Ocean Beach Club

Træning i ferien

Har du lyst til at røre dig i ferien, kan du på O.B.C. træne på egen hånd i motionsrummet eller deltage i holdtræning ledet af SATS-uddannede instruktører. Både motionsrum og holdtræning er gratis. I området omkring hotellerne er der desuden gode løberuter.

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver motionsrummet på Ocean Beach Club – Kreta frisket op for at kunne give dig en endnu bedre træningsoplevelse i ferien.

Aktiv ferie

  • Holdtræning med SATS-uddannede instruktører
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik i poolen
  • Løberuter i nærheden af hotellet
  • Personlig træner

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på O.B.C:*

Kl. 09.00 - Vinyasa yoga
Kl. 11.00 - Beachvolley
Kl. 12.30 - Vandgymnastik
Kl. 16.00 - Crosstræning
Kl. 17.15 - Core

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ O.B.C.

Fitness

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi holdtræning som core, tabata, yoga og crosstræning (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år.

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

NYHED! Vand-tabata
Vand-tabata er højintensiv intervaltræning i vand. Træningen kombinerer principperne i tabata og består af korte øvelser ved høj intensitet efterfulgt af korte hvileperioder.

Motionsrum

På O.B.C. findes motionsrum til træning på egen hånd. Læs mere om udbuddet af maskiner og håndvægte under hvert hotel. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Deltag i en holdintroduktion til motionsrummet og kom godt i gang med din styrketræning! Instruktøren gennemgår rummets udstyr og fortæller, hvordan man bruger de forskellige redskaber og maskiner. Du får også tips til at skabe en god træningsrutine, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

NYHED! Børnepasning under din træning

Nu har du mulighed for at deltage i udvalgte træningshold, imens dit barn bliver passet af vores personale i børneklubben. Du kan i fred og ro fokusere på din træning samtidig med, at dit barn deltager i en sjov bevægelsesaktivitet. Gælder for børn i alderen 3-11 år og tilbydes et par gange om ugen. Begrænset antal.

Yoga

Yoga

Yoga virker beroligende på krop og sjæl samtidig med, at du får trænet bevægelighed, styrke og balance. Vi tilbyder blandt andet rolig og nænsom yin yoga, som øger din fleksibilitet og giver dig sindsro samt yinyasa yoga, der er en dynamisk yogaform inspireret af det traditionelle vinyasa yoga-system. Du kan også være med til power pilates, som er en sjov og livlig træningsklasse, der udfordrer dine muskler og giver dig sved på panden.

Træning på værelset

Træning på værelset

Hvis du kan lide at træne på egen hånd i ferien, kan du nu slippe for at fylde kufferten med træningsudstyr: Bestiller du vores træningspakke, kan du låne yogamåtte, glideplader, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Bestil en PT i ferien

Bestil en PT i ferien

Kickstart din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv.

Læs mere om personlig træning.

Tennis

På udvalgte O.B.C. findes tennisbaner, der gratis kan reserveres i receptionen. Her kan du også leje tennisketsjere. Bolde kan købes i Mini Market.

Golf

Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger tæt på flere at øens bedste golfbaner, for eksempel mesterskabsbanen Anfi Tauro Golf samt Lopesan Meloneras Golf, som ligger vest for fyret i Maspaloma.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer aktivitetsværterne på udvalgte O.B.C. forskellige sportsaktiviteter. Se det aktuelle program i hotellets Holiday Planner.