Afbestillings- og ændringsforsikring

Afbestillings- og ændringsforsikring for charterrejser

Nogle gange er man nødt til at ændre sine rejseplaner. Pludselig bliver man inviteret til bryllup eller får fingrene i en koncertbillet, man har ventet på i årevis. I de tilfælde gælder hverken indboforsikringens eller betalingskortets afbestillingsforsikring. Kun hvis du har tegnet vores afbestillings- og ændringsforsikring, får du mulighed for at ændre din bestilling, hvis du har bestilt en charterrejse.

Med afbestillings- og ændringsforsikringen får du mulighed for at ændre din rejse alle de gange, du har behov for indtil 30 dage før afrejse. Rejsen kan dog ikke ændres til et rabatteret alternativ.

Hent Gouda's skadeanmeldelsesformular for rejser med charterfly

Dette indgår

  • Ubegrænset antal ændringer
  • Gebyrfri navneændring
  • Afbestilling ved sygdom
  • Afbestilling ved opsigelse
  • Indkvarteringsgaranti

DETTE INDGÅR I FORSIKRINGEN

Tryghed før afrejse fra 299,- pr. person.

Åbent køb i 90 dage
Du har åbent køb i 90 dage, når der er mere end 180 dage fra bestillingsdato til afrejsedato. Det vil sige, at du gebyrfrit kan ændre eller afbestille rejsen i åbent køb-perioden på 90 dage. Beløbet for afbestillings- og ændringsforsikringen refunderes dog ikke.

Ubegrænset antal ændringer af rejsen
Er der dukket noget andet op på den dato, I skulle rejse? Det er ikke et problem, for du kan ændre din rejse gebyrfrit frem til 30 dage inden afrejse. Rejsen kan dog ikke ændres til et rabatteret alternativ. Ændres rejsen til en dato, der ligger mere end to år ude i fremtiden fra den oprindelige bestillingsdato, får du et nyt billetnummer. Rejsen vil dermed være omfattet af de gældende betingelser for den seneste ændring.

Gebyrfri navneændring
Er en af dine medrejsende blevet forhindret? Du kan gebyrfrit ændre navn på personen med forsikringen.

Afbestilling ved sygdom
Bliver du eller nære familiemedlemmer syge, kan du afbestille din rejse og få pengene tilbage.

Afbestilling ved opsigelse
Du kan afbestille din rejse og få pengene tilbage, hvis du er så uheldig, at du pludselig bliver opsagt fra et fast job.

Afbestilling ved brand, oversvømmelse eller indbrud
Bliver din private bolig eller egen virksomhed udsat for brand, oversvømmelse eller indbrud tæt på afrejsen, kan du afbestille rejsen og få pengene tilbage.

Indkvarteringsgaranti
Hvis en af dine medrejsende er nødt til at afbestille med kort varsel pga. sygdom, kan du og dine øvrige medrejsende bo i den bestilte værelsestype uden ekstra omkostninger.

Se præcist, hvad der gælder i Forsikringsbetingelserne (pdf)


Bestilling

Du bestiller nemmest din afbestillings- og ændringsforsikring sammen med rejsen, og senest den dag du skal betale depositum. Har du allerede bestilt en rejse, kan du tilføje forsikringen under 'Tilvalg' på din bestilte rejse på Min Side.

Alle rejsende på samme bestilling skal tegne forsikringen for at ændringsvilkårene gælder. Forsikringen betales sammen med depositum og kan ikke ændres, når vi har modtaget betalingen, eller efter åbent køb-tiden er udløbet.


Afbestillings- og ændringsforsikringen gælder kun rejser med charterfly.
For rejser med rutefly kan du tegne en separat afbestillingsforsikring.

Åbent køb i 3 måneder

Åbent køb i 3 måneder

"Vi plejer altid at bestille sommerferien i januar, så vi er sikre på at få vores favoritværelse. I marts var vi så uheldige at få vandskade i køkkenet. I forbindelse med udskiftning af rør benyttede vi lejligheden til at få et nyt køkken. Da vi havde tegnet en afbestillings- og ændringsforsikring, kunne vi afbestille rejsen og bruge pengene på det nye køkken."

Fri ændring

Fri ændring

"Vi havde planlagt en rejse til Sunwing Alcudia i starten af juli, hvor skoleferien er startet. Min søn fik dog muligheden for at deltage på en fodboldskole i den samme uge. Takket være Spies’ afbestillings- og ændringsforsikring kunne vi ændre vores rejse til ugen efter i stedet for. Helt uden gebyrer."

Hvis nogen bliver syge

"Sidste forår skulle min kone og jeg rejse til Tyrkiet for at spille golf i en uge. Tanken var, at min svigermor skulle passe vores datter på 6 år. Uheldigvis faldt min svigermor og brækkede benet en uge før, vi skulle rejse. Vi fik det meste af rejsens pris tilbage på grund af forsikringen."

Behold det samme værelse

Indkvarterings-garanti

"Hvert år plejer vi at rejse på ferie sammen med flere af vores venner. For at gøre det så billigt som muligt bestiller vi lejligheder, hvor vi kan bo flere sammen. Forrige år kunne en af vores venner ikke tage med som planlagt pga. sygdom. Da vi alle havde tegnet Spies’ afbestillings- og ændringsforsikring, slap vi for at betale de tillæg, som det ellers ville have kostet os at bo i den samme lejlighed.”

ANDRE FORSIKRINGER HOS SPIES