Grækenland
Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Grækenland

Grækenland

Rejs med Spies til Grækenland! Det græske øhav byder på alt fra store øer som Kreta og Rhodos til små perler med hyggelige badebugter og krystalklart vand.

Hos Spies finder du det bedste af Grækenland - fra fredelige små øer i Ægæerhavet til større og mere kendte øer som Rhodos og Kreta. Sommerens nyheder er vores rejsemål langs Den Olympiske Riviera i det nordlige Grækenland. Du kan selvfølgelig også bestille en rejse helt efter dit eget hoved, uanset om du foretrækker en rejse med valgfri rejselængde eller en klassisk charterferie af en, to eller tre ugers varighed. Du kan desuden vælge et hotel med All Inclusive, bestille en lejebil eller kombinere flere forskellige rejsemål. Velkommen til Spies' Grækenland.

Læs mere om Grækenland Skjul tekst

Børnevenlige Grækenland
På både Kreta og Rhodos kan du vælge at bo på vores egne familiehoteller, Sunwing Family Resorts - perfekt til børnefamilien med masser af aktiviteter for både store og små. Du kan også prøve Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Garden-hoteller.

Voksenferie i Grækenland
Rejser du uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels, som er skræddersyet til voksne livsnydere. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten og Sunprime Miramare Beach på vestkysten af Rhodos. VIl du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker.

Bekvem charter til Grækenlands øer
De gamle feriekendinge Rhodos og Kreta er altid populære, men Grækenland har også meget andet at byde på. Spies tilbyder charterrejser til græske øer som Thassos, Kos, Kalymnos og Lefkas - så grib chancen og find din egen favorit-ø hos Spies.

Hvornår er vejret bedst i Grækenland?
Spies' rejsemål i Grækenland har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fugtige vintre. Varmen kommer tidligere på foråret til øerne i den sydlige del af landet og bliver liggende længere hen på efteråret. På Kreta forekommer der lokale forskelle med noget mere nedbør på den nordlige del af øen end på den sydlige.

Parga-området, Lefkas og Korfu
Langs Grækenlands vestkyst tilbyder Spies rejsemålene Parga, Paleros, Ammoudia og Sivota på fastlandet samt Nidri på øen Lefkas. Her, som til øen Korfu, skal du rejse til i juli og august, hvis du vil have temperaturer på omkring 30 grader i dagtimerne. I maj ligger temperaturen på ca. 23 grader og i september er dagtemperaturen ca. 28 grader. Vandtemperaturen er højest i august - ca. 25 grader. Regn er sjældent om sommeren, men forekommer forår og efterår.

Thessaloniki, Halkidiki, Den Olympiske Riviera, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Kavala og Lesbos
På rejsemålene i det nordøstlige Grækenland er der varmest i juli og august med omkring 27 grader på Thassos og i Kavala og lige over 30 grader på Lesbos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Halkidiki og i Thessaloniki. I Thessaloniki ligger temperaturen på 20-25 grader i april/maj og på 22 grader i oktober. Starten på efteråret er som regel tørrere end foråret. Havtemperaturen er varmest i august med ca. 25 grader, dog er temperaturen i vandet omkring Lesbos ca. 21 grader i august.

Athen, Kos, Kalymnos, Telendos, Rhodos, Tilos, Symi og Kreta
I Athen og på de sydlige øer ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 30 grader i højsæsonsmånederne juli og august. Forår og efterår minder om dansk sommer med 20-25 grader i april/maj samt oktober. Havet er med 19-25 grader badevenligt fra maj til november - varmest i august. Om foråret og hen på efteråret forekommer der regnbyger, mens nedbør er sjældent i højsæsonen. På det nordøstlige Kreta kan der dog også falde regn i højsæsonen.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  75
  • Antal hoteller:  562

Rejser til Grækenland - vælg rejsemål:

Flere rejsemål i Grækenland