PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Kap Verde

Kap Verde

Kap Verde

Nyhed fra oktober 2017! Fra oktober 2017 flyver vi fra København til Kap Verde.

Læs mere om Kap Verde Skjul tekst

Rejs med Spies til solsikre Kap Verde og bo direkte ud til stranden i Santa Maria; øgruppens mest veludviklede badeby. Her finder du et klima, som er både varmere og mere solsikkert end f.eks. De Kanariske Øer.

Kap Verde med Spies
Spies tilbyder flere rigtig gode hoteller i byen Santa Maria på øen Sal. Odjo d'Agua har Santa Marias bedste strandbeliggenhed og øens nok bedste restaurant, og rejser du uden børn, anbefaler vi vores Prime Comfort-hotel Dunas de Sal, hvor du kan glæde dig til en ferie med fokus på afslapning.

Du behøver visum for at opnå indrejse til Kap Verde - når du rejser med Spies, indgår det i rejsens pris.

Klima og vejr på Kap Verde
Vejret på Kap Verde er fantastisk. Solen skinner omkring 350 dage om året. De Kap Verdiske øers popularitet skyldest bl.a. det behagelige klima, som byder på en meget lav mængde nedbør. Højsæsonen løber hen over vinteren - fra november til marts – med temperaturer på mellem 24-27 grader om dagen og 18-22 grader om natten. Havtemperaturen ligger på 23-27 grader året rundt. Der blæser som regel en dejlig svalende brise. I vintermånederne kan vejret på Kap Verde kræve en let bluse eller trøje om aftenen. Det regner sjældent på Kap Verde og det sker oftest mellem august og oktober samt i februar.

  • Antal rejsemål:  1
  • Antal hoteller:  13

Lige nu får du op til 1.000,- i rabat pr. bestilling på udvalgte hoteller. Gælder afrejse i perioden oktober 2017 – marts 2018. Bestil senest 11. maj.