Se hoteller (5)

Rejser til Livadia

Livadia er det rette valg, hvis du leder efter en ferie med masser af sol og strand i nærmest uberørt natur.
Hvis du drømmer om en rigtig afslappende ferie i Grækenland i et næsten uberørt gæsk miljø, så skal du rejse til Tilos. Denne charmerende lille ø, der ligger mellem Rhodos og Kos, har en kystlængde på blot 63 km og knap 500 indbyggere.

Livadia på Tilos

Tilos er en smuk ø med små fine strande, som du kommer ud til via øens vandrestier. Her kan du slappe af, nyde stilheden i de naturskønne omgivelser og finde din egen favoritstrand, hvor du uforstyrret kan bade i det rene og krystalklare hav. De lokale på øen er meget venlige, og maden på tavernaerne er den bedste, du får i hele Grækenland. På Tilos er turismen stadigvæk på sit tidlige stadie, og øen har ingen lufthavn - du kommer dertil med båd fra Rhodos. Ud af den håndfuld hoteller, der ligger på øen, findes hovedparten ved en fin strand i den lille by Livadia ved øens havn. Et par kilometer nord for Livadia ligger den forladte, ubeboede lille by Mikro Chorio.

Kombinér med Rhodos

Hvorfor ikke opleve to forskellige øer på din ferie? Hos Spies kan du bestille rejser, hvor du kombinerer en uge på Tilos med en uge på Rhodos. Et forslag er at begynde ferien med en uge i den livlige Rhodos by, inden du rejser videre til Tilos, hvor du kan glæde dig til store naturoplevelser og fantastiske strande.

Oplev den smukke natur til fods

Hovedbyen Megalo Chorio ligger i bjergene. Der kører en bus imellem byerne, og i højsæsonen kører den også ud til et par af de større strande. Kan du lide at vandre, er du kommet til det rette sted. Her er mange indbydende vandrestier af varierende sværhedsgrad. Øen har en flot og fascinerende flora samt et rigt fugleliv, da al jagt er forbudt på øen.
Tips og nyttig info
  • Kombinér to øer
  • Fred og ro
  • Fine strande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Livadia

Find din rejse til Livadia