Hoteller (58)

Rejser til Costa Brava

Rejs med Spies til Costa Brava; den smukke kyststrækning løber fra Barcelona og op til den franske grænse. Spies tilbyder tre forskellige rejsemål.
På Costa Brava venter et godt udvalg af både strande, hoteller, små byer, fantastisk natur og en af Spaniens bedste golfbaner. Her er også en af Europas største forlystelsesparker og masser af restauranter, som serverer kystens egne retter - et paradis for dig, der elsker fisk og skaldyr. Hvis du bestiller en rejse til Costa Brava med Spies, kan du vælge mellem tre forskellige rejsemål: familievenlige Santa Susanna, Calella, blot en time med tog fra Barcelona, og Lloret de Mar, som har kystens måske bedste natteliv.

Costa Brava – strandkysten

Langs med Costa Brava venter kilometerlange strande, som har noget for både børn og voksne. Her er plads til alle, og eftersom det er let at finde en strand, som opfylder hele familiens behov, kan du være sikker på en strandferie, hvor alle vil være tilfredse. Langs med de fleste strande løber en velholdt strandpromenade, og det er også her, du kan få stillet sult og tørst, inden du vender tilbage til stranden.

God mad og vin langs Costa Brava

Der er masser af både små og store restauranter langs kysten. Udvalget spænder lige fra små lokale restauranter, hvor menuen fastsættes efter, hvad fiskerne har fanget natten forinden, til en af verdens bedste restauranter, El Celler de Can Roca. På Costa Brava finder du også et af Spaniens mest interessante vindistrikter, Empordà, som fik sin egen officielle distriktsbetegnelse for relativt kort tid siden. Hvis du bestiller en lejebil sammen med din rejse til Costa Brava, kommer du nemt omkring i kystlandskabet, som gemmer på mange gastronomiske perler.

Vælg det rigtige hotel på Costa Brava

Hvis du bestiller rejsen til Costa Brava med Spies, kan du vælge mellem knap 60 hoteller i præcis de omgivelser og prisleje, som passer dig. Mange af vores hoteller ligger centralt og i bekvem afstand fra stranden, så du kan gå direkte ud i byens restaurant- og forlystelsesliv og køle af i det salte vand bagefter.
Find dit hotel
Find din rejse til Costa Brava

Rejser til Costa Brava

Calella
Calella ligger bare omkring en times rejse nord for Barcelona. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen, så du kan udforske kystlandskabet på egen hånd.
Lloret del Mar
  • Restauranter og barer
  • Natteliv
Lloret de Mar er et af mange fine rejsemål langs Costa Brava. Her kan du se frem til lækker mad, et godt forlystelsesliv og fremragende strande.
Santa Susanna
Golf, vin, god mad og fine strande - en rejse til Santa Susanna har mange aspekter. Du kan også tage en lille afstikker med lokaltoget til Barcelona.