Lollo & Bernie går hånd i hånd med 3 børn

Omtanke for børnene

Red Barnet logo

Støt kampen for en tryg barndom

Spies har et samarbejde med Red Barnet. Det gør vi, fordi vi hvert år sender tusindvis af glade og trygge børn og familier afsted på ferie, mens millioner af udsatte børn lever et liv uden tryghed og andre basale rettigheder. Sammen med Red Barnet vil vi sætte børns rettigheder på verdenskortet og bidrage til et godt og trygt børneliv, uanset om man vokser op i Køge eller Krabi. Gennem vores mere end 60 år i rejsebranchen har vi engageret os i mange forskellige projekter på en række destinationer. Ofte har arbejdet bestået i støtte til skoler, sygehuse og børnehjem i f.eks. Thailand, Mexico og Gambia. Nu har vi taget et langsigtet skridt sammen med verdens største børnerettighedsorganisation.

FN's børnekonvention og Red Barnet

Vi står nu sammen om vores fælles engagement i denne vigtige sags tjeneste. Tryghed, sikkerhed og leg er en grundlæggende rettighed for alle børn, uanset hvor de befinder sig. Vi tager udgangspunkt i FN's børnekonvention, artikel 2, 3, 12, 29, 31 og 42 og Red Barnets ekspertise.

Børnekonventionen artikel 2, 3, 12, 29, 31 og 42

Sammen med Red Barnet vil vi:

Skabe trygge miljøer på ferien

Vi vil fortsætte med at skabe trygge og inkluderende miljøer for børn, som rejser med os på ferie. Der skal være plads til leg, glæde og trygt samvær. Vi uddanner vores personale i disse værdier gennem Red Barnets foranstaltninger.

To små børn sidder i en hængekøje

Støtte Red Barnets arbejde

Vi støtter Red Barnets arbejde med at sikre en tryg tilværelse for udsatte børn rundt omkring i verden. Dertil kommer kampen for at skabe børnevenlige områder, hvor de mindste kan glemme urolighederne for en stund og være trygge, lege og bare være børn. Det sker bl.a. gennem en årlig økonomisk donation og forskellige indsamlinger fra vores kunder.

Voksen fra Red Barnet spiller et spil med et barn

Bidrage til viden om børns rettigheder

Vi vil bidrage til viden om børns rettigheder blandt nordiske børn og familier gennem vores forskellige kanaler.

Når du bestiller en rejse med Spies, kan du samtidig vælge at støtte Red Barnet – så er du med i kampen om en lysere fremtid for udsatte børn.

Mere om Spies