Rejser til Kanarieøerne
De Kanariske Øer
fra 2.975,-

Evig sommer på De Kanariske Øer

På De Kanariske Øer er det sommer hele året. Når dagene er korte og mørke i Danmark, sørger de Kanariske Øer for, at du kan lade solbatterierne op og vende hjem med ny energi. Og i sommerhalvåret sørger Kanarieøernes milde klima for behagelige temperaturer og sommersol uden voldsom hede. Bestil en uge med sol og samvær for dig og familien på De Kanariske Øer.

Netop nu sparer du op til 1.500,- pr. bestilling på udvalgte charterrejser. Gælder mindst to personer i delt dobbeltværelse og med afrejse i perioden 1. september – 17. december 2018.

Læs mere Spies har haft rejser til De Kanariske Øer siden 1958 og tilbyder mange gode hoteller på Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura, bl.a. vores egne Sunwing Family Resort, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club og Family Garden-hoteller. De Kanariske Øer har altid tiltrukket os danskere med sit solsikre klima og sine mange fine strande, og hver enkelt ø har sin særegne charme - find selv din egen favorit.Skjul

Ferie med All Inclusive

Med All Inclusive på en af de De Kanariske Øer kan du smage på skønne, spanske retter og tilmed lade tegnebogen blive hjemme!

HVilken ø passer dig bedst?

Gran Canaria

Måske den mest alsidige af Kanarieøerne. Gran Canaria har alt fra fredelige landsbyer og majestætiske bjergslugter til bananplantager og superstrande. Spies har det største udvalg af rejsemål og hoteller.

Måske den mest alsidige af Kanarieøerne.

Tenerife

Tenerife er den af Kanarieøerne, der har de fleste solskinstimer. Øens forskelligartede landskaber, lige fra sydsidens lavalandskaber til nordsidens frodige dale, sikrer noget for enhver smag.

Den af Kanarieøerne med de fleste solskinstimer.

Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, og den fremstår mere uspoleret end sine naboøer. Her er alting lidt mere afslappet, tempoet er roligere og strandene bredere.

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, og den fremstår mere uspoleret end sine naboøer.

La Gomera

La Gomera er enestående blandt Kanarieøerne: en eventyrlig smuk ø med høje bjerge, bratte kløfter, dybe skove, grønne dale og maleriske byer. Fredelige omgivelser og naturoplevelser for alle pengene.

Fredelige omgivelser og naturoplevelser for alle pengene.

Klimaet på Kanarieøerne

Hvornår er vejret bedst på Kanarieøerne?

Kanarieøerne har et mildt klima med begrænset nedbør. I sommermånederne juni, juli og august ligger dagtemperaturen på 25 grader og nattemperaturen på 20 grader. Vintermånederne december, januar og februar er køligst med en dagtemperatur på omkring 20 grader og en nattemperatur, der sjældent kommer under 15 grader. Vandtemperaturen ligger på 18-23 grader året rundt.

ALLE REJSEMÅL PÅ KANARIEØERNE

FUERTEVENTURA

LA GOMERA

  • La Gomera
    Afrejselufthavne: København, Billund og Aalborg.