Hoteller (59)

Rejser til Rhodos

Velkommen til Rhodos, en af Grækenlands mest elskede ferieøer. På en rejse hertil får du en skøn blanding af strandliv, seværdigheder, forlystelsesliv, shopping og masser af afslapning.

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange, fine naturstrande og flere soldage end andre græske øer. Med Spies kan du bl.a. rejse til Rhodos by, der både byder på en malerisk gammel bydel, et livligt forlystelsesliv og mange hyggelige restauranter. Foretrækker du at holde ferie i et roligere tempo, skal du vælge en af de mindre byer, f.eks. billedskønne Lindos eller Kolymbia, som byder på masser af autentisk græsk atmosfære.

Børnevenlige Sunwing Kallithea Beach

Rejser du med børn, er det bedste hotel uden tvivl Sunwing Kallithea Beach i Kallithea. Her er aktiviteter og underholdning for hele familien med børneklub, spa, motionsrum, gruppetræning og ikke mindst to indbydende pools og vandrutsjebaner. Børn under 12 år spiser gratis på hotellets restauranter, og hvis du ønsker en ekstra bekvem ferie, kan du bestille All Inclusive.

Voksenhotellet Sunprime Miramare Beach

Rejser du til Rhodos for at holde en afslappet ferie uden børn, kan vi varmt anbefale Spies' eget voksenhotel Sunprime Miramare BeachRhodos vestkyst. Hotelområdet er enormt og strækker sig ud langs havet i Ixiabugten, godt og vel 5 km fra Rhodos by. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år og henvender sig til det voksne publikum, som søger afslappet luksus, fine træningsmuligheder og masser af god mad og drikke.

Udforsk Rhodos

Rhodos by er et sted med mange ansigter, som bør besøges på enhver rejse til Rhodos. Gå en tur langs ringmuren i den middelalderlige bykerne, tag en pause i skyggen på en af de mange hyggelige restauranter, udforsk det vilde natteliv i bargaden, gør lidt ferieshopping i butiksgaden Sokrates eller snup en dukkert på en af de to strande midt i byen! Resten af øen er så godt som uudforsket, og her er et utal af små byer og badebugter. Den nemmeste og mest fleksible måde at komme rundt til de mange forskellige strande er ved at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Mad og drikke på Rhodos

Rhodos er fyldt med restauranter og tavernaer, ikke mindst i Rhodos by og i Faliraki. Det græske køkken er kendt verden over, især for sine fiske- og skaldyrsretter, som du har rig mulighed for at smag på din rejse til Rhodos. Rhodos er også kendt i vinkredse, og der er flere prisbelønnede vinproducenter på øen. Hvis du vil have en ekstra bekvem ferie, skal du vælge af Spies' mange hoteller med All Inclusive.

Find dit hotel
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Rhodos har ligesom naboøerne Symi og Tilos middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre, hvor også størstedelen af årets nedbør falder. Om sommeren kan temperaturen stige til et stykke over 30 grader og 25 grader i vandet. For- og eftersæsonen, dvs. marts-april og september-oktober, byder på et klima, som minder en del om en dansk sommer med temperaturer på omkring 20 grader eller mere i luften og enkelte regnbyger. De fleste af vores rejsemål ligger på Rhodos' østkyst: Faliraki, Kolymbia, Lindos, Pefkos, Lardos og Kiotari. Øens største rejsemål er Rhodos by i nord, Kallithea på østkysten og en række mindre rejsemål, som tilsammen kaldes Rhodos' vestkyst. Uanset hvilken ø du vælger, er klimaet nogenlunde det samme.

Marts og april

I marts er foråret i fuld gang med dagtemperaturer, som nærmer sig de 20 grader, selv om havet stadig kan føles køligt med 16-17 grader. I april stiger lufttemperaturen yderligere til over 20 grader, og der bliver længere mellem regnbygerne.

Maj

I maj kommer sommeren, og dagtemperaturen kan stige til over 25 grader, og i havet er der cirka 20 grader. Solen skinner det meste af dagen, og det regner sjældent.

Juni, juli og august

Sommeren er højsæson, og det kan blive meget varmt; over 30 grader, og selv om natten falder temperaturen sjældent til under 20 grader. Temperaturen i havet ligger på 23-25 grader, og det regner stort set ikke.

September og oktober

Dette er eftersæson, men megen af sommervarmen holder stadig ved i havet, som ligger omkring de 25 grader i september og falder til 23 grader i oktober. Lufttemperaturen ligger på 25-30 grader. Regn er sjældent i september men kan forekomme i oktober.

November, december, januar og februar

I november kan temperaturen både i luften og i havet stadig ligge behageligt omkring de 18-20 grader, mens de i den sidste del af vinteren falder til cirka 15 grader. Regn er mere almindeligt i denne periode.

Rejser til Rhodos

Faliraki
Faliraki har en af Rhodos' absolut bedste strande, og når du rejser med Spies, kan du vælge mellem flere rigtig gode hoteller. Spa, strand, All Inclusive eller børnepool? Faliraki har lidt af hvert.
concept-logo
Kallithea
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
En rejse til Kallithea er et garanteret familiehit. Den bedste familieferie får du på Spies' eget familieparadis Sunwing Kallithea Beach.
Kiotari
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
Den tidligere fiskerby Kiotari lokker med en flere kilometer lang strand. Når du bestiller din rejse hertil med Spies, kan du vælge mellem flere rigtig gode All Inclusive-hoteller.
Kolymbia
Kolymbia er det perfekte valg for dig, der ønsker en rejse med total afslapning. Skulle du savne lidt liv og aktivitet, er der ikke langt til Rhodos by.
Lardos
Lardos er et rejsemål med skøn natur, en gæstfri lokalbefolkning og hoteller, der er noget ud over det sædvanlige.
Lindos
Lindos har en unik charme, der gør byen til et af de mest populære udflugtsmål på Rhodos. En rejse hertil er en rejse til det ægte, autentiske Grækenland.
Pefkos
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Strande
Pefkos er en badeby med et fint udbud af de nødvendige faciliteter og services. Det er en god idé at leje en bil, så du selv kan rejse omkring til Rhodos' mange udflugtsmål.
Rhodos by
 • Seværdigheder
 • Shopping
 • Mad & Drikke
Rhodos by byder på både strande og et rigt udvalg af shoppingmuligheder, seværdigheder, restauranter, natteliv og kulturoplevelser.
concept-logo
Rhodos vestkyst
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Shopping
Rhodos' vestkyst er et roligt rejsemål, hvor Spies tilbyder flere hoteller af høj klasse. Vores Sunprime Miramare Beach er det perfekte valg, hvis du rejser uden børn.

INSPIRATION TIL GRÆKENLAND

Kombinationsrejser till Grækenland

Kombinationsrejser

Med Spies kan du kombinere to græske rejsemål på din rejse. Bestil en kombinationsrejse og oplev to sider af Grækenland.

Kombinér to græske rejsemål på din rejse.

Autentiske Grækenland

Lokal charme

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme i Grækenland. Åndehuller, hvor du kan komme helt ned i tempo.

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme.

10 grunde til at bøge en lille græsk ø

Små græske øer

Duften, lydene og stemningen på en græsk øferie er uforlignelig og stærkt vanedannende. Grækenland har hundredvis af øer og lige så mange grunde til at besøge dem. Her er de 10 bedste.

10 gode grunde til at besøge de græske øer.

Sommerferie i Grækenland

Sommerferie i Grækenland

Varmen og den krydrede duft, der slår en i møde i lufthavnen, tavernaernes bouzouki-musik, enkle mad og ternede duge, og den særlige blå farve, der er så typisk græsk, er for mange lig med ægte feriestemning. I Grækenland er du garanteret en både varm og solrig sommerferie, og landet har masser af dejlige rejsemål at byde på.

Uanset om du er til autentiske landsbyperler eller veludviklede feriesteder med alle faciliteter, finder du det bedste af Grækenland – fra fredfyldte små ferieøer i Ægæerhavet og Det Joniske Hav over større og mere kendte øer som Rhodos og Kreta til feriemål med ægte græsk stemning på fastlandets øst- og vestkyst. Den græske befolkning er generelt børnevenlig og imødekommende, og Grækenland er derfor en ægte sommerfavorit til familieferien – ligesom de mange maleriske småøer gør landet til et oplagt rejsemål til en romantisk parferie. De fleste rejsemål har gode badestrande eller hyggelige badebugter med krystalklart vand, og man kan nemt få hele sommerferien til at gå med bare at dase i en liggestol.

Drikkepenge i Grækenland

Drikkepenge i Grækenland

Stuepigen: Ca. 1 euro pr. person pr. nat.
Piccoloen: Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig.
Tjeneren: Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”.
Taxachaufføren: Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge.
Frisøren: Ingen drikkepenge.
Kommentar: Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.

**Stuepigen:** Ca. 1 euro pr. person pr. nat. **Piccoloen:** Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig. **Tjeneren:** Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”. **Taxachaufføren:** Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge. **Frisøren:** Ingen drikkepenge. **Kommentar:** Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.

Vi anbefaler

Familieferie på Rhodos

Hoteller for familien på Rhodos

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, Sunwing Kallithea Beach, kan børnene møde Lollo & Bernie.

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, [Sunwing Kallithea Beach](/graekenland/rhodos/kallithea/sunwing-kallithea-beach), kan børnene møde Lollo & Bernie.
Sunprime Miramare Beach Rhodos

Vores bedste voksenhoteller

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores Sunprime Miramare Beach er optimeret til afslapning for voksne gæster.

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores [Sunprime Miramare Beach](/graekenland/rhodos/rhodos-vestkyst/sunprime-miramare-beach) er optimeret til afslapning for voksne gæster.

Themis' 10 Rhodos-tips

Rhodos er mere end "bare" sol, strand og restauranter. Vi har fundet de gemte skatte og ukendte guldkorn.

Rhodos er mere end "bare" sol, strand og restauranter. Vi har fundet de gemte skatte og ukendte guldkorn.

Tilbud til Rhodos

Sunwing Kallithea Beach
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Kallithea Beach
Kallithea, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2-vær. Family med balkon mod omgivelserne/bygning
 • 1 uge
 • Afrejse 24 apr 2022 fra København
Fly + hotel, 1 uge
24 apr 2022 fra København
Sunprime Miramare Beach
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Miramare Beach
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 1-værelses Classic Suite med balkon mod haven
 • 1 uge
 • Afrejse 24 apr 2022 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
24 apr 2022 fra Billund
Athineon
Athineon
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2 værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 11 maj 2022 fra Bornholm
Fly + hotel, 1 uge
11 maj 2022 fra Bornholm
Rhodos Horizon Blu
 • Velegnet til voksne
Rhodos Horizon Blu
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse - mulighed for en ekstra opredning
 • 1 uge
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 8 jun 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
8 jun 2022 fra København
Casa Artemida
Casa Artemida
Faliraki, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 31 jul 2022 fra Billund
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
31 jul 2022 fra Billund
Sirene Beach
Sirene Beach
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 21 sep 2022 fra København
All Inclusive
Fly + hotel, 1 uge
21 sep 2022 fra København
Find din rejse til Rhodos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.