PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Madeira

Madeira, Portugal

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, gode shoppingmuligheder og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne. Vil du se det hele? Så lej en bil gennem Spies. Nu kan du også rejse med rutefly til Funchal, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Læs mere om Madeira Skjul

Langt de fleste har et billede af Madeira som øen med mageløse udsigter, bratte klippeskråninger, frodig natur, rislende levadaer og en charmerende hovedby. Sådan er det stadig på Madeira, men det er også værd at nævne de trendy restauranter, vores Prime Select-hoteller for voksne, som rejser uden børn, og spændende aktiviteter som canyoning, ridning på naturstier eller shopping i Funchals små specialbutikker.

Det nye Funchal
Madeiras betagende hovedstad ligger ved foden af bjergene med udsigt over havet. Her i den gamle bydel, som er blevet renoveret efter alle kunstens regler, præges stemningen af hyggelige barer og restauranter, shopping og folkeliv, pulserende dage og stemningsfulde aftener. Spies tilbyder et stort antal gode hoteller i flere prisklasser for både familien og voksne, der rejser uden børn.

  • Antal rejsemål:  3
  • Antal hoteller:  35

Oplevelser på Madeira

Levadavandring på Madeira

Levadavandringer

Madeira er et paradis for vandrings-
folk. På en levadavandring går du i timevis gennem bjerge og dale langs vandingskanaler, som fordeler frodigheden til hele øen. Levadaerne, som findes overalt på øen, blev opført af de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag.

Golf på Madeira

Madeiras grønne greens

Vil du spille golf i ferien, har Madeira to fabelagtige baner at vælge mellem: Palheiro Golf og Santo da Serra. Begge er anlagt i frodige omgivelser med en storslået udsigt over hav og bjerge - og så passer de til spillere på alle niveauer.

Spil golf på Madeira
Madeiras Michelin-stjerne

Madeiras Michelin-stjerne

Restaurant Il Gallo d’Oro på 5-stjernede The Cliff Bay Resort, fik sin - og Madeiras - første Michelin-stjerne i 2009. Køkkenchefen hedder Benoît Sinthon, og han kombinerer øens egne friske råvarer og iberiske specialiteter med stor succes.

The Cliff Bay Resort med Spies

Lige nu får du op til 1.000,- i rabat pr. bestilling på udvalgte hoteller. Gælder afrejse i perioden oktober 2017 – marts 2018. Bestil senest 11. maj.

Afbudsrejser - Madeira

Afbudsrejser til Madeira

Her finder du vores udbud af afbudsrejser til Madeira lige nu.

Se afbudsrejser til Madeira
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!