• velegnet til voksne

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger direkte ved stranden og den fine strandpromenade i Playa de Palma. Nærmere bestemt i området Can Pastilla, som minder om det gamle Mallorca, men med et moderne strejf. Her findes en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Hotellet ligger et kvarters kørsel fra lufthavnen, og du kan komme til Palma på blot 10 minutter med bil.

Poolområdet på Sunprime Waterfront er noget udover det sædvanlige. Her kan du nyde den skønne havudsigt, dase i en liggestol eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Foretrækker du at bade i havet, er der en lille strand og badebugt neden for hotellet. Kunne du tænke dig en større strand, skal du bare gå et par hundrede meter forbi den lille havn.

I Sunprime Restaurant er maden velkomponeret, og på vinkortet finder du både nye og gamle favoritter. Skal ferien være ekstra bekvem, bestiller du en af vores favorable måltidspakker. Loungen lokker med lækre drinks, god musik og en afslappet stemning. Og selvfølgelig er der gratis wi-fi i loungen og på resten af hotellet.

Vores fitnessafdeling byder på motionsrum og holdtræning med uddannede instruktører. Vi anbefaler også et besøg i hotellets spaafdeling, som tilbyder alt fra pedicure og massage til vores luksuriøse Luksus for en-spapakke, hvor du får 90 minutters valgfri behandling.

Vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig glimrende til en løbe- eller cykeltur i naturskønne omgivelser. Besøg gerne vores Bike Station, hvor du kan leje kvalitetscykler fra Cannondale og få din cykel opbevaret. Trænger du til at gå en tur, har du kun ca. 6-7 km til shopping og storbypuls i Palma. Spiller du golf, ligger der ikke mindre end fire baner i nærheden, og du har desuden mulighed for at bestille en af vores golfpakker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit

Sunprime Waterfront er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Forsæsonen til sommeren 2019 løber fra cirka midten af februar til den 5. april. Restauranten og motionsrummet har åbent hver dag. Spa- og fitnessafdelingen er lukket og åbner 6. april.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. AVIS-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 15.

Bygget: 1965. Renoveret: 2011/12.

191 værelser og suiter. Etager: 8. Elevator: Fra etage 0 til 6. Trappelift fra etage 0 til -1 (maksimumvægt 225 kg).

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Marie Pålsson

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Sunprime Bike Station
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  300 m
 • Hovedcentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Waterfront ligger lige ud til stranden og strandpromenaden i området Can Pastilla, der minder om det "gamle" Mallorca, men som også har et moderne strejf.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Dejlige suiter med adgang til en stor, skøn tagterrasse.

Mad og drikke

På Sunprime Waterfront kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Her kan du nyde spændende og veltilberedte retter samt mange forskellige gode vine i en afslappet atmosfære.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime..

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med aviser, slik og kolde drikkevarer. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmadsbuffet

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

I Sunprime Inclusive indgår morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres. Måltiderne serveres som buffet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Om frokost og middag er buffet eller menu, afhænger af antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Waterfront indbyder til afslapning. Der står masser af magelige liggestole ved begge pools, hvor du kan nyde udsigten over havet. Parasollerne sørger for skygge, når solen står højest på himlen, og vil du have noget køligt at drikke, er der ikke langt til baren. Vil du have sand mellem tæerne, går du bare gennem lågen - så ligger stranden bogstaveligt talt for dine fødder. På Sunprime Hotels indgår desuden altid pool- og strandhåndklæder, så det behøver du ikke at tænke på at pakke ned.

Udendørspool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 180 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Privat udendørspool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 35 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 30 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 28 grader

Strand

Der er kun en strandpromenade mellem hotellet og Can Pastillas lille badebugt. I kort gåafstand fra hotellet finder du også den fine strand Playa de Palma. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet i perioden 1/4-18/10. Temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.
**Poolen er kun for gæster i Prime Rooftop Suiter med stor terrasse med havudsigt og gæster i Classic Room med balkon højt oppe med havudsigt.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Waterfront er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan f.eks. styrketræne eller deltage i holdtræning som yoga og vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Bestil en PT i ferien

På Sunprime Waterfront har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien. Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning helt ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Kan bestilles i perioden 6/4-25/10 2019.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 950,-
5 x 50 minutter 1.395,-

PT Duo
Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er 530,- for 50 minutter og gælder for to personer. Kan bestilles i perioden 6/4-25/10 2019.

Læs mere om personlig træning.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Cykel

Playa de Palma er et godt udgangspunkt for en cykelferie. Sunprime Waterfront har en cykelgarage, hvor du kan opbevare din cykel eller leje en i ferien. Uden for cykelgaragen findes en vandstation, og der er også mulighed for at rengøre cyklen. Hængelås til cyklen kan lejes for ca. 1 EUR pr. dag. Det er ikke tilladt at opbevare cyklen på værelset, og af sikkerhedsmæssige grunde må du ikke have cykelsko på inde på hotellet.

Vi udlejer professionelle cykler fra BMC i samarbejde med Rad-Salon. Vandstation og forudbestilling af cykel hos Rad-Salon er muligt for gæster med ankomst fra 1. marts 2017. Du forudbestiller nemt din cykel via http://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunprime-hotel-mallorca&no_cache=1&L=1

I nærheden af hotellet er der flere gode cykelruter. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

Når du bor på Sunprime Waterfront er du tæt på fire af øens golfbaner: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies tilbyder golfpakker til syv golfbaner i Palma-området.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Direkte ved en lille badevig i Can Pastilla. 250 m til stranden i Playa de Palma. Ved hotellet ligger et par mindre restauranter og butikker. 300 m til det lokale centrum, Can Pastilla. 8 km til Palma. Flytrafikken og nattelivet omkring hotellet er forstyrrende i sommermånederne.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 10 min (2,5 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350
Mail (skriv på engelsk): waterfront@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Waterfront tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun i sommersæsonen.

Spaafdeling

Velkommen til at koble af i vores fine spaafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger - fra pedicure og massage til specialbehandlingen Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer. I kan også vælge populære Spa Together og nyde en afslappende behandling sammen. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spapakke, og på hotellet vælges så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 4759 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
94% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
4,5
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Godt hotel, og god servic"

  Hotellet var pænt og rent, og ydede en god service. Man forsøgte at bevare en god hygiejne omkring buffeterne. Her oplevede vi at gæster havde svært ved at bruge de remedier, som var lagt til at tage maden med. ØV. Baren var godt bemandet og ydede god service. Skal man komme med lidt negativt, så manglede der god underholdning. Alt for ofte var det samme band flere aftener i træk.
 • 5/5
  godt hotelgod mad og beliggenhedmeget flinke ansatte
 • 4/5

  "Dejlig ferie"

  Super fint hotel med lækker variende mad i løbet af ugen. Dog er der ikke særligt mange drinks inkl. i "All Inclusive" og det trækker desværre ned. Hotellet ligger i byen Can Pastilla, der mest minder om en strandby, hvor der ikke rigtig sker så meget. Dog er det nemt at tage lokale busser til Palma og/eller Arenal. Særligt marked i Arenal om torsdagen kan anbefales. I Palma kan der både opleves den gamle og moderne bydel med mulighed for masser af shopping. Hvis I gerne vil opleve mere på ferien kan også en tur til Dragegrotterne anbefales. Dog er det bedst at købe billet over nettet, da der normalt er 2,5-3 timers ventetid on location.
 • 4/5
  Dejligt hotel
 • 5/5

  "udsøgt og rafineret"

  Hotellet ligger relativt tæt på lufthavnen og fly kan høres og ses, men på ingen måder til gene’Værelserne er lækkert indrettet i lyse farver, og man sover ualmindeligt dejligt. Der er massere af plads på værelser også til opbevaring af tøj og andet. Hele hotellet er indrettet stilfuldt, og luftigt. Maden på stedet er veltilberedt, og der er service i høj klasse. All inclusive er alt inklusiv, vi har intet manglet morgen middag eller aften. Kort sagt så er det et hotel man gerne vil holde ferie på, der er alt hvad man har brug for.. og en dejlig stemning, og lækkert. Vi skal helt sikkert tilbage. 10 stjerner herfra.
Søg for at se ledige værelser og priser