Guru Bar på hotellet Capo Bay

Cypern

Cypern

Velkommen til Cypern! Til familien har vi både Sunwing Family Resorts og Family Garden, og rejser du uden børn, kan vi tilbyde elegante Sunprime Hotels for voksne. Med Spies kan du rejse til fire forskellige rejsemål på Cypern: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras/Fig Tree Bay. Du kan også rejse med rutefly til flere af vores rejsemål på Cypern. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde - året rundt.

Hvert rejsemål har sin charme, men i Ayia Napa ligger vores bedste familiehotel: Sunwing Sandy Bay Beach. I Ayia Napa finder du også Sunprime Ayia Napa Suites - det perfekte valg for dig, der rejser uden børn. I Protaras/Fig Tree Bay kan vi tilbyde det rummelige og børnevenlige Family Garden-hotel Rising Star samt nyheden Sunprime Protaras Beach - begge ligger lige ved stranden.

Sommeren 2017 slog vi dørene op for vores nye Ocean Beach Club - Cypern i Ayia Napa. Ocean Beach Club er et luksuriøst hotelkoncept, som er blevet en stor succes på Kreta og Gran Canaria. Ocean Beach Club - Cypern er et perfekt valg for dig, der gerne vil have adgang til faciliteterne på populære Sunwing Sandy Bay Beach, men som samtidig gerne vil bo lidt bedre i roligere omgivelser tættere på havet.

Læs mere om Cypern Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst på Cypern?
Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og kølige vintre. Spies' rejsemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle ved sydskysten. Her er vejret i marts og april nogenlunde som dansk sommervejr med temperaturer på omkring 20 grader. I slutningen af maj og starten af juni når temperaturen ofte op på 30 grader for at stige til 35 grader eller mere i juli og august. I september, oktober og november ligger lufttemperaturen på cirka 20 grader og vandtemperaturen på 22-27 grader. Der falder mest nedbør fra december til februar, men det bliver sjældent koldere end 15-16 grader i dagtimerne. I bjergene inde i landet falder der sne i vintermånederne.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  75

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!