - Core

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ SUNWING

Holdtræning

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi træningshold som for eksempel core, yoga, crosstræning og bootylicious (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Al holdtræning indgår, og aldersgrænsen er 15 år.

Vandgymnastik

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

Motionsrum

Motionsrum

På Sunwing findes motionsrum til træning på egen hånd. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen. På enkelte Sunwing kan du desuden bestille tid hos en personlig træner. Læs mere om motionsrummenes udstyr under hvert hotel.

Motionsløb

Motionsløb

Vi har kortlagt vores favoritløberuter i nærheden af hotellerne og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper, MapMyRun og andre apps. Læs mere under fanebladet Træning på hvert hotel.

Tennis

Tennis

De fleste Sunwing Family Resorts har en tennisbane, som gratis kan reserveres. Det er også muligt at leje ketsjere og købe bolde.

Golf

Golf

Flere Sunwing Family Resorts ligger i nærheden af gode golfbaner. Vores personale hjælper gerne med at bestille starttider.

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS