Hoteller (13)

Rejser til Egypten

Glæd dig til en ferie med solsikkert klima, fine strande med krystalklart vand, fantastiske dykker- og snorkeloplevelser, gode hoteller og verdensberømte seværdigheder. Velkommen til Egypten - faraoernes land.

Pyramiderne - det er nok det, de fleste forbinder med en rejse til Egypten. De mest kendte pyramider ligger i Giza i den nordlige del af landet, som er et meget populært udflugtsmål i Egypten. I samme område kan du besøge den store sfinks, som er en af verdens mest berømte skulpturer.

Spies' rejser til Egypten

Når du bestiller din rejse til Egypten med Spies, kan du vælge mellem Hurghada-området og Marsa Alam-området. Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig til fine sandstrande, fænomenal snorkling og gode hoteller, og mange af hotellerne ligger direkte på stranden og tilbyder All Inclusive. Rejser du med børn, skal du vælge et af vores børnevenlige hoteller med både børnepool og børneklub, hvoraf flere har egne vandrutsjebaner og vandland.

Seværdigheder i Egypten

Egypten er som et gigantisk pragtgalleri af antikke levn. På en rejse til faraoernes land kan du bl.a. besøge Kongernes Dal i Luxor, Tutankhamons grav, Sfinksen - og selvfølgelig de monumentale pyramider. Vi kan også anbefale en jeepsafari i ørkenen eller en tur til en af beduinbyerne, hvor du får et unikt indblik nomadefolkets hverdagsliv.

Aktiviteter i Egypten

Det Røde Hav ud for Egyptens kyst er verdensberømt for sit klare vand og fascinerende koralrev, hvor dykker- og snorkelforholdene er i absolut verdensklasse. Golfspillere vil heller ikke blive skuffet over Egypten. I Hurghada-området finder du flere fine golfbaner, hvor du kan give strandferien en ekstra dimension med en runde golf eller to.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Egypten?
Egypten har ørkenklima, hvilket er karakteriseret ved tørre og varme dage i modsætning til kølige aftener og nætter. Spies har tre rejsemål i landet: Makadi Bay, Hurghada og El Gouna. Her skinner solen stort set hver dag året rundt, og antallet af regnvejrsdage er meget få. Om vinteren, dvs. i december, januar, februar og marts, ligger dagtemperaturen på omkring 22-26 grader, mens nattemperaturen til gengæld ligger på 10-14 grader. Havtemperaturen er ca. 20 grader. Om foråret, i april, stiger lufttemperaturen hurtigt til 28 grader for at nå over de 30 graders varme i maj. Sommeren er hed med temperaturer på 32-36 grader mellem juni og september. Her er havet også varmest, ca. 27-28 grader. Varmen varer ved et godt stykke ind i efteråret, i oktober ligger lufttemperaturen på 30 grader og i november på 26 grader.

Rejser til Egypten

Makadi Bay
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Sport/adventure
Makadi er som skabt til familieferien. Vores Family Garden-hotel Waterworld Makadi Beach har et stort vandland og All Inclusive.
El Gouna
  • Sport/adventure
  • Strande
Kan du lide golf, dykning, førsteklasseshoteller og strande? Så skal du bestille en rejse til El Gouna.
Hurghada
  • Strande
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
Hurghada er et af Egyptens mest populære rejsemål med strande, badevand og hoteller med All Inclusive.

Find din rejse til Egypten