Golfrejser hos Spies
Sport Golf

Golfrejser

Spil golf i ferien med Spies

Spil golf i ferien
Flere af vores rejsemål har fine golfbaner, så kombinér solferien med et par dage på golfbanen - eller planlæg din egen golfweekend eller golfrejse. Du bestiller fly og hotel hos Spies og starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.

Vil du på golfweekend, har du flere gode rejsemål i både Spanien og Tyrkiet at vælge imellem; f.eks. er Mallorca med sin korte rejsetid oplagt til nogle dages spil, og tyrkiske Belek byder på baner af høj kvalitet. Skal golfrejsen gå til lidt fjernere rejsemål, kan vi anbefale Thailand og Mauritius.

Sundhedseffekter

Golf har mange positive effekter, blandt andet:

Styrker: Kondition, mentalt velvære, balance

Reducerer: Stress, højt blodtryk

Hvis du vil vide mere

Mere inspiration for den golfinteresserede

Greenfee365 logga

Greenfee365

Bestil starttider hjemmefra! I samarbejde med Greenfee365 kan vi tilbyde dig at bestille starttider på et stort antal golfbaner i verden, uanset om planlægger en golfrejse eller kun vil spille en enkelt runde eller to. Du bestiller fly og hotel hos Spies og starttider via Greenfee365.

Bestil starttider her

Gode rejsemål til golf

Et udvalg af vores bedste golfrejsemål

Bestil en golfrejse til Mallorca

Golfrejser til Mallorca

Mallorca er perfekt til en golfrejse eller golfweekend. Uanset om du bor i Palma, på den sydlige eller østlige del af øen eller i Alcudia, har du aldrig langt til en golfbane, og du bestiller nemt starttider via vores samarbejdspartner Greenfee365.

Spil golf på Mallorca

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et godt udgangspunkt for en golfferie

Golfrejser til Tyrkiet

Tyrkiets golfmekka Belek byder på et godt udbud af fine golfbaner. Du bor allerbedst på det luksuriøse All Inclusive-hotel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa og bestiller nemt starttider via vores samarbejdspartner Greenfee365.

Spil golf i Tyrkiet

Bestil en golfrejse til Spanien

Golfrejser til Spanien

Spanien har meget at byde på, hvis du vil spille golf i ferien. Der findes et stort udbud af golfbaner på både fastlandet og flere øer; tag f.eks. et kig på Costa del Sol, Costa Blanca, Barcelona eller De Kanariske Øer. Du bestiller nemt starttider via vores samarbejdspartner Greenfee365.

Spil golf i Spanien

Find din golfrejse på en ny måde

Har du svært ved at finde en rejse, der passer med dine træningsinteresser? Eller vil du kombinere golf med en anden træningsform? Vores nye søgefunktion hjælper dig på vej.

Anbefalede golfhoteller

Udvalgte hoteller med gode golfbaner

Spil golf på Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity

Lækkert og luksuspræget golfhotel på Gran Canaria med god service og to velholdte 18-hullers golfbaner.

§§ Costa Meloneras, Gran Canaria

Spil golf på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Flot og børnevenligt All Inclusive-hotel i Belek med en fin 27-hullers golfbane og mange faciliteter.

Spil golf på Constance Belle Mare Plage på Mauritius

Constance Belle Mare Plage

Eksklusivt hotel ved stranden med to golfbaner, der anses for at være de bedste på Mauritius.

§§ Mauritius

Alle golfhoteller

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbags
På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.

Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

HANDICAPGRÆNSER

Mange baner har en handicapgrænse. I Norden er den ofte 36, men på en golfrejse i udlandet kan den være betydeligt lavere.

Derfor bedes du altid angive dit handicap, når du bestiller din golfferie. Det kan ske, at vores handicapgrænse ligger noget højere end den officielle på grund af særlige aftaler med banen. Handicapgrænserne fremgår af golfpakkerne under hvert rejsemål.

Vi kan ikke garantere, at du kommer til at spille, hvis du ikke opfylder vores handicapgrænse. Det er generelt en god idé, at du tager dit handicapkort med på rejsen, da klubbernes kontrol kan være nøje. Ubenyttede greenfees refunderes ikke ved for højt handicap.

STARTTIDER

På mange golfbaner er der rift om starttiderne, og derfor bestiller vi gerne starttider op til et år i forvejen.

Starttider betales forud, og de kan ikke ændres. Ofte får du allerede når du bestiller din golfrejse, at vide, hvilke dage du skal spille på hvilke baner. Ændringer kan dog forekomme; de præcise starttider får du ved ankomsten til rejsemålet, enten i lufthavnen eller på hotellet.
Vi bestræber os altid på at opnå de attraktive starttider, der ligger om morgenen og om formiddagen, men der kan dog forekomme starttider om eftermiddagen på grund af pres på banerne. Spil med golfere af andre nationaliteter kan desuden forekomme, og i højsæsonen kan et rejseselskab på fem eller flere deltagere få forskudte starttider. Starttider, spilledage og baner kan ændres på grund af turneringer og andre forhold, som vi ikke har indflydelse på. Hvis dette skulle ske, tilbydes du naturligvis et tilsvarende alternativ i det omfang, det er muligt. Findes der ingen alternativer, refunderes ubenyttet greenfee. Det mest almindelige er, at en golfpakke på fire eller fem dage begynder med en spillefri dag eller med spil om eftermiddagen på ankomstdagen, så du ikke skal skynde dig med at komme på plads.

Har du en tidlig starttid, er det ikke sikkert, at hotellets morgenmadsrestaurant er åben. Nogle hoteller tilbyder en morgenmadspakke efter aftale. Ubenyttet morgenmad refunderes ikke.

Hvis du bestiller din rejse tæt på afrejsedatoen, kan det være, at vi allerede har returneret vores usolgte starttider til golfbanerne. Forhør dig hos vores rejserådgivere, når du bestiller tæt på afrejsen, så hjælper vi dig med at forsøge at få starttider ved at rette henvendelse til rejsemålet.

OBS! Golfpakker og spilletider, som afbestilles senere end 35 dage før afrejsen, refunderes ikke, med mindre du har tegnet en afbestillingsforsikring i forbindelse med køb af rejsen. I tilfælde af sygdom dækker vores rejseforsikring; lægeerklæring kræves. Rejseforsikringen indgår ikke i rejsens pris.

Øvrigt

Specielle ønsker

Har du et ønske om at spille på samme hold som andre medrejsende, eller ønsker du tidlige eller sene starttider, bedes du meddele dette, når du bestiller din rejse. Vi forsøger så vidt muligt at imødekomme alle ønsker, men vi kan ikke garantere, at det altid kan lade sig gøre.

Ekstra starttider

Vil du have ekstra starttider eller spille på baner, der ikke indgår i vores golfpakker, bedes du selv tage direkte kontakt med banerne for at bestille. Vi har desværre ikke mulighed for at reservere starttider på andre baner.

Softspikes

Softspikes er påbudt på de fleste internationale baner. Stålspikes er helt forbudt på alle baner på Kanarieøerne og på flere andre baner i vores golfprogram. Softspikes mindsker slitagen på banerne. Desuden er det nemmere at putte, når greenen er fri for spikemærker. Ofte er det muligt at bytte stålspikes til softspikes i klubbens golfshop, men det er altid klogest at have sine spikes i orden inden afrejse.

Etikette på banen

Ud over almindelig golfetikette, som f.eks. at rive efter sig i bunkeren, rette nedslagsmærker op og vinke hurtigere bolde igennem bagfra, så holder mange baner strengt på, at man skal være korrekt påklædt. Det vil sige, at t-shirts uden krave, jeans, gummisko, korte shorts og lignende ikke går an. Mange baner har en såkaldt Marshall, der fungerer som klubbens golfvært. Det er Marshallens opgave at sørge for, at runden bliver en fornøjelse for alle på banen. Lyt derfor altid til Marshallens instrukser og husk at fremme hurtigt spil.