Hoteller (1165)

Rejser til Spanien

De Kanariske Øer, Mallorca eller Costa del Sol? Med Spies kan du rejse til alle de mest elskede rejsemål i Spanien.

Der går ikke et år, hvor Spanien ikke kommer ind på førstepladsen over danskernes foretrukne rejselande. Den charmerende solklassiker tiltrækker både nye, nysgerrige rejsende og garvede Spaniensrejsende, som vender tilbage hertil år efter år. Uanset om du er til party på Ibiza, shopping i Barcelona, tapas i Marbella, fodbold i Madrid, sol og strand på Menorca eller golf på Tenerife, har Spanien noget for dig.

Aktiviteter og seværdigheder

Du kommer aldrig til at kede dig på en rejse til Spanien. Her er masser at se og opleve, uanset om du er til sportsaktiviteter som golf, tennis, vandring, klatring, cykling surfing og andre vandsportsaktiviteter eller historiske og kulturelle oplevelser. Du kan f.eks. besøge museer, katedraler, kirker og slotte - eller hvad med en tur på flamencoklub eller til fodboldkamp? Det eneste, du skal gøre, er at finde det rejsemål, du passer bedst til dig og dine interesser.

Det spanske køkken

Paella, tapas, pinchos, calamares, serranoskinke, gazpacho, papas arrugadas... Får det mundvandet til at løbe? I det spanske køkken sparer man hverken på olivenolie, hvidløg eller friske urter, og langs kysten og på øerne kan du smage nogle af de lækreste fiske- og skaldyrsretter ved Middelhavet. Vidste du i øvrigt, at spaniernes høje gennemsnitslevealder ofte tilskrives den sunde og næringsrige kost? Der er altså ingen grund til ikke at forkæle smagsløgene lidt ekstra på en rejse til Spanien! Spanien er samtidig en af verdens største vinproducenter, og de lokale vine serveres ofte til maden, når du går ud og spiser. Vil du fejre en speciel begivenhed, eller har du bare lyst til at tilføre aftenens spanske smagsoplevelse lidt ekstra elegance? Hvorfor så ikke starte middagen med et koldt og perlende glas Cava, den berømte mousserende vin fra Spanien? Salud!

Gode hoteller i Spanien

Spies tilbyder rejser til hele Spanien, både til fastlandet og øerne i Middelhavet og Atlanten. Rejser du med børn, anbefaler vi vores børnevenlige Sunwing-hoteller på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. På Gran Canaria kan vi også anbefale Ocean Beach Club. Hvis du planlægger at rejse til Spanien uden børn og ønsker en ferie med høj afslapningsfaktor samt god mad og drikke, er vores voksenhoteller Sunprime Hotels det oplagte valg. Sunprime Hotels finder du på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife.

Spies' rejser til Spanien

Spies tilbyder både rejser med valgfri rejselængde og klassiske charterrejser af forskellig varighed til de fleste af vores rejsemål i Spanien. Desuden kan du næsten overalt leje bil, kombinere to forskellige rejsemål eller på andre måder tilrettelægge din ferie helt efter dit eget hoved.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Spanien?
Klimaet i Spanien varierer afhængigt af, hvor i landet du befinder dig, om det er på Kanarieøerne, på en af øerne i Middelhavet eller på det spanske fastland. Også på fastlandet er der stor forskel på vejret på kysten og inde i landet på visse tidspunkter af året.

Kanarieøerne

Spies' rejsemål på Kanarieøerne, dvs. Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura, er populære netop fordi, de har et behageligt varmt klima året rundt. Højsæsonen strækker sig over vinterhalvåret, hvor temperaturen ligger på lige over 20 grader om dagen. Er du på udkig efter rigtig varme, skal du rejse hertil i perioden mellem juni og oktober, hvor dagtemperaturen kan stige til op omkring 25-30 grader. Maj til september er også den tørreste periode, hvor det regner mindst, selv om der på flere af øerne er relativt små forskelle i løbet af året. Temperaturen i havet ligger på omkring 20 grader året rundt, men det er varmest i juli, august og september.

Mallorca, Menorca og Ibiza

Øerne Mallorca, Menorca og Ibiza byder også på megen varme om sommeren, op mod 30 grader i juli og august, og du kan regne med 18-19 grader i april og november. Vinteren er heller aldrig kold her, da temperaturen oftest ligger over 15 grader om dagen. Ibiza er noget tørrere end Mallorca, og her er der mest solsikkert i perioden fra maj til september. Temperaturen i havet holder sig på nogenlunde samme niveau på begge øer, dvs. omkring 20-25 grader fra juni til oktober.

Det spanske fastland

På fastlandet har Spies rejser til Almeria i sommersæsonen og året rundt til Madrid, Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca og Costa del Sol. Almeria byder på en dagtemperatur på ca. 20-22 grader i april-maj og oktober-november og 25-30 grader fra juni til september. Madrid har indlandsklima med tørre, varme somre og kølige vintre, hvor der til og med kan falde sne. Det er varmest fra maj til oktober, hvor temperaturen ligger mellem 20 og ca. 30 grader. December, januar og februar er de koldeste måneder med ca. 10 grader om dagen og 0 grader om natten.

Rejser til Spanien

Almeria
Velkommen til Almeria og Spies' rejsemål ved kysten i det sydøstlige Andalusien. Her kan du se frem til god mad, vidtstrakte strande og masser af oplevelser langs kysten og i bjergene.
Mallorca
Mallorca - ferieøen, der har det hele: fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og hoteller for enhver smag. Du kan vælge at bo på et af vores Sunwing Family Resorts, hvis du rejser med familien, eller vores Sunprime Resorts, hvis du rejser uden børn.
Ibiza
Når du rejser til Ibiza, kan du se frem mod et trendy natteliv, gode shoppingmuligheder og fremragende sandstrande samt smuk natur med spændende udflugtsmål.
Costa del Sol
Det skønne klima og fine sandstrande har fået nordeuropæere til at rejse til Costa del Sol i snart 40 år. Men området er meget mere end bare sol og strand; her er også masser af fascinerende kulturelle og historiske seværdigheder.
Costa Blanca
Costa Blanca har noget for alle - uanset om du vil have sol og strand, shopping, golf eller natteliv. Bestiller du din rejse hos Spies, kan du selv bestemme, hvor længe du vil være væk.
Costa Brava
Hvorfor ikke bestille en rejse til Costa Brava, den smukke kyststrækning, som strækker sig nord for Barcelona og hele vejen op til den franske grænse. Spies tilbyder tre forskellige rejsemål, hvert og et med sin egen specielle karakter.
Costa Dorada
Med Spies kan du rejse til de to mest populære badebyer langs Costa Dorada: Sitges og Salou. Begge steder kan du se frem til skønne lavvandede strande og hoteller i alle prisklasser.
Menorca
Bestil en rejse til Menorca og glæd dig til langstrakte sandstrande med turkisblåt vand, stemningsfulde havnebyer og bølgende grønne bakker.
Barcelona
Barcelona er et af Spies' allermest populære rejsemål og perfekt til en forlænget weekend. Her har vi et hoteludbud, der slår det meste.
Madrid
Hos Spies kan du bestille hele rejsen; fly, hotel, fodboldkamp eller måske en udflugt. Alt i én praktisk Madrid-pakke.
De Kanariske Øer
Gran Canaria
Gran Canaria er alsidig som få andre øer. På en rejse til den solbeskinnede ø venter alt fra gyldne sandstrande, hyggelige bjergbyer og subtropiske skove til byliv, shopping og masser af fornøjelser.
La Gomera
En rejse til La Gomera, den næstmindste af De Kanariske Øer, frister med storslået natur, smukke vandrestier og fantastiske golfbaner. Rejser du med Spies, bor du på øens bedste hotel!
Tenerife
Velkommen til vulkanøen Tenerife, som byder på alt fra grove lavalandskaber til grønne dale. På din rejse til Tenerife kan du både opleve charmerende spansk byliv og små, maleriske landsbyer.
Fuerteventura
På Fuerteventura er tempoet lavere og atmosfæren mere uspoleret end på naboøerne, men strandene er i samme klasse: gyldne, brede og flere kilometer lange. Vi har selvfølgelig flere børnevenlige hoteller.
Spaniens Grand Prix

Hvorfor ikke kombinere din ferie i Barcelona med et Formel 1-løb? Oplev spændingen og suset på en Formel 1-rejse til Spanien.

Find din rejse til Spanien