Hoteller (42)

Rejser til Madeira

Madeira er et rent postkortmotiv med naturskønne vandrestier, kuperet natur, blomsterpragt og øens helt store stolthed: Cristiano Ronaldo. Det er ikke så mærkeligt, at Madeira har udviklet sig til en moderne rejseklassiker.
De fleste, der bestiller en rejse til Madeira, vælger at bo i øens charmerende hovedstad Funchal. Gennem byen løber to floder, som leder vandet fra bjergene ud i havet, og det er her ved flodernes udmunding, at Funchal centrum ligger. Øen har været et populært rejsemål i mange årtier, og den gamle bydel er løbende blevet renoveret og frisket op for at blive ved med at tiltrække feriegæster. Rejser du med Spies, kan du også vælge at bo på tre andre rejsemål på Madeira. I Santo da Serra står golfen, naturoplevelserne og vandrestierne i fokus. Kan du lide landlige omgivelser i bjergene skal du vælge Ponta do Sol, og i den charmerende by Canico kan du glæde dig til både afslapning og oplevelser.

Gode restauranter

Madeira har et bredt kulinarisk udbud, og på øens restauranter tilbydes både internationale og lokale retter. Uanset hvor du vælger at bo på din rejse til Madeira, bør du absolut tage til Funchal mindst én gang og spise en god middag på en af byens mange restauranter. Udbuddet er stort og varieret, og priserne er generelt lavere end i Danmark. Bagefter kan du nyde en drink på en af barerne langs havnen eller gå videre til en af Funchals natklubber, musikpubber eller jazzklubber.

Udforsk Madeira

Madeira er en grøn og blomstrende ø, som er kendt for sine storslåede udsigter. Oplev den magiske natur på hesteryg, på golfbanen eller på en vandretur langs en af levadaerne. Hvis du vil have det maksimale ud af din rejse til Madeira, er det en god idé at leje en bil. Klimaet er mildt og behageligt, og øen er derfor et besøg værd året rundt, men vil du opleve den uimodståelige farvepragt, når blomsterne springer ud om foråret, er april og maj det bedste valg. Hvert år afholdes desuden en blomsterfestival på Madeira - en tradition, der strækker sig helt tilbage til 1950'erne.

Kultur og seværdigheder

Madeira er rig på seværdigheder og aktivitetsmuligheder. Ud over blomsterfestivalen i februar er Madeira et spændende rejsemål, hvis du kan lide at gå på museer. Her er museer med alt fra vin og moderne kunst til legetøj og selvfølgelig Cristiano Ronaldo. Vil du udforske den rige natur på rejsen til Madeira, kan vi varmt anbefale at tage på levadavandring eller måske en tur på vandet med hvalsafari eller dykkerudflugt.
 • Gode restauranter
 • Hoteller i alle prisklasser
 • Kultur og seværdigheder
 • Naturoplevelser
 • Golfmuligheder
 • Rejser året rundt
Find dit hotel
Strand

Strande og havbade på Madeira

Madeira byder på flere fine badeanlæg og saltvandsbassiner foruden rullestensstrande, lavastrande og kunstigt anlagte sandstrande med fint, gyldent sand. I Funchal findes flere havbade med saltvandsbassiner samt en naturstrand med sten og lavasand. Ponta do Sol har en lille strand med små sten, mens man i Canico primært bader i havet fra badestiger. Bor man i den lille bjergby Santo da Serra, kan man tage ned til kysten og bade fra stranden i Santa Cruz. Vær opmærksom på, at der kan forekomme stærk strøm, svøm altid langs med stranden, og hold øje med badeflagene.

• Grønt flag: Badning tilladt.
• Gult flag: Badning sker på eget ansvar.
• Rødt flag: Badning forbudt.
• Blåt- og hvidternet flag: Ingen livredder til stede.

Praia Formosa

Den eneste naturstrand i Funchal med store sten og sort sand.

Machico

Ved Maderias næststørste by findes både en gylden kunstig sandstrand med sand importeret fra Sahara og en naturstrand med sten, der er velbesøgt af lokalbefolkningen i weekenden.

Calheta

Strand på den sydvestlige del af øen med sand importeret fra Sahara. Ved stranden findes barer, toiletter, omklædningsrum, vandsport, førstehjælpsudstyr og en marina med restauranter.

Prainha

Fantastisk lille strand med sort lavasand nær Ponta de Sao Lourenco på det østlige Madeira.

Porto Moniz

Den lille by på øens nordvestspids er kendt for sine naturskabte havbade. Klippebassinerne fyldes med krystalklart vand ved højvande og er velegnede til svømning og snorkling. Ved havbadene findes faciliteter for bevægelseshæmmede foruden en legeplads, omklædningsrum, brusere, en bar og restaurant, gode parkeringsmuligheder, førstehjælpsudstyr samt livreddere.

Seixal

Naturstranden Praia de Laje ligger gemt mellem klipperne ved den lille by Seixal på øens nordkyst. Stranden har ikke så mange faciliteter, men byder på masser af fred og ro.

São Vicente

Nordvendt stenstrand med optimale forudsætninger for surfing på grund af blæst og bølger. I området tilbydes vandsport, og her findes også en restaurant og en solterrasse samt en fin strandpromenade.

Vandlandet Aquaparque Madeira og stranden i Santa Cruz

Det store vandland Aquaparque Madeira har flere vandrutsjebaner og to pools, hvoraf en til små børn. Her findes også en bar og restaurant samt omklædningsrum. Den nærliggende strand i Santa Cruz er lille og består af lavasand og sten.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Madeira

Madeira har et stort og varieret udbud af restauranter med alt fra burgere over portugisiske specialiteter og lokale retter til det klassiske franske køkken. Madeira er desuden kendt for sin hedvin af samme navn, og takket være øens subtropiske klima har vinrankerne optimale betingelser. Vinhøsten starter omkring 15. august og varer til oktober.

Traditionelle retter

Gå ikke glip af at smage typisk portugisiske retter som for eksempel sort sabelfisk (espada) og de meterlange oksegrillspyd (espetads). Andre traditionelle retter er løgsuppe med pocheret æg (sopa de tomate e cebola), kålsuppe med kartofler og krydret pølse (caldo verde), delikate små blæksprutter (lulas) og klipfisk (bacalhau). Af tilbehør kan nævnes milho frito, som er en slags polenta typisk for Madeira og bolo do caco, som er et rundt pandebrød lavet af søde kartofler. Til dessert kan du nyde et stykke bolo de mel - en krydret honningkage med valnødder og mandler.

Hedvinen Madeira og traditionelle drikkevarer

Mange restauranter serverer bordvin fra Portugal. Vinho de mesa er husets vin, som kan bestilles i varianterne rød, hvid og rosé. Vinho verde betyder 'grøn vin' og er en portugisisk vintype, som ikke er grøn, men fremstilles af grønne, umodne druer. Hedvinen Madeira produceres på Madeira og findes i forskellige typer - fra søde til tørre - og serveres som aperitif eller dessertvin. Andre typisk portugisiske drikke er brisa maracuja (passionsfrugtsodavand), Ginja d'Obidos (kirsebærlikør), aguardente (sukkerrørsbrændevin) og Poncha - en traditionel drik fra Madeira med aguardente, honning, sukker og enten appelsinsaft eller citronsaft.

Kaffe

En kop espresso hedder bica på portugisisk, hvorimod en carioca er en fortyndet espresso. En bica med mælk kaldes garoto, og en café com leite er en stor kop kaffe med mælk og kaldes også chinesa. En galao svarer til en caffe latte og består af en fjerdedel kaffe og tre fjerdedele mælk.

Nattelivet på Madeira

Funchal har et stort udbud af musikpubber, barer, jazz- og natklubber samt et kasino. I Santo da Serra tilbydes der underholdning på hotellerne, og i Ponta do Sol og Canico er nattelivet fredeligt med enkelte barer og caféer samt hotelunderholdning.
Shopping

Shopping på Madeira

Funchal har et stort udbud af butikker samt flere shoppingcentre, hvoraf øens største, Madeira Shopping, ligger lidt uden for centrum i området Santa Quitéria og blandt andet rummer tøjkæder og fastfoodrestauranter. Sko, mærkevaretøj og kurveflet kan være gode køb, og øen har også en stor produktion af broderier. Visse butikker holder lukket til frokost og på søndage - dog ikke forretninger i turistområderne.

Orkidésmykker

Ægte orkidéer dyppet i guld eller sølv er populære smykker, og de fås både som halskæder, øreringe og broscher.

Sko

Portugal er kendt for sin skoproduktion, og i Funchal ligger der mange skobutikker med især designersko, ikke mindst langs 'skogaden' Rua dos Tanoeiros.

Striktrøjer

Striktøjer er billige i de små landsbyer.

Kurveflet

Den lille by Camacha er centrum for øens omfattende produktion af kurveflet. På torvet ligger Madeiras største kurvefletfabrik, som er i tre etager og byder på et stort og varieret udbud af kunstfærdige kurvearbejder.

Hedvinen Madeira

Det er næsten et must at købe en flaske Madeira med hjem fra ferien. Mange vingårde tilbyder prøvesmagning, og du kan også finde et stort udvalg af Madeira i Funchals forskellige vinhuse.

Broderier

Madeira er kendt for sine smukke broderier, der er håndlavede og sælges på broderifabrikkerne med garanti. Der er som regel faste priser på både fabrikkerne og markederne. Husk at kigge efter det særlige garantimærke.
Sport og træning

Sport og træning på Madeira

Madeira er især kendt for sine smukke vandrestier i naturskønne omgivelser, men øen byder også på mange andre aktiviteter, og der er gode muligheder for at træne og dyrke sport både på land og i vandet.

I Funchal kan du blandt andet dyrke yoga, spille padel, kitesurfe og køre mountainbike. Vil du spille golf, er Santo da Serra det perfekte rejsemål, og vil du dykke, er Canico et godt udgangspunkt. Porto da Cruz ligger cirka 30 minutters kørsel fra Funchal og er det bedste sted at surfe.

Dykning

Der er flere gode steder, hvor man kan dykke og snorkle. Man kan opleve en del fisk ved at snorkle i havbassinerne. Hvis du vil tage dykkercertifikat, arrangerer en dykkerklub ved hotel Pestana Palms i Funchal kurser.

Cykling

Øens terræn indbyder ikke ligefrem til kilometer efter kilometer med landevejscykling, men Madeira er som skabt til mountainbiking. Det er muligt både at deltage i arrangerede ture og leje en mountainbike og cykle rundt på egen hånd.

Levadavandringer

Madeiras gamle vandingskanaler, de såkaldte levadaer, er i dag meget populære blandt vandrerer. Der findes både lette, middelsvære og svære vandreruter, og man kan vandre såvel på egen hånd som i gruppe på en arrangeret halv- eller heldagsudflugt.

På Madeira er der flere professionelle arrangører, som tilbyder levadavandringer alle ugens dage, både halvdags- og heldagsudflugter og til priser på mellem 27 og 37 euro. Nedenfor beskrives et udvalg af populære levadavandringer med forskellig sværhedsgrad.

Let* = Svimlende udsigter.
Middel** = Svimlende udsigter og tunneler.
Svær*** = Svimlende udsigter og bjergvandring.

Levada dos Prazeres: 6 kilometer i Calheta. En smuk og let rute for dig, der gerne vil prøve kræfter med en levadavandring. Sværhedsgrad: Let*

Levada do Norte: 6 kilometer i Campanário. En fin vandring med fantastiske vuer over øens sydkyst. Sværhedsgrad: Let*

Levada dos Marocos: 6,5 kilometer i Machico. Også kaldet 'mimosevandringen', da ruten går gennem blomsterhaver med mimosetræer og flot udsigt over Machico og havet. Sværhedsgrad: Let*

Levada do Rei: 10 kilometer i Sâo Jorge. Levadaen løber gennem frodige skove og byder på enestående vuer over Sâo Jorge og landbrugene i Santana.
Sværhedsgrad: Middel**

Rabacal de 25 vandfald: 13 kilometer i Rabacal. En af Madeiras smukkeste og mest spændende levadaer med grønne dale samt små og store vandfald.
Sværhedsgrad: Middel**

Ponta de Sao Lourenco: 8 kilometer i Canical. En vandring i den unikke og billedskønne natur på den østlige del af øen.
Sværhedsgrad: Middel**

Caldeirao Verde: 13 kilometer i Santana. Levadaen har aner tilbage til 1800-tallet og vandreruten går gennem laurbærskov og forbi flere vandfald, der løber ud i en eventyrlig lagune.
Sværhedsgrad: Middel**

Verdera do Larano: 12 kilometer mellem Porto da Cruz og Machico. En vandring, der forbinder Porto da Cruz med Machico på det nordlige Madeira. Denne rute byder på spektakulære vuer over Madeiras nordkyst og Atlanterhavet.
Sværhedsgrad: Svær**

SUP

Er du til sportseventyr på havet, kan du komme med på en SUP-udflugt og padle langs med Madeiras kyst. SUP-eventyret egner sig godt både til begyndere og de mere erfarne. På turen vil du opleve en smuk udsigt over kysten og det frodige landskab. At padle med et SUP er god træning af hele kroppen, og du får kyndig vejledning af professionelle instruktører, hvis du har brug for det. SUP-udflugterne starter i Funchal og Canico, og prisen er cirka 15-20 euro.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Madeira

Udbuddet af aktiviteter på Madeira er stort og bredt, og i Funchal findes et godt kulturudbud.

Karnevallet på Madeira

Det årlige karneval i Funchal afholdes som regel i februar, og der arrangeres også en årlig blomsterfestival om foråret.

Jeepsafari

Oplev naturskønne Madeira fra en jeep på en halv- eller heldagsudflugt. Frokost kan tilkøbes på heldagsudflugterne, der tilbydes alle ugens dage.

Porto Santo

Naboøen Porto Santo har en fantastisk ni kilometer lang strand og er absolut et besøg værd. Der går en færge mellem hovedbyen Vila Baleira og Funchal de fleste af ugens dage.

Hvalsafari

Forskellige hval- og delfinarter ses ofte ud for Madeiras kyster, da vandet hurtigt bliver dybt, og det er derfor nemt for dyrene at finde deres favoritføde tæt ved kysterne.

Seværdigheder på Madeira

Madeira har meget at byde på, hvad angår både historie, kultur, seværdigheder og storslåede naturoplevelser. Ikke mindst hovedstaden Funchal er spændende med såvel interessante museer og smukke kirker som frodige parker og en charmerende gammel bydel.

Blomsterparker og haver på Madeira

Madeira er kendt for sin blomsterpragt og frodige natur, og det er derfor et must at besøge en af øens mange blomsterparker eller haver, hvoraf flere ligger i Funchal-området.

Udsigtspunkter og naturoplevelser

Cabo Girao er verdens næsthøjeste havklippe, og fra toppen kan man se direkte ned i havet 580 meter nede. Vil du teste dine grænser, kan du nyde den svimlende - omend nervepirrende - udsigt fra en udsigtsplatform med glasgulv.
Curral das Freiras ligger ved Nonnernes Dal, og området har været beboet siden 1500-tallet. Den smukke dal var isoleret fra resten af øen i 400 år og er også kendt for sin produktion af kastanje- og kirsebærlikør.
Pico do Arieiro er med sine 1.818 meter Madeiras tredjehøjeste bjergtop og byder i klart vejr på en milevid panoramaudsigt over øen.
Lavagrottorne ved Sao Vicente er imponerende, og det er muligt at komme på guidede underjordiske grottevandringer.
Ponta de São Lourenço er det østligste punkt på Madeira, og fra landtangen er der fantastisk udsigt over Atlanterhavet.
Naturområdet Ribeiro Frio ligger i Laurisilvaskoven, Madeiras urskov, som byder på et eventyrligt landskab med en unik flora og fauna.

Historiske byer

I byen Santana kan du se, hvordan lokalbefolkningen boede før i tiden. I 1400-tallet byggede nybyggerne trekantede træhuse, som skulle kunne modstå det til tider barske klima. Husene har halmtag og er malet i smukke farver. Den gamle hovedstad Machico ligger fint ved en bugt på det østlige Madeira og er bestemt et besøg værd, ligesom den maleriske lille bjergby Monte, der huser øens ældste kirke med Madeiras skytshelgen. I Monte ligger også gravkapellet for den østrigste kejser Karl 1., som boede på Madeira, efter at han blev deporteret i 1921. I Monte kan du desuden få en slædetur på asfalt i en traditionel kurveslæde, som har været brugt som transportform for lokalbefolkningen siden 1800-tallet.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Madeira på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Sådan kommer du rundt på Madeira

Madeira har et veludviklet busnet med både rutebiler og bybusser i Funchal. Det er også muligt at tage taxi.

At rejse med bus - en oplevelse i sig selv

Det er en oplevelse at køre i bus på landet og se, hvordan øens lokalbefolkning lever. Busserne, som kører på den vestlige del af Madeira, er røde og beige (Rodoeste). De standser ved den store busholdeplads uden for hotel Monumental Lido ved Lido-rundkørslen, ved et af stoppestederne uden for Alto Lido samt ved Forum Madeira. Busser til den østlige del af øen udgår fra marinaen. De er grønne og beige (SAM). Busser til nordkysten udgår fra havnepromenaden nær den gamle bydel bag tovbanestationen (gule, grå og hvide busser - São Gonçales). Vær opmærksom på at busserne, som kører uden for Funchal, er ejet af forskellige busselskaber.

Taxi

Det er billigt at køre i taxi på Madeira. Du kan let kende taxierne, som er gule med blå striber. Mange taxichauffører vil gerne køre ture rundt på øen. Du vil derfor få mange tilbud, og flere chauffører påstår, at de taler skandinavisk. Vær meget kritisk og kontrollér, at chaufføren virkelig forstår sproget. Prisen skal være aftalt, inden turen starter, ellers kan der let tilkomme diverse ekstraomkostninger. Hvis prisen ikke aftales i forvejen, er det obligatorisk for taxichaufføren at køre efter taxameter. Dette gælder på hele Madeira. Sig til, hvis chaufføren glemmer det.
Fakta

Tidsforskel

Dansk -1 time.

Vores service på rejsemålet

Du kan kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, lejebil eller blot have tips og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig pr. telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charterfly, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Madeira året rundt.

Du kan desuden rejse til Madeira året rundt med rutefly.

Flyet lander i Funchal Lufthavn.
Vejr og klima
 • januar
19°13°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
19°13°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
19°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
20°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
20°15°
7
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
22°18°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
24°19°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
25°20°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
25°19°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
20°14°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Madeira har et meget behageligt klima. Dagtemperaturen om sommeren ligger i gennemsnit på omkring 25 grader og om vinteren på omkring 20 grader. Om vinteren svarer vejret på Madeira nogenlunde til en god dansk sommer. Det kan være varmt og solrigt men også køligt og regnfuldt. Vindene fra Atlanterhavet kan af og til være stærke.

Maj, juni, juli, august, september og oktober

Præcis som i Danmark er det varmest og mest solrigt om sommeren. På Spies' rejsemål ligger dagtemperaturen på cirka 25 grader og temperaturen i havet på omkring 20 grader. Maj til september er også årets tørreste periode med mindst nedbør.

November, december, januar, februar, marts og april

Vinterhalvåret svarer nogenlunde til en god dansk sommer med en gennemsnitstemperatur på cirka 20 grader om dagen. Aftener og nætter er markant køligere så medbring gerne en lun trøje i kufferten. Vil du bade i havet, kan du regne med en gennemsnitstemperatur på cirka 18 grader.

Udvalgte tilbud på rejser til Madeira

Vila Vicencia
Vila Vicencia
Funchal, Madeira, Portugal
 • Fly + dobbeltværelse uden balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 12 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Inkl. morgenmad
Fly + hotel, 1 uge
12 dec 2022 fra København
Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden
Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden
Canico, Madeira, Portugal
 • Fly + 1-værelses lejlighed mod haven
 • 1 uge
 • Afrejse 29 aug 2022 fra København
Fly + hotel, 1 uge
29 aug 2022 fra København
Four Views Baia
 • Velegnet til voksne
Four Views Baia
Funchal, Madeira, Portugal
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 12 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
12 dec 2022 fra København
NEXT
NEXT
Funchal, Madeira, Portugal
 • Fly + dobbeltværelse med havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 12 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
12 dec 2022 fra København
Dorisol Mimosa
Dorisol Mimosa
Funchal, Madeira, Portugal
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 12 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
12 dec 2022 fra København
Baia Azul
Baia Azul
Funchal, Madeira, Portugal
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 12 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
12 dec 2022 fra København

Rejser til Madeira

  Funchal
  • Seværdigheder
  • Mad & Drikke
  • Shopping
  Funchal er en moderne og international by med masser at byde på. På en rejse hertil venter en stor samling gode restauranter, fine shoppingmuligheder, populære vandrestier og skønne hoteller.
  Ponta do Sol
  • Strande
  Skal Ponta do Sols landlige omgivelser og enestående havudsigt lægge scene til din næste rejse? I byen råder en rolig og afslappet atmosfære med stemningsfulde stræder og gode restauranter.
  Santo da Serra
  Santo da Serra er et lille rejsemål i bjergene på det østlige Madeira. Rejser du hertil, har du rig mulighed for at opleve øens smukke natur - enten på levadavandring, på hesteryg eller på golfbanen.
   Canico
   Canico er en fredelig lille by med et smukt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Spies tilbyder hoteller både i centrum og lidt uden for byen.

   Rejsetips og inspiration til Madeira

   Madeira - oplevelsernes ø

   Madeira - oplevelsernes ø

   Landskabet med de høje bjerge og dybe dale er perfekt til cykling, hvalsafari og vandring langs levadaerne.

   Landskabet med de høje bjerge og dybe dale er perfekt til cykling, hvalsafari og vandring langs levadaerne.
   Aktiv ferie på Madeira

   Aktiv ferie på Madeira

   Et af vores klassiske rejsemål. Stemningsfulde Madeira er blevet et mekka for rejsende, der leder efter en aktiv ferie.

   Et af vores klassiske rejsemål. Stemningsfulde Madeira er blevet et mekka for rejsende, der leder efter en aktiv ferie.
   Spil golf på Madeira

   Spil golf på Madeira

   Madeira byder på perfekt golfvejr året rundt. Den varierede natur på øen gør det muligt for spillere på alle niveauer at finde en bane, som passer til dem.

   Madeira byder på perfekt golfvejr året rundt. Den varierede natur på øen gør det muligt for spillere på alle niveauer at finde en bane, som passer til dem.
   Find din rejse til Madeira
   Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
   Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
   Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
   Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.