Hoteller (19)

Rejser til Kap Verde

Når du rejser til solsikre Kap Verde med Spies, kan du bo direkte ud til stranden på øen Sal.

Hvis du vil have en ferie med pålidelig sol, lange strande og klare, varme dage, er Kap Verde det perfekte rejsemål for dig. Her skinner solen året rundt, men det bliver sjældent for varmt, da der altid blæser en svalende havbrise. Takket være vindene er Kap Verde blevet en utrolig populær rejsedestination for kite- og windsurfere, og vil du have lidt afveksling til de lange dage på stranden, kan du dykke ned i den fantastiske undervandsverden eller tage med på havet og fiske efter store dybhavsfisk.

Ingen stress på Santa Maria

Kap Verde består af en række mindre øer ca. 500 km ud for Afrikas kyst. Når du rejser til Kap Verde med Spies, bor du i Santa Maria på øen Sal. Santa Maria er det mest veludviklede rejsemål med et større udbud af restauranter, oplevelser og natteliv. Her er strande for alle, uanset om man er en vandglad femårig eller en eventyrlysten kitesurfer.

Kap Verde mes Spies

Hos Spies kan du vælge mellem knap 20 hoteller på Kap Verde, lige fra børnevenlige hoteller til mere voksenegnede hoteller med højere luksusfaktor. Vi har All Inclusive på flere af vores hoteller, og mange af dem ligger ved stranden, så du hurtigt kan komme ned til vandet. Kort sagt: Her er alt, hvad du behøver for at få en fantastisk rejse til Kap Verde.

Find dit hotel
Vejr og klima
Klima og vejr på Kap Verde
På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året. Højsæsonen løber hen over vinteren - fra november til marts – med temperaturer på 24-27 grader om dagen og 18-22 grader om natten. Havtemperaturen ligger på 23-27 grader året rundt. Der blæser som regel en svalende brise, og i vintermånederne kan du få brug for en let bluse eller trøje om aftenen. Det regner sjældent på Kap Verde og det sker oftest mellem august og oktober samt i februar.

Rejser til Kap Verde

Santa Maria
  • Strande
Velkommen til et af Spies' mest solsikre rejsemål. Santa Maria på øen Sal er perfekt for dig, der vil fylde feriedagene med afslappet strandliv. At øens motto er "No stress", siger vist det hele!

Find din rejse til Kap Verde