Se hoteller (14)

Rejser til Kap Verde

Kap Verde
Velkommen til et af Spies'solrigeste rejsemål! Badebyen Santa Maria på øen Sal er perfekt for dig, der leder efter en ferie med masser af strandliv.
Kap Verde er det perfekte valg for dig, der søger en varm og solsikker ferie uden at skulle behøve at tænke på tidsforskel og jetlag. Samtidig bliver det sjældent for varmt her, takket være de behagelige, forfriskende vinde.

Med Spies rejser du til øen Sal og Santa Maria; Kap Verdes mest veludviklede badeby med et vestafrikansk klima, hyggeligt liv om aftenen og cirka 350 solskinsdage om året. Santa Marias centrum udgøres af to stenbelagte hovedgader, som strækker sig gennem byen. Når du har taget en spadseretur op og ned af de to hovedgader, har du snart set, hvad der er at opleve af restauranter, caféer og souvenirbutikker.

Mad og drikke i Santa Maria

På Santa Maria spiser man til gode priser. Specielt på de lokale restauranter hvor portionerne er store og kaffen fantastisk. En sikker vinder er at bestille fisk eller skaldyr. Begge dele er garanteret friskt, da det kommer ind med fiskerbådene samme morgen, hvor det så forhandles på havnen. Efter du har spist, kan du passende tage en kølig drink på en af de mange barer, hvor du kan nyde musik og møde den venlige lokalbefolkning. Ofte er der livemusik, og stemningen er rigtig god.

Det søde strandliv

Man rejser først og fremmest til Santa Maria for at slappe af og nyde de skønne strande, som er noget ud over det sædvanlige: brede og med fint, gyldent sand løber de stort set rundt om hele øen, og vandet er turkisblåt og klart. Her er masser af plads og får du ikke svært ved at finde din egen plet på stranden. Ved Santa Maria-stranden, hvor de fleste af Spies' hoteller ligger, bliver vandet hurtigt dybt, og der kan være ganske høje bølger, men vandet bliver roligere, jo tættere på Santa Maria centrum du kommer. På Sals vestkyst findes stranden Ponta Preta og på østkysten ligger Kite Beach - begge fantastiske strande for kite- og windsurfere takket være de kraftige vinde. Mange af verdens bedste surfere tager derfor hertil mindst én gang i løbet af sæsonen.

Spies' hoteller på Kap Verde

Spies tilbyder flere rigtig gode hoteller på Sal, ikke mindst Oasis Salinas Sea, som har en perfekt beliggenhed direkte på stranden og blot en kort gåtur fra Santa Maria centrum. Du kan også vælge at bo på Odjo d'Agua, som ligger ved stranden og har øens måske bedste restaurant.

All Inclusive ved Algodoeiro-stranden

Spies tilbyder også hoteller ved Algodoeiro-stranden et par kilometer nordvest for Santa Maria. her kan du bo på Melia Tortuga Beach, hvor All Inclusive indgår i prisen, og hvor du kan bestille en lejlighed med privat pool. Du kan også vælge All Inclusive-hotellet Meliá Dunas Beach Resort & Spa med værelser, som er særligt velegnede til børnefamilier. Rejser du uden børn, bør du tage et kig på Melia Llana Resort & Spa, som er et lækkert,hotel med All Inclusive og to poolområder. Men uanset hvilket hotel du vælger, kan du være sikker på at komme til at bo tæt på stranden og med mange faciliteter i topklasse inden for bekvem rækkevidde.

Det kan du se og opleve på Sal

De fleste rejser til Kap Verde for at slappe af - her er strandene og havet næsten det eneste, der kan stjæle ens opmærksomhed. Men selv om Sal ikke er nogen stor ø, er der alligevel steder, du ikke bør gå glip af. Tager du med på en udflugt rundt om øen, vil du bl.a. komme til den lille fiskerby Palmeira, Buracona med den naturlige pool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. Sal er som sagt et paradis for surfere – og også for dykkere. I området omkring Santa Maria findes flere surf- og dykkercentre, der afholder kurser på alle niveauer. Du kan også tage med på en katamaranture eller også bare lægge dig til rette på stranden og slappe af.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Behageligt klima
  • Kilometerlange sandstrande
  • God windsurfing
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Kap Verde

Find din rejse til Kap Verde