Tag på storbyferie med Spies

Oplev effekten af en virkelig god ferie. Som når du får alt, præcis som du vil have det: det perfekte rejsemål, en passende rejselængde og hotellet, du altid har drømt om. Sådan er vores storbyrejser. Vælg mellem mere end 60 byer i hele verden, og glæd dig til en storbyferie lige efter dit hoved.

Spis verdensberømt pizza i Rom, udforsk de mange kunstmuseer i Paris, se fodbold i verdensklasse i London, eller oplev eksotiske og eventyrlige byer som Dubai og Marrakech. Der er bogstaveligt talt en verden af muligheder. Rigtig god storbyferie!

Value propositions

Populære storbyer i Europa

Vi tilbyder hoteller i nærheden af de største seværdigheder, så du kan fokusere på oplevelserne og ikke skal tænke på, hvordan du finder frem til dem.

Spændende storbynyheder

Mæsk dig i paella i spanske Valencia, hvor retten stammer fra, se den fantastiske arkitektur i polske Wrocław, eller oplev den helt særlige stemning i italienske Bergamo.

Eksperternes tips til storbyferier

Vores rejseeksperter guider dig til storbyens store oplevelser og skjulte skatte.

Mere inspiration til din storbyferie

Hotel med det lille ekstra

Nyttige hoteltips

Vil du bo flot eller budgetvenligt? Skal du have børnene med, eller leder du efter hotellet til en weekend med vennerne? Med disse tips bliver det nemmere at vælge hotel til storbyferien.

Shopping- og restauranttips

Shopping og spisesteder

Vil du gå på skattejagt i stormagasiner og vintagebutikker? Spise på gode restauranter og besøge trendy barer? I storbyer som Paris, London og New York finder du det hele.

Alle storbyer

Vælg mellem nøje udvalgte hoteller i mere end 60 storbyer over hele verden.

Fordele ved en storbyferie med Spies

Når du bestiller en pakkerejse med os (fly og hotel), kan du skræddersy din ferie fuldstændigt efter dit hoved og samtidig få tryghed på rejsen.

Stort udvalg og maksimal valgfrihed

En storbyrejse med Spies giver dig maksimal valgfrihed. Du vælger nemlig selv både afrejsedato, rejselængde og hotel.
Udvalget af rejsemål og hoteller er stort, og samtidig kan du nyde godt af trygheden ved at være dækket af pakkerejseloven. Når du bestiller en pakkerejse til en storby med Spies, kan du også vælge mellem flere forskellige flyselskaber.

Hoteller i centrum

Med Spies har du masser af valgfrihed, hvad hoteller angår. Vores nøje udvalgte storbyhoteller har altid en god og central beliggenhed enten tæt på seværdigheder eller i hyggelige bydele, og vi har hoteller i alle prisklasser fra enkle mellemklassehoteller til luksushoteller med alle bekvemmeligheder. Du kan altid spørge os til råds, hvis du har særlige ønsker eller gerne vil bo i et bestemt område – så finder vi det rigtige hotel.

På egen hånd - med Spies og pakkerejseloven

Rejser du på storbyferie med Spies, er du på egen hånd. Vi har ingen guider på vores storbyrejsemål, men du kan altid komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp – både før, under og efter rejsen. Og som Danmarks største rejsearrangør kan vi naturligvis altid stå inde for kvaliteten af din rejse. Endnu en fordel ved at bestille en pakkerejse med Spies er, at du er dækket af pakkerejseloven. Det betyder f.eks., at du får dine penge tilbage, hvis der skulle ske noget med os som virksomhed.

Storbyferie med familien

Det er nemt at tage børn med på en storbyferie. Vi har samlet vores bedste tips til en storbyferie med familien her.