Hoteller (600)

Rejser til Grækenland

Spies tilbyder rejser til hele Grækenland - fra velkendte rejsemål som Rhodos og Kreta til lidt mindre øer som Symi og Kos.
Hos Spies kan du bestille lige den rejse til Grækenland, som passer dig og dit rejseselskab - uanset om du rejser med børn eller i voksent selskab. Du kan vælge mellem luksuriøse hoteller og mere enkelt indrettede lejligheder - fra Korfu i vest til Rhodos i øst og fra Thassos i nord til Kreta i syd. Her er både velkendte rejsemål og små, ukendte øer, fantastisk natur og strande af enhver slags. Vil du se mere af landet på rejsen til Grækenland, skal du se nærmere på vores udflugtsprogram. På mange af vores rejsemål har vi udflugter, som tager dig med ud i naturen eller ind i historien.

Rejs med børn til Grækenland

På både Kreta og Rhodos kan du vælge at bo på vores bedste familiehoteller: Sunwing Family Resorts - perfekt til børnefamilien med masser af aktiviteter for både store og små. Du kan også tage et kig på Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Selection-hoteller.

Voksenferie i Grækenland

Rejser du til Grækenland uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels, som er skræddersyet til voksne livsnydere. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten - vores første koncepthotel for voksne på Kreta - og Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst. Vil du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker. På Sunprime bor du altid i elegante omgivelser på et børnefrit hotel, hvor alt er tilpasset voksne livsnydere.

Bekvem charter til Grækenlands øer

De gamle feriekendinge Rhodos og Kreta er altid populære, men Grækenland har også meget andet at byde på. Spies tilbyder charterrejser med direkte fly til græske øer som Lefkas, Skiathos og Kos. Vil du hellere tilbringe ferien på det græske fastland, kan vi anbefale et af vores rejsemål ved Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Du kan selvfølgelig også bestille rejser til Grækenlands hovedstad Athen.
Find dit hotel
Find din rejse til Grækenland

Rejseforslag til Grækenland

Sunprime Platanias Beach
Sunprime
 • Velegnet til voksne
Sunprime Platanias Beach
Platanias (Chaniakysten), Kreta, Grækenland
 • Fly + Dobbeltværelse med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 26 apr 2025 fra København
Fly + hotel, 1 uge
26 apr 2025 fra København
Sunprime Miramare Beach
Sunprime
 • Velegnet til voksne
Sunprime Miramare Beach
Rhodos vestkyst, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2-værelses Junior Suite med terrasse mod haven
 • 1 uge
 • Afrejse 20 okt 2024 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
20 okt 2024 fra Billund
Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club
 • Børnevenligt
Ocean Beach Club - Kreta
Makrigialos, Kreta, Grækenland
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 24 apr 2025 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
24 apr 2025 fra Billund
Sunwing Kallithea Beach
Sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Kallithea Beach
Kallithea, Rhodos, Grækenland
 • Fly + 2-værelses lejlighed med stor balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 31 jul 2024 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
31 jul 2024 fra Aalborg
Massouri Beach
Massouri Beach
Myrties & Massouri, Kalymnos, Grækenland
 • Fly + 2-værelses lejlighed i to etager med begrænset havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 30 aug 2024 fra København
Fly + hotel, 1 uge
30 aug 2024 fra København
Athena's
Athena's
Parga, Parga-området, Grækenland
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 19 maj 2025 fra København
Fly + hotel, 1 uge
19 maj 2025 fra København

Rejser til Grækenland

Kalymnos
På Kalymnos kan du nyde en rigtig afslappende ferie. Øen er kendt for sine svampedykkere, men byder også på både fine strande og hyggelige små byer.
Korfu
Korfu byder på smuk natur, seværdigheder, små byer og fine strande.
Kos
Kos er mulighedernes ø - uanset om du er til fine strande, historiske seværdigheder, shopping, lækker mad eller et hektisk forlystelsesliv.
Kreta
Der er mange grunde til at rejse til Grækenlands største ø: Kreta byder på både fine strande, historiske seværdigheder, smuk natur og gode hoteller.
Lefkas
En rejse til Lefkas er en rejse til det ægte Grækenland med maleriske bjerglandsbyer og smukke strande. Øen byder også på mange små tavernaer, der tit er familieejede og med en afslappet atmosfære.
Lesbos
Lesbos byder på afslappet, græsk hverdagsliv og naturskønne omgivelser. På øen hersker en lokal stemning, og her er færre turister end på mange andre græske øer.
Parga-området
Parga-området byder på charmerende kystbyer med ægte græsk atmosfære og et roligt tempo.
Rhodos
Rhodos byder blandt andet på rigtig gode hoteller, små lokale byer, mange restauranter og en hovedby med en hyggelig gammel bykerne og et livligt natteliv.
Skiathos
Den charmerende ø Skiathos byder på over 60 strande og en hyggelig hovedby med et væld af restauranter, barer og natklubber.
Thassos
Thassos byder på en fredelig ferie med fine strande, gode hoteller og ægte græsk atmosfære - øen er et populært rejsemål blandt grækerne selv.
Santorini
Vulkanøen Santorini byder på postkortsmukke vuer af idylliske små byer med hvidkalkede huse og græskblå skodder med havet som baggrund.
Tilos
En rejse til Tilos er et perfekt valg for Grækenlands-entusiasten, der søger en fredelig ferie tæt på naturen, havet og det græske hverdagsliv.
Alonissos
På en rejse til naturskønne Alonissos kan du opleve en ø med fantastiske strande og smukke landskaber. Du kan også kombinere din ferie på Alonissos med en uge på Skiathos eller Skopelos.
Athen
Athen er en klassisk by, der har fået en gedigen ansigtsløftning. Kultur, underholdning, shopping, restauranter - her finder du alt.
Halkidiki
I Halkidiki bliver du mødt af en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Halkidiki er et populært rejsemål, ikke mindst blandt grækerne selv.
Skopelos
Skopelos er en naturskøn ø, så lej gerne en bil og udforsk de afsidesliggende badebugter, smukke kirker og hyggelige byer på egen hånd.
Symi
En rejse til Symi er en rejse til den totale fred og afslapning. Her venter skønne hoteller, hyggelige små tavernaer og dejlige strande.
Telendos
På Telendos får du en ferie med masser af afslapning og skønne aftener på de lokale restauranter.
Thessaloniki
Kombinér solferien med en weekend i Thessaloniki - en storby i ordets bedste forstand. Her er alt, du kan forvente af en storby i form af shopping, kultur, forlystelsesliv og historiske attraktioner.

VI ANBEFALER

Børnevenlig ferie i Grækenland

Familieferie i Grækenland

Skal familien på ferie til Grækenland? På Rhodos og Kreta finder I vores bedste familiehoteller Sunwing Family Resorts.

Skal I have et ekstra strejf af luksus, finder du på Kreta vores Ocean Beach Club.

Ferie uden børn

Ferie uden børn

Selvforkælelse, uforstyrret partid eller ferie med vennerne? I Grækenland får du et stort udbud af hoteller for dig, der rejser uden børn. F.eks. vores egne, Sunprime Hotels, hvor der er gratis træning, gode restauranter og lækre spa-behandlinger.

strand på rhodos

Charterrejser til Grækenland

Grækenland er et betagende rejsemål, der lokker rejsende fra alle verdenshjørner. På en charterrejse til Grækenland får du chancen for at sejle på det azurblå Ægæiske Hav, opdage afsidesliggende strande og gamle ruiner. Den rige historie kombineret med lækker middelhavsmad og befolkningens varme sikrer en uforglemmelig charterferie. Så hvorfor vente?