Kulden banker på. Hvorfor åbne?

De Kanariske Øer er som den yndlingstrøje, du elsker at tage på, når det er efterår og koldt herhjemme. Velkendt, familiær og vintervarm. Her er du sikker på solen, gode madoplevelser og spændende natur. Og med Spies er du sikker på, at du får dine ferieforventninger indfriet. Læs mere  
Vi sender danskerne afsted, som om vi aldrig har bestilt andet – hvad vi jo faktisk heller ikke har, og vi får selvfølgelig også din vinterferie til at klappe. Så uanset om du drømmer om en børnefri hoteloase, den vellykkede familieferie eller gerne vil se nye sider af De Kanariske Øer, kan du regne med os.
Skjul

For hvis sol til vinter er din ting, så er De Kanariske Øer vores.

HVORDAN VIL DU REJSE?

Når rammerne er i orden, får I tid til bare at være sammen, slappe af og nyde ferien.

Ferie med All Inclusive

Skal ferien være ekstra nem og bekvem? Når alt er inkluderet på ferien, slipper du for at tænke på budgetter og regninger – alt er betalt på forhånd. Med Spies får du markedets største udvalg af hoteller med All Inclusive på De Kanariske Øer.

OPLEV MERE

De Kanariske Øer byder på spændende udflugter og aktiviteter. Her giver vi dig nogle tips.

Spændende udflugter

Med Spies får du altid masser af spændende udflugtsmuligheder. Tag med på bondemarkedet i San Mateo på Gran Canaria og få en hyggelig dag sammen med lokalbefolkningen, eller tag på kulinarisk udflugt og nyd udsigten fra en lokal vingård på Tenerife.

Hvis du hellere selv vil udforske omgivelserne, kan du leje en bil.

Tag på bondemarked, besøg en vingård eller udforsk selv omgivelserne i lejet bil.

Favoritten Gran Canaria

Den populære ø har mange uudforskede sider. Her får du gode forslag til aktivteter og en guide til unikke madoplevelser, som du vil huske, når ferien er slut.

Golf i fine omgivelser

Med Spies får du gode hoteller tæt på golfbanen, og du kan du bestille reserverede starttider på nogle af de mest attraktive golfbaner på Gran Canaria, Tenerife og La Gomera.

Eksperternes tip

Mange leder efter ukendte perler på ferien. F.eks. den gemte badebugt eller den hyggelige lokale restaurant. Vi viser dig, hvor der er spændende opdagelser at gøre.

SUNPRIME HOTELS – SKRÆDDERSYET TIL VOKSNE

Sunprime får du god service, designede værelser, skønne pools, fitness, spa, restauranter og aktiviteter.

Rejser du uden børn?

Sunprime Hotels har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Hotellerne er skræddersyet for dig, der gerne vil forkæle dig selv med spa-behandlinger, god mad og dejlige vine i vores restauranter og barer. Sunprime tilbyder altid motionsrum, spa og fitness med uddannet personale for dig, der vil have mere ud af ferien.

Rejs nemt og trygt med børn

Sunwing og Ocean Beach Club får du de bedste rammer, der gør det nemt at rejse med børn.

Har du små børn?

Sunwing og Ocean Beach Club har vi gjort det ekstra nemt at rejse med baby. Her kan du leje en paraplyklapvogn eller fx bestille en bambinopakke, hvor barneseng og højstol også indgår. Med Easy Travel slipper du for kø i lufthavnen og kan tjekke din bagage ind direkte på hotellet. Og der er selvfølgelig også overdækkede pools, der er tilpasset små børn.

REJSER MED FLEKSIBEL REJSELÆNGDE

Vil du være væk i 10 dage?

Er en uge for kort tid og to uger for længe? Vi tilbyder også rejser med rutefly til De Kanariske Øer, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Klimaet på Kanarieøerne

Vejret på Kanarieøerne
Hvornår er vejret bedst?

Kanarieøerne har et mildt klima med begrænset nedbør. I juni, juli og august ligger dagtemperaturen på 25 grader og nattemperaturen på 20 grader. December, januar og februar er køligst med en dagtemperatur på omkring 20 grader og en nattemperatur, der sjældent kommer under 15 grader. Vandtemperaturen ligger på 18-23 grader året rundt.

Der kan være stor forskel på øernes nord- og sydside. Læs mere her:
Gran CanariaTenerifeFuerteventuraLa Gomera

FIND DIN Ø

Kanarieøerne har altid tiltrukket danskere med sit solsikre klima og sine mange fine strande.
Hver enkelt ø har sin egen charme - find din favorit.

Gran Canaria

Her får du den største variation af natur. Oplev gyldne sandstrande, subtropiske skove, hyggelige bjergbyer og et stort udbud af shopping og forlystelser. Øen er perfekt til vandreture, og her produceres desuden udmærket vin. Mere om Gran Canaria.

Rejsemål: AgaeteArguineguínCosta MelonerasLas PalmasMaspalomasPlaya de AmadoresPlaya del CuraPlaya del InglésPlaya de TauritoPuerto de MogánPuerto RicoSan Agustin

Tenerife

Øen giver dig alt fra lavalandskaber til frodige dale. Oplev bl.a. smukke havbassiner og charmerende byliv. Besøg de maleriske byer som Garachico og La Orotava og nyd fantastiske fisk og skaldyr samt lækker vin. Mere om Tenerife.

Rejsemål: Guia de IsoraLos CristianosLos GigantesPlaya de las AméricasPlaya ParaisoPuerto de la CruzSan Miguel de AbonaSanta Cruz

Fuerteventura

Fuerteventura er en ørkenagtig ferieø, som byder på 150 km helt fantastiske sandstrande. Øen har en afslappet charme og er særdeles attraktiv for surfere. Mellem alle de smukke strande finder du flere små osteproducenter. Mere om Fuerteventura.

Rejsemål: CorralejoCosta CalmaJandia

La Gomera

Du kan opleve sorte sandstrande med krystalklart vand, men du bør snarere vælge øen for de smukke naturoplevelser, der giver mulighed for fantastiske vandreture og golf i smukke omgivelser. Og så byder øen på skøn lokal vin og krydrede oste. Mere om La Gomera.

Rejsemål: La Gomera

Find din ferie