Ferie med familien

Familieferie

Tid med de vigtigste

Familieferie

Den bedste børnevenlige ferie med Spies.
Det er noget helt særligt at tage på ferie med børn. Der er en følelse af spænding og glæde, når de yngste er med på rejsen. Vi har stor erfaring med rejser for familien, og ved hvordan en ferie med børn skal være.
Uanset rejsemål, om du vil på en lang rejse eller miniferie, så har vi masser af gode råd. Her får du inspiration til familievenlige rejsemål samt rejsetyper og gode tips til en vellykket familieferie.

Tips til en vellykket ferie med børn

Som forældre kan tanken om at rejse på ferie med børn være stressende. Hvad gør jeg, hvis mit barn græder på flyet? Kan mit barn holde solen og varmen ud? Er der mon noget mad på hotellet, som mit barn vil spise? Vores erfaring siger, at tricket for at få en vellykket rejse med små børn er at være så forberedt som muligt. Du kan undgå meget nervøsitet og stress ved blandt andet at læse om, hvordan det er at rejse med små børn og vælge et børnevenligt hotel. Vi har samlet vores bedste tips og tricks til at få den bedste familieferie.

Hvor skal man rejse hen med små børn på ferie?

Når I skal på ferie med små børn, er det vigtigt at vælge det rigtige rejsemål. Hvad betyder noget for jer, når I skal på ferie? En børnevenlig strand, børnepool med vandrutsjebane eller måske er det mange børnevenlige aktiviteter, I lægger vægt på. Uanset, hvad I leder efter, når I planlægger ferien, har vi rejsemålet og hoteller til jer.
Se vores familievenlige hoteller

Vælg det rigtige tidspunkt

De færreste små børn trives i meget varme temperaturer. Rejser I med børn, kan det derfor være en idé at rejse om foråret, sensommeren eller efteråret. Skal I rejse i skolernes sommerferie, kan I vælge et rejsemål, hvor temperaturen ligger på ca. 25 grader ellet et hotel tæt på stranden, hvor I kan fange en kølende brise.
Se hvor varmt der er på vores rejsemål, når I har ferie

Hvad skal man pakke?

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal pakke i kufferten, når man rejser med børn. Det er en god idé at pakke lidt snacks i håndbagagen, nogle spændende bøger og andet, som den lille kan underholde sig med på flyet.
Mange forældre bliver ofte overraskede over, at det faktisk er børnenes tøj, der tager mest plads i kufferten. På vores koncepthoteller finder du vaskeri, så du ikke behøver at fylde hele jeres kuffert med tøj, hvis du ikke har noget imod at vaske lidt tøj undervejs på ferien.
Se vores tips til pakkelisten og flyrejsen, når I rejser med børn

Tips og rejseinspiration til en børnevenlig ferie

To piger ved poolen

Hemmeligheden bag en vellykket ferie med børn

Måske synes du, at det er en dans på roser at rejse med små børn. Måske alene tanken om at være væk hjemmefra giver dig koldsved. Uanset hvem du er, og hvor meget erfaring du har med at rejse med små børn, guider vi dig til en vellykket ferie med familien. Her får du tips til pakkelisten, flyrejsen og hotelopholdet med små børn.

Vores tips til en vellykket ferie med børn.

Lollo & Bernie tegner med børn

Hoteller med børneklub

Mange af vores familiehoteller tilbyder en børneklub til de yngste gæster. På alle vores Sunwing hoteller finder I Lollo & Bernie's Miniland. Her kan børn tegne, se en film og lave mange sjove fælles aktiviteter med vores børneguider, andre børn og Lollo & Bernie.

Vores bedste børneklub er Lollo & Bernie's Miniland.

Børn på vandrutsjebane

Hoteller med vandland

Er der en vandhund eller to i jeres familie? På hoteller med vandland kan man få mange timer til at gå med vandleg. På hotellerne finder I flere pools og flere forskellige vandrutsjebaner.

Børnevenligt hotel

Når du skal på ferie med børn, er det en god idé at vælge et familigevenligt hotel. Her er mange børnefamilier og gode faciliteter for små børn. Vi kan anbefale vores familiehoteller Sunwing Family Hotels og Ocean Beach Club, som er perfekte for dig, der rejser med børn.

Vores mest familievenlige hoteller.

Vælg All Inclusive

Efter en lang dag fyldt med oplevelser er det rart, nemt og bekvemt at kunne slendre ned i hotellets restaurant for at spise. Vælger I et hotel med All Inclusive til jeres familieferie, er I sikre på, at der er mange børnevenlige retter på menuen. Ikke nok med det - med All Inclusive er mad og drikke betalt hjemmefra, og I bliver ikke overrasket over dyre restaurantregninger.

Nem og bekvem ferie? Vælg All Inclusive.

Rejsemål til ferien med børn

Brede strande, klart badevand og vores bedste familiehoteller. Her er vores mest børnevenlige rejsemål.

Mor og datter nyder solnedgangen

Sommerferie med børn

Sommeren er forude og familier over hele Danmark begynder at drømme om solbeskinnede dage, afslapning og eventyr. Men hvor rejser man hen med en baby? Og hvor vil en på syv kunne brænde mest muligt krudt af? Hvad passer til en teenager? Vi hjælper dig med at finde den perfekte sommerferie med børn.

Vi hjælper dig med at finde den perfekte sommerferie med børn.

Hvornår vil I rejse med børn?

Billig familieferie med børn

Afbudsrejser med børn

Afbudsrejser med børn

Har I mulighed for at rejse med kort varsel? Blandt vores last minute-rejser kan I finde en billig rejse med børn, som passer jer.

Billig familieferie med kort varsel

Mere ferie for pengene

Mere ferie for pengene

Få mere kvalitet og ekstra børnevenlige rammer for pengene. Med Spies kan I altid finde en rejse, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed – og lidt til.

Billige flybilletter

Billige flyrejser

Har I allerede sikret jer et hotel og er på udkig efter billige flybilletter? Se vores billige flyrejser og find familiens flybilletter til den bedste pris.

Find de billigste flybilletter til hele familien

Endnu flere familierejser

Familiegrupperejser

Rejser I mange? Hver 10. person er gratis

Skal I fejre en rund fødselsdag i familien, eller er I 10 venner, som rejser sammen? Med vores rabat for større grupper rejser hver 10. person gratis, hvis I bor på et af vores udvalgte hoteller og flyver med charterfly.