• velegnet til voksne
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på centrum
Se tilgængelige værelser
skip links

Hotel med udsigt

En kort gåtur fra stranden og den fine strandpromenade i Playa de las Américas ligger voksenhotellet Sunprime Ocean View. Hotellets lejligheder og suiter er moderne indrettet med lækkert design, og her findes også et lille poolområde med liggestole. Solhungrende livsnydere er velkomne op til hotellets fine tagterrasser. Her kan du slå dig ned i en komfortabel liggestol, nyde udsigten og bare koble af og tænke på dit eget velbefindende. God mad og træning står også på programmet – hvad siger du for eksempel til yoga på tagterrassen?

Hotelfakta

 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  350 m
 • Nærmeste strand/badested
  450 m
Den moderne buffetrestaurant
Prime Pool Suite med direkte adgang til privat, delt pool
Deltag i yoga på hotellets tagterrasse - alle vores instruktører er uddannet af SATS
Sunprime
Vores egne Sunprime Hotels byder på en afslappet atmosfære for voksne, der rejser uden børn.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på centrum
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Travelife-certificeret hotel
 • Direkte transfer, når du flyver med Sunclass Airlines
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Her bor du tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter
og barer, og en kort gåtur væk finder du også strandpromenaden og den velbesøgte strand. Spiller du golf, findes desuden flere af Tenerifes bedste baner i bekvem afstand herfra.
Hotellets
lejligheder og suiter er moderne indrettet med lækkert design. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller indgår wi-fi, poolhåndklæder og badekåber - alt for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.
Hotellet har et lille poolområde med komfortable liggestole, og fra 1/11 til 15/4 er poolen opvarmet til ca. 25 grader. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, er du velkommen i Sunprime Spa, hvor du kan få velgørende behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder flere spapakker, som du kan forudbestille hjemmefra.
Solhungrende livsnydere er velkomne op til hotellets fine tagterrasser. Her kan du slå dig ned i en komfortabel liggestol, nyde udsigten og bare koble af og tænke på dit eget velbefindende.
Vil du motionere i ferien, har du masser af muligheder på Sunprime Ocean View. Her kan du både deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører og træne på egen hånd i motionsrummet. Al træning er selvfølgelig gratis.
Du får en perfekt start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen dækkes op med en lækker morgenmadsbuffet. Ud over morgenmad tilbyder vi flere andre måltidspakker. Vil du på udflugt eller spise til aften på en anden restaurant uden at føle, at du går glip af nogen måltider, anbefaler vi, at du bestiller Sunprime Inclusive, hvor der indgår frokost og aftensmad fem ud af syv dage.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunprime
På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Service døgnet rundt
Spies-guiderne står klar på rejsemålet for at give dig en vellykket ferie. Du kan tage med på spændende udflugter og få tips til de fineste strande, den bedste shopping og deres egne yndlingsrestauranter. De hjælper selvfølgelig også, hvis du for eksempel har spørgsmål om hotellet eller gerne vil leje bil. I ferien kan du kontakte vores Spies-guider døgnet rundt pr. telefon samt på SMS og mail kl. 8-20.
Røgfrit
Sunprime Ocean View er et røgfrit hotel, men der findes et rygeområde på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også i lejlighederne og på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Læge mod betaling. Receptionen er behjælpelig med at tilkalde en læge.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Junior Suite.
Sæson
Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen (oktober-april) er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Øvrigt
Døgnåben reception. Avis-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder m.m. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 11 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1971. Renoveret: 2015.
143 lejligheder. Etager: 9. Elevator: Ja. delvist, ikke til restaurant og poolområde. Området kan nås via trapper eller rampe.
Aircondition: Ja.
Parkering: Begrænset antal pladser.
Vaskeriservice: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Hotelmanager
Luz Abril
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Hotellet ligger tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer samt i kort gåafstand fra strandpromenaden og stranden.

Se lejlighedernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Studio

1-værelses lejligheder til to personer.

Junior Suite

Juniorsuiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Grand Suite

Rummelige og veludstyrede 3-værelses suiter med plads til op til fire personer.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Beliggenhed og transfer