Tenerife

Tenerife, De Kanariske Øer

På Tenerife finder du hoteller for enhver smag og pengepung, bl.a. tilbyder Spies familievenlige Sunwing Fañabe Beach, hvis du rejser med børn. Her findes også Sunprime Coral Suites & Spa og nyheden Sunprime Ocean View for voksne samt mange andre hoteller på vores ni forskellige rejsemål.

Med sine forskelligartede landskaber - fra sydsidens og Teides golde lavalandskaber til Orotavadalens frodige grønne områder i nord - har Tenerife noget for enhver smag. Her kan du bo på vores børnevenlige Family Garden-hotel Bahia Principe Tenerife i Playa Paraiso, hvor både Lollo & Bernie og All Inclusive indgår i prisen. Vi kan også anbefale vores eget Sunwing Fañabé Beach, som er meget populært blandt både børn og voksne. Men vi tilbyder også en række andre hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på både centrum og strand. Nu kan du også bestille en rejse til vores nye Sunprime Ocean View, som er omsorgsfuldt renoveret og byder på en flot udsigt over Playa de las Américas.

Skræddersy din rejse til Tenerife - året rundt
Nu kan du også rejse til Tenerife med rutefly. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde, og du har flere af vores bedste hoteller at vælge imellem.

  • Antal rejsemål:  9
  • Antal hoteller:  109

Rejser til Tenerife, vælg dit rejsemål:

Afbudsrejser - Tenerife

Afbudsrejser til Tenerife

Her finder du vores udbud af afbudsrejser til Tenerife lige nu.

Se afbudsrejser til Tenerife
Vejr - Tenerife

Tenerife
Vejr og klima

Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer. På den sydlige del af øen kan du en decemberdag nyde 22 graders varme for derefter at tage op og nyde de betagende skove eller lavalandskaber i bjergene, hvor der er 15 grader. Hvis du tager helt op på toppen af Teide, Europas største vulkan, kan du opleve, at temperaturen kun er et par grader over frysepunktet. Badevandet er varmt året rundt: fra 19 grader når det er koldest i januar-marts til 23 grader når det er varmest i september-oktober.

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!