Efterårsferie 2020

Når bladene falder, stiger humøret – i hvert fald hvis du har sikret dig en efterårsferie på det helt rigtige hotel og med præcis det værelse, du ønsker dig. Hvis du bestiller tidligt, risikerer du ikke at se skuffet til, mens andre snupper det, der skulle have været netop din plads i solen. Bestil derfor allerede i dag – og glæd dig til din efterårsferie 2020.

INSPIRATION

Sol og varme i efterårsferien
København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim

Klimakompenserede rejser

Vi klimakompenserer alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab du rejser med, når du bestiller din rejse hos os. Derudover klimakompenserer vi dit hotelophold, hvis du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club samt transfer til og fra alle hoteller.

Få mere ud af din efterårsferie

Før du ved det, er det her igen. Efteråret. Med det snigende mørke, dets kolde vinde og triste nedbør. Lad dine tykke sokker og regntøj blive i skabet, og tag med os på eventyr i din efterårsferie i stedet!

Få nye smagsoplevelser i Tyrkiet

I Tyrkiet finder du både rustik, hjemmelavet mad og den mere raffinerede madlavningskunst, der kommer fra kejsernes køkken. På din efterårsferie til Tyrkiet, må du ikke snyde dig selv for at prøve meze. Læs mere Det er lette måltider i form af grøntsager, kød og krydderier serveret med brød. Besøget i Tyrkiet er heller ikke fuldstændigt uden den verdensberømte kebab. Og glem ikke Tyrkisk delight - søde sukkerarter i alle verdens farver og smage.
 
Rejser du til Tyrkiet med børn i efterårsferien, kan I f.eks. prøve et Sunwing Family Resort eller Family Garden hotel. Skal I på efterårsferie uden børn anbefaler vi et Sunprime Hotel.
Skjul

Udforsk Mallorca i efterårsferien

Med sine knap 20 rejsemål har Mallorca noget for enhver smag. Og kan du ikke vælge? Det er heldigvis let at leje en bil og køre på opdagelsesrejse rundt på øen. På denne smukke spanske ø får du det meste. Læs mere Skal din efterårsferie byde på kulturelle og kulinariske oplevelser, er en rejse til Palma og Palma-bugten, lige noget for dig. Drømmer du om en efterårsferie i et badeparadis, så sæt kursen mod øst- eller nordkysten og bo f.eks. i Alcúdia. I tilfælde af, at jeres efterårsferie skal være fuld af unikke naturoplevelser, er en ferie på Mallorcas vestkyst og ture til Tramuntana-bjergene præcis det, I leder efter. I Puerto de Sóller har I det perferkte udgangspunkt til at opleve Mallorcas fantastiske natur.
 
Kan du ikke beslutte dig? Så tag et kig i vores store guide til Mallorca!
Skjul

Aktiv efterårsferie

Rejs væk fra regnvejr, gummistøvler og snue i Danmark til en solrig og aktiv efterårsferie sydpå.