Rejs billigt til Grækenland til sommer!

Sommer i Grækenland

Er du til naturoplevelser, lokal atmosfære eller lækre poolområder? Når du rejser til Grækenland med Spies, får du ferien præcis, som du ønsker. Grækenlands øer er unikke hver for sig. De store øer som Rhodos og Kreta har masser af skønne strande og gennemtænkte hoteller, og på de mindre, rolige øer leves det tilbagelænede liv, som man har gjort i århundreder. Med Spies kan du rejse til 75 rejsemål i Grækenland – eksempelvis vores nyheder Den Olympiske Riviera og Korfu.

Læs mere Hos Spies finder du det bedste af Grækenland - fra fredelige små øer i Ægæerhavet til større og mere kendte øer som Rhodos og Kreta. Du kan selvfølgelig også bestille en rejse helt efter dit eget hoved, uanset om du foretrækker en rejse med valgfri rejselængde eller en klassisk charterferie af en, to eller tre ugers varighed.
 
Børnevenlige Grækenland
Hvis du rejser med børn, kan du på både Kreta og Rhodos vælge at bo på vores egne familiehoteller, Sunwing Family Resorts - perfekt til børnefamilien med masser af aktiviteter for både store og små. Du kan også prøve Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Garden-hoteller.
 
Voksenferie i Grækenland
Rejser du uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels, som er skræddersyet til voksne livsnydere. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten og Sunprime Miramare Beach på vestkysten af Rhodos. VIl du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker.
 
Casa Cook
Nu kan du vælge mellem tre Casa Cook i Grækenland: På den smukke ø Kos finder du stilrene Casa Cook Kos, som ligger ud til stranden i Marmari og byder på lækkert design, gode træningsmuligheder og mad tilberedt af lokale råvarer. I Kolymbia på Rhodos ligger det smagfuldt indrettede Casa Cook Rhodes, der indbyder til afslapning og serverer et varieret udbud af retter i hotellets restaurant. Og på Kreta åbner til september det nybyggede Casa Cook Chania, hvor også familier er velkomne. Hotellet ligger vest for Chania og byder på værelser med direkte pooladgang, fine træningsmuligheder og et godt lokalt køkken.
 
Bekvem charter til Grækenlands øer
De gamle feriekendinge Rhodos og Kreta er altid populære, men Grækenland har også meget andet at byde på. Spies tilbyder charterrejser til græske øer som Thassos, Kos, Kalymnos og Lefkas - så grib chancen og find din egen favorit-ø hos Spies.
Skjul

Hvornår er vejret bedst i Grækenland?

Spies' rejsemål i Grækenland har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fugtige vintre. Varmen kommer tidligere på foråret til øerne i den sydlige del af landet og bliver liggende længere hen på efteråret. På Kreta forekommer der lokale forskelle med noget mere nedbør på den nordlige del af øen end på den sydlige.

Læs mere Parga-området, Lefkas og Korfu
Langs Grækenlands vestkyst tilbyder Spies rejsemålene Parga, Paleros, Ammoudia og Sivota på fastlandet samt Nidri på øen Lefkas. Her, som til øen Korfu, skal du rejse til i juli og august, hvis du vil have temperaturer på omkring 30 grader i dagtimerne. I maj ligger temperaturen på ca. 23 grader og i september er dagtemperaturen ca. 28 grader. Vandtemperaturen er højest i august - ca. 25 grader. Regn er sjældent om sommeren, men forekommer forår og efterår.
 
Thessaloniki, Halkidiki, Den Olympiske Riviera, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Kavala og Lesbos
På rejsemålene i det nordøstlige Grækenland er der varmest i juli og august med omkring 27 grader på Thassos og i Kavala og lige over 30 grader på Lesbos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Halkidiki og i Thessaloniki. I Thessaloniki ligger temperaturen på 20-25 grader i april/maj og på 22 grader i oktober. Starten på efteråret er som regel tørrere end foråret. Havtemperaturen er varmest i august med ca. 25 grader, dog er temperaturen i vandet omkring Lesbos ca. 21 grader i august.
 
Athen, Kos, Kalymnos, Telendos, Rhodos, Tilos, Symi og Kreta
I Athen og på de sydlige øer ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 30 grader i højsæsonsmånederne juli og august. Forår og efterår minder om dansk sommer med 20-25 grader i april/maj samt oktober. Havet er med 19-25 grader badevenligt fra maj til november - varmest i august. Om foråret og hen på efteråret forekommer der regnbyger, mens nedbør er sjældent i højsæsonen. På det nordøstlige Kreta kan der dog også falde regn i højsæsonen.
Skjul

Hvilken del af Grækenland passer dig?

Rejs til fastlandet eller opdag en ny ø. Find din nye favorit i Grækenland.

Rejser til Kalymnos
Kalymnos

Kalymnos er en af Grækenlands billigste øer, hvor dagene forløber stille og roligt. Øen er berømt for sit fiskeri efter natursvampe.

Rejsemål: Kantouni Myrties og MassouriPothia

Nyhed
Rejser til Korfu
Korfu

Korfu er en fantastisk ferieø, der minder om Sydfrankrig og Italien, hvor der er smukkest.

Rejsemål: Acharavi Agios GordisDassia Gouvia Kalami Korfu byMoraitika

Rejser til Kos
Kos

Kos finder du fine strande rundt om hele øen. Herfra kan du også nemt komme til nærliggende øer.

Rejsemål: KardamenaKos byMarmari & Tigaki

På Kos finder du fine strande rundt om hele øen.

Rejser til Kreta
Kreta

Kreta er et populært rejsemål, som indbyder til at blive udforsket i bil. Her er lækre strande, smuk natur og historiske omgivelser.

Rejsemål:
Chaniakysten: Agia MarinaChaniaGeraniKato DaratsoKato Stalos & KalamakiKolimbari MalemePlatanias
Øvrige: Agios NikolaosEloundaGeorgioupolisHersonissosIerapetraMakrigialosRethymnon

Ferie på Lesbos
Lesbos

Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv.

Rejsemål: AnaxosEftalouMolivosPetraPlomariSkala Kallonis

Nyhed
Rejs til Den Olympiske Riviera
Den Olympiske Riviera

Den Olympiske Riviera venter kilometerlange strande og priser, som er lavere end andre feriesteder i Grækenland.

Rejsemål: ParaliaPlakaPlatamonas

På Den Olympiske Riviera venter kilometerlange strande og lave priser.

Rejser til Parga-området
Parga-området

Parga-området er for dig, der ønsker et mindre rejsemål med afslappet atmosfære og roligt tempo.

Rejsemål: AmmoudiaPalerosPargaSivota

Parga-området er for dig, der ønsker en afslappet atmosfære og roligt tempo.

Ferie på Rhodos
Rhodos

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø.

Rejsemål: AfandouFalirakiKallitheaKiotari KolymbiaLardosLindosPefkos Rhodos byRhodos vestkyst

Rejs til Santorini
Santorini

Santorini er en af Grækenlands mest spektakulære øer med dramatiske landskaber, fine strande og maleriske landsbyer

Rejsemål: ImerovigliKamariOiaThira

Santorini er en af Grækenlands mest spektakulære øer.

Rejs til Skiathos
Skiathos

Skiathos har masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie.

Rejsemål: Det vestlige SkiathosMegali AmmosSkiathos by

Rejs til Thassos
Thassos

På fredelige Thassos findes nogle af de bedste strande i Det Ægæiske Hav samt et lavt prisniveau.

Rejsemål: Golden BeachLimenariaPotosSkala PrinosSkala RachoniThassos by

Opdag flere rejsemål i Grækenland
Flere rejsemål i Grækenland

Opdag flere af vores græske rejsemål, eksempelvis naturskønne Alonissos, klassiske Athen, frodige Skopelos eller den lillebitte ø Telendos.

Rejsemål: AlonissosAthenHalkidikiKavalaLefkasSkopelosSymiTelendosThessalonikiTilos