Golfrejser til Tenerife og La Gomera

Golf på Tenerife og La Gomera

Spil golf på Tenerife og La Gomera

Både Tenerife og naboøen La Gomera byder på fine golfbaner året rundt. Rejs med Spies direkte til Tenerife og nyd en golfferie med familie og venner.

Greenfee365

Takket være vores samarbejde med Greenfee365 kan du bestille starttider på både Tenerife og La Gomera hjemmefra. Tenerife byder på flere udfordrende og varierede baner, og på La Gomera findes Tecina Golf med spændende banedesign, brede fairways og drilske bunkere.

Golfbanor på Teneriffa

Vil du kombinere badeferien med et par runder golf, eller kunne du tænke dig en rendyrket golfrejse? Så er Tenerife og naboøen La Gomera to gode bud: Begge øer byder på både udfordrende og varierede baner, og takket være det behagelige klima kan du spille golf på begge kanarieøer året rundt.

Spil golf på Tenerife

På Tenerife findes en række forskellige baner af høj kvalitet. Golf de Sur er Tenerifes mest kendte golfbane med hele 27 huller smukt omgivet af det forræderiske sorte vulkanske sand, raviner og kaktusser. Amarilla Golf & Country Club er en udfordrende bane for alle typer af golfspillere med relativt smalle fairways, hvorfra du fra nogle huller har udsigt over havet. Her kan du blandt andet spille et fantastisk par-3-hul, hvor du spiller fra en odde til en anden tværs over en atlanterhavsbugt. Takket være vores samarbejde med Greenfee365 kan du allerede hjemmefra bestille starttider på både denne bane og flere andre. .

Hotellet er en vigtig del af rejsen, og på Tenerife tilbyder Spies et bredt hoteludbud for enhver smag. Skal du på golfrejse med venner eller din partner, anbefaler vi vores voksenhoteller Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View, som begge ligger i Playa de las Américas og byder på komfortable værelser, spaafdeling, motionsrum, restauranter og barer.

I Playa de las Américas ligger også vores bedste hotel, hvis du skal have børnene med: På Sunwing Fañabé Beach finder du rummelige lejligheder og faciliteter som børneklub med Lollo & Bernie, holdtræning, motionsrum, bekvemme måltidspakker og underholdning for hele familien.

Flyv direkte til Tenerife med Spies og spil golf på grønne, udfordrende baner!

Spil golf på La Gomera

Grønne og hyggelige La Gomera er Tenerifes naboø med golfbanen Tecina Golf, der byder på spændende design, brede fairways og drilske bunkere. Banen er eksklusivt anlagt med design af banearkitekten Donald Steel og har et anderledes og spændende layout, hvor man starter højt og spiller sig ned ad banen fra første hul.

Du kommer til La Gomera med færge fra Los Cristianos på Tenerife – en tur på cirka 40 minutter.

Skal du til La Gomera på golfrejse, anbefaler vi, at du bor på øens bedste hotel, Jardin Tecina, som ligger ved golfbanen i rolige omgivelser på en tange høj over havet. Hotellet har en stor og fin have, hvor der dyrkes grøntsager, og her findes også faciliteter som pools, motionsrum og spaafdeling samt en række restauranter, hvor du kan nyde god mad mellem golfrunderne. Bestiller du hotellet gennem Spies, kan du vælge et dobbeltværelse med golfpakke, hvor fem runder pr. uge indgår.

ANBEFALEDE GOLFHOTELLER

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecina

La Gomeras bedste hotel bygget i klassisk, kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en tange højt over havet og byder på en fantastisk udsigt.

Sunprime Coral Suites

Sunprime Coral Suites & Spa

Dejligt hotel med velindrettede suiter beliggende i Playa de las Américas centrum og i bekvem afstand til flere af Tenerifes bedste golfbaner.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.