Ocean Beach Club

Mad og drikke

Maden er en af årsagerne til, at O.B.C. er blevet så stor en succes. Med gode råvarer og dygtige kokke har vi sammensat en menu, der går rent ind hos både børn og voksne - morgen, middag og aften.

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver restauranten på Ocean Beach Club – Kreta frisket op såvel indenfor som ude på terrassen med nye møbler og ny belysning. Her kan du glæde dig til at nyde en god middag med familien i lækre omgivelser og med fantastisk udsigt over havet.

Smagen af ferie

  • Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen
  • Bekvemme måltidspakker
  • Service for fødevareallergikere
  • Praktisk iskort til store og små
  • Stort udvalg af vegetariske retter

Børn under 12 år spiser gratis

I selskab med en betalende voksen spiser børn under 12 år gratis fra buffeten og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club morgen, middag og aften. Gælder ikke takeaway. På menukortet findes også et antal retter, der kan fås i mindre portioner til halv pris.

BEKVEMME MÅLTIDSPAKKER

Restaurant

I restauranten serveres tapas-/mezebuffet til forret, et udvalg af hovedretter samt en lækker dessertbuffet. Her spiser du, hvis du har bestilt en af vores måltidspakker. Får du lyst til at nyde et måltid på din egen balkon eller terrasse, har du også mulighed for at købe takeaway.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en lækker morgenmadsbuffet med blandt andet frugt, nybagt brød, yoghurt, granola, juice, pålæg, pølser, æg og bacon. Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen.

Ocean Beach Inclusive

Bestiller du Ocean Beach Inclusive, får du morgenmad hver dag samt frokost og aftensmad med drikkevarer fem dage om ugen. Nemt og bekvemt, hvis du vil veksle hotelmåltider med lokale restaurantbesøg.

Ocean Beach All Inclusive

Bestiller du Ocean Beach All Inclusive, kan du spise og drikke alt, hvad du vil, uden at tænke på regningen. Børn under 12 år spiser gratis fra buffeten og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club i selskab med en betalende voksen.

MAD OG DRIKKE PÅ O.B.C.

Bar

Nyd en cocktail før eller efter middagen i baren/loungen, hvor der også serveres børnevenlige drinks, is, kaffe og snacks.

Mini Market

I Ocean Beach Clubs butik finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, bleer, babymad, slik og solcreme til nybagt brød, takeaway og drikkevarer.

Service for fødevareallergikere

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre fødevareallergier? På Ocean Beach Club har vi en madambassadør med speciale i fødevareintolerance. Ambassadøren hjælper dig på hotellet og fungerer som bindeled mellem dig og køkkenpersonalet. Udfyld denne formular senest to uger inden afrejsen.

Iskort

Iskortet kan købes til alle gæster under 12 år. Kortet gælder til 10 is og stemples, når isen udleveres.