Hoteller (16)

Rejser til Kap Verde

Når du rejser til solsikre Kap Verde med Spies, kan du bo direkte ud til stranden på øen Sal.

Hvis du vil have en ferie med pålidelig sol, lange strande og klare, varme dage, er Kap Verde det perfekte rejsemål for dig. Her skinner solen året rundt, men det bliver sjældent for varmt, da der altid blæser en svalende havbrise. Takket være vindene er Kap Verde blevet en utrolig populær rejsedestination for kite- og windsurfere, og vil du have lidt afveksling til de lange dage på stranden, kan du dykke ned i den fantastiske undervandsverden eller tage med på havet og fiske efter store dybhavsfisk.

Ingen stress i Santa Maria

Kap Verde består af en række mindre øer ca. 500 km ud for Afrikas kyst. Når du rejser til Kap Verde med Spies, bor du i Santa Maria på øen Sal. Santa Maria er et veludviklet rejsemål med et godt udbud af restauranter og natteliv, og her er strande for alle, uanset om man er en vandglad femårig eller en eventyrlysten kitesurfer.

Kap Verde med Spies

Når du rejser til Kap Verde med Spies, har du knap 20 hoteller at vælge imellem - alt fra børnevenlige hoteller med børnepool og børneklub til mere voksenegnede hoteller med højere luksusfaktor. Flere af vores hoteller tilbyder desuden All Inclusive og ligger direkte ud til stranden.

Find dit hotel
Vejr og klima
Klima og vejr på Kap Verde
På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året. Højsæsonen løber hen over vinteren - fra november til marts – med temperaturer på 24-27 grader om dagen og 18-22 grader om natten. Havtemperaturen ligger på 23-27 grader året rundt. Der blæser som regel en svalende brise, og i vintermånederne kan du få brug for en let bluse eller trøje om aftenen. Det regner sjældent på Kap Verde og det sker oftest mellem august og oktober samt i februar.
Pas og visum
For rejser bestilt til og med 31/12 2018:
For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved indrejsen. Ved indrejse til Kap Verde kræves visum, som indgår i rejsens pris for nordiske statsborgere. Visum fås ved ankomsten til Kap Verde. Pasoplysninger til visumhåndtering skal gives til Spies via "Min Side" senest 10 dage før afrejsen. Er oplysningerne ikke afleveret i rette tid eller korrekt udfyldte, skal du selv købe visum i lufthavnen ved ankomsten, hvilket koster ca. 35 euro og betales kontant.

For rejser bestilt fra og med 1/1 2019:
For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved indrejsen. Der kræves ikke visum for nordiske statsborgere for ophold i indtil 30 dage. Ved indrejsen til Kap Verde opkræves derimod en 'Airport Security Tax', som indgår i rejsens pris for nordiske statsborgere. Pasoplysninger skal gives til Spies via "Min Side" senest 10 dage før afrejsen. Er oplysningerne ikke afleveret i rette tid eller korrekt udfyldte, skal 'Airport Security Tax' på ca. 35 euro betales kontant i lufthavnen ved ankomsten.

Forlængede danske pas, danske midlertidige (provisoriske) pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Kap Verdes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Kap Verde.

UDVALGTE TILBUD

Netop nu sparer du op til 4.000,- pr. bestilling på charterrejser til Kap Verde. Rabatten gælder min. 2 personer i delt dobbeltværelse og rejser med afrejse i perioden oktober 2019 – april 2020.

Meliá Dunas Beach Resort & Spafamilygarden
 • Børnevenligt
Meliá Dunas Beach Resort & Spa
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse type A
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 7 nov 2019 fra København
All Inclusive
København, 7 nov 2019, 1 uge
Hotel Pontão
Hotel Pontão
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse med to rum, ingen soveværelsesdør
 • Inkl. Morgenmadsbuffet
 • Afrejse 31 okt 2019 fra København
Morgenmadsbuffet
København, 31 okt 2019, 1 uge
Vila do Farol
Vila do Farol
Santa Maria, Kap Verde
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse i bungalow
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 28 nov 2019 fra København
All Inclusive
København, 28 nov 2019, 1 uge

Rejser til Kap Verde

Santa Maria
 • Strande
Velkommen til et af Spies' mest solsikre rejsemål. Santa Maria på øen Sal er perfekt for dig, der vil fylde feriedagene med afslappet strandliv. At øens motto er "No stress", siger vist det hele!

Find din rejse til Kap Verde