Kun fly | Billige flybilletter - spies

Billige flybilletter

Find din afgang til varmen

Flybilletter til sol og storby

Mangler du en billig flybillet? Hos Spies finder du et stort udvalg af flybilletter til attraktive priser. Hvad enten du rejser alene, med partneren eller med familien, kan du finde de hurtigste, de bedste og de billigste flybilletter til din valgte destination.

Billige flybilletter til feriefavoritter

Har du allerede fundet et sted at bo på ferien? Du kan nemt bestille flyrejsen gennem Spies og være sikret en behagelig af- og hjemrejse. Når du bruger søgefunktionen, får du en oversigt over de bedste billetter på de datoer, du har valgt. Du vil også få tilbudt afgange på nærliggende datoer, der måske er bedre, når det kommer til pris og rejsetid.
Ved du endnu ikke, hvor du vil rejse hen, kan du søge blandt samtlige charterrejser og få en fleksibel oversigt, hvor du helt enkelt kan se de forskellige priser, afgangstider og rejsemål. Prisen er den samlede pris for valgte antal personer, og søgeresultatet vil også vise afgange på nærliggende datoer.

Enkeltbilletter

Hvis du bare skal én vej, kan du benytte dig af vores tilbud på enkeltbilletter. Der finder du en oversigt over aktuelle flybilletter til og fra de største danske lufthavne – ofte til en favorabel pris. Husk at ændre visningen til "Fly til Danmark", hvis du leder efter flybilletter til Danmark.

Storbyrejser

Det behøver ikke være dyrt at tage på storbyrejse. De fleste charterrejser har en varighed på én eller flere uger, men når du rejser til f.eks. London, Paris, Berlin eller andre storbyer, behøver du ikke være væk mere end et par dage. Du ser rejselængden i søgeresultatet. Hvis du ikke finder en passende rejselængde, kan du overveje en enkeltbillet. Så bestemmer du helt selv, hvor længe du vil være væk. Du kan også tage et kig på vores last minute-tilbud på storbyrejser, hvor hotel indgår i prisen.

Afbudsrejser

Hvis du er fleksibel og gerne vil rejse med kort varsel, kan du formentlig gøre et kup med vores afbudsrejser. Når du bestiller flybilletter som afbudsrejse, er du som regel væk i én eller to uger. Vær opmærksom på, at hotelovernatninger ikke nødvendigvis indgår, når du bestiller afbudsbilletter. Har du behov for overnatninger, kan du bruge vores søgemaskine for hoteller.

De skønne øer Gran Canaria, Tenerife og Mallorca er alle populære afbudsrejsemål, og her er der ofte rift om billetterne. Du skal derfor være klar på at tage en hurtigere beslutning, end når du bestiller en normal rejse. Listen over afbudsbilletter opdateres løbende.

Hvis du er på udkig efter en pakkerejse, kan du blot ændre søgningen til at inkludere både fly og hotel. På den måde får du en samlet pris. Du kan også begrænse søgeresultaterne ved at aktivere filtrene. Så kan du blandt andet vælge et bestemt rejsemål eller sætte en øvre prisgrænse.

Flyv fra din lokale lufthavn

De fleste rejser starter og slutter i København, men du kan også finde ruter til og fra andre danske lufthavne som Aalborg og Billund. Indtast blot din foretrukne lufthavn, og du vil få en oversigt over de mulige flybilletter fra den valgte lufthavn. Ønsker du at finde flybilletter til Danmark, kan du besøge vores oversigt over enkeltbilletter.

Når du bestiller flybilletter med Spies

Det er over 50 år siden, Spies for første gang sendte et charterfly med rejseglade danskere sydpå. Vores mål er, at du skal få de bedste uger på året, når du rejser med os. Vi stiller derfor høje krav til de flyselskaber og hoteller, vi samarbejder med, og vi gør vores bedste for at give dig den ferie, du har drømt om. God tur!

Vores mest populære sommerrejsemål

Grækenland til sommer fra 1.495,-

Spies samarbejder med flere flyselskaber

Anbefalede ruteflyselskaber

Anbefalede ruteflyselskaber

Sammen med nogle af verdens bedste flyselskaber som SAS, Norwegian, Emirates og Qatar Airways tilbyder vi flysæder på rutefly til mere end 100 rejsemål over hele verden.

SAS fly

Rejser med SAS

Rejs med SAS til solrige rejsemål i USA og Europa. Sammen med SAS kan du flyve til dit rejsemål og bo på udvalgte hoteller med den bedste beliggenhed.

Norwegian fly

Rejser med Norwegian

Med Norwegian rejser du til lave priser med moderne fly. Når du bestiller din Norwegian-rejse hos Spies, indgår indtjekket bagage altid.