Hoteller (116)

Rejser til Tenerife

På din rejse til Tenerife kan du komme til den hyggelige by Puerto de la Cruz i nord, til et af rejsemålene langs strandene i syd eller måske til det livlige og populære Playa de las América. Her er hoteller for enhver smag, lige fra børnevenlige Sunwing Family Resorts til Sunprime Hotels til dig, der rejser uden børn.

Tenerife er et af de få rejsemål, som har noget for alle - året rundt. Strandene er lige så tiltrækkende om vinteren som om sommeren, og den dramatiske natur skifter i takt med årstidernes gang. Når sommeren går på hæld på Tenerife, betyder det ikke, at alting lukker - tværtimod. Hele året kan du besøge vingårde, tage børnene med i vandland eller spise middag på en af øens mange førsteklasses restauranter. Tenerife er en udødelig ferieklassiker, og derfor har vi også hoteller i alle afskygninger, uanset om du vil bo i lejlighed eller på luksushotel.

God mad og spændende shopping

Overalt på Tenerife er der fantastiske restauranter og spændende butikker. Et godt tip på rejsen til Tenerife er at leje bil, så du kan køre lidt væk fra kysten og se landskabet længere inde på øen. Her finder du masser af små familieejede restauranter, som serverer øens egne specialiteter til meget lave priser. Har du lyst til at shoppe, er det bedst at køre tilbage mod rejsemålene ved kysten, f.eks. til Puerto de la Cruz, hvor shoppingmulighederne er både bedre og mere varierede.

Rejs med børn til Tenerife

Hvis du rejser til Tenerife med familien, anbefaler vi Sunwing Fañabé Beach, som ligger blot en kort gåtur fra stranden i Fañabe, lidt nord for Playa de las Américas. Her kan du se frem til komfortable lejligheder med plads til op til seks personer, sjove aktiviteter for både store og små og masser af praktiske tilbud, som gør din ferie både enkel og bekvem, f.eks. vores måltidspakke. På Tenerife finder du også flere af vores Family Garden-hoteller, bl.a. Sunlight Bahia Principe Tenerife i Playa Paraiso, hvor All Inclusive er med i prisen. Her kan de mindste lege med Lollo & Bernie, plaske i hotellets børnepools og finde deres egne favoritter i hotellets buffetrestaurant.

Tenerifes strande

Tenerife har strande for både store og små: fra de imponerende saltvandspools i Puerto de la Cruz og de rummelige strande på sydkysten til den afskærmede strand ved Los Cristianos og hele vejen til de sorte lavastrande ved Los Gigantes. Lige uden for Playa de las Américas finder du en god håndfuld strande, som er meget populære blandt lokale såvel som turister.

Rejser til Tenerife uden børn

Hvis du skal rejse til Tenerife i voksent selskab, anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores Sunprime Hotels i Playa de las Américas. På Sunprime Coral Suites & Spa bor du centralt i Playa de las Américas, bare en kort gåtur fra stranden. Sunprime Ocean View ligger lige uden for centrum tæt på den fantastiske strand Playa de Troya. Uanset hvad du vælger, kan du se frem mod en afslappende ferie på et hotel med spaafdeling, motionsrum og opvarmet pool. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, kan du bestille en af vores måltidspakker, f.eks. Sunprime Inclusive.

Golf på Tenerife

På Tenerife kan du forlænge den danske golfsæson fra oktober og helt til april. Bestiller du rejsen med Spies, kan du få en færdig golfpakke med greenfee til tre af øens mest populære baner. På den måde slipper du for at bruge tid på at planlægge og bestille golfrunder, når du først er ankommet, så du i stedet kan koncentrere dig 100 % om at nyde ferien. Vil du gøre det rigtig nemt for sig selv, bestiller du en lejebil sammen med rejsen, så du ikke skal bekymre dig om transporten mellem hotellet og golfbanen - og så kan du jo tage på en udflugt eller to de dage, hvor du ikke spiller golf. Kører du f.eks. op på Teide, Spaniens højeste bjerg, passerer du fire forskellige klimazoner og masser af charmerende restauranter, hvor du kan nyde din mad sammen med en vidunderlig udsigt over det sydlige Tenerife.

Find dit hotel
Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
23°16°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°19°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°22°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
26°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
23°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Tenerife og La Gomera har et mildt og behageligt klima året rundt. Sommeren er den varmeste periode. Tenerifes varierende terræn og højdeforskelle gør, at klimaet varierer mellem de forskellige dele af øen. Varmest og mest solrigt er der på det sydlige Tenerife, hvor rejsemålene Playa de las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes, Playa Paraiso, Guia de Isora og San Miguel de Abona ligger. Det samme gælder for La Gomera, som ligger vest for Tenerife. I nord, hvor Puerto de la Cruz ligger, er temperaturerne noget lavere og vinden køligere. Havtemperaturen ligger på 19-23 grader året rundt.

December, januar og februar

Vinter på Tenerife er som sommer i Danmark, blot er havet varmere. Dagtemperaturen er 19-22 grader og nattemperaturen omkring 16 grader. Grundet den fugtige luft kan aftenerne opleves som kølige. Havtemperaturen ligger på cirka 19 grader.

Marts, april og maj samt oktober og november

Om foråret stiger antallet af solskinstimer måned for måned, og dagtemperaturen kommer op på 22-24 grader. I maj bliver det også varmere om natten, cirka 19 grader. Havtemperaturen ligger fortsat på cirka 19 grader.

Juni, juli og august

Om sommeren kan det blive op til 26 grader i dagtimerne. Også nætterne er lune med temperaturer på som regel over 19 grader. Juni, juli og august er også de tørreste måneder, og det regner sjældent mere end et par dage om måneden. Havtemperaturen er cirka 22 grader.

September, oktober og november

Om efteråret er det stadig varmt på Tenerife med lufttemperaturer på som regel over 19 grader. Det regner mere end om sommeren, men antallet af regnvejrsdage er færre på den sydlige del af øen end på den vestlige og nordlige del. Havtemperaturen er cirka 22 grader.

UDVALGTE TILBUD

Sunprime Ocean Viewsunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Ocean View
Playa de las Américas, Tenerife, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses Classic Studio med balkon mod omgivelser
 • Afrejse 19 nov 2019 fra Billund
Billund, 19 nov 2019, 1 uge
Compostela Beachfamilygarden
 • Børnevenligt
Compostela Beach
Playa de las Américas, Tenerife, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + 2-værelses lejlighed Family Garden Baby med terrasse
 • Afrejse 17 nov 2019 fra Aalborg
Aalborg, 17 nov 2019, 1 uge
Sunwing Fañabé Beachsunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Fañabé Beach
Playa de las Américas, Tenerife, Spanien
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses Family med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 3 nov 2019 fra København
København, 3 nov 2019, 1 uge

Rejser til Tenerife

Guia de Isora
Velkommen til Guia de Isora, som ligger på kysten nord for Playa de la Américas. Når du rejser med Spies, bor du luksuriøst på et elegant hotel med egen golfbane.
Los Cristianos
 • Mad & Drikke
 • Strande
 • Børnevenligt
Los Cristianos er et roligt rejsemål med fine strande, hyggelige restauranter og gode golfbaner. Alt er samlet omkring stranden, den palmeomgivne strandpromenade og byens levende centrum.
Los Gigantes
Los Gigantes er en charmerende badeby med masser af liv, men stemningen er alligevel intim og hyggelig. Omgivelserne byder på et stort net af vandrestier til dig, der gerne vil være aktiv på ferien.
Playa de las Américas
 • Børnevenligt
 • Shopping
 • Mad & Drikke
Playa de las Américas er en moderne og velholdt badeby på øens solsikre sydkyst. Her er alt, hvad du kan forvente dig af strande, shoppingmuligheder, aktiviteter, restauranter, barer og natklubber.
Playa Paraiso
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Sport/adventure
Playa Paraiso er perfekt, hvis du vil have mest muligt inden for rækkevidde uden at give afkald på fred og ro. Her bor du tilpas langt væk fra byerne, men tæt nok på til, at du nemt kan rejse derind.
Puerto de la Cruz
 • Seværdigheder
 • Mad & Drikke
 • Shopping
Puerto de la Cruz på Tenerifes nordlige kyst er et af øens mere autentiske rejsemål. Når du rejser hertil, bliver du mødt af klassisk kanarisk bystemning, gammeldags charme og enorme havvandspools.
San Miguel de Abona
San Miguel de Abona ligger lidt væk fra de store veje - et godt rejsemål for dig, der ønsker en rolig ferie. Rejsemålet er populært hos golfspillere, der kommer for at spille på de nærliggende baner.
Santa Cruz
Tenerifes hovedby er en rigtig storby med shoppingmuligheder, restauranter og massevis af seværdigheder. Vil du have en rejse med både sol og shopping, skal du kigge nærmere på Santa Cruz.

Udvalgt partner

Hoteltip på La Gomera

Jardin Tecina er La Gomeras bedste hotel, bygget i kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en tange højt over havet og har en herlig udsigt.

Læs mere

Hoteltips i Puerto de la Cruz

Hotel Botanico er et populært, klassisk luksushotel beliggende over for botanisk have i bydelen La Paz i Puerto de la Cruz.

Læs mere

INSPIRATION

Tenerife - både til vinterferie og sommerferie

Både til vinterferie og sommerferie

Tenerife er en oplevelsesø med både sol, storslået natur og masser af aktiviteter - ikke mindst i højsæsonsmånederne om vinteren. Men Tenerife er også et oplagt rejsemål om sommeren med sit behageligt varme klima, der ikke bliver lige så hedt som i mange middelhavslande. Øen byder på fine strande, restauranter og barer samt et hav af hoteller i alle prisklasser, bl.a. et Sunwing Family Resort til familieferien og to Sunprime Hotels til dig, der skal på ferie uden børn. På Tenerife tilbyder Spies en række forskellige rejsemål med hvert sit særpræg - lige fra byliv i Santa Cruz til luksuriøs afslapning i San Miguel de Abona.

Tenerife er en oplevelsesø med både sol, storslået natur og masser af aktiviteter

Find din rejse til Tenerife