Hoteller (362)

Rejser til De Kanariske Øer

Spies har arrangeret rejser til De Kanariske Øer siden 1958, og øerne har lige siden dengang tiltrukket os danskere med sit solsikre klima og sine mange fine strande.

De Kanariske Øer er en lille klynge øer beliggende i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Spies tilbyder rejser til fire af øerne: Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura. Hver enkelt ø har sin særegne charme - find selv din egen favorit.

Hoteller på De Kanariske Øer

Går rejsen til De Kanariske Øer med børn, har du en lang række gode hoteller at vælge imellem. Vi kan især anbefale vores egne Sunwing Family Resorts samt Ocean Beach Club og Family Garden, som alle er børnevenlige hoteller med aktiviteter og underholdning for hele familien. Skal du rejse uden børn, tilbyder vi blandt andet vores egne Sunprime Hotels, som er voksenhoteller med fokus på fred og ro, afslapning og lækker mad.

Aktiviteter på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer tilbyder aktiviteter for enhver smag. Her er både fine strande, naturskønne vandrestier, golfbaner, shoppingmuligheder, forlystelsesliv og restauranter med såvel lokal som international mad. Vælger du at leje en bil i ferien, får du de bedste muligheder for at udforske øen i dit eget tempo. Spies samarbejder med Avis og kan tilbyde gode priser, hvis du bestiller en lejebil gennem os.

Hvornår er vejret bedst på De Kanariske Øer?
De Kanariske Øer har et mildt klima med begrænset nedbør. I juni, juli og august ligger dagtemperaturen på 25 grader og nattemperaturen på 20 grader. December, januar og februar er køligst med en dagtemperatur på omkring 20 grader og en nattemperatur, der sjældent kommer under 15 grader. Vandtemperaturen ligger på 18-23 grader året rundt.

  • Sunwing Family Resorts - hoteller for familien
  • Sunprime Hotels - hoteller for voksne
  • Ferie med All Inclusive
  • Spændende udflugter
  • Gode golfbaner
  • Træningsrejser
Find dit hotel

Kampagnepriser til vinter

Bestil nu og spar op til 4.000,- pr. bestilling.

Rejser til De Kanariske Øer

Gran Canaria
Gran Canaria er alsidig som få andre øer. På en rejse til den solbeskinnede ø venter alt fra gyldne sandstrande, hyggelige bjergbyer og subtropiske skove til byliv, shopping og masser af fornøjelser.
La Gomera
En rejse til La Gomera, den næstmindste af De Kanariske Øer, frister med storslået natur, smukke vandrestier og fantastiske golfbaner. Rejser du med Spies, bor du på øens bedste hotel!
Tenerife
Velkommen til vulkanøen Tenerife, som byder på alt fra grove lavalandskaber til grønne dale. På din rejse til Tenerife kan du både opleve charmerende spansk byliv og små, maleriske landsbyer.
Fuerteventura
På Fuerteventura er tempoet lavere og atmosfæren mere uspoleret end på naboøerne, men strandene er i samme klasse: gyldne, brede og flere kilometer lange. Vi har selvfølgelig flere børnevenlige hoteller.

Inspiration til De Kanariske Øer