Försäkringar hos Ving
TRYGHED
FØR OG UNDER REJSEN

Forsikringer hos Spies

Er du ordentligt forsikret inden din rejse? I samarbejde med Gouda har vi udformet nogle særlige rejse- og afbestillingsforsikringer, som udfylder hullerne i de forsikringer, der indgår i en indboforsikring eller forsikring via kreditkort. Så er du sikker på at være ordentligt dækket før og under din rejse.

Tryghed inden rejsen

Skal du på en charterrejse?

Afbestillings- og ændringsforsikring

Med vores afbestillings- og ændringsforsikring får du mulighed for at ændre din charterrejse, hvis du skulle få andre planer. Forsikringen giver dig en række fordele som f.eks. fri ændring af rejsen, fri navneændring, afbestilling ved sygdom og opsigelse samt indkvarteringsgaranti.

Afbestillingsforsikring før 27. juni 2017
Har du bestilt en afbestillingsforsikring før 27. juni 2017, kan du læse om indholdet og vilkårene for din forsikring her.

Rejser du med rutefly?

Afbestillingsforsikring

Med Goudas afbestillingsforsikring for rejser med rutefly får du pengene tilbage, hvis der sker noget uforudset, så du ikke kan rejse. Udover selve rejsen med rutefly og hotel forsikrer du også rejseudgifter som transfer, arrangementer osv. Afbestillingsforsikringen gælder helt uden selvrisiko.

Tryghed på rejsen

Rejseforsikring
Rejseforsikring

Vidste du, at indboforsikringen ikke altid dækker, hvis uheldet er ude i ferien? Med Goudas rejseforsikring får du erstatning fra første krone, hvis noget skulle ske på rejsen - og helt uden selvrisiko.

LÆS MERE

Afbestillingsforsikring for grupper og konferencer

Rejseforsikring før 20. september 2017
Har du bestilt en rejseforsikring før 20. september 2017?
Læs om indholdet og vilkårene for din forsikring