Ocean Beach Club

TRÆNING PÅ O.B.C.

Har du lyst til at røre dig i ferien, kan du på O.B.C. træne på egen hånd i motionsrummet eller deltage i holdtræning ledet af SATS-uddannede instruktører. Både motionsrum og holdtræning indgår. I området omkring hotellerne er der også gode løberuter.

Aktiv ferie

  • Holdtræning med SATS-uddannede instruktører
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik i poolen
  • Løberuter i nærheden af hotellet

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på O.B.C:*

Kl. 09.00 - Yoga
Kl. 11.00 - Beachvolley
Kl. 12.30 - Vandgymnastik
Kl. 16.00 - Power Step
Kl. 17.15 - Core

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ O.B.C.

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi træningshold som core, yoga, crosstræning og power step (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Al holdtræning indgår, og aldersgrænsen er 15 år.

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

Tennis

På udvalgte O.B.C. findes tennisbaner, der gratis kan reserveres i receptionen. Her kan du også leje tennisketsjere. Bolde kan købes i Mini Market.

Golf

Om vinteren kan du møde vores golfværter på Ocean Beach Club - Gran Canaria og få hjælp til dine første besøg på banerne.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer aktivitetsværterne på udvalgte O.B.C. forskellige sportsaktiviteter. Se det aktuelle program i hotellets Holiday Planner.