Vejr og klima
 • januar
13°6°
4
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • februar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
16°9°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
18°11°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
22°14°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
25°18°
9
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°21°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
28°21°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
25°19°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
21°15°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • november
16°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
13°7°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
Strand
Calella har tre velholdte strande med grovkornet sand ved navn Garbi, Les Roques og Gran Playa. På strandene er der mulighed for at leje solstole, få noget at spise på en af restauranterne, få slukket tørsten på en lokal bar, og så er der toiletter tilgængelige. For den som ikke bare vil ligge og sole, tilbydes der forskellige former for vandsport.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Calella hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Barcelona Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Barcelona Lufthavn til Calella er ca. 1 time (ca. 70 km) .
Mad, drikke og natteliv
I Calella er der masser af restauranter og barer at vælge imellem. Maden ved Middelhavet er generelt sundt og af høj kvalitet. Det skyldes de mange grøntsager, krydderurter, magre kød og frisk fisk, der bruges i madlavningen. Sørg endelig for at prøve en traditionel, spansk tapas og tilhørende vin på en af byens mange bodegaer. Vil du have en madoplevelse ud over det sædvanlige, anbefaler vi et besøg på en af de prisbelønnede restauranter, der har modtaget michelinstjerner.
Nattelivet er generelt fredeligt, selvom der er en del natklubber i området. Restauranter og barer er der masser af langs stranden i Calella, og det er som oftest her, turisterne holder til i aftentimerne.
Shopping
De fleste butikker og shoppingmuligheder ligger omkring gågaden Carrer de l'Esglesia. Her finder du alt fra modebutikker og guldsmede til lædervarer og souvenirs. Bare en halv time fra Calella ligger La Roca Outlet Village, hvor du kan gå på opdagelse blandt kendte mærker som Lacoste, Diesel, Gant, Nike og Michael Kors.
Aktiviteter og seværdigheder
Golf, vandring, vandsport og andre aktiviteter.
Sådan kommer du omkring
I Calella er det nemmest at komme rundt til fods eller med taxi. Herfra kan du også tage bussen til bl.a. Barcelona og Girona. Alternativt kan du komme til Barcelona på bare 1 time og 10 minutter med regionaltoget.
Fakta

Vores service

Opholdet i Calella er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat

De regionale myndigheder har indført en hotelskat på overnatninger i Calella. Skatten varierer afhængigt af hotelkategori og betales direkte til hotellet. Børn under 17 år betaler ikke hotelskat.

Pris pr. person pr. nat:
5-stjernede hoteller: 2,48 EUR
4-stjernede hoteller: 1,21 EUR
3-stjernede hoteller (og derunder): 0,72 EUR

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle klassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Calella