Bestil din påskeferie hos Spies

Påskeferie 2025

Påskeferien i 2025 begynder palmesøndag den 13. april og slutter 2. påskedag mandag den 21. april.

Hvorfor ikke udnytte helligdagene og stikke af på en varm påskeferie? På denne side finder du påskerejser til et væld af skønne rejsemål, uanset om du er til hoteller uden børn eller en ferie med familien. Det er bare om at vælge.

Billig påskeferie

Drømmer I jer væk til varmere himmelstrøg, men er feriebudgettet lille, har vi mange billige påskeferier at vælge imellem. Påsken er dog et populært tidspunkt at rejse på, så vent ikke for længe med at bestille. De bedste rejser til de billigste priser, bliver taget først.
Tag et kig på alle vores billige rejser og find jeres billige rejse.

Hvor er varmen i påskeferien?

En af fordelene ved påsken er, at der allerede er pæne, lune temperaturer flere stedet i verden. Leder du efter en lun ferie, kan du f.eks. besøge Madeira. Her venter ca. 20 graders varme og ikke mindst en fantastisk natur. Skal termometeret højere op, før ferien bliver perfekt, kan du besøge Egypten. Her er 28 grader ikke unormalt i det tidlige forår og badevandstemperaturene er også mere end acceptable.

Find varmen, når du har ferie med vores varmeguide

Perfekte påskerejsemål

Hvilken rejse drømmer du om?

Rød bus i london

Storbyferie til påske

Er du en af dem, der drømmer om at tilbringe påskeferien i en storby? I mange sydeuropæiske byer kan du være heldig, at påsken byder på ganske lunt vejr. Skulle regnen komme snigende, har man altid en god undskyldning for at besøge en hyggelig café eller ose i butikkerne. På en storbyferie med Spies bor du altid på gode, centrale hoteller.

Tilbring påskeferien i en storby.

Lille dreng spiser is

Påskeferie med alt inkluderet

Vil du gerne slippe for at lede efter byens bedste restauranter hver dag, er det en fordel at vælge et hotel med All Inclusive. Her kan alle være sikre på at kunne finde noget, de kan lide i det store udvalg. Et All Inclusive-hotel er også en måde at gøre din påskeferie billig, fordi måltider og de fleste drikkevarer er betalt sammen med rejsen hjemmefra, og der venter ingen overraskende restaurantregninger.

Nem og bekvem ferie med All Inclusive.

Mor og dreng

Kan du rejse her og nu?

Tør du vente med at bestille din rejse til påske? Har du nerver af stål eller har du bare pludselig fået trang til at rejse, kan du være heldig at finde en billig rejse til påske i vores udvalg af afbudsrejser. Afbudsrejser opdateres flere gange om dagen - spørgsmålet er, hvor længe du tør vente med at bestille?

Find en billig afbudsrejse til påske.

Vores egne tips og anbefalinger

Lad dig inspirere af vores egne rejseeksperter inden din påskeferie.

Påskens helligdage kan også udnyttes til at besøge lande meget langt fra os.