Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Mad og drikke

Maden er en af årsagerne til, at O.B.C. er blevet så stor en succes. Med gode råvarer og dygtige kokke har vi sammensat en menu, der går rent ind hos både børn og voksne - morgen, middag og aften. Desuden er vi begyndt at have større fokus på vegetariske retter, hvilket har vist sig at være utrolig populært.

Smagen af ferie

  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Bekvemme måltidspakker
  • Service for fødevareallergikere
  • Praktisk iskort til store og små
  • Stort udvalg af vegetariske retter

Børn under 12 år spiser gratis

I selskab med en betalende voksen spiser børn under 12 år gratis fra børnebuffeten samt fra voksenbuffeten i buffetrestauranten morgen, middag og aften. Gælder ikke takeaway. På menukortet findes også et antal retter, der kan fås i mindre portioner til halv pris.

BEKVEMME MÅLTIDSPAKKER

Restaurant

I restauranten serveres tapas-/mezebuffet til forret, et udvalg af hovedretter samt en lækker dessertbuffet. Her spiser du også, hvis du har bestilt en af vores måltidspakker.

Ocean Beach All Inclusive

Bestiller du Ocean Beach All Inclusive, kan du spise og drikke alt, hvad du vil, uden at tænke på regningen. Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen.

MAD OG DRIKKE PÅ O.B.C.

Tapas

O.B.C.'s tapasrestaurant serverer lækre smagsoplevelser fra det spanske, kanariske og internationale køkken.

Findes på Ocean Beach Club - Gran Canaria.

Meze

O.B.C.'s mezerestaurant byder på lækkerier fra det græske, tyrkiske, libanesiske og italienske køkken.

Findes på Ocean Beach Club - Cypern og Ocean Beach Club - Kreta.

Bar

Nyd en cocktail før eller efter middagen i baren/loungen, hvor der også serveres børnevenlige drinks, is, kaffe og snacks.

Mini Market

I Ocean Beach Clubs butik finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, bleer, babymad, slik og solcreme til nybagt brød, takeaway og drikkevarer.

Service for fødevareallergikere

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre fødevareallergier? Vores madambassadør fungerer som bindeled mellem dig og køkkenpersonalet. Desuden tilbyder Mini Market gluten- og laktosefri produkter.

Iskort

Iskortet er svaret på feriens hyppigste spørgsmål: "Må jeg få en is?". Kortet koster cirka 75,- og kan benyttes af alle gæster under 12 år. Kortet gælder til 10 is og stemples, når isen udleveres.