Citroner i kurv

Billige rejser

Mere ferie for pengene

Billige rejser

Leder du efter en billig rejse? Vi guider dig til, hvordan du sparer du mest på ferien.
Et lille budget behøver ikke at sætte en stopper for de store feriedrømme. Når du bestiller en rejse hos Spies, kan der være mange penge at spare, hvis du f.eks. er fleksibel med dine rejsesdatoer. Vi har samlet vores bedste tips til dig, der leder efter billige rejser.

Sådan finder du billige rejser

Vi har gjort det let for dig, som ønsker en billig ferie, uanset om du vil afsted her og nu eller finde den helt rigtige rejse i skolernes sommerferie - til den rigtige pris.

1. Lav en grundig research

Det kan godt betale sig at lave en god og grundig research, hvis du leder efter en billig rejse. Der kan være stor forskel på prisen afhængigt af rejsemål. I Europa får du f.eks. meget ferie for pengene med en rejse til Tyrkiet eller Bulgarien. Drømmer du om en ferie på solrige Mallorca, favoritten Gran Canaria eller smukke Kreta? Du kan også finde prisvenlige rejser til vores mest populære rejsemål - her er det ofte et spørgsmål om at rejse på "skæve" tidspunkter af året eller vælge et hotel, der ligger et stykke fra stranden, har mindre værelser eller begrænsede faciliteter. Når du er på jagt efter en budgetvenlig rejse, handler det i mange tilfælde om at bruge lidt tid på at undersøge markedet og de mange muligheder, vi tilbyder. Prøv også vores budgetberegner, der finder den rigtige rejse til dig, der matcher dit budget.

2. Fleksibel afrejsedato giver rejser til billigere priser

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrere at rejse i juli end i september. Kan du være fleksibel med dine rejsedage, er der intet, der står i vejen for at finde en billig rejse. De dyreste perioder at rejse i er i skolernes ferier, for her er der rigtig mange om buddet. Men kan du holde ferie på andre tidspunkter af året, er der store chancer for, at du kan finde en rejse hos Spies, der ikke giver minus på kontoen.
Men hvad gør jeg, hvis jeg har børn, der går i skole og ikke kan tage på ferie i september? Du kan sagtens finde en billig rejse i skolernes ferier. Udvalget er lidt mere begrænset, men vi har mange gode hoteller og dejlige rejsemål at vælge imellem - også i industriferien. Prøv f.eks. at søge og filtrere i vores priskalender, hvor du hurtigt får et overblik over rejser med laveste pris, når du har ferie.

3. Bestil i god tid... og dog

Det kan godt betale sig at være i god tid. Bestiller du din rejse lang tid før du skal afsted, er der god sandsynlighed for, at du kan finde et godt tilbud og en billig rejse. Men ingen regel uden undtagelse. Du kan nemlig også tit finde en rigtig god pris på vores afbudsrejser. Det er særligt aktuelt for dig, der kan rejse med kort varsel. Vi har afbudsrejser til alle vores charterrejsemål, og med en afbudsrejse kan der være mange penge at spare.

4. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få besked om vores bedste og største rabatter. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, er du sikker på at få senest nyt om vores kampagner og gode priser leveret direkte i din indbakke. Det kan næsten ikke blive nemmere at spare penge på din næste rejse.

Rejser til rimelige priser hele året

En ferie under sydens palmer med lyden af bølgebrus i baggrunden behøver ikke være ensbetydende med et tårnhøjt feriebudget. Uanset hvornår på året du leder efter en budgetvenlig rejse, har vi din næste billige sommerferie og billige vinterferie.

Billig charterferie

Når du tager på charterrejse med Spies får du en pakkerejse med fly og hotel. Du flyver ofte med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, der i 2022 vandt prisen som bedste charterflyselskab ved Danish Travel Awards. Vi tilbyder charterrejser året rundt - og kan du rejse udenfor højsæsonen er der gode chancer for, at du kan finde en charterferie til en god pris lige her hos os.

Inspiration til en billigere ferie

Palmer og strand på Aruba

Vores bedste tilbud og rabatter

Leder du efter et godt rejsetilbud? Vi har samlet vores bedste tilbud på både sommer- og vinterrejser her.

Vores bedste tilbud på både sommer- og vinterrejser her.

Tre veninder går ned ad gaden

Afbudsrejser

Kan du rejse her og nu? Find en billig rejse blandt vores mange afbudsrejser. Hvor længe tør du vente med at bestille?

Find en billig afbudsrejse.

Glad kvinde på stranden

Vores bedste sparetips

Med et par enkle tricks kan du faktisk spare flere tusind kroner, uden det går ud over din ferieoplevelse. Vi har samlet vores bedste sparetips, tid dig, der er på jagt efter en budgetvenlig rejse.

Isvaffel

Vælg en All Inclusive-rejse og få styr på feriebudgettet

Selv om All Inclusive-rejsens pris normalt er højere end en rejse uden mad og drikke, er der samlet set en del at spare, når du vælger All Inclusive. I løbet af ferien vil du nemlig spare de penge, du ellers ville have brugt på forplejning. Og fordi du har betalt det hele hjemmefra, er det meget nemmere at begrænse og holde styr på udgifterne undervejs. Samtidigt undgår du, at der dukker alt for mange ekstra trækninger op på kontoen, efter du er kommet hjem.

Mere familieferie for pengene

Drømmer I om en budgetvenlig familieferie, hvor I får mere kvalitet og ekstra børnevenlige rammer for pengene? Med Spies kan I altid finde en rejse, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed – og lidt til.

Billige rejser til hele familien.

Få mere ferie for pengene

Voksenferie på budget

Bare fordi feriebudgettet er lavt, behøver I ikke gå ned på komfort. Spies tilbyder rejser til gode priser kun for voksne til sol og strand året rundt.

Vores billigste rejser til voksne.

Ferie ud fra dit budget

Indtast samlet budget for en pakkerejse med fly og hotel, og find en billig ferie, der passer til jer.

Vores mest populære rejsemål

Du kan sagtens finde en billig rejse til favoritter som Mallorca, Thailand og Kreta.

Tyrkiet

Tyrkiet er et perfekt rejsemål for dig, der vil have mere ferie for pengene! Her finder du hoteller af høj kvalitet, lækker mad, spændende udflugter og fantastisk shopping. Uanset hvilken ferie, du er på udkig efter, er Tyrkiet et godt bud på en budgetvenlig rejse.

Venner sidder på en solseng

Kroatien

Kroatien er ikke bare smukt, det er også et oplagt rejsemål for dig, der leder efter en rejse, der ikke er alt for dyr. Mad og drikke er væsentligt billgere end herhjemme, og du finder hoteller i alle prisklasser.

Solstol i Thailand

Thailand

Vinterfavoritten Thailand lokker med kridhvide strande, herligt hav og et prisniveau, hvor de fleste kan være med. Leder du efter en prisvenlig rejse lidt længere væk, er Thailand et godt alternativ.

Flere budgetvenlige rejser

 • 1 uge
 • 1-værelses lejlighed med balkon og mulighed for en ekstra opredning
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
3.000,- i rabat1.895,-
Pris pr. person
Vælg
 • 1 uge
 • Lille dobbeltværelse
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.450,- i rabat1.995,-
Pris pr. person
Vælg
Family Selection
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.500,- i rabat2.045,-
Pris pr. person
Vælg
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse med balkon - mulighed for ekstra opredning
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
3.000,- i rabat2.095,-
Pris pr. person
Vælg
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse med havudsigt
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.500,- i rabat2.145,-
Pris pr. person
Vælg
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse
 • Afrejse 26 aug 2024 fra København
Afrejse 26 aug 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.500,- i rabat2.145,-
Pris pr. person
Vælg

Skal du bruge en flybillet? Her finder du vores billige flybilletter til varmen