Se hoteller (6)

Rejser til Limassol

Cypern, Cypern
Limassol, også kaldet Cyperns Dubai takket være byens skyskrabere, er Cyperns næststørste by og et rejsemål fyldt med kultur og historie.
Gå ikke glip af det lille arkæologiske museum i Byron Street og den gamle fæstning, hvor Richard Løvehjerte skulle have tilbragt sin bryllupsrejse. Du kan desuden besøge ruinbyen Kourion, som var en vigtig handelsby i antikken.

Men Limassol byder også på både forlystelsesliv, restauranter og shoppingmuligheder. I Limassols gamle bydel bugter smalle gader sig med forskellige butikker med bl.a. kunsthåndvæk. Tilbringer du et par timer her, vil du sikkert støde på den livlige markedshal, hvor du kan få inspiration til frokosten på en hyggelig taverna i nærheden. Mere moderne shoppingmuligheder finder du langs Ayios Andreas Street og Anexartisias Street. Selv om Limassol er en stor by, ligger det meste i gåafstand, og der er ikke langt fra den gamle bydel til Makarios Avenue, hvor man finder meget af byens mere trendy forlystelses- og restaurantliv.

Bo godt på Cypern

I Limassol kan Spies tilbyde nogle af øens bedste hoteller med en god beliggenhed ved havet et par kilometer uden for byen. Her kan du finde alt, hvad der skal til for en dejlig ferie - spaafdeling, pool med havudsigt og en restaurant med det bedste fra middelhavskøkkenet.

Oplev mere af Cypern

Med sin beliggenhed midt på øens sydkyst er Limassol et glimrende udgangspunkt for at tage på udflugter på egen hånd. Lejer du en bil, finder du nemt vejen op til Troodos-bjergenes skyggefulde pinjeskove, de arkæologiske udgravninger i Paphos og små landsbyer inde på øen. Turistkontoret kan fortælle dig, hvor der er markeder og andre attraktioner.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller for voksne
  • Luksushoteller
  • By og strand
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Limassol

Find din rejse til Limassol