Billige rejser

Vi har gjort det let for dig som ønsker en billig ferie, uanset om du vil afsted her og nu eller finde den helt rigtige rejse i skolernes sommerferie - til den rigtige pris.

Det er selvfølgelig altid billigst at rejse når efterspørgslen er lav, men med nogle gode tips kan du sagtens finde en billig ferie af god kvalitet til en billig penge.
Vi har samlet alle vores gode råd og gjort det let for dig. Prøv fx vores budgetberegner eller vores priskalender når du skal finde en billig rejse der matcher dit budget.

Ferie ud fra dit budget

Find en billig ferie som passer til jeres budget.

FÅ MERE FOR PENGENE

Vælg tidspunkt, rejsemål og forplejning hvor budgettet rækker længere.

Mere familieferie for pengene

Sluger børnenes fritidsaktiviteter og alskens praktiske gøremål både tid og penge til daglig? Så hvorfor ikke gå efter en familieferie, hvor I får mere kvalitet og ekstra børnevenlige rammer for pengene? Med Spies kan I altid finde en rejse, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed – og lidt til.

Få mere ferie for pengene

Få en bedre ferie - billigere!

Vil du have en ekstra stjernes kvalitet med i købet, når du skal på ferie? Hos Spies har vi altid noget for dig, der gerne vil gøre en god handel, når du skal have sol og varme. Hvis du vil slippe for lange flytider og generende tidsforskelle, finder du nemt en rejse, der giver rum i budgettet.

Hvornår vil du rejse?

Find den billigste ferie i den måned du vil rejse.

Hold styr på feriebudgettet

Ferie med All Inclusive

Vælg en All Inclusive-rejse

Selv om All Inclusive-rejsens pris normalt er højere, end en "almindelig" rejse, er der samlet set en del at spare, når du vælger All Inclusive. I løbet af ferien vil du nemlig spare de penge, du ellers ville have brugt på mad og drikke m.m. Og fordi du har betalt det hele hjemmefra, er det meget nemmere at begrænse og holde styr på udgifterne undervejs. Du kan nemmere sikre dig, at du ikke bruger for mange penge, og samtidig undgå at der dukker alt for mange ekstra trækninger op på kontoen, efter du er kommet hjem.