Tag på afbudsrejse til Tenerife og besøg Los Gigantes

Afbudsrejser til Tenerife

Tag afsted her og nu!

Afbudsrejser til Tenerife

Tenerife, en ø med unik natur og smukke strande, er det perfekte valg til en afbudsrejse. Spies tilbyder afbudsrejser til Tenerife hele året.
Har du fået mulighed for at rejse indenfor kort tid, og drømmer du om en ferie, hvor der både er mulighed for at dase ved poolen, bygge sandslotte på stranden og gå lange vandreture, er Tenerife et oplagt valg til en afbudsrejse.

Billige afbudsrejser til Tenerife året rundt

Takket være det behagelige klima på De Kanariske Øer, der giver lune temperaturer året rundt, er det dejligt at besøge Tenerife uanset årstid. Derfor kan du finde afbudsrejser til Tenerife med Spies hele året. Vores afbudsrejser sættes til salg ca. 3 måneder inden afrejse, og oftest falder prisen i takt med, at afrejsedatoen nærmer sig. Vi oplever stor efterspørgsel på vores afbudsjreser til Tenerife, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig et af vores mest populære hoteller.

Aktiv ferie på Tenerife

Mange har allerede fået øjnene op for de mange muligheder, Tenerife byder på, hvis man ønsker at få pulsen op og være aktiv på sin ferie. Det er meget populært at opleve øens fantastiske natur med vandrestøvlerne på, og der findes vandreruter for alle niveauer på hele øen. Drømmer du om at cykle på din afbudsrejse til Tenerife, kan du både køre i bjerge eller bare tage en stille tur og nyde landskabet i ro og fred. Er du til bølger og vind, er Tenerife også et populært blandt surfere. Øens varierende klima giver optimale surfforhold året rundt. Tenerife er desuden et yndet rejsemål for golfentusiaster. Der findes flere golfbaner på øen, og særligt området omkring Los Cristianos og Playa de las Américas byder på mange flotte baner med både 9 og 18 huller.

Afbudsrejser til Tenerife fra Billund, Aalborg og København

Det er nemt og bekvemt at rejse fra sin lokale lufthavn. Du sparer tid på transporten til lufthavnen og du slipper oftest for irriterende og lange mellemlandinger. Spies tilbyder afbudsrejser til Tenerife fra Billund, Aalborg og København, så du kan vælge den lufthavn, du foretrækker. Filtrer efter din afrejseluftlufthavn her.

Populære hoteller for børn og voksne

På Tenerife finder du nogle af vores mest populære hoteller for voksne og familier. Rejser du uden børn, kan du f.eks. bo på Sunprime Ocean View eller Sunprime Coral Suites & Spa. Skal du afsted med børn under 16 år, bliver det ikke mere familievenligt end Sunwing Fañabé Beach. Har du mulighed for at planlægge din afbudsrejse til Tenerife i god tid (ca. tre måneder før afrejse), kan du sagtens være en af dem, der får et af de sidste ledige værelser på vores populære koncepthoteller.

Find afbudsrejser til Tenerife

Inspiration inden din afbudsrejse til Tenerife