Spanien

Spanien

Spanien

Kanarieøerne, Mallorca eller solkysten? Spies har rejser til alle de højtelskede rejsemål i Spanien.

Hos Spies finder du rejser til hele Spanien, både på fastlandet og øerne i Middelhavet og Atlanterhavet. Rejser du med familien, bor du bedst på vores familieparadis Sunwing Family Resorts, der ligger på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. På Gran Canaria findes også Ocean Beach Club. Når du rejser uden børn, anbefaler vi vores voksenkoncept Sunprime Hotels. Har får du en ferie med total afslapning, lækker mad og gode vine. Sunprime Hotels finder du også på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife.

Almeria, Menorca og meget mere
Spanien bliver mere og mere populært: ud over klassiske rejsemål som Mallorca og De Kanariske Øer, tilbyder vi bl.a. Almeria og Menorca. Derudover kan du vælge rejsemål langs Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada og Costa Brava for blot at nævne nogle af de destinationer, vi tilbyder. Du finder dem alle her på spies.dk.

Læs mere om Spanien Skjul tekst

Valgfrihed med Spies til Spanien
Spies tilbyder både rejser med valgfri rejselængde og klassiske charterrejser af forskellig varighed til de fleste af vores rejsemål i Spanien. Desuden kan du næsten overalt leje bil, kombinere to forskellige rejsemål eller på andre måder tilrettelægge din ferie helt efter dit eget hoved.

Hvornår er vejret bedst i Spanien?
Klimaet i Spanien varierer afhængigt af, hvor i landet du befinder dig, om det er på Kanarieøerne, på en af øerne i Middelhavet eller på det spanske fastland. Også på fastlandet er der stor forskel på vejret på kysten og inde i landet på visse tidspunkter af året.

Kanarieøerne
Spies' rejsemål på Kanarieøerne, dvs. Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura, er populære netop fordi, de har et behageligt varmt klima året rundt. Højsæsonen strækker sig over vinterhalvåret, hvor temperaturen ligger på lige over 20 grader om dagen. Er du på udkig efter rigtig varme, skal du rejse hertil i perioden mellem juni og oktober, hvor dagtemperaturen kan stige til op omkring 25-30 grader. Maj til september er også den tørreste periode, hvor det regner mindst, selv om der på flere af øerne er relativt små forskelle i løbet af året. Temperaturen i havet ligger på omkring 20 grader året rundt, men det er varmest i juli, august og september.

Mallorca, Menorca og Ibiza
Øerne Mallorca, Menorca og Ibiza byder også på megen varme om sommeren, op mod 30 grader i juli og august, og du kan regne med 18-19 grader i april og november. Vinteren er heller aldrig kold her, da temperaturen oftest ligger over 15 grader om dagen. Ibiza er noget tørrere end Mallorca, og her er der mest solsikkert i perioden fra maj til september. Temperaturen i havet holder sig på nogenlunde samme niveau på begge øer, dvs. omkring 20-25 grader fra juni til oktober.

Det spanske fastland
På fastlandet har Spies rejser til Almeria i sommersæsonen og året rundt til Madrid, Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca og Costa del Sol. Almeria byder på en dagtemperatur på ca. 20-22 grader i april-maj og oktober-november og 25-30 grader fra juni til september. Madrid har indlandsklima med tørre, varme somre og kølige vintre, hvor der til og med kan falde sne. Det er varmest fra maj til oktober, hvor temperaturen ligger mellem 20 og ca. 30 grader. December, januar og februar er de koldeste måneder med ca. 10 grader om dagen og 0 grader om natten.

I Barcelona, ved Costa Brava og ved Costa Dorada (kyststrækningerne nord og syd for Barcelona) kan du regne med sommertemperaturer fra april-maj til oktober. Foråret kommer hertil tidligere end til Skandinavien, dvs. allerede i marts, og efteråret er varmere med ca. 16 grader i gennemsnit i november. Det er varmest i juli og august med knapt 30 grader. Man kan bade i havet fra juni til oktober, hvor temperaturen ligger på omkring 20-23 grader. Syd for Costa Dorada finder du Costa Blanca. Her kan du regne med herlige temperaturer året rundt. Januar er den koldeste måned med 16 grader i gennemsnit, og juli-august er varmest med ca. 30 grader. Det er også den tørreste periode, men forskellen i løbet af året er lille. Endnu længere sydpå finder du Costa del Sol. Denne del af kysten fortjener sit navn, eftersom solen skinner store dele af året, og temperaturen sjældent falder til under 17 grader. Fra april til oktober kan du regne med 20-30 grader i luften om dagen.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  78
  • Antal hoteller:  1228

Rejser til Spanien - vælg rejsemål:

De Kanariske Øer