Madeira

Madeira, Portugal

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, gode shoppingmuligheder og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne. Vil du se det hele? Så lej en bil gennem Spies. Nu kan du også rejse med rutefly til Funchal, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Læs mere om Madeira Skjul

Langt de fleste har et billede af Madeira som øen med mageløse udsigter, bratte klippeskråninger, frodig natur, rislende levadaer og en charmerende hovedby. Sådan er det stadig på Madeira, men det er også værd at nævne de trendy restauranter, vores Prime Select-hoteller for voksne, som rejser uden børn, og spændende aktiviteter som canyoning, ridning på naturstier eller shopping i Funchals små specialbutikker.

Det nye Funchal
Madeiras betagende hovedstad ligger ved foden af bjergene med udsigt over havet. Her i den gamle bydel, som er blevet renoveret efter alle kunstens regler, præges stemningen af hyggelige barer og restauranter, shopping og folkeliv, pulserende dage og stemningsfulde aftener. Spies tilbyder et stort antal gode hoteller i flere prisklasser for både familien og voksne, der rejser uden børn.

  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  37

Oplevelser på Madeira

Levadavandring på Madeira

Levadavandringer

Madeira er et sandt paradis for alle vandrings-folk - uanset niveau.

Skjul Læs mere

På en levadavandring går du i timevis gennem bjerge og dale langs vandingskanaler, som fordeler frodigheden til hele øen. Levadaerne, som findes overalt på øen, blev opført af de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag.

Golf på Madeira

Madeiras grønne greens

Vil du spille golf i ferien, har du to fabelagtige baner at vælge mellem.

Skjul Læs mere

Palheiro Golf og Santo da Serra. Begge er anlagt i frodige omgivelser med en storslået udsigt over hav og bjerge - og så passer de til spillere på alle niveauer.

Spil golf på Madeira

Madeiras Michelin-stjerne

Madeiras Michelin-stjerne

Restaurant Il Gallo d’Oro fik sin første Michelin-stjerne i 2009.

Skjul Læs mere

Restaurant Il Gallo d’Oro på 5-stjernede The Cliff Bay Resort, fik sin - og Madeiras - første Michelin-stjerne i 2009. Køkkenchefen hedder Benoît Sinthon, og han kombinerer øens egne friske råvarer og iberiske specialiteter med stor succes.

The Cliff Bay Resort med Spies


Klatring på Madeira

Canyoning

Oplev Madeiras natur fra en helt anden vinkel.

Skjul Læs mere

Hvis du kunne tænke dig en anderledes og mere udfordrende naturoplevelse, end den en levadavandring kan byde på, er canyoning en pulsforhøjende måde at opleve øen på. Hop i våddragten og begiv dig afsted for at klatre, springe, svømme og vandre langs med og gennem øens kløfter

Cykling på Madeira

Cykling

Madeiras storslåede natur opleves nok allerbedst fra en cykelsadel.

Skjul Læs mere

Terrænet varierer fra store åbne vidder til små snoede stier, og her findes cykelruter til både nybegyndere og inkarnerede cykelentusiaster. Glem ikke at gøre holdt undervejs og nyde udsigten!

Surfing på Madeira

Surfing

Madeira byder på god surfing hele året rundt.

Skjul Læs mere

Takket være øens subtropiske klima byder Madeira på god surfing året rundt for såvel nybegyndere som professionelle. De lokale surfere har alle deres egne favoritsteder, men de fleste er enige om, at bølgerne på sydkysten ved Jardim do Mar og Paúl do Mar er blandt de allerbedste.

Afbudsrejser - Madeira

Afbudsrejser til Madeira

Her finder du vores udbud af afbudsrejser til Madeira lige nu.

Se afbudsrejser til Madeira
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!