Efterårsrejser til solen

Forlæng sommeren på et af vores dejlige rejsemål, hvor solen varmer langt ind i efteråret. Vi har sensommerrejser og efterårsrejser for enhver smag. Uanset om du vil nyde solen på en af Kap Verdes lange strande, nyde de lyse aftener på en græsk taverne eller tage på en spændende udflugt på De Kanariske Øer.

Læs mere Hold pause fra efteråret hjemlige regn og rusk og lad op med ny energi, inden vinteren. Bestil en rejse til solen dette efterår og nyd de perfekte temperaturer og svalende svømmetag til rigtigt gode priser. En velfortjent ferie er præcis det, man behøver for at komme igennem efteråret.
 
Selvfølgelig skal du føle dig tryg på rejsen. Med vores Safe Travel-program sikrer vi, at alle hygiejne- og sikkerhedsprocedurer er på højeste niveau. Både på hotellet, vores fly, på transferbussen og under alle aktiviteter på din ferie med Spies.
 
Lige nu får du desuden vores ændrings- og afbestillingsforsikring med i prisen, når du bestiller en charterrejse.
Skjul

Bo på vores bedste hoteller

Udvalgte rejsemål

Flere efterårsrejser

Rejs når det passer dig!

Her finder du vores efterårsafgange til varmen. Priserne vises for to voksne, men det kan selv ændre antallet af rejsende og rejselængden i næste trin.

Bestil din efterårsrejse