Hoteller (91)

Rejser til Rhodos

Velkommen til Rhodos, en af Grækenlands mest elskede ferieøer. På en rejse hertil får du en skøn blanding af strandliv, seværdigheder, forlystelsesliv, shopping og masser af afslapning.
Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange, fine naturstrande og flere solskinsdage end andre græske øer. Med Spies kan du rejse til Rhodos by, der byder på en charmerende gammel bydel, et livligt forlystelsesliv og mange hyggelige restauranter. Du kan også tage til en af øens mindre byer, f.eks. billedskønne Lindos, Kolymbia eller Afandou, der byder på autentisk græsk atmosfære.

Børnevenlige Sunwing Kallithea Beach

Rejser du med børn, er det bedste hotel uden tvivl Sunwing Kallithea Beach i Kallithea. Her er aktiviteter og underholdning for hele familien med børneklub, spa, motionsrum, gruppetræning og ikke mindst to indbydende pools og vandrutsjebaner. Børn under 12 år spiser gratis på hotellets restauranter, og hvis du ønsker en ekstra bekvem ferie, kan du bestille All Inclusive.

Voksenhotellet Sunprime Miramare Beach

Rejser du til Rhodos for at holde en afslappet ferie uden børn, kan vi varmt anbefale Spies' eget voksenhotel Sunprime Miramare BeachRhodos vestkyst. Hotelområdet er enormt og strækker sig ud langs havet i Ixiabugten, godt og vel 5 km fra Rhodos by. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år og henvender sig til det voksne publikum, som søger afslappet luksus, fine træningsmuligheder og masser af god mad og drikke.

Udforsk Rhodos

Rhodos by er et sted med mange ansigter, som bør besøges på enhver rejse til Rhodos. Gå en tur langs ringmuren i den middelalderlige bykerne, tag en pause i skyggen på en af de mange hyggelige restauranter, udforsk det vilde natteliv i bargaden, gør lidt ferieshopping i butiksgaden Sokrates eller snup en dukkert på en af de to strande midt i byen! Resten af øen er så godt som uudforsket, og her er et utal af små byer og badebugter. Den nemmeste og mest fleksible måde at komme rundt til de mange forskellige strande er ved at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Mad og drikke på Rhodos

Rhodos er fyldt med restauranter og tavernaer, ikke mindst i Rhodos by og i Faliraki. Det græske køkken er kendt verden over, især for sine fiske- og skaldyrsretter, som du har rig mulighed for at smag på din rejse til Rhodos. Rhodos er også kendt i vinkredse, og der er flere prisbelønnede vinproducenter på øen. Hvis du vil have en ekstra bekvem ferie, skal du vælge af Spies' mange hoteller med All Inclusive.
Find dit hotel
Strand

Strande på Rhodos

Rhodos er et fremragende rejsemål, hvis du vil have mange strande at vælge imellem. Der er ofte frisk vind på vestkysten, hvilket gør strandende meget populære i de varme sommermåneder. De fleste af Rhodos' mest kendte strande ligger spredt langs østkysten.

Ixia - stort udvalg af strandaktiviteter

Ixia er en stenstrand beliggende mellem Kritika og Trianda. Her er til tider blæst og høje bølger, hvilket gør vandsport som windsurfing, jetski, vandski og bananbåd ekstra spændende. Stranden er ikke lavvandet, og understrømme kan forekomme, hvorfor stranden er bedst egnet til lidt større børn.

Triandabugten - populær strand til windsurfing

Triandabugten finder du på vestkysten uden for byerne Ixia og Ialyssos. Her blæser der ofte en frisk vind, og stedet er populært til windsurfing.

Kallithea Springs - smukt flankeret af klipper

Den populære strand i Kallithea er omgivet af klipper. Liggestole er placeret på klipperne, og her er også stiger, som gør, at man let kan komme ned i vandet.

Oasis, Thassos, Skt. Nicolas - klippestrande med karakter

Disse tre klippestrande ligger mellem Kallithea og Faliraki, ca. 2 km efter Sunwing Kallithea Beach. Her er liggestolene placeret på klipperne, og der er en taverna på hver strand.

Faliraki - en typisk paradisstrand

Lang, attraktiv sandstrand, som både er lavvandet og badevenlig. Området byder på masser af vandsportsaktiviteter. Over for hotel Esperides ligger der et stort vandland med rutsjebaner, caféer, restauranter og butikker.

Anthony Quinn - fremragende snorkelstrand

En lille strand som er god at snorkle ved. Stranden her bliver brugt i mange store filmindspilninger.

Tsambika - indbydende sandstrand

Fin strand på østkysten ca. 30 km fra Rhodos by. Lavvandet og uden hverken strøm eller bølger. Der er en 2 kilometers spadseretur hertil fra lokalbussens stoppested.

Golden Beach - skjult paradisstrand

Golden Beach kan være lidt svær at finde, men udmærker sig som en af Rhodos' fineste paradisstrande.

Haraki/Agathi - rolig strand

Kendt som en meget rolig strand. I nærheden finder du mindre restauranter, som serverer små mezeretter.

Lindos - dejlig sandstrand

Neden for Lindos ligger der en bugt med to skønne sandstrande. Bag bjerget gemmer sig en anden og delvist afskærmet bugt, hvor der også er gode bademuligheder.

Pefkos - variation mellem sandstrande og badebugter

I Pefkos kan du vælge mellem en langstrakt sandstrand og små, charmerende badebugter.

Kiotari - rolig stenstrand

Stenstrand, som strækker sig i sydlig retning fra Kiotari. Stranden har ingen faciliteter eller restauranter og kan anbefales, hvis du søger fred og ro, ikke mindst i højsæsonen.

Prassonissi - strand med campingmuligheder

Prassonissi ligger på øens sydspids og er et paradis for windsurfere. Ved stranden er der også mulighed for at campere. Her kan man virkelig se den store forskel mellem høj- og lavvande.

Afandou - rolig strand med klart vand

Afandou ligger syd for Faliraki og er en roligere seks kilometer lang strand, hvor man nemt finde en plet, hvor der ikke er så mange mennesker. Der er gode muligheder for snorkling ud for stranden.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Rhodos

Grækerne har tradition for at spise sent. På visse restauranter kan det være en god idé at reservere bord i forvejen, men på de fleste spisesteder kan man bare dukke op uden forudgående bordreservation. Et måltid på en restaurant indledes typisk med meze, klassiske græske småretter - her kan vi især anbefale at prøve friterede eller grillede blæksprutter, små friterede marides (fisk), friterede symirejer, friterede bakaliaro (saltede fisk) med skordalia (hvidløgsdip) og friterede revitokeftedes (kikærtebøffer). Til hovedret serveres ofte grillet paidaki (lam), hjemmelavet moussaka (gratin af auberginer, kødsauce, kartofler og bechamelsauce), pastitsio (makaronigratin) giovesti (gratin med oksekød og pastaris) eller fisk. Måltidet afrundes ofte med sæsonens frugter.

Rhodos' vine

Vine produceret på Rhodos har gennem årene vundet mange priser og fået meget god omtale. Der findes flere vinproducenter på øen, eksempelvis Emery og Cair. Vinen fremstilles primært på druesorterne mandilari og athiri, som kun findes på Rhodos og i Frankrig.
Er du på udkig efter et levende og festligt natteliv, er Rhodos by lige sagen. Den store bargade hedder Orfanidou, og her ligger barerne side om side. Nattelivet på Rhodos er meget aktivt og lokker mange mennesker til området. De festlige aftener begynder ofte tidligt og slutter først, når solen står op, og om sommeren arrangeres der også beach parties i og omkring Rhodos by. De plejer som regel at starte omkring midnat, og transport arrangeres fra Rhodos by.
Shopping

Shopping på Rhodos

De bedste shoppingmuligheder finder du i Rhodos by. Den store shoppinggade hedder Ethnarchou Makario og ligger ved siden af Cypernpladsen. Der ligger også en del mindre gågader i nærheden med masser af små butikker, og i den gamle bydel finder du endnu en stor shoppinggade ved navn Sokrates, som byder på almindelige butikker såvel som souvenirbutikker. Her kan du forsøge at prutte om prisen, specielt på guldsmykker og lædervarer. Der er ikke penge at spare på tøj, men sko kan man finde til lave priser. Gaden er et meget populært sted at købe sandaler.

Butikker

De oficielle åbningstider er kl. 08.30-13.30 og de fleste dage også fra 17.00-21.00 (alt efter sæson). I de større byer holder mange butikker længere åbent.

Keramik

Keramik finder du overalt på øen. For at få de bedste priser og fine håndmalede varer anbefaler vi at købe direkte fra producenterne, som holder til uden for Rhodos by. Der arrangeres mange udflugter til disse keramikfabrikker.

Guld og sølv

Rhodos byder på et stort udvalg af guld og sølv. Priserne er lavere end hjemme, men det er vigtigt at finde en pålidelig juvelér. Alt guld skal værke mærket: 585 for 14 karat og 750 for 18 karat.

Olivenolie

Olivenolie er meget billigere end i Danmark.

Fåreost

Fåreost og feta er også værd at købe med hjem. Priserne er lavere end i Danmark, alt afhængigt af type og kvalitet.
Sport og træning

Sport og træning på Rhodos

På Rhodos kan dyrke forskellig slags sport på både land og i vandet.

Dykning og snorkling

Hvis du har lyst til at opleve livet under havoverfladen, ligger der flere PADI-dykkercentre på Rhodos med kurser for alle niveauer. Læs mere om kursusudbuddet her.

Surfing

Rhodos byder på gode muligheder for surfing, uanset om du vil kitesurfe, windsurfe eller prøve SUP. På vestkysten er der god surfing ud for strandene i Ixia og Ialyssos, og på sydkysten ligger halvøen Prasonisi, som også kaldes 'surfernes paradis'. Her kan du både leje udstyr og tage surflektioner.
Aktiviteter og seværdigheder

Bowling

Der er bowlingbaner flere steder på Rhodos - eksempelvis i Faliraki.

Faliraki

Faliraki byder på en syv kilometer lang sandstrand og er en livlig ferieby med et stort udbud af aktiviteter, f.eks. bungyjump. Her findes også et vandland og et lille tivoli for især mindre børn.

Prasonisi

På Rhodos' sydspids ligger Prasonisi, som har tilnavnet surfernes paradis og er et område kendt for sin strand og fine surfmuligheder, især i juli og august, når det blæser fra nord. Prasonisi ligger cirka 85 km fra Rhodos by og cirka 40 km fra Lindos.

Seværdigheder på Rhodos

Du kommer nemt rundt på Rhodos med enten lokalbus eller lejebil, og afstandene er forholdsvis små, så du kan nå at se rigtig meget på en enkelt dag. Langs østkysten findes masser af fine sandstrande.

Siana

Rhodos byder på mange charmerende små byer - Siana er bare én af dem, hvor tiden tilsyneladende har stået stille - kig blot på uret på byens kirketårn. Siana er kendt for sin stærke lokale brændevin.

Kremasti

Kremasti er en charmerende lille by på vestkysten og hjemsted for Rhodos' største kirke,Panagia Katholiki.

Filerimos

Kører du gennem byen Trianda, kommer du snart til en af Rhodos' største seværdigheder: det 270 meter høje bjerg Filerimos, hvor du kan se resterne af Athenatemplet fra den antikke by Ialyssos. På toppen af bjerget ligger der et kloster, som var beboet af katolske munke frem til 1943, da italienerne forlod øen. En rekonstruktion af ridderkirken, som johanniterridderne byggede, står stadig heroppe. Langs vejen er der 14 bronzerelieffer, som forestiller Jesu vej til korset, og for enden af den 350 m lange vej møder du et 17 m højt kors. Fra toppen af korset, som er Grækenlands højeste, har du en enestående udsigt.

Tsambika

Et 376 meter højt bjerg med et byzantinsk kloster på toppen. Ifølge et gammelt sagn skulle kvinder, som ikke blev gravide i "rimelig tid" efter brylluppet, krybe på knæ op til klosteret om natten mellem den 8. og 9. september. Efter ni måneder skulle kvinden føde sit barn og navngive det Tsambikos eller Tsambika. Også stranden i Tsambika er et besøg værd og regnes af mange for at være blandt de fineste sandstrande på Rhodos.

Akvariet

På Rhodos' nordligste punkt ligger et akvarium, som er en stor oplevelse for både store og små.

Rhodos' akropolis

På Agios Stefanos-højen findes resterne af antikkens akropolis. Der er gode busforbindelser hertil fra Rhodos by.

Epta Piges - De Syv Kilder

Et must i ferien på Rhodos er at opleve Epta Piges, som blev grundlagt af italienerne for at fungere som vandingsanlæg. På stedet findes en 200 meter lang tunnel, som kaldes 'kærlighedstunnelen' eller 'ungdommens tunnel'. Ifølge myten vil den første person, du kigger på i tunnelens mørke, blive dit livs kærlighed. På den modsatte side er der en dam, hvor du kan bade.
Sådan kommer du omkring

Sådan kommer du rundt på Rhodos

Det er ret nemt at komme rundt på Rhodos. De lokale busforbindelser fungerer godt, og vejene er velholdte. Fra Mandraki-havnen afgår der desuden en hel del udflugtsbåde.

Både og færger

Alle badebåde afgår fra Mandraki-havnen og sejler langs østkysten. Fra Commercial Harbour afgår de store færger til bl.a. Grækenlands hovedstad Athen og Marmaris i Tyrkiet.

Busser

Øen har et velfungerende busnet med afgange flere gange i timen mellem de fleste byer. I Rhodos by udgår busserne fra Mandraki-havnen; fra Rimini Square for ture østpå og fra Averof Street for ture vestpå. Busserne inde i Rhodos by og på Ialyssoskysten er blå, mens de er orange på resten af øen. Langs hovedvejen mellem Ixia og Rhodos by samt mellem Lardos, Pefkos og Lindos er der stoppesteder. Spørg os om aktuelle bustider eller besøg turistbureauet eller busstationen.

Taxi

Taxierne inde i Rhodos by kører efter taxameter eller med faste priser. Uden for byzonen gælder den officielle prisliste, men priserne kan ofte forhandles. Hvis man har bestilt taxien i forvejen, skal der betales en merpris. På Rhodos er det nemmeste at praje en ledig taxi på gaden eller gå til de markerede taxiholdepladser, hvor du også finder prislister med faste priser. Husk på at de fleste taxier ikke tager imod betaling med kreditkort, men i stedet kontanter.

Knallert og cykel

Der er mange knallert- og cykeludlejere, f.eks. Moto Pilot i Rhodos by på adressen Kritis 12, som er en tværgade til bargaden. Ekstra forsikring indgår ikke i prisen, men bør tilkøbes. Den dækker omkostningerne i tilfælde af en trafikulykke, tyveri af køretøjet samt personskader. Det er lovpligtigt at køre med hjelm, som du kan låne gratis hos udlejeren. Det er også muligt at leje mountainbikes.
Fakta

Tidsforskel

Dansk +1 time.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Rhodos i sommerhalvåret. Du kan desuden rejse til Rhodos året rundt med rutefly.

Flyet lander i Rhodos Lufthavn.

Du kan finde information om transfer under hvert enkelt rejsemål.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Rhodos har ligesom naboøen Symi middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre, hvor også størstedelen af årets nedbør falder. Om sommeren kan temperaturen stige til et godt stykke over 30 grader og 25 grader i vandet. Marts-april og september-oktober byder på et klima, som minder en del om en dansk sommer med temperaturer på omkring 20 grader eller mere i luften og enkelte regnbyger.

De fleste af Spies' rejsemål ligger på Rhodos' østkyst: Faliraki, Afandou, Kolymbia, Lindos, Pefkos, Lardos og Kiotari. Øens største rejsemål er Rhodos by i nord, Kallithea på østkysten og en række mindre rejsemål, som tilsammen kaldes Rhodos' vestkyst. Klimaet er nogenlunde det samme på alle rejsemål.

Marts og april

I marts er foråret i fuld gang med dagtemperaturer, som nærmer sig de 20 grader, selv om havet stadig kan føles køligt med 16-17 grader. I april stiger lufttemperaturen yderligere til over 20 grader, og der bliver længere mellem regnbygerne.

Maj

I maj kommer sommeren, og dagtemperaturen kan stige til over 25 grader, og i havet er der cirka 20 grader. Solen skinner det meste af dagen, og det regner sjældent.

Juni, juli og august

Sommeren er højsæson, og det kan blive meget varmt; over 30 grader, og selv om natten falder temperaturen sjældent til under 20 grader. Temperaturen i havet ligger på 23-25 grader, og det regner stort set ikke.

September og oktober

Dette er eftersæson, men megen af sommervarmen holder stadig ved i havet, som ligger omkring de 25 grader i september og falder til 23 grader i oktober. Lufttemperaturen ligger på 25-30 grader. Regn er sjældent i september men kan forekomme i oktober.

November, december, januar og februar

I november kan temperaturen både i luften og i havet stadig ligge behageligt omkring de 18-20 grader, mens de i den sidste del af vinteren falder til cirka 15 grader. Regn er mere almindeligt i denne periode.

Tilbud til Rhodos

Sunwing Kallithea Beach
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Kallithea Beach
Kallithea, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 1-værelses Small Family med balkon med havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 23 apr 2023 fra København
Fly + hotel, 1 uge
23 apr 2023 fra København
Sunprime Miramare Beach
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Miramare Beach
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2-værelses Junior Suite med terrasse mod haven
 • 1 uge
 • Afrejse 23 apr 2023 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
23 apr 2023 fra Billund
Rhodos Horizon Blu
 • Velegnet til voksne
Rhodos Horizon Blu
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 10 maj 2023 fra Bornholm
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
10 maj 2023 fra Bornholm
Athineon
Athineon
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2 værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 25 jun 2023 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
25 jun 2023 fra Aalborg
Majestic
 • Velegnet til voksne
Majestic
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 21 jun 2023 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
21 jun 2023 fra København
Esperia
 • Velegnet til voksne
Esperia
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 30 jul 2023 fra Billund
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
30 jul 2023 fra Billund
Pegasos
Pegasos
Faliraki, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse type A
 • 1 uge
 • Afrejse 18 jun 2023 fra Billund
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotel, 1 uge
18 jun 2023 fra Billund
La Marquise
 • Børnevenligt
La Marquise
Faliraki, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse med balkon mod poolområdet
 • 1 uge
 • Afrejse 30 aug 2023 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
30 aug 2023 fra København
Sol by Meliá Cosmopolitan Rhodes
Sol by Meliá Cosmopolitan Rhodes
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 6 aug 2023 fra Aalborg
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotel, 1 uge
6 aug 2023 fra Aalborg

Rejseforslag med rutefly

Hvis du bestiller en pakkerejse med rutefly, kan du selv vælge hvilken dag du vil rejse og hvor længe du vil være afsted. Her kan du se nogle priseksempler for 10 nætter.

Amphitryon Hotel
Amphitryon Hotel
Rhodos by, Rhodos, Grækenland
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 28 jul 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 10 nætter på hotel
28 jul 2023 fra København
Sunshine Rhodos
Sunshine Rhodos
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 30 jun 2023 fra København
Inkl. All Inclusive
Indtjekket bagage indgår
Inkl. All Inclusive
Fly og 10 nætter på hotel
30 jun 2023 fra København
Port Royal Villas & Spa
 • Velegnet til voksne
Port Royal Villas & Spa
Kolymbia, Rhodos, Grækenland
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 30 jun 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 10 nætter på hotel
30 jun 2023 fra København

Rejser til Rhodos

Afandou
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
 • Strande
I Afandou venter Rhodos' længste strand og autentisk græsk stemning på byens torv. Afandou ligger i naturskønne omgivelser, der er som er skabt til spændende vandreture.
Faliraki
Faliraki har en af Rhodos' absolut bedste strande, og når du rejser med Spies, kan du vælge mellem flere rigtig gode hoteller. Spa, strand, All Inclusive eller børnepool? Faliraki har lidt af hvert.
concept-logo
Kallithea
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
En rejse til Kallithea er et garanteret familiehit. Den bedste familieferie får du på Spies' eget familieparadis Sunwing Kallithea Beach.
Kiotari
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
Den tidligere fiskerby Kiotari lokker med en flere kilometer lang strand. Når du bestiller din rejse hertil med Spies, kan du vælge mellem flere rigtig gode All Inclusive-hoteller.
Kolymbia
Kolymbia er det perfekte valg for dig, der ønsker en rejse med total afslapning. Skulle du savne lidt liv og aktivitet, er der ikke langt til Rhodos by.
Lardos
Lardos er et rejsemål med skøn natur, en gæstfri lokalbefolkning og hoteller, der er noget ud over det sædvanlige.
Lindos
Lindos har en unik charme, der gør byen til et af de mest populære udflugtsmål på Rhodos. En rejse hertil er en rejse til det ægte, autentiske Grækenland.
Pefkos
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Strande
Pefkos er en badeby med et fint udbud af de nødvendige faciliteter og services. Det er en god idé at leje en bil, så du selv kan rejse omkring til Rhodos' mange udflugtsmål.
Rhodos by
 • Seværdigheder
 • Shopping
 • Mad & Drikke
Rhodos by byder på både strande og et rigt udvalg af shoppingmuligheder, seværdigheder, restauranter, natteliv og kulturoplevelser.
concept-logo
Rhodos vestkyst
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Shopping
Rhodos' vestkyst er et roligt rejsemål, hvor Spies tilbyder flere hoteller af høj klasse. Vores Sunprime Miramare Beach er det perfekte valg, hvis du rejser uden børn.

Inspiration og rejsetips til din ferie på Rhodos

Vi anbefaler

Familieferie på Rhodos

Hoteller for familien på Rhodos

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, Sunwing Kallithea Beach, kan børnene møde Lollo & Bernie.

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, [Sunwing Kallithea Beach](/graekenland/rhodos/kallithea/sunwing-kallithea-beach), kan børnene møde Lollo & Bernie.
Sunprime Miramare Beach Rhodos

Vores bedste voksenhoteller

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores Sunprime Miramare Beach er optimeret til afslapning for voksne gæster.

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores [Sunprime Miramare Beach](/graekenland/rhodos/rhodos-vestkyst/sunprime-miramare-beach) er optimeret til afslapning for voksne gæster.

INSPIRATION TIL GRÆKENLAND

Kombinationsrejser till Grækenland

Kombinationsrejser

Med Spies kan du kombinere to græske rejsemål på din rejse. Bestil en kombinationsrejse og oplev to sider af Grækenland.

Kombinér to græske rejsemål på din rejse.

Autentiske Grækenland

Lokal charme

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme i Grækenland. Åndehuller, hvor du kan komme helt ned i tempo.

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme.

10 grunde til at bøge en lille græsk ø

Små græske øer

Duften, lydene og stemningen på en græsk øferie er uforlignelig og stærkt vanedannende. Grækenland har hundredvis af øer og lige så mange grunde til at besøge dem. Her er de 10 bedste.

10 gode grunde til at besøge de græske øer.

Drikkepenge i Grækenland

Drikkepenge i Grækenland

Stuepigen: Ca. 1 euro pr. person pr. nat.
Piccoloen: Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig.
Tjeneren: Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”.
Taxachaufføren: Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge.
Frisøren: Ingen drikkepenge.
Kommentar: Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.

**Stuepigen:** Ca. 1 euro pr. person pr. nat. **Piccoloen:** Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig. **Tjeneren:** Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”. **Taxachaufføren:** Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge. **Frisøren:** Ingen drikkepenge. **Kommentar:** Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.
Find din rejse til Rhodos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.