Fodboldrejser

Vil du opleve Europas stærkeste ligaer? Vi har billetter til kampe med udvalgte hold i Premier League i England, La Liga i Spanien og Bundesliga i Tyskland.

Med Spies kan du bestille billige fodboldpakker med kampbilletter og hotel. Flybilletter bestiller du separat.

Læs mere Al respekt for gode kampe på tv, men der er noget ganske særligt over at se Kane, Pogba, Messi, Modric, Eriksen og de andre stjerner i levende live. Og når du deler oplevelsen med 50.000 syngende fans, bliver det for alvor magisk.
 
En fodboldrejse til Premier League er en drøm for mange. Det er umuligt at opstøve en bedre stemning end på lægterne i England. Med Spies kan du bestille billetter til alle de store engelske fodboldhold, og du bestiller nemt både fly (bestilles separat) og hotel, så du får den perfekte fodboldrejse. Det samme gælder for fodboldrejser til La Liga, hvis du vil se Real Madrid eller Barcelona, og vil du gerne opleve Bayern München eller Borussia Dortmund live, kan vi også tilbyde fodboldrejser til Bundesligaen. Med Spies kan du desuden købe billetter til visse Champions League-kampe.
 
Bestil din fodboldrejse med billetter til Premier League, Bundesliga eller La Liga hos Spies, og glæd dig til en spændende oplevelse med fodbold i verdensklasse.
Skjul

Billetter til Champions League

Vi har billetter til de kampe i Champions League, som de udvalgte engelske og spanske hold her på siden skal spille. Gå ind på dit favorithold og se tilgængelige kampe.

Premier League, ENGLAND

Køb fodboldbilletter til Premier League, se stjernerne og oplev stemningen på dit favoritholds hjemmebane.

La Liga, Spanien

Køb fodboldbilletter til La Liga - Primera divison, Spanien. Oplev verdens måske bedste fodboldliga, og se alle stjernerne brillere med bolden.

Bundesliga, Tyskland