PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Ta' på krydstogt!
Ta' på krydstogt!

Pakkerejse med fly og hotelovernatning Helpension ombord Strande, øer og storbyer
Pakkerejseloven gælder Oplev flere rejsemål i ferien Børnevenlige krydstogter

En ny rejse hver dag

Et krydstogt er en perfekt måde at se verden på. Du oplever flere rejsemål, og besøger både øer, strande og spændende byer. Her venter masser af oplevelser - både til havs og i land.Krydstogt med familien

Familiekrydstogter

KRYDSTOGTER MED ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean har verdens to største krydstogtskibe. Ombord på de familievenlige skibe findes der masser af aktiviteter og restauranter. Med Spies kan du sejle både i Middelhavet, i Caribien og fra Dubai.

KRYDSTOGTER MED CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises flåde er elegante, moderne og designindrettede skibe. Passer bedst til voksne og familier med lidt større børn. Med Spies kan du sejle i Caribien og Middelhavet.

KRYDSTOGTER MED COSTA CRUISES

Med Costa Cruises og Spies kan du opleve de mest seværdige steder i Middelhavet, men også super spændende krydstogter i Caribien og Det Indiske Ocean.

Skjul Drikkevarepakke indgår. Læs mere her!

DRIKKEVAREPAKKE INDGÅR

Når du er på krydstogt med Costa Cruises fra 1. april 2017 indgår drikkevarepakke i prisen for din kahyt. Følgende drikkevarepakker indgår i de forskellige kahytskategorier:

Classic-kahyt: Pranzo & Cena
Denne drikkevarepakke passer til alle, der ønsker sig et glas vin eller øl til maden. Du kan vælge imellem en række vine, øl og sodavand hver dag til både frokost og middag.

Premium-kahyt: Più Gusto
Denne drikkevarepakke er perfekt for dig, der elsker cocktails før eller efter middagen. Foruden sodavand, vin, øl og kaffe indgår et udvalg af hele 34 forskellige typer af alkoholholdige og alkoholfrie cocktails, blandede drinks og frosne drinks.

Deluxe-kahyt: Intenditore
Denne drikkevarepakke er til feinschmeckeren, der vil nyde de allerbedste likører og champagner på ferien. Du kan vælge imellem et ubegrænset antal drikkevarer fra drinkskortet (normalpris op til 9 euro). Dette er den eneste drikkevarepakke, hvori drikkevarer fra minibaren indgår. For ægte livsnydere!

Har du bestilt Classic-kahyt kan du ombord opgradere til enten Più Gusto eller Intenditore.

Alle ovenstående drikkevarepakker indgår for rejsende, der er fyldt 18 år. For børn og unge under 18 indgår en tilsvarende drikkevarepakke uden alkohol. Vær opmærksom på, at drikkevarepakken ikke indgår på krydstogtet over Atlanterhavet med afrejse fra København 30. marts 2017.

Læs mere hos Costa Cruises her.

KRYDSTOGTER MED NORWEGIAN CRUISE LINE

Her er fleksibiliteten i centrum. Spis hvor og hvornår du vil - uden påkrævet dresscode. Med Norwegian Cruise Line kan du sejle i både Middelhavet, Caribien og Hawaii.

MASSER AF AKTIVITETER OMBORD

På store skibe som Harmony of the Seas, Allure of the Seas og Oasis of the Seas kommer ingen til at kede sig. Ombord finder I blandt andet vandland, biograf og masser af sportsaktiviteter.

Vandland
VANDLAND

Vandhunde går ikke forgæves på et krydstogt! Udover mulighederne når I lægger til, kan I vælge imellem flere pools ombord, vandland og sågar en surf-simulator!


Teater og biograf
TEATER & BIO

Er du vild med film og teater, er du ikke gået forgæves. Hver aften arrangeres forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle film.

Sportsaktiviteter
SPORT

Der findes masser af sportsaktiviteter ombord. Bl.a. adrenalinpumpende oplevelser på racerbanen og sjove udfordringer på klatrevæggen?


Smagsoplevelser
SMAGSOPLEVELSER

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage på havet... Glæd jer til alle nye madoplevelser hver dag. Og ombord er al mad inkluderet i prisen.

OPLEV MERE

Prioriterer I oplevelser, kultur og charmerende atmosfære? Eller foretrækker I hvidt strandsand og azurblå horisonter? Måske er det vigtigste, at der er gode faciliteter eller børneklub ombord på dit krydstogtskib?


ATMOSFÆRE OG SPISEGLÆDE

Nyd et veldækket tapasbord i Barcelona, smag verdens bedste skinke i Palmas gamle bydel Casco Antiguo og glæd jer til bordets glæder på et krydstogt med masser af muligheder for hele familien.

HVIDT STRANDSAND OG PALMER

Skal familien have en ferie med strandstemning, snorkling og naturoplevelser, eller vil I lægge til ved charmerende middelalderbyer og nyde den lokale atmosfære blandt caféer og markedspladser?

AKTIVITETER OMBORD PÅ SKIBET

Giv børnene afløb for fartglæden i racerbanen eller nap en tur i vandland ombord. Lad børnene glæde sig til børneklubbens sjove aktiviteter, og hyg jer om aftenen med en tur i biografen eller teateret.

FANTASTISKE MADOPLEVELSER

Når du er på krydstogt, indgår helpension i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse, når I går i land på de forskellige rejsemål.

SMAGSOPLEVELSER OMBORD

Der er altid masser af gode muligheder for at gøre krydstogtet ekstra lækkert. Her er hyggelige caféer, stemningsfulde diners og gode burgerbarer. Eller hvad med en smovsetur i Ben & Jerry’s isbar?

BARE FRÅS LØS - HELPENSION INDGÅR!

Når I er på krydstogt, er der ingen grund til at bekymre sig om regninger. Helpension er inkluderet i prisen, så den del behøver I ikke tænke så meget på, og I kan i stedet fokusere på at nyde tiden.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage lige ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser og smag på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Vores rederier

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!