• velegnet til voksne

Sunprime Waterfront

For din tryghed på rejsen, læs mere her.

Sunprime Waterfront ligger direkte ved stranden og den fine strandpromenade i Playa de Palma. Nærmere bestemt i området Can Pastilla, som minder om det gamle Mallorca, men med et moderne strejf. Her findes en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Hotellet ligger et kvarters kørsel fra lufthavnen, og du kan komme til Palma på blot 10 minutter med bil.

Poolområdet på Sunprime Waterfront er noget udover det sædvanlige. Her kan du nyde den skønne havudsigt, dase i en liggestol eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Foretrækker du at bade i havet, er der en lille strand og badebugt neden for hotellet. Kunne du tænke dig en større strand, skal du bare gå et par hundrede meter forbi den lille havn.

I Sunprime Restaurant er maden velkomponeret, og på vinkortet finder du både nye og gamle favoritter. Skal ferien være ekstra bekvem, bestiller du en af vores favorable måltidspakker. Loungen lokker med lækre drinks, god musik og en afslappet stemning. Og selvfølgelig er der gratis wi-fi i loungen og på resten af hotellet.

Vores fitnessafdeling byder på motionsrum og holdtræning med uddannede instruktører. Vi anbefaler også et besøg i hotellets spaafdeling, som tilbyder alt fra pedicure og massage til vores luksuriøse Luksus for en-spapakke, hvor du får 90 minutters valgfri behandling.

Vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig glimrende til en løbe- eller cykeltur i naturskønne omgivelser. Besøg gerne vores Bike Station, hvor du kan leje kvalitetscykler fra Cannondale og få din cykel opbevaret. Trænger du til at gå en tur, har du kun ca. 6-7 km til shopping og storbypuls i Palma. Spiller du golf, ligger der ikke mindre end fire baner i nærheden, og du har desuden mulighed for at bestille en af vores golfpakker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit

Sunprime Waterfront er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Forsæsonen til sommeren 2021 løber frem til 10/4. Restauranten og motionsrummet har åbent hver dag. Spaafdelingen og fitnesslokalet er lukket og åbner 10/4.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 15.

Bygget: 1965. Renoveret: 2011/12.

191 værelser og suiter. Etager: 8. Elevator: Fra etage 0 til 6. Trappelift fra etage 0 til -1 (maksimumvægt 225 kg).

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Marie Pålsson

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Sunprime Bike Station
 • Køleskab på værelset
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  300 m
 • Hovedcentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Waterfront ligger lige ud til stranden og strandpromenaden i området Can Pastilla, der minder om det "gamle" Mallorca, men som også har et moderne strejf.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her

Når du bestiller Sunprime Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Dejlige suiter med adgang til en stor, skøn tagterrasse.

Mad og drikke

På Sunprime Waterfront kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Her kan du nyde spændende og veltilberedte retter samt mange forskellige gode vine i en afslappet atmosfære. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling.

Sunprime Kiosk

Åbningstider:
Døgnet rundt

I hotellets egen lille kiosk kan du købe aviser, slik og kolde drikkevarer.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

I Sunprime Inclusive indgår morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Måltiderne serveres som buffet.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Både morgenmad, frokost og middag serveres som buffet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Waterfront indbyder til afslapning. Der står masser af magelige liggestole ved begge pools, hvor du kan nyde udsigten over havet. Parasollerne sørger for skygge, når solen står højest på himlen, og vil du have noget køligt at drikke, er der ikke langt til baren. Vil du have sand mellem tæerne, går du bare gennem lågen - så ligger stranden bogstaveligt talt for dine fødder. På Sunprime Hotels indgår desuden altid pool- og strandhåndklæder, så det behøver du ikke at tænke på at pakke ned.

Udendørspool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 180 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Privat udendørspool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 35 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 30 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 28 grader

Strand

Der er kun en strandpromenade mellem hotellet og Can Pastillas lille badebugt. I kort gåafstand fra hotellet finder du også den fine strand Playa de Palma. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet i perioden 1/4-18/10. Temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.
**Poolen er kun for gæster i Prime Rooftop Suiter med stor terrasse med havudsigt og gæster i Classic Room med balkon højt oppe med havudsigt.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Waterfront er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan f.eks. styrketræne eller deltage i holdtræning som yoga og crosstræning. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både holdtræning og motionsrummet med maskiner og frie vægte.

Holdtræning

I fitnesslokalet er du velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Bestil en PT i ferien

På Sunprime Waterfront har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien. Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning helt ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 975,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Læs mere om personlig træning.

PT Duo

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er 575,- for 50 minutter og gælder for to personer.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Cykel

Playa de Palma er et godt udgangspunkt for en cykelferie. Sunprime Waterfront har en cykelgarage, hvor du kan opbevare din cykel eller leje en i ferien. Uden for cykelgaragen findes en vandstation, og der er også mulighed for at rengøre cyklen. Hængelås til cyklen kan lejes for ca. 1 EUR pr. dag. Det er ikke tilladt at opbevare cyklen på værelset, og af sikkerhedsmæssige grunde må du ikke have cykelsko på inde på hotellet.

Vi udlejer professionelle cykler fra BMC i samarbejde med Rad-Salon. Vandstation og forudbestilling af cykel hos Rad-Salon er muligt for gæster med ankomst fra 1. marts 2017. Du forudbestiller nemt din cykel via http://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunprime-hotel-mallorca&no_cache=1&L=1

I nærheden af hotellet er der flere gode cykelruter. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

Når du bor på Sunprime Waterfront er du tæt på fire af øens golfbaner: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies tilbyder golfpakker til syv golfbaner i Palma-området.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Direkte ved en lille badevig i Can Pastilla. 250 m til stranden i Playa de Palma. Ved hotellet ligger et par mindre restauranter og butikker. 300 m til det lokale centrum, Can Pastilla. 8 km til Palma. Flytrafikken og nattelivet omkring hotellet er forstyrrende i sommermånederne.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 10 min (2,5 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350
Mail (skriv på engelsk): waterfront@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Waterfront tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun i sommersæsonen.

Rejsemål: Playa de Palma, Mallorca
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

For rejser til/fra Mallorca er de maksimale bagagemål 79 x 86 cm (ingen længdebegrænsning).

Spaafdeling

Velkommen til at koble af i vores fine spaafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger - fra pedicure til massage.

Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Læs mere på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1438 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
92% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
4,5
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "God beliggenhed "

  Ved første øjekast ser det meget flot ud, god beliggenhed god service, men værelserne er meget slidte revner i hylder i skabe huller der har fået en klat spartel men dog rene og fine, vi havde valgt begrænset havudsigt men havde en helt fantastisk udsigt lige ned til havet. Kan klart anbefales men er ikke i 4,5 stjerne klasse
 • 5/5

  "Super fin oplevelse "

  Et rigtig lækkert hotel, rent og pænt. Personalet/ ansatte på hotellet var meget venlige og imødekommende. Hyggelige musik arrangementer om aften og mega lækre mojitos i baren! Desværre en smule støj fra flyende, da hotellet ligger meget tæt på lufthavnen.
 • 5/5

  "Godt hotel "

  Godt voksenhotel (+16 år) med hensynstagende gæster tæt ved Strandpromenaden ved Can Pastilla. Gode busmuligheder til Palma.Selve hoteller var rigtig fint, faciliteterne var gode, og især poolen samt tilhørende liggeområde var lækkert og stort. Maden var ift. forventningsniveauet helt fint, men man skal selvfølgelig ikke forvente restaurantmad. En smule larm fra lettende- og landende fly, men det vænner man sig til. Dette er også lyden af ferie😉 Anbefaler hotellet og Spies.
 • 5/5

  "Vi kommer tilbage"

  Et hotel i udkanten af det vilde natteliv, det var hvad vi havde brug for. Stranden lå lige nedenfor så man kunne altid komme en tur i havet. Livredder langs hele stranden, meget trygt. Meget venligt og hjælpsomme personale på hotellet. Et dejligt sted for voksne hvor man gerne vil nyde freden og solen. Dog var aftenunderholdningen ikke noget at råde hurra for, Sorry.
 • 5/5

  "Dejligt hotel. "

  Dejligt hotel. Go yoga timer med sød svensk pigeDejlige og lækre drinks mm.En skøn og dejlig ferie , trods cov-19
Søg for at se ledige værelser og priser