Storbyferie med familien

Storbyferie med børn

Du kan sagtens slentre rundt på gader og stræder, tage på restaurant og besøge museer, selvom du tager på storbyferie med børn. Måske du endda får øjnene op for nye spændende eventyr, når storbyen skal opleves med familiens yngste medlemmer.

Børnevenlig storbyferie til hele verden

Tag børnene med på forlænget weekend til London, Rom, Paris eller Barcelona - eller er ferien længere kan storslåede oplevelser i New York måske friste. Mulighederne er mange og du kan godt glæde dig til at vise dine børn verdens storbyer.

Tips til en storbyferie med børn

Stor rød bus

1. Tag bussen

En tur med bussen giver et godt overblik over byen og en pause til trætte ben. De fleste storbyer tilbyder hop-on hop-off busser, der tager jer forbi de største seværdigheder. En tur med den lokale bus er et billigere alternativ, der ofte også kører til de store attraktioner.

Park i London

2. Brug byens parker

I de fleste storbyer kan man finde parker. De grønne oaser er gode steder at slappe af eller holde en lille picnic. Måske nogle af dine rejsekammerater har brug for at brænde lidt krudt af med fangeleg eller en klatretur.

Dreng spiser is

3. Tid til is

Ofte vil vi gerne opleve så meget som muligt, når vi er på storbyferie. Der er mange seværdigheder og kulturelle tilbud, vi drømmer om at besøge. Men rejser du med børn, kan det være stressende med en stram tidsplan. Det er altid en god idé at indlægge ispauser og tid til at tage tingene og oplevelserne, som de kommer.

Vores bedste forslag til en storbyferie med børn

storbyferie i berlin

Berlin

De børnevenlige oplevelser står i kø i Berlin. Se dinosaurskelletter på Museum für Naturkunde eller haps en tur på Ritter Sport museet. De større børn vil helt sikkert også finde Checkpoint Charlie spændende. Derudover er Berlin kendt for dens mange legepladser for både store og små.

lille dreng i london

London

London er en favorit blandt børnefamilier, og den britiske hovedstad er fuld af magiske oplevelser. Harry Potter fans skal naturligvis besøge til Perron 9¾ på King's Cross station og vi garanterer, at alle vil kunne finde noget i en af verdens største legetøjsbutikker, Hamleys. Man kan også tage de ældre børn med til en af de mange musicals, der spilles hver aften i London.