mor og datter i vandet med badering

Billig rejse med børn

Mere familieferie for pengene

Billig ferie med børn

Sluger børnenes fritidsaktiviteter og alskens praktiske gøremål både tid og penge til dagligt? Så skal I gå efter en billig rejse, hvor I får mere kvalitet og ekstra børnevenlige rammer for pengene? Med Spies kan I altid finde en rejse, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed – og lidt til.

Leder I efter en billig rejse for voksne, kan I lade her inspirere af vores budgetvenlige ferier kun for voksne.

Billig familieferie - sådan sparer du mest

Det behøver ikke koste alverden at give børnene en dejlig ferie. Med vores tips og gode råd, kan I få en billig familieferie på et af vores mange rejsemål. For det første skal man tænke på, hvornår man rejser. Det er dyrere at rejse i højsæsonen, hvor mange gerne vil afsted, fremfor i lde mindre populære uger. Hernæst spiller rejsemålet også en afgørende rolle for prisen. I Tyrket, Bulgarien og Kroatien kan man komme langt for et lille budget. Det kan også betale sig at vælge det rigtige hotel, hvis du gerne vil have en billig familierejse. Tænk over, hvilke facilieteter der er vigtige for jer - måske behøver I ikke havudsigt eller spaafdeling.

Vælg rigtigt, så budgettet rækker længere

Pige ved pool med svømmefødder

1. Tidspunkt

Undgå at rejse i skolernes ferier. Sats hellere på ugerne inden eller efter skoleferierne, når andre er optaget. Du får mere for pengene, hvis du rejser, når de andre bliver hjemme.

Find billige rejsemål

2. Rejsemål

Visse rejsemål har et lavt prisniveau, når du først er fremme. I f.eks. Tyrkiet eller Thailand kan du både shoppe og spise god mad på restaurant, uden det koster en formue.

Pige spiser pasta

3. All Inclusive

Når al mad og drikke er betalt på forhånd, behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger. Alt fra morgen til aften er betalt – nemmere bliver det ikke!

Hvad er dit feriebudget?

Priserne gælder for 2 voksne og 2 børn (4 og 8 år).

Få mere for pengene på disse rejsemål

restaurant i tyrkiet

Tyrkiet

Bedre senge, bedre pools, bedre beliggenhed – og bedre priser! I Europas billigste ferieland Tyrkiet får du familievenlige hoteller af højeste kaliber til ekstra gode priser. Mange hoteller tilbyder dejlig All Inclusive til behagelige priser.

Bulgarien

Bulgarien

Brede strande, børnevenlige hoteller og lave priser er blandt Bulgariens trumfkort. Flytiden er kun ca. 2,5 timer, sommerklimaet er stabilt, og du får ekstra meget for pengene i forhold til andre ferielande.

Split i Kroatien

Kroatien

I Kroatien finder du rigtig gode hoteller, der ikke koster en formue. Mad og drikke er også væsentligt billigere end herhjemme. Ikke nok med det, så byder Kroatien på oplevelser for alle aldre og strande, der er som taget ud af en drøm.

Vores billigste familierejser

Family Selection
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 1-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
 • Afrejse 23 apr 2024 fra København
Afrejse 23 apr 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.800,- i rabat2.495,-
Pris pr. person
Vælg
Family Garden
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 2-værelses lejlighed med balkon
 • Afrejse 27 apr 2024 fra København
Afrejse 27 apr 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
3.000,- i rabat2.695,-
Pris pr. person
Vælg
Family Selection
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse
 • Afrejse 10 jun 2024 fra København
Afrejse 10 jun 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.450,- i rabat2.795,-
Pris pr. person
Vælg