Rejser i efterårsferien

Efterårsferie

Når bladene daler mod jorden, stiger humøret til tops! I hvert fald hvis du har sikret dig en rejse i efterårsferien. Til den tid har mange af vores rejsemål stadig masser af daglige soltimer og høje temperaturer, og du kan vælge mellem nogle af vores bedste hoteller. Her kan både børn og voksne få slappet helt af.

Nyhed: Flyv direkte fra Odense til Rhodos

Nu kan du glæde dig til at flyve direkte fra Odense til en varm efterårsferie på Rhodos. Vi flyver søndag den 13. oktober - skal du med?
Find din rejse her

I oktober kan sommeren godt begynde at føles som længe siden. Med en rejse i efterårsferien kan du nyde tiltrængt kvalitetstid med dem, du holder af, og vende hjem igen med fornyet energi til vinteren.

Leder du efter høje temperaturer? Med vores varmeguide kan du nemt finde ud af, hvor der er varmt, når du har ferie.

Rejser for hele familien i efterårsferien

Efteråret er en god tid til at samle familien og rejse væk. Slip det grå og triste humør herhjemme, og erstat det med lys og glade minder sydpå. Nogle af vores bedste familiehoteller venter på at give jer store oplevelser i jeres ferie.
Rejser I med små børn, anbefaler vi vores bedste familiehoteller, Sunwing Family Resorts. Hotellerne er et sandt paradis for småbørnsfamilier med børnepool, sjove aktiviteter og naturligvis mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Skal der være lidt mere luksus på familieferien, skal I se nærmere på vores Ocean Beach Club hoteller. Her er også en masse sjove aktiviteter for de små, men i lidt mere rolige omgivelser. Hotellerne ligger lige ned til havet og også her kan hele familien nyde godt af All Inclusive.

Se alle rejser i uge 42

For voksne og store teenagere

Selvom børnene er blevet store og sandsynligvis tænker mere på fest og farver med vennerne end på minidisco med Lollo & Bernie, kan de godt lokkes med på ferie. For dig, der skal på efterårsferie med børn over 16 år eller rejser helt uden børn, anbefaler vi vores Sunprime hoteller. Her er fred, ro og plads til at glemme hverdagens stress og jag.

Se alle vores Sunprime hoteller

Rejs i skolernes efterårsferie

Her er vores bedste forslag til rejser, når skolerne har efterårsferie i uge 42.

Vores bedste tips til ferien

Dreng leger i vandet på Gran Canaria

Hvor skal man rejse hen?

Trænger du til at tanke op på solkontoen i efterårsferien, så du kan gå vinteren i møde med overskud? Her er vores bedste bud på rejsemål til efterårsferien - uanset om du leder efter en ferie med sol eller storby.

Par vandrer på Mallorca

Aktiviteter og oplevelser

Når bladene skifter farve, og den friske luft fylder dine lunger, er det den perfekte årstid til at skabe nye minder. Her giver vi dig tips til en efterårsferie fuld af aktiviteter og oplevelser.

afbudsrejser

Afbudsrejser

Måske I havde planlagt at blive hjemme, men nu er udsigten til regn og rusk alligevel ikke så tiltalende. Vi har samlet et overblik over vores afbudsrejser - så kan sol og varme vente lige rundt om hjørnet.

Sunwing Arguineguin på Gran Canaria

Rejser i uge 42

Sukker skoleungerne efter en ferie til varmen? Vi har samlet et overblik over alle vores charterrejser i uge 42, så I kan gøre drømmene til virkelighed.

Bestil efterårsferie med all inclusive

Hoteller med All Inclusive

Lad kreditkortet tage en velfortjent pause - bestil et hotel med All Inclusive. Her er I sikre på at finde mad, som hele familien kan lide og I slipper for store restaurantregninger.

billige rejser i uge 42

Billige rejser til efteråret

Er feriebudgettet sparsomt men rejselysten stor, kan I tage et kig på vores billige efterårsrejser. Vi har budgetvenlige rejser til populære rejsemål, hvor der venter hele familien mange dejlige oplevelser.

Vores egene anbefalinger til efterårsferien

Vores rejseeksperter guider dig til de bedste rejsemål til efterårsferien.

Rejser i efteråret

Find din rejse i uge 42

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller