PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Guru Bar på hotellet Capo Bay

Cypern

Cypern

Velkommen til Cypern! Til familien har vi både Sunwing Family Resorts og Family Garden, og rejser du uden børn, kan vi tilbyde elegante Sunprime Ayia Napa Suites. Med Spies kan du rejse til fire forskellige rejsemål på Cypern: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Fig Tree Bay. Du kan også med rutefly til flere af vores rejsemål på Cypern. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde, året rundt.

Hvert rejsemål har sin charme, men i Ayia Napa ligger vores bedste familiehotel: Sunwing Sandy Bay Beach. I Ayia Napa finder du også Sunprime Ayia Napa Suites - det perfekte valg for dig, der rejser uden børn. I Fig Tree Bay kan vi tilbyde et både rummeligt og børnevenligt Family Garden-hotel lige ved stranden: Rising Star.

Nyhed!
Sommeren 2017 slår vi dørene op for vores nye Ocean Beach Club - Cypern i Ayia Napa. Ocean Beach Club er et luksuriøst hotelkoncept, som er blevet en stor succes på Kreta og Gran Canaria. Ocean Beach Club - Cypern er et perfekt valg for dig, der gerne vil have adgang til faciliteterne på populære Sunwing Sandy Bay Beach, men som samtidig gerne vil bo lidt bedre i roligere omgivelser tættere på havet.

Læs mere om Cypern Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst på Cypern?
Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og kølige vintre. Spies' rejsemål Ayia Napa, Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle på sydkysten, hvor klimaet i månederne marts-april minder om dansk sommervejr med regnbyger og lufttemperaturer på omkring 20 grader. Fra slutningen af maj stiger temperaturerne til op til 30 grader og stiger yderligere til over 35 grader i juli og august. Fra september til november ligger temperaturerne på omkring 20 grader i luften og 22-27 grader i vandet. Der falder mest nedbør fra december til februar, men på sydkysten bliver det sjældent koldere end cirka 15 grader om dagen. Sne er almindeligt i bjergene midt på øen.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  79

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!