Kvinde bader i pool

Hoteller for enhver smag

Find det perfekte hotel for dig

Vores hoteller

Vores hoteller har noget for enhver smag, uanset om du er til familierejser, rejser på tomandshånd eller solorejser. Når du bor på vores hoteller i udlandet, er du sikret en dejlig ferie.

Vælger du at bestille fly og hotel samlet hos os, er du dækket af pakkerejseloven – og så kan du nyde godt af vores mere end 60 års erfaring.

Rejser du med familien, bliver du glad for vores bedste familiehoteller Sunwing Family Resorts, hvor vi har kælet for hver en detalje, så du kan få den perfekte familieferie. Rejser du uden børn, og vil du bo på et hotel kun for voksne, anbefaler vi vores Sunprime Hotels, der har en aldersgrænse på 16 år.

Vores egne koncepthoteller

Hos Spies har vi vores egne koncepthoteller, som du kun kan bestille hos os. For familien, der leder efter det allerbedste, anbefaler vi vores Sunwing Family Resorts, hvor du finder Lollo & Bernie, skandinavisktalende personale, der sørger for børneaktiviteter, og SATS-hold for dig, der gerne vil træne. Hotellerne har også hyggelige restauranter, værelser for alle familietyper og poolområder, der er særligt tilpasset familier.

Vil du gerne have luksus lige ved havet, skal du vælge et af vores Ocean Beach Club-hoteller. Dem finder du på Kreta, Cypern og Gran Canaria. På disse hoteller er tempoet lidt lavere, men samtidig er der aktiviteter for både børn og voksne, der gerne vil holde sig i gang – og så er Lollo & Bernie naturligvis også i nærheden.

Rejser du uden børn, er vores Sunprime Hotels ideelle. Her er der 16 års aldersgrænse, og hotellet har velsmagende mad og drikke, komfortable værelser og suiter, spaafdeling og SATS-hold.

Hoteller over hele verden

Spies har hoteller over hele verden, både når du skal på charterferie, og når du vil rejse med rutefly. Uanset om du leder efter et hotel midt på Manhattan, ved en strand på Maldiverne eller langt fra turiststrøgene på Bali, så finder du det hos os. Når du bestiller et hotel, anbefaler vi også, at du køber flybilletter til rejsemålet. Så er du nemlig dækket af pakkerejseloven, og du får gavn af al vores service. Læs mere om fordelene ved en pakkerejse her.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

O.B.C. er vores fredfyldte designhoteller med velsmagende mad, motionsrum, gratis holdtræning og spaafdeling. Vores maskotter Lollo & Bernie sørger for sjov i børneklubben.

 • Rolig og afslappet atmosfære
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Spaafdeling, motionsrum og gratis SATS-træning
Sunwing

Sunwing Family Resorts

Sunwing er det absolut bedste, vi kan tilbyde børnefamilier. Her er dagene fyldt med aktiviteter, gratis holdtræning, shows og masser af sjov fra morgen til aften.

 • Børneklub med Lollo & Bernie på hotellet
 • Smarte måltidspakker – børn under 12 år spiser gratis
 • Spaafdeling, motionsrum og gratis SATS-træning
Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels

At være voksen er ekstra afslappende på Sunprime. Her kan du nyde godt af skønne spabehandlinger og god mad i hyggelige omgivelser. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

 • Stille poolområde og afslappet atmosfære
 • Spaafdeling, motionsrum og gratis SATS-træning
 • Elegante restauranter og smarte måltidspakker
far og datter i pool
Family Garden

Family Garden

Børnevenligt, indbydende og ... fuldstændig vidunderligt. Her findes Spies' populære maskotter, Lollo & Bernie, børnepools, gratis træning og masser af aktiviteter for både store og små.

 • Børn under 12 spiser for halv pris fra buffeten
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter for børn og unge

Hoteller udvalgt til dig

Vores Selection-hoteller gør det endnu lettere for dig at finde et hotel, der passer præcis til dine ønsker. Her er der noget for enhver smag, pengepung og interesse.

Ponent mar
Nordic Favourite Selection

Nordic Favourite Selection

Nordiske favorithoteller, der år efter år får høje bedømmelser af vores gæster. Bedømmelser, der ofte overgår hotellets officielle klassificering.

Canonnier Beach Mauritius
Family Selection

Family Selection

I kategorien Family Selection finder du skønne familiehoteller med børnepool og komfortable lejligheder. Hotellerne er alle mindst kategori 3.

Inturotel
Adults Only Selection

Adults Only Selection

Fælles for alle hoteller i Adults Only Selection er, at de har fokus på afslapning og har en aldersgrænse på 16 år.

Casa Cook Kos
Top Selection

Top Selection

Top Selection er udvalgte luksushoteller, der har lige dét ekstra. Her får alle, uanset alder, nemt en rigtig drømmeferie.

Takterass på hotell i Bangkok
Unique Selection

Unique Selection

Unique Selection er for dig, der mener, at hotellet gerne må være rejsens højdepunkt. Her finder du hoteller, der er helt unikke.

Hotel på en ø
Hideaway Selection

Hideaway Selection

Vores Hideaway Selection-hoteller ligger langt væk fra turistede gader og tilbyder i stedet komfortable værelser med fokus på at koble helt af.

Melia Del Mar på Mallorca
Romantic Selection

Romantic Selection

Romantic Selection er hoteller for dig, der synes, at selskabet er det vigtigste. Her får I god tid til at nyde freden, roen og hinanden.

Hotelpool
Active Selection

Active Selection

Active Selection er hoteller med perfekte forudsætninger for træning med både motionsrum og arrangerede sportsaktiviteter.

Mand på golfbane
Golf Selection

Golf Selection

Golf Selection-hotellerne har enten egen golfbane eller ligger i gåafstand til en. Her kan du også bestille starttid direkte på hotellet.

Hoteller med pool på taget
City Favourite Selection

City Favourite Selection

Vores hoteller i City Favourite Selection har god beliggenhed og får høje bedømmelser af både vores eksperter og vores gæster.

Hvilken type hotel vil du bo på?

Hos os finder du hoteller for enhver smag, uanset hvordan du vil bo.

Familie hopper i pool

Familiehoteller

Vi ved, hvor vigtigt hotellet er, når man skal have den perfekte familieferie. Skal du afsted med den nærmeste familie eller med hele slægten? Vi har værelser og hoteller, der matcher jeres behov.

par sidder i en sofa på Sunprime Pollensa Bay

Hoteller for voksne

Her har vi samlet vores bedste hoteller for dig, der rejser uden børn. Mange har en aldersgrænse på 16 år, så uanset om du skal på romantisk parferie, rejse med vennerne eller afsted alene, får du et godt udgangspunkt med Spies.