Udsigt fra et bjerg på Madeira

Vandreferie på

Madeira

Vandring på Madeira

Tusindvis af aktive rejsende tager hvert år til Madeira for at prøve øens vandreruter og opleve de fascinerende levadaer og enestående natur. Nogle af verdens smukkeste vandreruter findes på Madeira. De ligger omkranset af det grønneste grønne og imponerende bjerge. På øen finder du tilmed den unikke urskov Laurisilva, som siden 1999 har været listet på UNESCO's Verdensarvsliste.

Oplev levadaerne på Madeira

Drømmer du om en vandreferie på Madeira, bør mindst én af dine ture være en levadavandring. En levada er en vandingskanal og de første levadaer blev bygget allerede i 1400-tallet. Der findes omkring 2000 km af de gamle vandingskanaler på Madeira. Der er varierende længde og sværhedsgrad at vælge imellem.

På vores vandrerejser til Madeira anbefaler vi, at du vandrer med en guide. Vi har gode erfaringer med lokale partnere, som vi har samarbejdet med i flere år. Vandrer du på egen hånd, kommer du nemmest til og fra levadaerne med bus eller taxa, da levadaerne altid løber fra ét punkt til et andet. Det er en god idé at have solide sko på til turen. Tag desuden gerne en regnjakke, vand, mad og lommelygte med.

Hvorfor skal man på vandreferie til Madeira?

  • Gode vandreruter af varierende længde og sværhedsgrad
  • Unikke vandringer langs øens levadaer
  • Smukke naturoplevelser i et grønt og frodigt miljø med mange forskellige plantearter
  • Erfarne guider med et godt lokalkendskab
  • Her ligger nogle af vores bedste hoteller

Eksempler på vandringer på Madeira

Anbefalede hotel for dig, der vil vandre på Madeira

The Residence

The Residence

The Residence er et godt beliggende lejlighedshotel for hele familien. Herfra er du tæt på havet, og hotellet byder på flere slags aktiviteter, men er også oplagt for dig, der ønsker ren afslapning. Der findes mulighed for at tilkøbe halvpension.