Se hoteller (1)

Rejser til La Gomera

Freden, naturen og golfen er tre gode grunde til at rejse til La Gomera. Og med Spies har du yderligere en grund: øens bedste hotel.
Du skal rejse til La Gomera, hvis du søger en ferie med fred og ro, naturoplevelser og gode golffaciliteter. La Gomera er en utrolig smuk ø med høje bjerge, dybe kløfter, magiske skove, hyggelige byer og grønne dale hvor beplantningerne på de spanske terrasser klatrer op langs bjerget. Den tågefyldte nationalpark Garajonay er en af de sidste urskove i Europa. Den er bl.a. kendt for sin laurbærskov og de særprægede lyngtræer, der udelukkende vokser her, hvor luften er helt ren. De tætte skov er populær blandt vandrere. Fuglelivet er meget rigt, og her findes et stort antal planter, som er unikke for området. Overalt på øen er der desuden også karakteristiske beplantninger på terrasserne, hvor der dyrkes vindruer, tomater og den kendte, kanariske banan.

Bo på øens bedste hotel

Når du rejser med Spies til La Gomera, bor du på Jardin Tecina - øens absolut bedste hotel med en smuk beliggenhed og flot udsigt over havet og klipperne. Hotellet har en fin spaafdeling og hele fire pools foruden en plantage med frugt og grøntsager, som tilberedes og serveres i hotellets restauranter.

Tenerife og La Gomera

Mange af vores gæster vælger at kombinere en uge på La Gomera med en uge på et af vores rejsemål på Tenerife. På den måde får du set endnu mere i din ferie, og hvis du spiller golf, giver det dig mulighed for at spille på flere forskellige baner.
Tips og nyttig info
  • Meget tilfredse gæster
  • Kombinér med Tenerife
  • Hoteller med spaafdeling
  • Hoteller med gratis wi-fi

Spies' gæster om La Gomera

Find din rejse til La Gomera

Inspiration og rejsetips

Golfrejser til La Gomera

Golfrejser til La Gomera

På La Gomera finder du golfbanen Tecina Golf, der byder på spændende design, brede fairways og drilske bunkere. Takket være det behagelige klima kan du spille golf på øen året rundt.