Golfrejser til Mallorca

Golfrejser til Mallorca

Golf på Mallorca

Mallorca er perfekt til en golfrejse eller golfweekend, og uanset hvor på øen du bor, har du aldrig langt til en golfbane.

Greenfee365 logo

Greenfee365

Bestil starttider hjemmefra! I samarbejde med Greenfee365 kan vi tilbyde dig at bestille starttider på et stort antal golfbaner i verden, uanset om planlægger en golfrejse eller kun vil spille en enkelt runde eller to. Du bestiller fly og hotel hos Spies og starttider via Greenfee365.

Bestil starttider her

Anbefalede golfbaner på Mallorca

Det nordlige og østlige Mallorca

Udbuddet af golfbaner på det nordlige og østlige Mallorca er ikke lige så stort som på den sydlige del af øen, men der findes dog flere golfbaner af høj klasse, hvor du kan spille en runde i solferien eller tilbringe en weekend med varieret golfspil.

Via vores samarbejde med Greenfee 365, kan du bestille starttider hjemmefra og sikre dine spilledage. Af baner findes bl.a. Capdepera Golf med både lette og svære huller samt eksklusive Alcanada, der byder på udfordrende spil for den lidt mere garvede golfspiller.

For de fleste er hotellet en vigtig del af ferien, og Spies tilbyder en række gode hoteller af høj standard og med komfortable faciliteter. Alcudia, Ca'n Picafort, Cala Ratjada og Cala Millor er velegnede rejsemål for dig, der kunne tænke dig livlig stemning og et godt udbud af restauranter og butikker. Foretrækker du lidt mere fred og ro og vil bo tæt på naturen og det lokale liv, anbefaler vi, at du finder et hotel i Puerto Pollensa, Cala San Vincente, Cala Mesquida, Cala Bona eller Cala d´Or.

Der er typisk forskellige ønsker til hotellet, alt efter hvem du rejser sammen med. Rejser du med familien, anbefaler vi Sunwing Alcudia Beach, hvor der findes børneklub med vores maskotter, Lollo & Bernie, aktiviteter for unge, underholdning og et bredt udbud af træningsmuligheder. Vil du bo på et voksenhotel med en fredeligere stemning, er Sunprime Pollensa Bay et godt valg med sine komfortable værelser, brede udbud af træningsmuligheder og spafaciliteter.

Det sydlige og vestlige Mallorca

Uanset om du vil spille et par enkelte runder i ferien eller planlægger en hel golfrejse, er der et bredt udbud af golfbaner af forskellig karakter og sværhedsgrad på det sydlige og vestlige Mallorca at vælge imellem.

Takekt være vores samarbejde med Greenfee 365 kan du hjemmefra bestille starttider på de fleste golfbaner, f.eks. på Golf Son Termens, som regnes for at være en af Mallorcas mest økologiske baner, samt på Son Vida Golf, der er en god bane med en lang historie.

Afslapning mellem golfrunderne er vigtigt, og på det sydlige og vestlige Mallorca findes et bredt udbud af komfortable hoteller af god standard. Vi tilbyder bl.a. hoteller i den idylliske kystby Puerto de Sóller, eksklusive Valldemossa og fredelige Port d'Andratx. Foretrækker du lidt mere folkeliv og gode shoppingmuligheder, kan du vælge at bo i Playa de Palma, Palma eller Santa Ponsa.

Uanset om du søger et hotel med beliggenhed på stranden, måltidspakke inkluderet eller tæt på gode shoppingmuligheder, kan du finde det hos Spies. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Waterfront i Playa de Palma og SENTIDO Fido Punta del Mar & Spa i Santa Ponsa.

ANBEFALEDE GOLFHOTELLER

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Hotel direkte ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma i området Can Pastilla, som minder om det gamle Mallorca, men med et moderne strejf.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Vores eget familieparadis beliggende direkte på stranden og med alle faciliteter til en vellykket familieferie. Hotellet ligger tæt på en af øens bedste golfbaner.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.