Hoteller (7)

Rejser til Egypten

Glæd dig til en ferie med solsikkert klima, fine strande, krystalklart vand, fantastiske dykker- og snorkeloplevelser, gode hoteller og verdensberømte seværdigheder. Velkommen til Egypten - faraoernes land.

Pyramiderne - det er nok det, de fleste forbinder med en rejse til Egypten. De mest kendte pyramider ligger i Giza i den nordlige del af landet, som er et meget populært udflugtsmål i Egypten. I samme område kan du besøge den store sfinks, som er en af verdens mest berømte skulpturer.

Egypten med Spies

Når du bestiller din rejse til Egypten med Spies, kan du vælge mellem Hurghada-området og Marsa Alam-området. Begge områder byder på fine sandstrande, fænomenal snorkling og gode hoteller, hvoraf mange ligger direkte på stranden og tilbyder All Inclusive. Rejser du med børn, kan du vælge et af vores børnevenlige hoteller med børnepool og børneklub - flere har også vandrutsjebaner eller vandland.

Seværdigheder i Egypten

Egypten er som et gigantisk pragtgalleri af antikke levn. På en rejse til faraoernes land kan du bl.a. besøge Kongernes Dal i Luxor, Tutankhamons grav, Sfinksen i Giza og selvfølgelig de monumentale pyramider. Vi kan også anbefale en jeepsafari i ørkenen eller en tur til en af beduinbyerne, hvor du får et unikt indblik i nomadefolkets hverdagsliv.

Aktiviteter i Egypten

Det Røde Hav ud for Egyptens kyst er verdensberømt for sit klare vand og fascinerende koralrev, hvor dykker- og snorkelforholdene er i absolut verdensklasse. Golfspillere kan også se frem til glimrende muligheder for at spille golf - i Hurghada-området findes flere fine golfbaner, hvor du kan give strandferien en ekstra dimension med en runde golf eller to.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Egypten?
Egypten har ørkenklima, hvilket er karakteriseret ved tørre og varme dage i modsætning til kølige aftener og nætter. Spies har tre rejsemål i landet: Makadi Bay, Hurghada og El Gouna. Her skinner solen stort set hver dag året rundt, og antallet af regnvejrsdage er meget få. Om vinteren, dvs. i december, januar, februar og marts, ligger dagtemperaturen på omkring 22-26 grader, mens nattemperaturen til gengæld ligger på 10-14 grader. Havtemperaturen er ca. 20 grader. Om foråret, i april, stiger lufttemperaturen hurtigt til 28 grader for at nå over de 30 graders varme i maj. Sommeren er hed med temperaturer på 32-36 grader mellem juni og september. Her er havet også varmest, ca. 27-28 grader. Varmen varer ved et godt stykke ind i efteråret, i oktober ligger lufttemperaturen på 30 grader og i november på 26 grader.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Turistvisum er påkrævet og gælder i 30 dage (én indrejse). Visum indgår i rejsens pris, hvis du bestiller en charterrejse hos Spies. Visummet udleveres i lufthavnen ved ankomsten til Egypten i form af et "frimærke" i passet. Vær opmærksom på, at det kan tage tid med visum og bagage. For yderligere information henviser vi til Egyptens ambassade på telefon 35 43 70 70/35 25 32 53.

Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse. Danske provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes kun til udrejse og kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Egyptens ambassade på for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Egypten.

Rejser til Egypten

All Inclusive-hoteller, fine sandstrande, gode dykkermuligheder og førsteklasses golfbaner - alt det kan du glæde dig til, hvis du bestiller en rejse til Hurghada-området.
Makadi Bay
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Sport/adventure
Makadi er som skabt til familieferien. Vores Family Garden-hotel Waterworld Makadi Beach har et stort vandland og All Inclusive.
Hurghada
  • Strande
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
Hurghada er et af Egyptens mest populære rejsemål med fine strande, klart badevand og hoteller med All Inclusive.

UDVALGTE TILBUD

Find din rejse til Egypten