• børnevenligt

Ocean Beach Club - Kreta

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) endnu bedre. Alle lejligheder bliver malet og får nye tekstiler, ny belysning,
nye senge, nye udendørsmøbler og opfriskede badeværelser. Derudover får restauranten en omfattende istandsættelse. Velkommen til et endnu bedre Ocean Beach Club - Kreta!
Himmel, hav og harmoni!
På O.B.C. har I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien. Hotellet ligger på en bakke ved havet lidt uden for Makrigialos på Kretas sydøstkyst.
O.B.C. tilbyder lyse suiter med praktiske detaljer og gode opbevaringsmuligheder for at gøre ferien så bekvem som muligt. Flere af suiterne har desuden direkte adgang til en privat, delt pool fra terrassen.
Hotellet ligger lige oven for en af Kretas bedste strande og byder på masser af plads til både leg og afslapning. Her findes også en spaafdeling samt et motionsrum og tilbydes gratis holdtræning.
O.B.C. er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, men også bare kan vælge at nyde den mere fredelige stemning på O.B.C.
Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også enkelte butikker.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på Ocean Beach Club - Kreta. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MyO.B.C.
På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MyO.B.C. og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til vores service i receptionen kl. 7-23. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til. Har du brug for hjælp om natten, kan du kontakte Help Desk på Sunwing.
O.B.C. på de sociale medier
Følg Ocean Beach Club på Facebook.
Røgfrit på O.B.C.
Ocean Beach Club er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Kontantfrit hotel
Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Store niveauforskelle med trapper på hotelområdet.
Sæson
Hotellet har åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
Øvrigt
Reception: Kl. 7-23. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1987 og 1989. Renoveret: 2011.
131 suiter. Etager: 2-3. Elevator: I visse dele af hovedbygningen. Ingen elevator i Club House Suiterne.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.
Hæveautomat: Findes på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.
Møntvask: Mod betaling på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.
Hotelmanager
Aneza Fourlanou

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver miljøskat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, der ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Marts-oktober
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 7 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 10 EUR

November-februar
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 4.
Ocean Beach Club
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Suiter til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
Lobby OBC Kreta

Ocean Beach Club Kreta – nu endnu bedre!

Til sommer er der meget, som er nyt på hotellet. Hotellet byder f.eks. på nymalede lejligheder, nye senge, nye udendørsmøbler og en opfrisket restaurant.

Læs mere her

Fitnesslokale OBC Kreta

Nyrenoveret til dig, der kan lide træning!

Denne sommer er der nyrenoverede motionsrum og fitnesslokaler på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach - lokaler som deles med Ocean Beach Club Kreta.

Læs mere her