• børnevenligt

Ocean Beach Club - Kreta

 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
Se tilgængelige værelser
skip links

Velkommen til et nyrenoveret Ocean Beach Club - Kreta!

Ocean Beach Club - Kreta ligger i fredelige omgivelser lige oven for en af Kretas bedste strande. Dele af hotellet blev renoveret sidste sommer, og forud for sommeren 2024 bliver resten af hotellet istandsat. Og du er desuden velkommen til at benytte alle facliteterne på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver alle lejligheder malet og får nye tekstiler, ny belysning, nye senge, nye udendørsmøbler og opfriskede badeværelser. Derudover får restauranten en omfattende istandsættelse. Velkommen til et endnu bedre Ocean Beach Club - Kreta!

Hotelfakta

 • Pool
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
I restauranten kan du nyde god mad med skøn udsigt
1-værelses Compact Suite med balkon med havudsigt
Lollo & Bernie er alle børns favoritlegekammerater i ferien
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club er familiehoteller i ekstra lækker indpakning. Alle O.B.C. ligger ved havet og byder på moderne suiter, Lollo & Bernie, indbydende pools, en fredfyldt spaafdeling, træningsmuligheder og velsmagende mad.
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Suiter til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) endnu bedre. Alle lejligheder bliver malet og får nye tekstiler, ny belysning,
nye senge, nye udendørsmøbler og opfriskede badeværelser. Derudover får restauranten en omfattende istandsættelse. Velkommen til et endnu bedre Ocean Beach Club - Kreta!
Himmel, hav og harmoni!
På O.B.C. har I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien. Hotellet ligger på en bakke ved havet lidt uden for Makrigialos på Kretas sydøstkyst.
O.B.C. tilbyder lyse suiter med praktiske detaljer og gode opbevaringsmuligheder for at gøre ferien så bekvem som muligt. Flere af suiterne har desuden direkte adgang til en privat, delt pool fra terrassen.
Hotellet ligger lige oven for en af Kretas bedste strande og byder på masser af plads til både leg og afslapning. Her findes også en spaafdeling samt et motionsrum og tilbydes gratis holdtræning.
O.B.C. er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, men også bare kan vælge at nyde den mere fredelige stemning på O.B.C.
Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også enkelte butikker.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på Ocean Beach Club - Kreta. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MyO.B.C.
På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MyO.B.C. og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til vores service i receptionen kl. 7-23. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til. Har du brug for hjælp om natten, kan du kontakte Help Desk på Sunwing.
O.B.C. på de sociale medier
Følg Ocean Beach Club på Facebook.
Røgfrit på O.B.C.
Ocean Beach Club er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Kontantfrit hotel
Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Store niveauforskelle med trapper på hotelområdet.
Sæson
Hotellet har åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
Øvrigt
Reception: Kl. 7-23. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1987 og 1989. Renoveret: 2011.
131 suiter. Etager: 2-3. Elevator: I visse dele af hovedbygningen. Ingen elevator i Club House Suiterne.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.
Hæveautomat: Findes på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.
Møntvask: Mod betaling på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.
Hotelmanager
Nikos Tsabanakis

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver miljøskat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, der ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 7 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 10 EUR

I perioden november-februar er skatten cirka det halve af ovenstående beløb inden for hver kategori.

Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Ocean Beach Club - Kreta vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. her kan du vælge at bo enten i hovedbygningen eller delen nærmest Sunwing i vores Club House Suites, som ligger spredt på en skråning ned mod havet.

Nyhed! Forud for sommeren 2024 bliver alle suiter på Ocean Beach Club - Kreta malet og får nye tekstiler, ny belysning, nye senge og nye udendørsmøbler. Derudover bliver badeværelserne frisket op. Velkommen til et endnu bedre Ocean Beach Club - Kreta!

Alle suiter på O.B.C. har bekvemme faciliteter som Nespresso-maskine med startpakke, pudemenu med to ekstra puder, en strandtaske og daglig opfyldning af 1,5 liter vand samt Chromecast, så du kan streame dine yndlingsserier, hvis du får lyst til en pause fra liggestolen.

For at give dig en ekstra god start på ferien får du en velkomstpakke med frugt, snacks, sodavand, danskvand, øl og vin. Det er muligt at udskifte pakkens alkoholiske drikkevarer til alkoholfri alternativer ved henvendelse i receptionen efter ankomsten.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Club House Suite

Her bor du lidt afsides, men er samtidig tæt på alt.

Club House Pool Suite

Suiter med en rolig beliggenhed og en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Generous Suite

Generous Suiter er praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer