• velegnet til voksne

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Her bor du tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer, og en kort gåtur væk finder du også strandpromenaden og den velbesøgte strand. Spiller du golf, findes desuden flere af Tenerifes bedste baner i bekvem afstand herfra.

Hotellets lejligheder og suiter er moderne indrettet med lækkert design. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller indgår wi-fi, poolhåndklæder og badekåber - alt for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

Nyhed!På Sunprime Ocean View kan du nu også bestille en af vores populære Prime Pool Suiter, hvor du kan hoppe i poolen fra din egen terrasse.

Hotellet har et lille poolområde med komfortable liggestole, og fra 1/11 til 15/4 er poolen opvarmet til ca. 25 grader. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, er du velkommen i Sunprime Spa, hvor du kan få velgørende behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder flere spapakker, som du kan forudbestille hjemmefra.

Vil du motionere i ferien, har du masser af muligheder på Sunprime Ocean View. Her kan du både deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører og træne på egen hånd i motionsrummet. Al træning er selvfølgelig gratis.

Du får en perfekt start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen dækkes op med en lækker morgenmadsbuffet. Ud over morgenmad tilbyder vi flere andre måltidspakker. Vil du på udflugt eller spise til aften på en anden restaurant uden at føle, at du går glip af nogen måltider, anbefaler vi, at du bestiller Sunprime Inclusive, hvor der indgår frokost og middag fem ud af syv dage.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Lægeservice

Læge mod betaling. Receptionen er behjælpelig med at tilkalde en læge.

Handicapfaciliteter

Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Junior Suite.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen (oktober-april) er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 11.

Bygget: 1971. Renoveret: 2015.

143 lejligheder. Etager: 9. Elevator: Ja. delvist, ikke til restaurant og poolområde. Området kan nås via trapper eller rampe.

Parkering: Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Luz Abril

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Velegnet til voksne
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  350 m
 • Hovedcentrum
  2,2 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Hotellet ligger tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer samt i kort gåafstand fra strandpromenaden og stranden.

Nyhed!På Sunprime Ocean View kan du nu også bestille en af vores populære Prime Pool Suiter, hvor du kan hoppe i poolen fra din egen terrasse.

Se lejighedernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Studio

Pæne og veludstyrede 1-værelses lejligheder til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Grand Suite

Rummelige og veludstyrede 3-værelses suiter med plads til op til fire personer.

Mad og drikke

På Sunprime Ocean View kan du spise dine måltider i buffetrestauranten eller i den moderne indrettede Sunprime Restaurant, der byder på en afslappet atmosfære og et menukort med både lokale og internationale retter. Efter maden kan du nyde en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested. Læs mere om vores udbud nedenfor eller på hotellets informationssite MySunprime.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik, elegante indretning og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 18.30-21

Pæn påklædning er påkrævet.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 18.30-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 7-22

Hotellet har sin egen butik med bl.a. drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser og aviser.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet og giver dig en god start på dagen med forskelligt slags brød, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Alle måltider serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Både morgenmad, frokost og middag serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Ocean View er en oase for voksne solbadere. Her kan du slænge dig i en magelig liggestol efter en velgørende svømmetur. I vinterhalvåret er poolen opvarmet til 25 grader. Kan du løsrive dig fra liggestolen, anbefaler vi en gåtur til den fine og populære sandstrand, som ligger ca. 450 meter fra hotellet. Her er også en strandpromenade, hvor du kan ose i de små butikker eller slå dig ned på en hyggelig restaurant med udsigt over havet.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 160 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Strand

Fra hotellet er der ca. 450 meter til den nærmeste strand, Playa de Troya. Der er mange strande i området - de længste er 300 og 450 meter lange og består af henholdsvis finkornet sand og grus/sten. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet 1/11-15/4. Temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Ocean View kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core, vandgymnastik og yoga. Det er gratis at deltage, og træningsholdene ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum eller spille padeltennis på hotellets padelbane. En time indgår, og du kan leje ketsjer og bold i receptionen. Vil du spille golf, ligger flere af Tenerifes bedste golfbaner ikke langt fra hotellet.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Padel

Gæster på Sunprime Ocean View er velkomne til at prøve - eller forbedre deres færdigheder i - denne populære sportsgren på hotellets padelbane. Én time indgår, og ketsjere og bolde kan lejes i receptionen. Padelbanen kan bookes både i dagtimerne og om aftenen, og den kan også blive oplyst.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Golf

På Sunprime Ocean View bor du tæt på nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Golf Las Américas
Afstand: 2 km
Praktisk talt midt inde i Playa de las Américas ligger denne fantastiske 18-hullers bane, som er bygget på en skråning med vid udsigt over by, strand og hav. Som en kulisse bag banen troner mægtige bjerge, som skærmer for kraftige vinde. Golf Las Américas blev indviet i 1998 og er i rigtig god stand. Desuden har banen et flot klubhus med en restaurant, der serverer lækker mad. Kort sagt: Dette er en bane, der passer til golfspillere på alle niveauer. Og andet ville da også være mærkeligt, for anlægget kostede ca. 180 millioner kroner at bygge!

Golf Costa Adeje
Afstand: 11 km
Golf Costa Adeje er en kombineret park- og seasidebane, bygget på en gammel bananplantage med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboø, La Gomera. Banen har 27 huller, som er fordelt over tre 9-hullers sløjfer, kantet af smukke kaktusarrangementer og typisk kanariske planter. Golf Costa Adeje er tegnet af Spaniens mest kendte banearkitekt, Pepe Gancedo, som også står bag mesterværker som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Afstand: 17 km
Tenerifes mest kendte og komplette feriegolfanlæg. Det har 27 huller smukt omkranset af sort vulkansand, kløfter og kaktusser. Den sydlige og nordlige bane udgør tilsammen den sløjfe, som de professionelle golfere spillede Europatouren på. Med andre ord: En rigtig mesterskabsbane! Den nordlige og den sydlige sløjfe er de sværeste og længste. På den sydlige bane ligger anlæggets mest berømte hul, et par 3-hul på godt 170 meter, hvor greenen ligger som en ø omgivet af lavasand. Runden spilles på smalle fairways over enkelte kløfter, især på den nordlige bane, og det kan ske, at man udsættes for kraftige vinde og lav flytrafik. Links, den tredje sløjfe, er i denne sammenhæng noget bredere og lettere at spille på.

Amarilla Golf
Afstand: 16 km
Amarilla Golf blev anlagt i 1988 og har bl.a været vært for Europatouren i 1990. Amarilla Golf er en udfordring for alle typer golfspillere med sine relativt smalle fairways, hvor man fra nogle huller har udsigt over havet. Banen har bl.a. et fantastisk par 3-hul, hvor du spiller fra en tange til en anden, tværs over en bugt - en stor udfordring, hvis det blæser.

Beliggenhed og transfer
Beliggenhed

Beliggenhed

Ferieområde med lokaltrafik, der kan opleves som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle. Ca. 350 meter til lokalt centrum, hvor der findes et mindre udvalg af restauranter og shoppingmuligheder.

Køretiden fra lufthavnen Tenerife Sur er ca. 30 minutter (17 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Telefon +34 922 790 266
recepcionoceanview@coral-hotels.es

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Ocean View tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen. Easy Travel gælder kun på afgange efter kl. 11 i vinterhalvåret, når du flyver med Sunclass Airlines.

Rejsemål: Playa de las Américas, Tenerife
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Oktober-april

Spaafdeling

På Sunprime Ocean View har du alle muligheder for at forkæle dig selv i vores spaafdeling, hvor du kan vælge mellem flere forskellige kropsbehandlinger.

Vores hud- og spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Obs! Sommeren 2021 tilbydes et begrænset udbud af behandlinger.

Lille, mellem eller stor spapakke

Forkæl dig selv med en behandling af 25, 50 eller 75 minutters varighed. Vælg mellem f.eks. Hot Stone Massage, Aroma Relax Massage og Classic Massage.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3370 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
93% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,3
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,4
Poolområdet for børn
4,4
Wi-fi
4,5
Mulighed for fred og ro
4,4
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Dejlig ferie"

  Vi var der i 14 dage med en super fin betjening, dejligt værelse og god mad. Vi kommer meget gerne tilbage.
 • 4/5

  "Dejligt hotel"

  Meget hjælpsomt og venligt personale. Fin betjening.Fint værelse. Alt er rent og velfungerende.God central beliggenhed : kort til stranden / strandpromenaden og busstationen lige bag ved.
 • 5/5

  "Super perfekt hotel"

  Vi havde et værelse på 9. etage med en fantastisk udsigt. Der var stille og roligt, så vi syntes at beliggenheden var helt i top. Personalet på hotellet var venlige og hjælpsomme. Der var masse af plads når man kom til morgenmad, og det blev hele tiden fyldt op, samt der blev ryddet af bordene.De to solterasser på toppen af hotellet, var helt perfekte, når man ønsker fuldstændig ro. Kunne dog godt have ønsket lidt flere træsolvogne med den gode tykke madras.
 • 5/5

  "Dejligt hotel."

  Dejligt hotel. Fin restaurant, hvor vi spiste morgenmad og 2 gange middag. Det var virkelig godt alt sammen. Som nævnt tidligere, var fitness-instruktøren og hendes musik ved poolen simpelthen for støjende. Hun generede alle andre end de få, som deltog i programmet. Vi var nødt til at gå. Kunne ikke koncentrere os om at læse eller tale sammen. Det ville være en god ide, hvis lydniveauet blev lavere.
 • 5/5

  "Supert hotel"

  Dejligt hotel 😊fin beliggenhed, intet der kunne klages over😊
Søg for at se ledige værelser og priser