Rejser i december
Krabi, Thailand

Rejser i december

De mange helligdage er en oplagt mulighed for at rejse i december. Slip for julestress og kulde og tag i stedet mod afslapning og varme.

December er en skøn måned at rejse i. Ikke nok med, at du kommer væk fra mørke og slud – vi har masser af varme og spændende rejsemål i december. Vælg fx mellem solsikre Tenerife og Gran Canaria eller varme i grønne omgivelser på Madeira eller La Gomera. Hvis du længes efter 30 grader og lune tropenætter, så kan du vælge Thailand eller Den Dominikanske Republik.

Favoritter i december

Billige rejser i december

Pengene får let ben at gå på i december og ferien behøver ikke være en dyr post. Find en billig rejse i december med Spies!

Mand ved havet i Kroatien

Tilbud på rejser

Er du på jagt efter et godt tilbud? Gå på jagt blandt vores mange tilbud og rabatter - der kommer nye til hver uge!

Skopelos i Grækenland

Afbudsrejser

Har du is i maven og tør du vente med at bestille din rejse til sidste øjeblik, er der gode penge at spare på en afbudsrejse i december. Vi opdaterer listen over afbudsrejser flere gange om dagen, og du kan ofte finde rejser til vores mest populære rejsemål.

To isvafler

Alt inkluderet

Tag bare en ekstra is, drink eller tur i buffeten! Når du bestiller All Inclusive er mad og drikke betalt hjemmefra, og du bliver ikke overrasket over dyre restaurantregninger.

Flere decemberrejser

London til jul

Juleshopping i en storby

Er du til shopping og hyggelig juletravlhed, eller mangler du den perfekte julegave, er en storbyferie i december måske noget for dig. Vi har centrale hoteller og direkte fly til Europas storbyer.

Jule- og nytårsrejser

Man kan sagtens åbne julegaver og se nytårsfyrværkeri på en hvid sandstrand. Tag på jule- og nytårsferie og start en ny tradition langt fra sne og kulde.

Krydstogtskib på havet

Krydstogt

Læg julestress bag dig og tag på krydstogt. Oplev f.eks. de smukke øer på Hawaii eller vågn op til en ny paradisstrand hver dag i Caribien.

Varmeguiden i december

Hvor er det varmt i december?

Vil du se, hvor der er varmt i december? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i december? Tjek vores varmeguide!

Find din ferie i december

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller