Hoteller (84)

Rejser til Cypern

Der er rigtig mange gode grunde til at rejse til Cypern. Her kan du se frem til indbydende strande med det klareste vand, god mad, rigtig fine hoteller og masser af seværdigheder.

Cypern er samtidig et af de mest solsikre rejsemål i Middelhavet, hvilket giver en ekstra lang rejsesæson med varme fra tidlig forår til langt ind i efteråret. Spies' rejsemål ligger på øens syd- og østkyst. Cypern har noget for enhver smag med et godt udvalg af restauranter, barer, forlystelsesliv, seværdigheder, shopping og aktiviteter for alle aldre.

Rejs med børn til Cypern

Der er mange plusser ved Cypern, hvis du rejser med børn. Her er brede, lavvandede sandstrande, der er som skabt til leg, boldspil og sandslotte, og flere af Spies' hoteller har børneklub, All Inclusive og vandrutsjebaner. Cypern er desuden fyldt med sjove udflugtsmål for hele familien - f.eks. WaterWorld i Ayia Napa, som er en af Europas største temaparker.

Voksenhoteller på Cypern

Rejser du uden børn, og trænger du til en ekstra bekvem og afslappet ferie, kan vi anbefale vores voksenhoteller og luksushoteller på Cypern. Vil du hellere have en ferie med masser af fest og pumpende natteliv, anbefaler vi en rejse til Ayia Napa, hvor forlystelseslivet er ungt, tempofyldt og syder af liv.

Seværdigheder og aktiviteter

Vil du se mere af Cypern på din ferie eller bare krydre strandlivet med et par seværdigheder i ny og næ, er mulighederne mange. Her er masser af små byer, hvor du kan komme helt tæt på det cypriotiske hverdagsliv. Takket være det krystalklare vand, som omgiver øen, er Cypern også den perfekte ferieø, hvis du vil på bådtur, dykke eller snorkle. Vi kan også anbefale en jeepsafari eller en udflugt til øens nordlige dele på rejsen til Cypern.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst på Cypern?
Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og kølige vintre. Spies' rejsemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle ved sydskysten. Her er vejret i marts og april nogenlunde som dansk sommervejr med temperaturer på omkring 20 grader. I slutningen af maj og starten af juni når temperaturen ofte op på 30 grader for at stige til 35 grader eller mere i juli og august. I september, oktober og november ligger lufttemperaturen på cirka 20 grader og vandtemperaturen på 22-27 grader. Der falder mest nedbør fra december til februar, men det bliver sjældent koldere end 15-16 grader i dagtimerne. I bjergene inde i landet falder der sne i vintermånederne.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Cyperns ambassade på telefon 33 91 58 88 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Cyperns ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse.

Rejser til Cypern

Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre, hvor størstedelen af årets nedbør falder. Sne er almindeligt i bjergene midt på øen. Om sommeren kan temperaturen på sydkysten stige til over 35 grader med en havtemperatur på 25-28 grader. I månederne marts-april og oktober-november minder klimaet om dansk sommervejr med regnbyger og lufttemperaturer på omkring de 20 grader. Vores rejsemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle på sydkysten.
Ayia Napa
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
 • Natteliv
I Ayia Napa er der både Sunwing til børnefamilier og Sunprime til rejsen på tomandshånd - og mange andre hoteller i forskellige priskategorier med eller uden All Inclusive.
Protaras/Fig Tree Bay
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Fig Tree Bay, eller Protaras, er et af Cyperns mest populære rejsemål. Her venter vores familievenlige Rising Star samt Sunprime Protaras Beach for dig, der rejser uden børn.
Limassol
Når du bestiller en rejse til Limassol, kan du bo ved stranden i Limassol på et af Cyperns bedste hoteller: Londa. Her venter både kultur, forlystelsesliv og shopping i en afslappet atmosfære.
Larnaca
 • Mad & Drikke
 • Strande
 • Børnevenligt
Larnaca er en autentisk cypriotisk by med lokalt folkeliv og klassisk cypriotisk charme. Hvorfor ikke kombinere en uge i Larnaca med et af Spies' andre rejsemål på Cypern?

UDVALGT PARTNER

Hoteltip på Cypern

Capo Bay er et moderne og elegant hotel med høj komfort og en perfekt beliggenhed lige ved stranden.

Læs mere

TILBUD TIL CYPERN

SunConnect Rising Starsunconnectresorts
 • Børnevenligt
SunConnect Rising Star
Protaras/Fig Tree Bay, Cypern, Cypern
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 20 apr 2020 fra Billund
Billund, 20 apr 2020, 1 uge
Sunwing Sandy Bay Beachsunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Sandy Bay Beach
Ayia Napa, Cypern, Cypern
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses handicapvenlig Small Family med terrasse
 • Afrejse 13 apr 2020 fra København
København, 13 apr 2020, 1 uge
Sunprime Protaras Beachsunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Protaras Beach
Protaras/Fig Tree Bay, Cypern, Cypern
 • 1 uge
 • Fly + Dobb.vær.Classic Room,balkon mod omgivelser/bygning
 • Afrejse 17 aug 2020 fra Aalborg
Aalborg, 17 aug 2020, 1 uge

INSPIRATION

Find din rejse til Cypern