Ocean Beach Club - Kreta

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Himmel, hav og harmoni! Her får I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien med familien på et designhotel med en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt det, et Sunwing har at byde på - bare i ekstra smagfulde omgivelser.

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er bygget til en familieferie med fokus på luksus og afslapning. Hotellet er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I selvfølgelig har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, samtidig med at I nyder den fredelige stemning på O.B.C.

Vi kan ikke tage æren for havet og horisonten, men til gengæld har vi taget udgangspunkt i de betagende omgivelser og bygget et designhotel for den moderne familie. Her er masser af plads til, at børn og forældre kan spille, lege, læse bøger eller bare være sammen. Vil I bo ekstra godt, vælger I en Club House Suite med fantastisk havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool.

Ocean Beach Club vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en spaafdeling samt et motionsrum og tilbyder holdtræning.

Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også enkelte butikker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på Ocean Beach Club - Kreta. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MyO.B.C.

På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Ocean Beach Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

O.B.C. på de sociale medier

Følg Ocean Beach Club på Facebook.

Røgfrit på O.B.C.

Ocean Beach Club er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel

Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Store niveauforskelle med trapper på hotelområdet.

Sæson

Hotellet har åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Ocean Beach Clubs miljøside.

Øvrigt

Reception: Kl. 7-23. Check-in tidligt kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Bygget: 1987 og 1989. Renoveret: 2011.

131 suiter. Etager: 2-3. Elevator: I visse dele af bygningerne. Ingen elevator i bygningen med Club House Suiter.

Aircondition: 1/6-30/9 kl. 16-19 og kl. 22-09.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Aneza Fourlanou

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Suiter til op til 6 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Ligger på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,5 km
 • Hovedcentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Ocean Beach Club - Kreta vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Club House Suite

Her bor du roligt og afsides, men er samtidig tæt på alt.

Club House Pool Suite

Suiter med en rolig beliggenhed og en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Generous Suite

Generous Suiter er praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med bl.a. frugt, yoghurt, cornflakes, granola, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, friskpresset juice, smoothies, energibarer og forskellige kulinariske indslag fra det græske køkken. Ønsker du at spise sen morgenmad, kan du vælge en let brunch, der serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du enten spise fra buffeten eller vælge fra menukortets udvalg af salater, pasta, burgere og lokale retter. Til middag startes med småretter fra vores mezebuffet, hvorefter du vælger en af aftenens hovedretter, som er nøje udvalgt af køkkenchefen og hans dygtige køkkenteam. Det hele rundes af med en dessertbuffet inspireret af den græske bagetradition.

Aftenmenuen ledsages af en vinliste med både lokale og internationale vine, og Ocean Beach Club tilbyder desuden vegetariske retter som for eksempel selleribøf og sprøde pakoras med løg og spidskål.

Skal ferien være ekstra bekvem, kan du tilkøbe Ocean Beach All Inclusive, hvor der indgår morgenmadsbuffet, brunch, frokostbuffet, eftermiddagssnacks og middag. Derudover har du adgang til vores populære cocktail- og poolbar fra morgen til aften.

Når du bestiller Ocean Beach All Inclusive, har du også adgang til All Inclusive-programmet på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach. Bestiller du Ocean Beach Inclusive, kan du ligeledes vælge at spise dine måltider på Sunwing Makrigialos Beach.

Læs mere om mad og drikke nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C.

Restaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 18.30-21.30
Ocean Beach Clubs meze-restaurant tilbyder det bedste af Middelhavets mad. Her får du smagsoplevelser fra både det græske, tyrkiske, libanesiske og italienske køkken. Det er også her, du spiser fra buffet, hvis du har bestilt Ocean Beach Inclusive eller Ocean Beach All Inclusive.

Bar

Kl. 10.30-22.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, snacks og kaffe.

Manolis Beach Bar

Kl. 10-17
Her serveres lette retter og drikkevarer.

Mini Market

Kl. 8-22
I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad og andre babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Obs! Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, friskbagt brød, yoghurt, pålæg, pølser, æg, bacon, friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer, raw food-trøfler ... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Bestilles hjemmefra.

Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet inkl. vand, sodavand, lokal vin eller øl
• 5 x middag med mezebuffet, hovedret fra menu og dessertbuffet samt vand, sodavand, lokal vin eller øl

Du vælger selv, hvilke fem dage du vil spise frokost og middag.

Du kan læse mere på hotellets informationssite MyO.B.C.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middag med mezebuffet, hovedret fra menu samt dessertbuffet kl. 18.30-21.30
• Vand, sodavand, lokal vin eller øl til frokost og middag
• Snacks kl. 10.30-12
• Kold buffet med salat, frugt og sandwich kl. 14.30-18
• Vand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails i baren kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe, te og kager i baren kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Bestilles hjemmefra - begrænset antal.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach All Inclusive

Pool og strand

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) ligger smukt ved en af Kretas bedste sandstrande, som er børnevenlig og med turkisblåt vand.

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du vil have en svalende dukkert eller slappe af i en liggestol. Babypoolen er placeret et stykke fra den dybe pool, så små børn ikke tager fejl. Desuden har vi poolvagter ved poolområdet hver dag kl. 10-17.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder til hele familien. På Ocean Beach Club får alle hvert sit pool- og strandhåndklæde i skøn frotté, som gratis kan udskiftes. Det skal være let at rejse!

Hotellet ligger tæt på havet. Har du lyst til en dag på stranden, er du selvfølgelig velkommen til at tage dit poolhåndklæde med.

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 15 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 327 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Spapool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 78 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-19

Club House privat pool 1*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 50 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Club House privat pool 2*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 85 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Club Suite privat pool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 161 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Strand

Lavvandet sandstrand (200 meter lang) neden for hotellet. Trapper ned til stranden. Parasoller og liggestole udlejes. 0-100 meter til stranden (alt efter hvor på hotellet du bor).

*Kun for gæster, som bor i en suite med adgang til privat pool (deles med andre suiter). De private pools indeholder ca. 2 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Træning og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) kan du vælge imellem en masse sportsaktiviteter. I vores store, luftige fitnessafdeling og motionsrum tilbyder vi et varieret træningsutbud ledet af SATS-uddannede instruktører, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. På Sunwing Makrigialos Beach findes også tennisbane og multisportsbane, og nærområdet byder på gode muligheder for vandreture.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Ocean Beach Clubs gæster har adgang til vandgymnastik på Sunwing Makrigialos Beach, hvor vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Fitness Together.

Bestil en PT i ferien

Nu har du mulighed for at kickstarte din træning på ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Kan bestilles i perioden 16/4-14/10 2020.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 950,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Læs mere om personlig træning.

PT Duo

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er 550,- for 50 minutter og gælder for to personer. Kan bestilles i perioden 16/4-14/10 2020.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Tennis- og multisportsbane

Ocean Beach Clubs gæster har adgang til multisportsbane og tennisbane på Sunwing Makrigialos Beach. Udstyr kan lånes og lejes i receptionen på Sunwing, hvor det også er muligt at bestille privatundervisning i tennis - udbuddet af tider kan variere. Du kan også gå en runde på vores populære minigolfbane.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

Når børnene har det godt i ferien, så har de voksne det også. På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) foregår det meste omkring poolen, på stranden og sammen med familien. I loungen er der god plads til samvær og hygge, og her findes også et godt bibliotek med mulighed for at lege, spille og surfe på nettet.

Livet på O.B.C. er fredeligt, men ikke kedeligt. Og så er børnene naturligvis altid velkomne på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, som har Mini Land, legeplads, sjove aktiviteter og populære familieshows - her behøver ingen at kede sig! På Sunwing arrangeres masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Sommeren 2020 afholdes alle børneaktiviteter udendørs.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

Lollo & Bernie's Mini Land ligger på nabohotellet Sunwing mellem bygningerne Hera og Pallas Athina, tæt på Iakovo's Kitchen & Grill og poolområdet. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MyO.B.C. På Sunwing Makrigialos Beach findes også scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i Mini Stars og Mini Disco.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, Sunwing Makrigialos Beach tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

På nabohotellet Sunwing har Lollo & Bernie deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie's Mini Land. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i vandtilvænningsøvelser med leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. Tanken er at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og lære at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MyO.B.C., og betaling foregår i receptionen.

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme - Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Makrigialos Beach, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach tilbyder mange aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan prøve forskellige slags sport både på land og i vandet, og der findes også billard, minigolf, bordtennis, udendørsskak og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden pizza- og filmaften.

I Teen Lounge på Sunwing Makrigialos Beach kan du spille PlayStation. Og har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du stille op i Teen Talent, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Teen Lounge på Sunwing er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen (11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner - og det er helt gratis!

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Minigolf, bordtennis...

På Sunwing Makrigialos Beach kan du gå en runde på den populære minigolfbane. Golfbolde købes i Mini Market, men ellers koster det ikke noget. Du kan også spille tennis, bordtennis, billard eller udendørsskak (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner?

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Makrigialos Beach, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet. Store niveauforskelle med trapper inden for hotelområdet. Ca. 1,5 km til Makrigialos by, men der ligger også restauranter tæt på hotellet.

Nogle af lejlighederne mod gaden kan være generet af trafik, barer og restauranter.

P.O Box 38
Makrigialos
72000 Crete
Greece

Telefon: +30 28 4306 4300
Mail (skriv på engelsk): crete@oceanbeachclub.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Når du bor på Ocean Beach Club - Kreta og flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte transfer: Ja
Periode: April-oktober

Transfer

Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.

Underholdning

Når solen går ned, træder stjernerne frem på scenen på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, som ligger i kort gåafstand fra Ocean Beach Club. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows, der bl.a. byder på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. De farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om vores familieshows på Sunwing her

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om vores børneshows på Sunwing her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme. Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor det glimter i discokuglen, og dansegulvet snart er fyldt med vores yngste gæster. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge mellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn mulighed for at få en behandling sammen. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Aldersgrænse 11 år. Læs mere på hotellets informationssite My O.B.C.

Til vores yngste gæster kan vi tilbyde Lollos økologiske oliemassage og Bernies økologiske chokolademassage. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Spaafdelingen deles med Sunwing Makrigialos Beach og ligger ved motionsrummet på Ocean Beach Club.

Obs! Sommer 2020 tilbydes et begrænset tilbud af behandlinger, og spaterapeuterne er lokale.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Ocean Beach Ritual eller en klassisk ansigtsbehandling.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 507 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
90% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Poolområdet for børn
4,3
Børnevenlighed
4,4
Wi-fi
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Smuk udsigt"

  Flot minimalistisk hotel med fine værelser, perfekte til en familie. Udsigten er perfekt. Personalet var søde og venlige, om end meget pressede under middagene med a la carte. Maden var ok, men ikke så autentisk. Drinks, vin og kaffen kan ikke anbefales. De forskellige pools var skønne og vandet rent. Stranden er perfekt og vandet klart. Der blev desværre slukket for aircon pga. sæsonens ende hvilket gav os varme nætter og vi blev spist af de myg der derfor kom ind. Hotellet passer perfekt til en stor familie med børn.
 • 5/5

  "Dejlig ferie"

  Dejlig beliggenhed. Afslappet atmosfære. God hygiejne og standard. Skøn strand og pools. Udemærket mad. Enkelte tjenere virkede temmelig stressede, andre meget serviceorienterede og imødekommende. Højt lydniveau ved spisning på udendørs terrasse. Men alt ialt en virkelig god oplevelse.
 • 5/5

  "Lækkert hotel!"

  Fantastisk hotel - lækker beliggenhed ved havet og super service!
 • 5/5

  "Skønt hotel"

  Fantastisk hotel med dejlig beliggenhed. Hotellet er pænt velholdt og pool området er urolig godt egnet både til børn og voksne. Jeg må fremhæve 3 personer fra hotellet som gjorde rejsen endnu bedre Maria i receptionen og Steffanos samt Clnina i restaurant/baren 3 fantastiske ansatte.
 • 4/5

  "Dejlig badeferie"

  Generelt god service, dog virkede enkelte medarbejdere stressede og skabte dårlig stemning i restaurant. Super god rengøring. Lejligheden var moderne, lys og med god plads til 4. Sovesofaen i stuen, var pæn, men elendig at sove på. Den var hård, og vi fik ondt i ryggen. Vi fik en opgradering til en fin pris, så vi havde privat delt pool. Det var super lækkert. Beliggenheden er langt væk fra lufthavnen. 130 km. Vi nød at der var stille og roligt og afstanden til byen var kun 15 min gang. Hvis man er til byliv og butikker, så bliver man skuffet. For os, var det helt fint. Som bade og afslapningsferie, er der helt perfekt. En super lækker strand med det fineste sand langt ud i havet, og bortset fra maden, så er hotellet lækkert og med fine muligheder for sport og motion i lækre omgivelser. De få restauranter der er i området, er til gengæld virkelig gode. Fin service og lækker lokal mad.
Søg for at se ledige værelser og priser