Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Velkommen til

O.B.C. by Sunwing

Familieluksus ved havet

Ocean Beach Club by Sunwing ligger ved havet og er vores fredfyldte designhoteller til familieferien. Her flyder livet inde og ude sammen, og den indbydende lounge, pool og restaurant danner naturlige samlingssteder. Lejlighederne er veldesignede og smagfuldt indrettede med praktiske detaljer, og vi tilbyder også suiter med direkte adgang til en privat, delt pool, hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra. Sommeren 2024 bliver Ocean Beach Club - Kreta endnu bedre med istandsatte lejligheder og en opfrisket restaurant.

Fællesnævneren for alle O.B.C. er, at havet aldrig er langt væk. Motionsrum, holdtræning og spaafdeling er også en vigtig del af konceptet. Her findes desuden mange aktiviteter for hele familien, og på de af vores O.B.C., som ligger ved siden af et Sunwing, indgår også alle Sunwings aktiviteter.

Altid på O.B.C. by Sunwing

  • Rolig og afslappet atmosfære
  • Suiter med direkte pooladgang
  • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Mad og drikke af høj klasse
  • Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Børneklub med Lollo & Bernie
Altid på O.B.C. by Sunwing
Bedst bliver endnu bedre!
Nyhed!

Bedst bliver endnu bedre!

Sommeren 2024 vil du og din familie kunne opleve en endnu bedre udgave af familiefavoritten Ocean Beach Club – Kreta. En renovering af hotellet blev påbegyndt i 2023, hvor receptionen og resten af hotellet blev frisket op. Forud for sommeren 2024 vil alle lejligheder, motionsrummet, restauranten og loungen blive istandsat.

UDBUD PÅ O.B.C.

Kickstart ferien med personlig træning

Vi ved, at inspiration, planlægning og tips til en effektiv træning gør det meget nemmere at komme i gang med at træne og endda fortsætte med den. I vores pakker Get Started og Get More får du de bedste forudsætninger for at komme i gang med din træning med god hjælp og støtte fra en af vores personlige trænere.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Lollo & Bernie-klubben og til minidisco.

Gør ferien ekstra bekvem

Gør ferien ekstra bekvem

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien på O.B.C. Vi tilbyder flere herlige tilvalg, som gør din ferie ekstra bekvem, f.eks. Lollo & Bernies velkomstpakke, en babypakke eller et besøg af Lollo eller Bernie. Du kan bestille tilvalgene samtidig med rejsen eller inden afrejse via Min side.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club.

MERE OM O.B.C.

Se filmen fra Ocean Beach Club - vores fredelige designhoteller med afslappet atmosfære.

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller