Se hoteller (19)

Rejser til Calella

Calella er en lille og hyggelig badeby blot en time fra Barcelona. Her er en afslappet og venlig atmosfære og mange aktiviteter for hele familien.
Med de kilometerlange, velholdte strande, spændende historie og masser af aktiviteter er det nemt at forstå, hvorfor Calella er blevet en populær ferieby. For de aktive er her både muligheder for at vandre, spille golf og dyrke forskellige former for vandsport. De historieinteresserede kan opleve historiens vingesus i de maleriske kvarterer i den ældre bydel. Langs byens mest besøgte gade Carrer de l'Esglesia finder du butikker, restauranter og barer for enhver smag. Vil du opleve storbystemningen i Barcelona, tager det kun cirka en time at komme dertil fra Calella.

Vandring, golf og bademuligheder

Calella er perfekt for dig, der gerne vil være aktiv i ferien. Langs stranden findes massevis af aktiviteter for hele familien, f.eks. beachvolley og forskellige slags vandsport samt aerobics, salsa og skumparty. Kan du lide at vandre, er der flere smukke vandrestier langs kysten, og spiller du golf, ligger golfanlægget PGA Catalunya Resort kun godt en halv time fra Calella. Hvis du kan lide vandrutsjebaner og havdyr, kan du tage på udflugt til det populære Marineland Cataluña, som er en kombineret marinepark og vandland for alle aldre.

Kunst og historie i Calella

Calella har en rig historie og mange velbevarede gamle bygninger. Den gamle bydel er centreret omkring den smukke kirke Santa Maria, en neoklassisk bygning i barokstil. Kirken er en populær seværdighed, både på grund af historien og den interessante udsmykning med de 12 apostle ved indgangen. For den videbegærlige har Calella et stort museum, som ligger i en smuk bygning fra 1600-tallet. Her findes også et kunstgalleri. Langs kysten troner Calellas statelige fyrtårn fra 1800-tallet. Fyret er stadigvæk i brug og er blevet et vigtigt vartegn for byen.

Kultur og forlystelsesliv

Calella byder på mange kulturelle arrangementer. Hver fredag fra juni til september arrangeres levende musik forskellige steder i byen, hvilket er et tilløbsstykke blandt både lokalbefolkning og feriegæster. Festivaler med musik, dans og mad er ligeledes populære.

Calella med Spies

Du kan rejse til Calella hele året med Spies. Vi tilbyder rejser med rutefly og valgfri rejselængde, så du kan tilrettelægge ferien helt efter dit eget hoved. Du vælger selv, om du vil bo på dobbeltværelse eller i lejlighed og mange af vores hoteller ligger centralt, tæt på nogle af de fine strande.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Vælg mellem hotelværelse og lejlighed
  • Centralt beliggende hoteller
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Calella

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Calella