Familieferie

Familieferie med Spies

- de helt rigtige rammer på familieferien

Vi har lang erfaring med familieferier, og vi ved, hvordan en familieferie med børn skal være. Uanset hvilket rejsemål, du vil besøge, om du vil på en lang rejse eller en miniferie med børn og om de er små eller store, har vi mange gode råd at give. Hvis din familieferie i udlandet med børn skal lykkes, er det en god idé at være forberedt. Derfor kan det være nyttigt at læse mere om, hvordan det er at rejse med spædbørn, hvordan du finder et børnevenligt hotel eller andre eksempler, som er vigtige for dig.

Familievenlige rejsemål

Familievenlige hoteller og dejlige strande

Billig familieferie med børn

AKTIV FAMILIEFERIE

Bedre familieferie med Spies

Rejser I mange sammen?

Værd at vide om familieferie med børn

Forberedelser

Inden I rejser, er det vigtigt, at alt er på plads med pas, visum, vaccinationer, forsikring m.m. Desuden er det en god idé at undersøge, hvad der er på hotellet og flyet, om det er nødvendigt at medbringe mad til barnet, og om det kan lade sig gøre at rejse med barnevogn. Læs flere vigtige ting at overveje, inden du rejser med børn.

På flyet

Vær opmærksom på, om dit barn har alt, det behøver til flyveturen. Det kan f.eks. være legetøj, skiftetøj, mad og toilettaske. Alt efter rejsemål kan det desuden være nødvendigt at medbringe myggenet og -middel, solcreme samt ekstra mad i tilfælde af, at maden på rejsemålet ikke er noget for den lille. Læs mere om hvad der er godt at huske, når du skal flyve med børn.

På rejsemålet

Flere af vores egne Sunwing-hoteller har Happy Baby-lejligheder, som er lavet specielt til dig, der rejser på familieferie med småbørn. De er blandt andet udrustet med paraplyklapvogn, barneseng og højstol til alle børn under tre år samt skråstol, børnebestik- og tallerkner, skammel, pusleunderlag og potte. Læs mere om hvad du bør medbringe, når du rejser med børn.

Læs flere gode råd til rejser med børn.

Spies er eksperter i familieferie, og vi har familievenlige hoteller for enhver smag, når du vil holde ferie med børn. Vi tilbyder desuden familieferie med All Inclusive, aktiv familieferie, storbyferie med familien samt krydstogt med børn. Uanset om du er på udkig efter en ferie for store familier eller en ferie for den lille familie, finder du nemt en god og billig ferie med børn hos Spies.

Klimakompenserede rejser

Vi klimakompenserer alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab du rejser med, når du bestiller din rejse hos os. Derudover klimakompenserer vi dit hotelophold, hvis du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club samt transfer til og fra alle hoteller.