PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Ta' på krydstogt!
Ta' på krydstogt!

Pakkerejse med fly og hotelovernatning Helpension ombord Strande, øer og storbyer
Pakkerejseloven gælder Oplev flere rejsemål i ferien Børnevenlige krydstogter

En ny rejse hver dag

Et krydstogt er en perfekt måde at se verden på. Du oplever flere rejsemål, og besøger både øer, strande og spændende byer. Her venter masser af oplevelser - både til havs og i land.

Krydstogt med familien

Familiekrydstogter

KRYDSTOGTER MED ROYAL CARIBBEAN


Royal Caribbean har verdens to største krydstogtskibe. Ombord på de familievenlige skibe findes der masser af aktiviteter og restauranter. Med Spies kan du sejle både i Middelhavet, i Caribien og fra Dubai.


KRYDSTOGTER MED COSTA CRUISES


Med Costa Cruises og Spies kan du opleve de mest seværdige steder i Middelhavet, men også spændende krydstogter i Caribien og Det Indiske Ocean samt fra Dubai.

Nyhed! Nu indgår drikkevarepakke på alle krydstogter med Costa Cruises.

Skjul Læs mere om drikkevarepakkerne.

Pranzo & Cena (indgår i alle Classic-kahytter)
Et udvalg af vin, øl og sodavand hver dag til både frokost og middag.

Più Gusto (indgår i alle Preimium-kahytter)
Gælder hele dagen og indeholder foruden sodavand, vin øl og kaffe 34 forskellige typer af alkoholholdige og alkoholfrie cocktails.

Intenditore (indgår i alle Deluxe-kahytter)
Vælg imellem et ubegrænset antal drikkevarer fra drinkskortet (normalpris op til 9 euro). Drikkevarer fra minibaren i kahytten indgår også.

Ønsker du en anden pakke end den der indgår, kan du opgradere din drikkevarepakke ombord. Alle ovenstående pakker indgår for rejsende, der er fyldt 18 år. For børn og unge under 18 indgår en tilsvarende drikkevarepakke uden alkohol.


KRYDSTOGTER MED CELEBRITY CRUISES


Celebrity Cruises flåde er elegante, moderne og designindrettede skibe. Passer bedst til voksne og familier med lidt større børn. Med Spies kan du sejle i Caribien og Middelhavet.


KRYDSTOGTER MED NORWEGIAN CRUISE LINE


Her er fleksibiliteten i centrum. Spis hvor og hvornår du vil - uden påkrævet dresscode. Med Norwegian Cruise Line kan du sejle i både Middelhavet, Caribien og Hawaii.

Nyhed! All Inclusive indgår for alle krydstogter, som er bestilt fra den 3. april 2017.

Skjul Læs mere

Når du bestiller en krydstogtpakke med Spies og Norwegian Cruise Line, indgår mad, drikkevarer og drikkepenge på hele krydstogtet. Gælder for alle krydstogter, som er bestilt fra den 3. april 2017.

For alle rejsende indgår:
• Morgenmad, frokost og middag på udvalgte buffet- og a la carte-restauranter samt snackbarer.
• Drikkevarepakken Premium, hvilket vil sige vand, sodavand, juice, vin på glas, øl, Lavazza-kaffe, te samt alkoholholdige drikkevarer i barer og på restauranter (op til 15 USD pr. servering).
• En flaske vand pr. person pr. dag i kahytten.
• Drikkepenge til servicepersonalet.

Alkohol serveres til rejsende over 21 år. Rejsende under 21 år får en alkoholfri drikkevarepakke.

Har du bestilt en HavenSuite eller højere, indgår desuden middagspakke på en af skibets specialrestauranter, 250 minutters gratis internet og 100 USD i lommepenge ombord.


MASSER AF AKTIVITETER OMBORD


På store skibe som Harmony of the Seas, Allure of the Seas og Oasis of the Seas kommer ingen til at kede sig. Ombord finder I blandt andet vandland, biograf og masser af sportsaktiviteter.

Vandland
VANDLAND

Vandhunde går ikke forgæves på et krydstogt! Udover mulighederne når I lægger til, kan I vælge imellem flere pools ombord, vandland og sågar en surf-simulator!


Teater og biograf
TEATER & BIO

Er du vild med film og teater, er du ikke gået forgæves. Hver aften arrangeres forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle film.

Sportsaktiviteter
SPORT

Der findes masser af sportsaktiviteter ombord. Bl.a. adrenalinpumpende oplevelser på racerbanen og sjove udfordringer på klatrevæggen?


Smagsoplevelser
SMAGSOPLEVELSER

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage på havet... Glæd jer til alle nye madoplevelser hver dag. Og ombord er al mad inkluderet i prisen.


OPLEV MERE


Prioriterer I oplevelser, kultur og charmerende atmosfære? Eller foretrækker I hvidt strandsand og azurblå horisonter? Måske er det vigtigste, at der er gode faciliteter eller børneklub ombord på dit krydstogtskib?


ATMOSFÆRE OG SPISEGLÆDE

Nyd et veldækket tapasbord i Barcelona, smag verdens bedste skinke i Palmas gamle bydel Casco Antiguo og glæd jer til bordets glæder på et krydstogt med masser af muligheder for hele familien.

HVIDT STRANDSAND OG PALMER

Skal familien have en ferie med strandstemning, snorkling og naturoplevelser, eller vil I lægge til ved charmerende middelalderbyer og nyde den lokale atmosfære blandt caféer og markedspladser?

AKTIVITETER OMBORD PÅ SKIBET

Giv børnene afløb for fartglæden i racerbanen eller nap en tur i vandland ombord. Lad børnene glæde sig til børneklubbens sjove aktiviteter, og hyg jer om aftenen med en tur i biografen eller teateret.


FANTASTISKE MADOPLEVELSER


Når du er på krydstogt, indgår helpension i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse, når I går i land på de forskellige rejsemål.

SMAGSOPLEVELSER OMBORD

Der er altid masser af gode muligheder for at gøre krydstogtet ekstra lækkert. Her er hyggelige caféer, stemningsfulde diners og gode burgerbarer. Eller hvad med en smovsetur i Ben & Jerry’s isbar?

BARE FRÅS LØS - HELPENSION INDGÅR!

Når I er på krydstogt, er der ingen grund til at bekymre sig om regninger. Helpension er inkluderet i prisen, så den del behøver I ikke tænke så meget på, og I kan i stedet fokusere på at nyde tiden.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage lige ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser og smag på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.