Rhodos
Rhodos

Flyv direkte

Rejser fra Aalborg

Rejser fra Aalborg

Sæt dig godt til rette og flyv direkte til solen fra Aalborg
Begynd ferien med kortest mulig transporttid, når du rejser direkte fra Aalborg lufthavn. Når du flyver direkte til dit rejsemål, undgår du irriterende og lange mellemlandinger, eller stress over om du når dit næste fly. Spies tilbyder mange rejser fra Aalborg til vores mest populære rejsemål.

Charterrejser fra Aalborg

Der venter dejlige ferieminder på nogle af vores mest populære og besøgte rejsemål, når du bestiller en charterrejse fra Aalborg. Du kan f.eks. stikke af fra vinterkulden herhjemme og flyve direkte til favoritterne Gran Canaria eller Tenerife. Eller nyd naturen og solen til sommer på Kreta. Du kan også rejse fra Aalborg til Tyrkiet, hvor der venter meget ferie for pengene. Mulighederne er mange og vi glæder os til at skabe nye ferieminder med dig.

Charterrejser fra Aalborg med All Inclusive

Skal det være ekstra nemt på ferien, bør du vælge en rejse med All Inclusive. Så er du fri for at lede efter restauranter, og du kender udgifterne til det meste mad og drikke hjemmefra. Rejser du med Spies kan du vælge mellem mange dejlige charterrejser fra Aalborg med All Inclusive. Nyd f.eks. en ferie på Mallorca, Rhodos eller Cypern, hvor der venter lækker mad, store is og kølige drikkevarer på dit hotel med All Inclusive.
Se alle charterrejser fra Aalborg med All Inclusive

Spies er bedste charterarrangør 2023

For andet år i træk er Spies kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards 2023. Det er jer, vores gæster, der har stemt på os. Tak!

Rejseforslag fra Aalborg

Glæd dig til disse rejser fra Aalborg Lufthavn

Gran Canaria

Gran Canaria

Behageligt klima året rundt, lækker mad og fantastiske strande. Det er let at forstå, hvorfor Gran Canaria er en af danskernes absolutte favoritter. Rejs direkte til Gran Canaria fra Aalborg med Spies.

Hold ferie på Gran Canaria - rejs direkte fra Aalborg med Spies.

Rejser til Tenerife

Ferie på Tenerife

Tenerife er et perfekt rejsemål, uanset om du rejser med eller uden børn. Her er storslået natur, gode shoppemuligheder og lækre badestrande. Vi tilbyder hoteller for enhver smag på den smukke canariske ø.

Alle vil få en dejlig ferie på Tenerife.

Hoteller for alle

Når du rejser med Spies fra Aalborg Lufthavn, kan du bo på nogle af vores mest populære hoteller.

Alle rejser fra Aalborg

Aalborg, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller