Organisation

I Nordic Leisure Travel Group indgår rejsearrangørerne Spies, Ving, Globetrotter, Tjäreborg, flyselskabet Sunclass Airlines samt hotelvirksomheden Hotels & Resorts, hvor vores egne hotelkæder, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels indgår. Gruppen sælger omkring 1.600.000 rejser om året i de nordiske lande.

KONCERNLEDELSE

Nordic Leisure Travel Group

Magnus Wikner

Magnus Wikner

CEO
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Magnus har arbejdet inden for Ving og Nordic Leisure Travel Group ad flere omgange siden 1985, blandt andet som markedschef i Vingresor, marketingdirektør for Ving Group og brandmanager for MyTravel Northern Europe. Mellem 2002 og 2006 var Magnus marketingdirektør for McDonald's, før han i 2006 blev markedschef og derefter marketingdirektør i ICA Sverige. I 2011 vendte han tilbage til Ving Sverige som administrerende direktør samt varemærkechef i Thomas Cook Northern Europe. Siden november 2013 har Magnus været administrerende direktør for Nordic Leisure Travel Group (det tidligere Thomas Cook Northern Europe).

Mail: magnus.wikner@ving.se

Maria Tullberg

Maria Tullberg

Director Resorts & Hotels
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Maria er uddannet civiløkonom med fokus på markedsføring. Hun har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til hotelbranchen og startede i Nordic Leisure Travel Group i december 2021. Af Marias 25 år i branchen har størstedelen af ​​tiden været i ledende stillinger indenfor Scandic Hotels og Radisson Hotel Group. Maria har også international erfaring og har blandt andet været hoteldirektør i Dubai for Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek, hvor hun blev tildelt prisen "General Manager of the year 2016" af Hotelier Middle East. Senest kom Maria fra rollen som Cluster General Manager med ansvar for Stockholm Waterfront, Waterfront Congress Center og Radisson Blu Royal Viking Hotel.

Mail: maria.tullberg@ving.se

Camilla Everberg

Camilla Everberg

CMO/CXO (Chief Sales, Marketing & Digital Experience)
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Camilla er uddannet civiløkonom og har mere end 20 års erfaring med marketing, kommunikation, forretningsudvikling og e-handel. Efter mange år på forbrugsvaresiden og flere seniorroller inden for marketing og innovation i forskellige virksomheder skiftede hun branche og begyndte som Channel & Business Area Manager hos Bonnier Broadcasting/TV4-gruppen. Camilla begyndte i NLTG 6. marts 2023, og hun kommer fra en rolle som Head of Marketing, Communication og E-com for Elgiganten.

Mail: camilla.everberg@nltg.com

Per Knudsen

Per Knudsen

CFO
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Per er uddannet i finanssektoren og arbejdede som børsmægler og investeringschef, før han i 1992 startede i Spies-koncernen, som nu er en del af Nordic Leisure Travel Group. Per har haft flere ledende stillinger inden for Group Finance og blev i august 2013 udnævnt til finansdirektør. I 2016 tiltrådte Per som administrerende direktør for koncernens flyselskab, Sunclass Airlines. I januar 2020 vendte han tilbage som økonomidirektør i NLTG.

Mail: per.knudsen@sunclass.dk

Erica Wallin

Erica Wallin

CIO
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Erica Wallin har en kandidatgrad fra Royal Institute of Technology suppleret med studier i IT management. Igennem det meste af sit arbejdsliv har hun haft forskellige ledende roller indenfor IT-udvikling og som konsulent indenfor blandt andet bank og finans. Erica kom i 2019 til Nordic Leisure Travel Group, hvor hun har arbejdet som udviklingschef. Siden februar 2022 har Erica været CIO.

Mail: erica.wallin@ving.se

Fredrik Wessel

Fredrik Wessel

Human Resources Director
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Fredrik startede i virksomheden som nyuddannet civiløkonom i 1993 og har arbejdet i såvel udlandsorganisationen som inden for produkt, information og rejsemålsdrift. Fredrik har dog primært arbejdet inden for HR med blandt andet uddannelse og organisationsudvikling, og i 2019 blev han 2019 udnævnt til nordisk HR-chef.

Mail: fredrik.wessel@ving.se

Waldemar Varburg

Valdemar Warburg

Managing Director
Sunclass Airlines

Baggrund: Valdemar Warburg er tiltrådt 1. januar 2023. Han har mere end 15 års erfaring indenfor forretningsudvikling, luftfart, shipping og logistik – og er dermed en erfaren profil. Valdemar kommer fra en stilling som Vice President for forretningsenheden Nordic hos det nordiske færge- og logistikselskab, DFDS, hvor han var ansvarlig for en drift med 550 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Ukraine. Før det var Valdemar Warburg Associate Partner hos McKinsey, hvor han arbejdede med luftfartsindustrien i ni år. Han har dermed en stor viden om flydrift fra flere europæiske, asiatiske og mellemøstlige flyselskaber. Valdemar er desuden en passioneret flyentusiast og holder til i Sunclass-kontoret i København.

Mail: valdemar.warburg@sunclass.dk

Jan Vendelbo

Director Country Management
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Jan startede i 1985 som Airguide i Spies-koncernen, som i dag er en del af Nordic Leisure Travel Group. Efter at have arbejdet flere år i udlandet, afsluttende som regionschef for Spanien, USA og Caribien, vendte han hjem og har efterfølgende haft ledende roller inden for bl.a. hotelkontrahering, destinationsdrift, salg, kommunikation og marketing. I 2011 blev han adm. direktør for Spies. Jan har i dag også ansvaret for Country Management i Norden herunder områderne Communications, Public Affairs og koncernens Customer Center.

Mail: jan.vendelbo@spies.dk

Stefan Lincoln

Stefan Lincoln

Commercial Director
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Stefan startede som guide på Rhodos i 1993 og arbejdede i udlandet i syv år, hvoraf det sidste som destinationschef på Gran Canaria. Derefter arbejdede han som hotelindkøbschef og var driftsansvarlig på flere forskellige rejsemål mellem 2000 og 2006. Fra 2006 til 2014 var Stefan kommerciel direktør for Ving Sverige, og siden 2014 har han været chef for koncernfunktionen Product & Yield.

Mail: stefan.lincoln@ving.se

Søren Græser Damgaard

Søren Græser Damgaard

Director Dynamic Packaging
Nordic Leisure Travel Group

Baggrund: Søren har arbejdet i rejsebranchen i 25 år og har haft flere ledende stillinger inden for detail- og engroshandel. Han startede i Nordic Leisure Travel Group i 2008 som forretningsudviklingschef inden for pakkerejser med rutefly efter at have solgt sit eget TravelTech-firma, Travelwire. Søren har siden 2017 været chef for Nordic Leisure Travel Group Complementary.

Mail: soren.damgaard@spies.dk

Mere om Spies