Hoteller (16)

Rejser til Kap Verde

Når du rejser til solsikre Kap Verde med Spies, kan du bo direkte ud til stranden på øen Sal.

Hvis du vil have en ferie med pålidelig sol, lange strande og klare, varme dage, er Kap Verde det perfekte rejsemål for dig. Her skinner solen året rundt, men det bliver sjældent for varmt, da der altid blæser en svalende havbrise. Takket være vindene er Kap Verde blevet en utrolig populær rejsedestination for kite- og windsurfere, og vil du have lidt afveksling til de lange dage på stranden, kan du dykke ned i den fantastiske undervandsverden eller tage med på havet og fiske efter store dybhavsfisk.

Ingen stress i Santa Maria

Kap Verde består af en række mindre øer ca. 500 km ud for Afrikas kyst. Når du rejser til Kap Verde med Spies, bor du i Santa Maria på øen Sal. Santa Maria er et veludviklet rejsemål med et godt udbud af restauranter og natteliv, og her er strande for alle, uanset om man er en vandglad femårig eller en eventyrlysten kitesurfer.

Kap Verde med Spies

Når du rejser til Kap Verde med Spies, har du knap 20 hoteller at vælge imellem - alt fra børnevenlige hoteller med børnepool og børneklub til mere voksenegnede hoteller med højere luksusfaktor. Flere af vores hoteller tilbyder desuden All Inclusive og ligger direkte ud til stranden.

Find dit hotel
Vejr og klima
Klima og vejr på Kap Verde
På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året. Højsæsonen løber hen over vinteren - fra november til marts – med temperaturer på 24-27 grader om dagen og 18-22 grader om natten. Havtemperaturen ligger på 23-27 grader året rundt. Der blæser som regel en svalende brise, og i vintermånederne kan du få brug for en let bluse eller trøje om aftenen. Det regner sjældent på Kap Verde og det sker oftest mellem august og oktober samt i februar.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, når du rejser til et land uden for EU, og oftest skal det være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. For rejser inden for EU kræves det, at du har et pas eller et internationalt ID-kort, som er gyldigt under hele rejsen. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne.

For rejser bestilt til og med 31/12 2018:
Ved indrejse til Kap Verde kræves visum, som indgår i rejsens pris for nordiske statsborgere. Visum fås ved ankomsten til Kap Verde. Pasoplysninger til visumhåndtering skal gives til Spies via "Min Side" senest 10 dage før afrejsen. Er oplysningerne ikke afleveret i rette tid eller korrekt udfyldte, skal du selv købe visum i lufthavnen ved ankomsten, hvilket koster ca. 35 euro og betales kontant. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter hjemkomsten fra Kap Verde.

For rejser bestilt fra og med 1/1 2019:
Der kræves ikke visum for nordiske statsborgere. Ved indrejsen til Kap Verde opkræves derimod en 'Airport Security Tax', som indgår i rejsens pris for nordiske statsborgere. Pasoplysninger skal gives til Spies via "Min Side" senest 10 dage før afrejsen. Er oplysningerne ikke afleveret i rette tid eller korrekt udfyldte, skal 'Airport Security Tax' på ca. 35 euro betales kontant i lufthavnen ved ankomsten. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter hjemkomsten fra Kap Verde.

Ikke-nordiske statsborgere
Ikke-nordiske statsborgere bedes kontakte Kap Verdes Konsulat i Sverige for at høre, hvad der gælder for dem.

Rejser til Kap Verde

Santa Maria
 • Strande
Velkommen til et af Spies' mest solsikre rejsemål. Santa Maria på øen Sal er perfekt for dig, der vil fylde feriedagene med afslappet strandliv. At øens motto er "No stress", siger vist det hele!

TILBUD TIL KAP VERDE

Netop nu kan du spare op til 3.000,- pr. bestilling på vinterrejser til Kap Verde. Gælder min. 2 pers. i delt dobbeltværelse.

Meliá Dunas Beach Resort & Spafamilygarden
 • Børnevenligt
Meliá Dunas Beach Resort & Spa
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse type A
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 5 dec 2019 fra København
All Inclusive
København, 5 dec 2019, 1 uge
Hotel Pontão
Hotel Pontão
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse
 • Inkl. Morgenmadsbuffet
 • Afrejse 19 mar 2020 fra København
Morgenmadsbuffet
København, 19 mar 2020, 1 uge
Vila do Farol
Vila do Farol
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse i bungalow
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 5 dec 2019 fra København
All Inclusive
København, 5 dec 2019, 1 uge

Find din rejse til Kap Verde