Ocean Beach Club

TRÆNING PÅ O.B.C.

Har du lyst til at røre dig i ferien, kan du på O.B.C. træne på egen hånd i motionsrummet eller deltage i holdtræning ledet af SATS-uddannede instruktører. Både motionsrum og holdtræning er gratis. I området omkring hotellerne er der også gode løberuter.

Aktiv ferie

  • Holdtræning med SATS-uddannede instruktører
  • Veludstyrede motionsrum
  • Vandgymnastik i poolen
  • Løberuter i nærheden af hotellet

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på O.B.C:*

Kl. 09.00 - Yoga
Kl. 11.00 - Beachvolley
Kl. 12.30 - Vandgymnastik
Kl. 16.00 - Power Step
Kl. 17.15 - Core

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

MERE OM TRÆNING PÅ O.B.C.

Holdtræning

I samarbejde med SATS tilbyder vi træningshold som core, yoga, crosstræning og power step (udbuddet kan variere fra hotel til hotel). Det er gratis at deltage, og aldersgrænsen er 15 år.

Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration. Dette er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.

Motionsrum

På O.B.C. findes motionsrum til træning på egen hånd. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen. På enkelte O.B.C. kan du desuden bestille tid hos en personlig træner. Læs mere om udbuddet af maskiner og frie vægte under hvert hotel.

Personlig svømmetræning

PT-svøm tilbydes på udvalgte O.B.C. Træningen tilpasses efter dine behov og ønsker. Private svømmetrænere kan bestilles til gæster over 4 år. Svømmetrænerne er uddannet af Medley, som er Sveriges største udbyder af private svømmekurser. Kurserne er med svensktalende instruktør.

Læs mere om PT-svøm

Crawlkursus for nybegyndere

På udvalgte O.B.C. kan alle over 12 år lære de tekniske grundprincipper i crawl. I løbet af tre lektioner giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Målet er at kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.

Læs mere om crawlkursus

Tennis

På udvalgte O.B.C. findes tennisbaner, der gratis kan reserveres i receptionen. Her kan du også leje tennisketsjere. Bolde kan købes i Mini Market.

Golf

Om vinteren kan du møde vores golfværter på Ocean Beach Club - Gran Canaria og få hjælp til dine første besøg på banerne.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer aktivitetsværterne på udvalgte O.B.C. forskellige sportsaktiviteter. Se det aktuelle program i hotellets Holiday Planner.

UDBUD PÅ O.B.C.